78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #70493 dekivagytok, konzol kreténeknek való (najó,nemcsak), azért van tele aim-el, meg mindenféle rásegítéssel, nem kell ezt túl misztifikálni. -
Orulok,hogy vegul megmagyaraztad magadnak,hogy miert javitjak/adnak hozza casual elemeket a jatekhoz.
A konzol kozonseg teljesen mas, majd akkor fogom hagyni a casualozast amikor sztem azok amiket leirtal, jot tennenek a pc-es verzionak.A plusz elemekrol beszelek,friendnek gift kuldes meg a tobbi faszsag,csak hogy ne kotozkodj a szavakon.
Viszont izleseken nincs mit vitatkozni,ha szted ezektol jobb lenne a jatek,akkor irany a konzol vilag! -
Sunrider924 #70491 Hagyd mar a casual-ozast, egy termek(jelen esetben a D3 kiegeszito) olyan amilyen, ha ahoz hozzaadnak dolgokat hogy feljavitsak azt rohadtul nem azert teszik, mert az alkalmi jatekosoknak akarnak kedvezni, hanem mert az eredetileg kiadott termek az keves(ebb), es hogy az uj platformon jobban fogyjon feljavitjak.
Ez a lenyeg:
feljavitjak.
Leirjam megegyszer? -
LOL
Pontosan.Es megegyszer ennyi,azert teszik oda a casual extrakat. -
Sunrider924 #70489 LOL
Szoval a 12 milla pc melle az a 2milla konzol hianyzott? -
Sunrider924 #70488 Szerintem te mar elfelejtetted a hitbox bugot, mert ott szabhattad a kurzorodat ugyanis akkora volt a boss/mobok hitboxa hogy akarhova klikkeltel a kurzoroddal az meg mindig a bosshoz/mobhoz tartozott, es eppen emiatt fosott mindneki a hc Belial fighttol, mert a kameranezet+hitbox bug az esetek nagy reszeben azt a kedves feliratot eredmenyezte aminek annyira orullnek a hc jatekosok. Mit is csinalt ehez kepest a konzolon a Blizzard? megvaltoztatta a kameraszoget es megkaptad melle a dodge rollt. Nahat. -
Talan pont azert nyaljak azt a segget mert keves az eladas?
-
amit felhoztál példának (dodge roll) simán az irányíthatóság konzolos egyszerűsége miatt van. Egyszerűen konzolon nem tudod megcsinálni,hogy kirántod a kurzort hirtelen a képernyő másik szélére és kiteleportolsz/dashing strikeolsz stb.
A bugokról nem tudok nyilatkozni, mert ez főleg HC-kat szokott érinteni,másrészt szerintem konzol is ugyanannyira bugos, csak nem tudunk róla (mindenhol pc-s communityknak vagyunk tagjai) -
Sunrider924 #70485 Ahogy en latom, a pc verzio tenyleg bugteszteles, a konzolos verzio minden hiba kijavitva minden sima es megfejelve nehany extraval. Szerinted miert nem forditva tortenik amikor a konzolos eladasok ugyse teszik ki a pc-s eladasok 20%at? Miert en kell szopodjak az elbaszott hitbox bug miatt Belialnal miert nem a konzolos jatekos? Miert en szopok meleebe azzal, hogy az AI kiharomszogel mernoki pontosaggal es nekem annyi, mig a konzolos dodge rollbol megoldja? Ha te nem latod ezeket a kulonbsegeket hanem inkabb a casual meg a hc kozotti kulonbseggel josz akkor soha nem fogunk megegyezni abban hogy Blizzard megint rosz segget nyal.
Minden eladasi mutatojuk jelzi, hogy kurvara rosz az irany, de nem is baj ha vegre lehuzzak a budin ezt a mara elfuseralt tarsasagot, majd jon a mas/jobb aki remelhetoleg tanult valamit az egeszbol. -
ha szoktál játszani sokat ps-en vagy boxon, vagy csak átiratokat pc-n kontrollerrel akkor jól tudod,hogy gyakorlatilag ég és föld a különbség konzolos játékok és a pc-sek között. Olyan mint a körte meg az alma. Ha pl leülsz egy konzol game elé pc perifériákkal (pl tomb raider volt ilyen legutóbbb az én esetemben), egy rohadt unalmas, atomkazuár játékot látsz. míg ha beülsz elé egy kontrollerrel teljesen más játékélményt ad a game. Bár diablo3at nem toltam még konzolon, de valami hasonló lehet a különbség. Maga az irányítás is óriási különbséget tud okozni játékélményben.
Az meg hogy sokkal jobban rewardol a konzol game tök természetes, a konzolos gamerek 80-90%-a kazuár, ha ilyen könnyítő, csupacsupa fun dolgot raknának a pc-s változatban is legalább annyi embert veszítenének vel (valszeg engem is), mint amennyit nyernének rajta. Egy átlag pc-s gamer szereti a kihívást, a nehéz játékokat, grindelést stb. -
És ilyenkor egy DC mielőtt felszednéd.... Nekem ezért nincs set item-em még 70-en.... hogy a Blizz.......... -
Az utolsó buff óta nagyon jól dob Kadala, meg úgy amúgy a játék is sok itemet dob riftben tormenten. -
Van itt cucc szép számmal.
Nálam Normálon semmi nem esett. Pedig 10x végigcsináltam az Act 1/Act 2 adventure módot. 5x is voltam Riften is, de ott is csak Legendary-hoz szükséges alkotóelem esett. Abból is csak 2.
Zöld cuccal a Reaper of Souls megjelenése óta még nem találkoztam! (Ami zöld cuccom van, azok mind 60-as szintűek).
Kadala 10-ből 10 alkalommal nem dobott Legendary-t, csak Rare cuccokat, de azok is 10-20%-kkal voltak rosszabbak, mint a jelenlegim. Sőt az utolsó 2 alkalommal már Rare cuccot sem adott, csak kék göncöket. Ki is léptem a faszba. Kezdem úgy érezni magam, mint anno az alapjátéknál, csak most még AH sincs. De sebaj, kellett ez a publikus béta 18 000 Ft-ért, nehogy az érkező konzolos verzió is ilyen gyermekbetegségben szenvedjen. -
Dani271 #70480 O.o Három nap alatt nem esett összesen ennyi. -
megvan hová tűnnek a dropjaid, mikor órákon át szopsz a riftekben... "átcsoportosulnak" 
(nem, sajnos nem saját kép)
-
Sunrider924 #70478 Nekem meg az a velemenyem, hogy a PS3/4-es vanila D3 is odaverte a pc-s verziot loot minosegben/jatekelmenyben(dodge roll, modositott Belial fight stb) es halistennek a tendencia folytatodik.... -
ebből egyik sem illik a dio3ba... mindegyik kocagamer casual tv előtt püffeszkedő amcsiknak való. kár összehasonlítani a pc és a dio3 veziót sztem -
Lokker #70476 Nemesis system, lol mintha egy másik játékban már bemutatták volna. Ennyire nincs ötlet? Amúgy blizz leszophat, még jó hogy nem vettem meg a kiegészítőt. -
Sunrider924 #70475 PS4es RoS feature listrol:
•Your friends have a chance of receiving a "gift" every time you get a legendary drop
The gift is a legendary item of their own that they can open on whichever hero they want to: the stats roll upon opening the gift
•You'll be able to send items to your friends
•Nemesis System: The monster that kills you can level up, jump into a portal and appear later in a friend's game
If your friend kills it, you get "gifts", if the monster kills them, it keeps getting stronger and jumps to another game randomly chosen from your friend's friend list.
•Apprentice mode: if a lower level player pairs up with a higher level player, the system boosts the lower level player's stats so that they can handle the action
Tudnam miert szopatja a Blizzard a PCseket.... -
Az összes set plan megvan már, de a nagy része szart se ér :( -
most a napokban fix-álták ha jól tudom, nekem is most esett belőlle :) -
azért mert gondolom launch előtt ölted meg,akkor még csak néhány % volt a materialok droprate-je. és adventure-ban is ugyanúgy adja a matit, egyedül a garantál legendary amit teljes végigjátszáskor kapsz nem érvénysül adventure módban értelemszerűen -
nekem csak a hülye plan. valahol azt olvastam h bugos és csak first killnél adja meg ( szóval quest resettel lehet csak farmolni ) XD -
mind2-ben,
nekem crusaderrel esett mats belőle 1. kill-nél -
adventure módban vagy story módban is esik? -
elég nagy :D Ebből csak a material kérdéses, amit most néhányszor 10%-kal dobálhat -
lecummanthat mindenki akinek set plan esik 

-
És arra mekkora az esély, hogy Malthael HC-n egyszerre dob egy Reaper's Fear-t, a Plan: Reaper's Wraps-t és még ezen kívül egy legendary-t? :-)
Reaper's cuccok
Persze lehet ez ma már rutin eljárás, de nekem még új. -
who am I 7 #70465 Ezért mondtam, saját tapasztalatom :) lehet személyre szabja a blizz :D nekem kb 2 ujjamon megtudom számolni, hány junik esett white-ból 2.0 óta..amelyik riftben meg a bossig nem találtam, utána se volt már...kivéve azokat, ahol 1 szintes a rift. -
"ha a bossig nem esett junik, akkor vszínű fölösleges végig futni, de ez csak tapasztalat"
Nekem múltkorában a 2. szinten jött a boss, kinyírtam - de nem beszéltem tyrael-lel, így nem zárta be - mentem tovább és a 3. szinten 1 legendary a 4. szinten pedig 1 legendary és 1 set esett.
Nem voltak használhatóak semmire ugyan, de esni eshet.
A set az pont egy fehértől esett. Hogy az esély erre mekkora, az már részletkérdés :-) -
:D_?SA:_ -
who am I 7 #70462 Nekem az esetek sok %-ában.Ritkább az 1 szintes rift.Egyébként nincs kötelező menet, szerintem úgy a legjobb most már, hogy ha nem rusholsz, hogy a bossig mindent kinyírsz elite/white a boss után végig szaladsz a riften és csak az eliteket meg a chesteket baszkodod.
Talán még annyi, hogy ha a bossig nem esett junik, akkor vszínű fölösleges végig futni, de ez csak tapasztalat...valamelyik riftbe 2-3 leg is van simán, van amelyikbe egy sem...ha bossig nem kapsz, akkor nem érdemes abban a riftben tovább bohóckodni, persze ez nem törvényszerű..elég fasz most ez a rendszer, amit blizz összetákolt. -
Strayhand #70461 Én nem értek a theorycrafthoz, mert még azt sem fogtam fel, hogy a rift az más, mint a bounty, szóval sorry, de nem tudok segíteni.:( -
anadrex #70460 Nekem kiesett az archon formos setből a chest 2szer is de használhatatlan. Se socket nem volt egyiken sem meg mindegyik blizzardra adta a + dmg-et :D.
-
nekem RoS megjelenés óta 1 azaz egy darab set fejes esett a DH-nek és ennyivel ennyi,és minden nap játszok minimum 3 órát... -
anadrex #70458 Nekem is 3 sett item esett tegnap. 3 Compass Rose. Kicsit sem voltam ideges. 3. után toltam egy ragequite-et.
-
Nekem kiesett 5 fogam vele együtt a Barcelona is a BLbol -
sata75 #70456 ne nekem! neki!
-
who am I 7 #70455 amilyet akar, tonna számra vannak. -
Sunrider924 #70454 Diablofans.com classbuild gyujtemeny, allandoan frissitik.