78998
  • mkfdd
    Találtam egy beteg leg kombót:
    Follower item kombinálva unity-vel a karakteren és a followeren gyakorlatilag ad fixen 50%dmg reduction-t szólóban :)

Biztos hogy nerfelni fogja blizz idővel mert ez így elég OP, de nem volt hülye aki kitalálta :)
  • sata75
    Tudtommal a felét vagy a negyedét kapot meg a segítőn lévő bónuszoknak.
    De ne kövezzetek meg ha nem így van:)
  • zozo6726
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogyha az aukciós házban bennmaradt némi eurom és nincs megadva banki számlaszám akkor az odaveszett? Nem tudom átváltani aranyra? A másik kérdésem, hogy egy fegyvert hogy lehet upgradelni, milyen felvételeknek kell teljesülni. Már van 70-es szintű karakterem, gondolom ez az alap, csak a folytatást nem tudom. Az is segítség, ha van valahol erről leírás, vagy információ. Köszi előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
  • kigyi
    Na viszont egy gyors kérdés:

Ha a segítőmre aggatok mf-es amu-t meg XP-s valamit akkor azt én kapom meg bónuszban?
  • kigyi
    tess
  • Frank99
    ok
  • Lammer
    nem tudom, mert scn is van 161, bar mondjuk az mar nem erdekel :)
    meg van jo par hero ami nem fert bele a fallen csarnokba, szoval sok :D
  • jocika
    Meg lehetne nézni a karaktert?
  • kigyi
    Jah mondjuk most már nem tudunk csalni nincs AH vásárlás, ha valaki akarja akkor se :)
  • jocika
    Nem kéne frissíteni a Lammer féle HC szabályzatot? Csak a rend kedvéért.
  • kigyi
    Tegnap karaktert húztam lvl44-ig jutottam HC-n és először normal-ban majd Hard-on mentem egy sráccal. Neki semmi sem esett nekem leg fegyó és 2 zöld plan is esett. A plan-ból fel is öltöztem egész jól 4-es set. A karakter kapott 2 egykezest és mindkettő lukas volt amibe kavics került 3100-as sebzés mindenre ami hozzámér valamilyen módon :) Na tömegpusztító lett a kicsike. 1 hit még a keywardenre is :)

Aztán most T1-en toltam a végén már, mert van egy fegyverem ami lvl37-től 1600+ sebzést ad 1 kezesbe. Sajnos nem likas és nem tudok másik kezébe hasonlót adni, de így is elég imba a karakter. Majd, ha lesz időm húzom tovább.
  • jocika
    Köszönöm mindenkinek.
  • jazzy
    Azért adok 1 tippet, fogd meg az inventoryban a "legendás löttyöt" bal gombbal és húzd ki a poti helyére.
  • LocalPatriot
    Akárhányszor lehet használni. Örökké megmarad.
  • jocika
    Találtam egy legendás löttyöt, a gyémántosat. Megnéztem a leírását, de abból nem derül ki, hogy egyszer, vagy többször használható, elcseszni meg nem akarom valami hülyeségre. Megnyugtatna valaki, hogy nem egyszer használható eszközről van szó?
  • kigyi
    És nem jár érte acsi? :( Hát akkor nem húzom ki :D
  • Frank99
    eddig mennyi időd van benne, írd már meg légyszi!

• Lammer
    DIIIING, HARDOCORE 300 ^^

• böröczk
    Igen, annak is büszke viselője a karakterem :D
    És baromi sokat számít..
  • Tatyla

5cache egyszerre persze a gyűrű se használható...
  • Lammer
    ami tenyleg krimi az az uj mempo, mivel fix a lik ugye, ezert marad 3 primary affix... igy sosem lesz gyarilag chc, szepen fel lehet aldozni az allrest, ha dps fejest akarsz belole... nem is beszelve, hogy hianycikk rola a %life... ez megagaz :(
  • jazzy
    GG, nekem még 11 szint :)
  • Tatyla
  • WhiteStar
    lehet! XD
  • mikromanus
    Az a vállas egy kesztyű. Gladiator Gauntlet.
  • WhiteStar
    nekem olyan vállas van amivel massacre után pénzeső hullik XD
  • Laza
    Hasonlóan jóféle, mint az a vállas, amivel a cuccaim sérthetetlenek lesznek ... bb 50-100k-s javítási költségek :)
  • Frank99
    és akkor nem tudsz feljebblépni, mint én barbárral????

• cateran
    En is felhuztam 1 crusit 70-re es valoban, szintezes kozben terdig jartam a legendarykben (hardon es experten..52 folott neha masteren, bar ott azert volt, hogy kacagva a foldbe dongoltek:D)
  • böröczk
    Kiegészítő előtt arcane volt a legnagyobb ellenségem, most meg még kedvez is, hihetetlen
  • Jabar
    viszont marha jól gyógyít, mindig próbálok ráállni a közepére ha nagy harc van :D
  • böröczk
    Abszolút semmit nem sebez az arcane, rohantam kipróbálni :D
  • Frank99
    hát igen, a set plane-ből készített cuccból már lecseréltem 2-őt.

egyet legre, egyet mag rare-ra

:-)
  • Frank99
    ez igaz.
    de barbárral anno alig találtam cuccot, ha nincs az AH, nagyon nehéz lett volna (persze csak 300 órám van benne, nem ezer órák, mint másoknak) Ettől még a crusi jobban fejlődik és erősebb lesz.(talán....)

persze lehet ez volt a cél, ha már kieg. adtak hozzá csalogatót

:-)
  • Aradebil2
    talán mert lvl1-től lépsz folyamatosan felfelé, míg lvl70-nél nincs feljebb :D
  • skinnyman
    Egy ilyennel amugy raallsz egy arcane-ra, es gyakorlatilag halhatatlan vagy nem? :)
  • Lokker
    volt nála*
  • Lokker
    Én azon nevettem jót, hogy esett egy crusader set cipő és a crusaderen lévő rare cipő jobb volnála. Mondom rare > set. Még az enchant se segített rajta.
  • Frank99
    abban igaza van Sunridernek, hogy arról volt szó, hogy a kari szintjének megfelelő, illetve buffolódó cuccokat fog dobni. Nemigazán jön jobb cucc, elcsesztem egy csomó goldot a komolyabb gyémántokra, hogy növeljem a damaget a barbáromnak.
    Viszont a crusimmal norálon kezdtem, emeltem közben hardra, mostmár viszem az expertet, most vagyok Zoltan Kulle-nél. Eddig még nem haltam meg, ami nagy szó nálam. És ITT dobja a jobb cuccokat, folyamatosan cserélgetem felfelé, ezért nem értem hogy a régi kariknál miért nem tud jobbat dobni?

Vagy az új kari hypolva, buffolva van, aztán jön majd a feketeleves?
  • mikromanus
    Sárgán nem lehet movement speed, tehát a sárgák "nem ütik meg a szintjét". Kész, téma lezárva.