78998
  • Rita79
  • Jabar
    meg 3 sec helyett 0.5 sec-ig lassít, engem ez zavar jobban, a többi jogos fix.
  • Carlos
    Csak kisebb areaban durran. Nem akkora dolog szerintem!
  • TBTPumpa
    Jaja. De a DH kapott egy kis buffot! Torment 1, im coming.
  • Tatyla
  • McHaals
    na, viszlát frozen orb... legalábbis gyengébb lett
  • WhiteStar
    kezdésnek jó lesz.

justice buffolva, heavens fury - fires of heaven nerfelve :( ehh kereshetek uj secondaryt
  • McHaals
    crusader 15%-kal kevesebbet sebződik...
  • McHaals
    hopp jön az új peccs, 2.0.4, amcsiban már él
  • who am I 7
    mekkora crusader fix lista :pocs 2.0.4 Rep chestek buffolva lesznek, gondolom kevesebb is lesz :D matik rateje szintén.
  • ktm99
    Mas terulet specifikus leg nincs is, csak a cache, nem?
  • RatBaG #70322
    ezek csak a cache legendaryk...
    http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/21gorc/d3_ros_adventure_mode_bounty_reward_legendary/
  • natalyel
    Van valéahol egy táblázat, ahol össze vannak gyűjtve a terület/boss-specifikus legendary-k (nem materiálok) és megtalálási helyeik?
  • Sunrider924
    Pedig nem olyan nehez, normalon split bounty farm, amig ki nem esnek a legendasok, minden actbol ami kell, nem nagy dolog es tuti esnek kozben receptek vagy mas hasznos dolgok. Az gondolom vilagos 4/2 ota hogy minden cuccot ugy nezel, hogy 3 kivanatos stat legyen meg mert a 4iket reroll-al megoldod.
  • cateran
    Neeem..200k-t irt a wizardra amivel megy...mondjuk elismeresem..a barbimnak van kb 230k, de meg experten is kinovom a nadragom mire lemegy 1 group...
  • HunnernesKonge
    250k dpssel t1-en? te vagy imádsz kiteolni, vagy birkatürelmed van
  • kigyi
    Jó én HC karit húzok nekem az instant halál nem alternatíva :D
  • TBTPumpa
    Hát a T1 nem jelent komolyabb gondot. A mobokkal elvagyok, a kék és sárga boss-ok kicsit izzasztóbbak. Ha a kettő együtt jön, akkor instant halál, szóval még nincs meg a kellő DMG. Bár most 200k-s Wizard-al tudok Torment 1-en lenni, DH-val még 250k-val is esélytelen az a szint. Pedig a DH számomra szimpatikusabb. Jó lenne, ha esne valami upgrade, ami növelné a DMG-t, mert eddig csak olyan esett már 3-4 napja, ami 3-5%-kkal rosszabb volt, mint a mostani felszerelésem. Tudom, fölösleges rinyálni, de akkor is. De jó érzés panaszkodni, annak függvényében, hogy kaptunk egy "világmegváltó" Loot 2.0 rendszert.
  • kigyi
    Valahogy el kell jutnom a a T1 farmig nekem is, de egyenlőre még nem tart ott egyik karakterem sem :(
  • Hosszas
    Dupla lego Rift boss-bol [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/4/8/a1_2014_4_8_hiyyv2bjg5_tn.jpg]
  • Tatyla
    Random
  • Maak
    Lehet lama kerdes de nezzetek el, planek hol es(het)nek? Esett par alapanyag de a plan meg hianyzik ill forditva is igaz.
  • LocalPatriot
    Alkaizert mindig nézem. Hihetetlen a manusz. Annó ő volt az első p100-as kari. T6-ot famolja már, elég szépen. Tud azért. Ezzel szemben a kicsi kongot meg normalozik... igaz hc, de akkor is...
  • who am I 7
    nekem jött egy puzzle ring végre :D str,vit,as,cc-vel ahogy kell.lol :D
  • Zenszkij
    ízletes! nehéz lesz jobbat találni legendásban
  • faber
    És most szerintem mindenki legyen szíves linkelje be a ma esett legendarykat, és sárgákat :)
  • zsotesz
    Kadala-tól:

Liferegen-t rerolloltam, először adott rá vitality-t aztán meg a cold damage bonust, frozen orbhoz jó lesz
  • Sunrider924
    Kicsit korbeneztem streameket, szoval van az a szint amit az atlagjatekos(mint en) tol es van amit ezek az allatok, nincs ra jobb szo. Megneztem milyen esztelen szaguldast muvel Alkaizer a barbarjan, mondom ezt nezni is rosz, valtok Nugiyen ugyanazt muveli t3 riftekben dh-val, mondom jo, lapozzunk, nezem Modz monkal teleportalgatva rohan, mi a fasz ezek azt se latjak meg ha kiesik egy legendas mert mar reg a kovetkezo terkepen rohannak...
  • Strayhand
    Mert hónapokig játszottál a Van Helsinggel...? Körte meg alma...
  • kigyi
    Normal fokozaton ma kb 6-8 leg esett. 1 reci is volt közötte. Master semmit sem ér csak xp plusz. T1-től felfelé, ha gyorsan tudsz haladni akkor megéri menni, de a Master nekem valahogy nem szimpatikus.
  • kigyi
    Egész nap játszottam, szabadságot vettem ki mára, reggel lelottyantottam a kocsit majd gyorsan vissza a garázsba vele és kockulás. Sem lag sem belépési probléma nem ütötte fel fejét nálam pedig pár órát beleraktam :D
  • TBTPumpa
    Én is futottam pár kört (Paragon 40-ről 42-re), de aztán kiléptem. Kiégtem a játéktól, nemhogy Legendary nem esett 3 óra alatt, de még Rare item sem nagyon. Oké, csak Master fokozat és nem Torment, de akkor is. Szenvedek és ez a hála?
  • Carlos
    Én meg játszottam 5től egészen idáig. :D
  • TBTPumpa
    Nekem csak 18 percet, úgyhogy én nyertem. Oh, wait
  • Prof William
    Nekem 38 percet ír... Na akkor majd talán holnap...
  • Frank99
    már tudom, mi történt!

Tegnap volt a buziday!!!! a 2/3 a 45 százalékkal!!!!!!!!!!!!!!! még a blizzardig is eljutott!!!!!!!!
  • Frank99
    jujj!!!
  • jazzy
    lépjetek be minél hamarabb légyszi, 1 óra múlva indulok haza addigra legyen jó
  • Frank99
    gondolom komoly frissítés megy a háttérben!
    REMÉLEM!!!!
  • pimpi001
    nekem 43
    mi fa..