78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mkfdd #70573 Találtam egy beteg leg kombót:
Follower item kombinálva unity-vel a karakteren és a followeren gyakorlatilag ad fixen 50%dmg reduction-t szólóban :)
Biztos hogy nerfelni fogja blizz idővel mert ez így elég OP, de nem volt hülye aki kitalálta :) -
sata75 #70572 Tudtommal a felét vagy a negyedét kapot meg a segítőn lévő bónuszoknak.
De ne kövezzetek meg ha nem így van:) -
zozo6726 #70571 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha az aukciós házban bennmaradt némi eurom és nincs megadva banki számlaszám akkor az odaveszett? Nem tudom átváltani aranyra? A másik kérdésem, hogy egy fegyvert hogy lehet upgradelni, milyen felvételeknek kell teljesülni. Már van 70-es szintű karakterem, gondolom ez az alap, csak a folytatást nem tudom. Az is segítség, ha van valahol erről leírás, vagy információ. Köszi előre is az építő jellegű hozzászólásokat! -
Na viszont egy gyors kérdés:
Ha a segítőmre aggatok mf-es amu-t meg XP-s valamit akkor azt én kapom meg bónuszban? -
tess -
ok -
nem tudom, mert scn is van 161, bar mondjuk az mar nem erdekel :)
meg van jo par hero ami nem fert bele a fallen csarnokba, szoval sok :D -
jocika #70566 Meg lehetne nézni a karaktert? -
Jah mondjuk most már nem tudunk csalni nincs AH vásárlás, ha valaki akarja akkor se :)
-
jocika #70564 Nem kéne frissíteni a Lammer féle HC szabályzatot? Csak a rend kedvéért. -
Tegnap karaktert húztam lvl44-ig jutottam HC-n és először normal-ban majd Hard-on mentem egy sráccal. Neki semmi sem esett nekem leg fegyó és 2 zöld plan is esett. A plan-ból fel is öltöztem egész jól 4-es set. A karakter kapott 2 egykezest és mindkettő lukas volt amibe kavics került 3100-as sebzés mindenre ami hozzámér valamilyen módon :) Na tömegpusztító lett a kicsike. 1 hit még a keywardenre is :)
Aztán most T1-en toltam a végén már, mert van egy fegyverem ami lvl37-től 1600+ sebzést ad 1 kezesbe. Sajnos nem likas és nem tudok másik kezébe hasonlót adni, de így is elég imba a karakter. Majd, ha lesz időm húzom tovább. -
jocika #70562 Köszönöm mindenkinek. -
Azért adok 1 tippet, fogd meg az inventoryban a "legendás löttyöt" bal gombbal és húzd ki a poti helyére. -
Akárhányszor lehet használni. Örökké megmarad. -
jocika #70559 Találtam egy legendás löttyöt, a gyémántosat. Megnéztem a leírását, de abból nem derül ki, hogy egyszer, vagy többször használható, elcseszni meg nem akarom valami hülyeségre. Megnyugtatna valaki, hogy nem egyszer használható eszközről van szó? -
És nem jár érte acsi? :( Hát akkor nem húzom ki :D -
eddig mennyi időd van benne, írd már meg légyszi!
-
DIIIING, HARDOCORE 300 ^^
-
Igen, annak is büszke viselője a karakterem :D
És baromi sokat számít.. -
5cache egyszerre persze a gyűrű se használható... -
ami tenyleg krimi az az uj mempo, mivel fix a lik ugye, ezert marad 3 primary affix... igy sosem lesz gyarilag chc, szepen fel lehet aldozni az allrest, ha dps fejest akarsz belole... nem is beszelve, hogy hianycikk rola a %life... ez megagaz :( -
GG, nekem még 11 szint :) -
-
lehet! XD -
mikromanus #70549 Az a vállas egy kesztyű. Gladiator Gauntlet.
-
nekem olyan vállas van amivel massacre után pénzeső hullik XD -
Hasonlóan jóféle, mint az a vállas, amivel a cuccaim sérthetetlenek lesznek ... bb 50-100k-s javítási költségek :) -
és akkor nem tudsz feljebblépni, mint én barbárral????
-
cateran #70545 En is felhuztam 1 crusit 70-re es valoban, szintezes kozben terdig jartam a legendarykben (hardon es experten..52 folott neha masteren, bar ott azert volt, hogy kacagva a foldbe dongoltek:D) -
Kiegészítő előtt arcane volt a legnagyobb ellenségem, most meg még kedvez is, hihetetlen -
viszont marha jól gyógyít, mindig próbálok ráállni a közepére ha nagy harc van :D -
Abszolút semmit nem sebez az arcane, rohantam kipróbálni :D -
hát igen, a set plane-ből készített cuccból már lecseréltem 2-őt.
egyet legre, egyet mag rare-ra
:-) -
ez igaz.
de barbárral anno alig találtam cuccot, ha nincs az AH, nagyon nehéz lett volna (persze csak 300 órám van benne, nem ezer órák, mint másoknak) Ettől még a crusi jobban fejlődik és erősebb lesz.(talán....)
persze lehet ez volt a cél, ha már kieg. adtak hozzá csalogatót
:-) -
talán mert lvl1-től lépsz folyamatosan felfelé, míg lvl70-nél nincs feljebb :D -
Egy ilyennel amugy raallsz egy arcane-ra, es gyakorlatilag halhatatlan vagy nem? :) -
Lokker #70537 volt nála* -
Lokker #70536 Én azon nevettem jót, hogy esett egy crusader set cipő és a crusaderen lévő rare cipő jobb volnála. Mondom rare > set. Még az enchant se segített rajta. -
abban igaza van Sunridernek, hogy arról volt szó, hogy a kari szintjének megfelelő, illetve buffolódó cuccokat fog dobni. Nemigazán jön jobb cucc, elcsesztem egy csomó goldot a komolyabb gyémántokra, hogy növeljem a damaget a barbáromnak.
Viszont a crusimmal norálon kezdtem, emeltem közben hardra, mostmár viszem az expertet, most vagyok Zoltan Kulle-nél. Eddig még nem haltam meg, ami nagy szó nálam. És ITT dobja a jobb cuccokat, folyamatosan cserélgetem felfelé, ezért nem értem hogy a régi kariknál miért nem tud jobbat dobni?
Vagy az új kari hypolva, buffolva van, aztán jön majd a feketeleves? -
mikromanus #70534 Sárgán nem lehet movement speed, tehát a sárgák "nem ütik meg a szintjét". Kész, téma lezárva.