78998
  • Tatyla
    elhiheted hogy már egy ideje azt farmolom
  • jazzy
    Marauder nekem a rémálmom, 3db chestet találtam már belőle, semmi mást. Az meg amúgy is pont rossz, mert a Garwulfot kéne hordani.
  • Tatyla
    Cataleya

nesze de még egy harmadik marauder db kéne és jöhetne velem az állatkert....
  • faber
  • böröczk
    Ahogy ezt elküldtem, találtam a wizarddal egy cindercoatot...
  • böröczk
    Muti.

Datolya

Van fire damage-s calamitym is, de valahogy ez jobban begyött.
    Ha lenne egy cindercoat (amit kiegészítő óta nem találtam)...

Viszont most eléggé ráuntam Datolyára, előkapartam inkább a varázsló asszonyt helyette, aki még nagyon csóró cuccokban feszít, de így legalább nagyobb eséllyel tudom lecserélni a cuccait, ha pottyan valami.
  • McHaals
    ha visszaolvastok láthatjátok miért raktam be a képet. Akar a faszom faszt méregetni, úgyis az enyém a nagyobb :D
  • TBTPumpa
    Őt felveszed barátnak és ad invet az SG klánba.

Szép az a DH dmg.
  • jazzy
    Pont erről beszélek, hogy MINDEN elite packnál ennyi volt, ezért raktam be, nem pedig szarrá stackelt archon.
  • tugyiti
    Nem csak pet + woodoo+ crusi law buffal :D éppen ezért értelmetlen ilyen dps-eket berakni ,minden class tud felbuffolt dps-t hozni ,legjobb megnézni a sheet dps-t ott van a btag mindenkinek ,az nagyjából képet ad mindenkinek aki ismer a class skilljeit ,hogy mennyi lehet a hatékony dps amivel haladni tud na de puszcsi szercsi
  • Hedgehunter #71051
    Jaaaa az mar sok az a damage.....
  • jazzy
    Sry nem faszméregetés miatt raktam be a képet, direkt városban csináltam 2 "alap" buffal (amit minden elite packra ellőttünk), nem shrineal, meg stackelt archonnal, tudok én is berakni 100% crites stackelt passzívosat, de nincs értelme. Bár gondoltam, hogy ez lesz belőle.

Egyébként alapból minden buff nélkül 1,2m a damagem, tudom nem magas, de nekem elég.

Most ráadásul lefele fog menni, mert tegnap végre adott Kadala egy Cindercoatot! Igaz csak 16%-osat.
  • tugyiti
    Most tényleg ilyen hülyeségeket fogunk beszélni, akkor nyertem ?

• Tatyla
    az combatos ja ha rajtam van nekem is 3,5-4milla...
  • Lammer
    az a tafnessz :D
  • jazzy
    Az milyen shrine rajtad? Mert ha combatos akkor csalás! :D

Kit kell felvenni aki addol az SG klánba (communitybe?)?
  • McHaals
    tess. igaz csak 3mil, de ha leraktam volna a voodoot, meg nem 3-as hanem 5-ös harvest lenne akkor meglenne a 3,5-4 mil is akár... 1mp múlva meghaltam, nem volt idő voodozni :D majd holnap
  • oneal1
    köszi!!
  • david8803
    Én is hasonlóan állok jelenleg.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cassius-2707/hero/1254272

Dead Man-re vagy 20 forgotten soul ment el, hogy végre beadja a cluster arrow-t.
  • Frank99
    maximalisták...

de sajnállak titeket

:-)))))))
  • jazzy
    Én is az lennék ha találnék még 2 itemet Marauderből, Fire lennék ha találnék Cindercoatot, de valahogy egyik se akar összejönni.
  • Tatyla
    na most belőttem szerintem készre a DH-m,mit nekem cluster arrow meg fire skill ,full fizikális halálosztó vagyok...
  • MEdievil
    Macera összeszedni és vannak sokkal jobb/fontosabb gyűrűk.
  • clio1616v
    ha van pl 25%+50% crit hit dmg, akkor az összeadódik 75 lesz
  • Acidlich
    Aha igaz, en egyszerubben matekoztam:) blizzard ezen is sporol nem csak a dropraten:P
  • Marsszonda
    Ha van pl 20%+10%+10% cooldown reduc,akkor:100%*0.8*0.9*0.9=64.8% azaz -35.2% reduc
  • clio1616v
    iszonyat gyengék a cuccaid, nem egy 60as szintű, kezdj el partyban farmolni rifteket
  • clio1616v
    ez van nálam is, szumma simán 50% fölött lenne de csak 47%on vagyok
  • Coradiel
    Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, hogy mit változtassak a karakteren hogy egy kicsit erősebb legyen, azon túl, hogy a top geart szedjem össze :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Coradiel-2749/hero/18743036

Köszönöm a segítséget! :)
  • Acidlich
    Azt tudja-e valaki, 10% cooldown reductionbol(paragon avgy item) miert lesz csak 7,98% a karakterlapon, mindekozben az evocation passziv megadja a teljes 20-at?
  • oneal1
    sziasztok!

Hellfire ringről kérdeznék kicsit.

azt, hogy hogyan lehet hozzájutni majd a google megmondja, engem az érdekel, hogy érdemes e vesződni vele:)

köszi!
  • Frank99
    nem értetlenkedek, csak azt hittem, hogy rosszul olvasom...

:-)

lehet futok én is pár kört.
  • Tatyla
    goblinból értettem
  • Lammer
    nem eloszor kerdezed, a valaszom ua: igen :)
    (meg mindig zsir mindegy milyen erossegen tolod)
  • bélanéni #71027
    Goblinból? Ahhoz napi átlag 50 órát kéne nyomni kb :)
  • Frank99
    ezt normálon????
  • Lammer
    update: 4 csomagbol 3 leg, kozte egy worship kesztyu :D
  • xalyy
    Lol komolyan? Én napi 10+ leget csinálok :D
  • Lammer
    annyira szeretem az rngt... elfogyott a rift fragment... mondom bemegyek normal splitezni DHval, mire kidobja a royal ringet neki, lesz 3000 fragmentem, winwin... aha, elso csomagbol hopp :D
  • Tatyla
    Nekem eddig 2x dobott leget RoS óta...