78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Cs=cd -
De ezeket a cskulcsokat honnan szedik? -
még ez a post talán segít
ja és aero legyen bekapcsolva -
most már igen de még mindig nem jó :(,sőt most már egyáltalán nem indul a launcher... -
legfrissebb van letöltve? -
TurboHud-ot valaki irja már le privátba hogy kell életre kelteni mert hiába csinálom a manuálba irtakat nem müxik... -
Amíg megbízható sellertől vásárolsz (100%-os értékelés, és van már legalább ezer értékelése), addig nem hiszem, hogy ilyesmitől tartanod kéne. Én egy szkennelt képet kaptam a CD-kulcsról, belőttem a battle.net-en, és éldegélek vígan azóta, élvezve a RoS-t. -
Es nem kell attol fosni, hogy letiltjak az acct? -
saját felelősségre, nekem megéri -
+1 -
Akkor játszatok torment 1-en nem törődve semmivel és nem kell foglalkozni a számokkal. Mindenki más nézeteket vall -
én Kinguinen vettem, kb 5 perc alatt kiküldte a legolcsóbban áruló srác, perfektül működött minden. -
Vincentcloud #71210 Nem, nem csak te. Ha meghal az ellen jó helyen vagy ha nem akkor alacsonyabb, ha könnyen akkor meg magasabb nehézségre váltani, én sem értem mit kell rajta annyit görcsölni -
faber #71209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jo rendben, alairom...bar szerintem common sense - ha megy tx - eleg a dps/survivability - ha nem, novelni. Utana ujra try, repeat...
Ez nem WoW, ahol ki kell centizni a dps-t, hogy 20 fos raid idealis legyen meg 3 szazad masodpercel elobb halljon Magmadar....
Ez egy jatek, elvezni anelkul is lehet, hogy komplex matematikai formulakat gyartana az ember...bar lehet, ezt csak en (meg ezek szerint Blizzard) gondoljuk igy....lehet flamelni :) -
Mert alig van információd arról mi történik, még a rendes DPS-ed is különböző honlapok becsléseiből kell megállapítanod -
faber #71207 D3-hoz addon? Minek?
-
pimpi001 #71206 ISboxer LootHunter TurboHUD ezekre mindd azt irjak hogy illegalis progik, es bannolhatnak miatta.
namost akkor megeri ezt hasznalni? mert ugy nez ki rizikos. -
Szerintem Livekodok a legolcsóbb még mindig. Megbízható, nem egyszer vásároltam már tőle. -
Én itt vásároltam meg mindkettőt, Mo-on nem találtam olcsóbban, cdkey-es dologtól tartok, hacsak nem a battlenetről rendeled, de ott kb. 3k-val drágább! Jobb szeretem a kézzel fogható dolgokat, ha már veszek valamit! :) -
ez engem is erdekelne :) -
ok köszi -
Bannolhatnak érte és gyakorlatilag sok értelme nincs ezért riskelni az accot. -
mióta használod? off fórumon mod azt írta hogy eula-ba ütközik és bannolhatnak miatta, tudsz ilyen esetről? szemezgetek vele én is egy ideje :) -
Úgy nézem Alkaizer magasabb sebességbe kapcsolt a paragon farmolással, bevonva a stream nézőket is -
Hol lehet jelenleg a legolcsóbban megvenni a d3-at+kieget? A cdkey boltok mennyire megbízhatók? -
még mindig várok heartstone kódot a reaper dobozából.
ha van akinek nincs szüksége rá kérem gondoljon rám.
köszi. -
TurboHUD
számomra játszhatatlan a játék már nélküle...
nincs mit, Lammer :D -
pimpi001 #71195 egy hülye kérdés. milyen addon-t használsz ami így kiír egy pár adatot a skilleknél például? -
Lepkztak WDmet publicon (T2)... annyi mob volt a kepernyon, hogy lehetetlen volt ures teruletre klikkolnom hiaba spiriteltem...
Danee47 azaz Systore erdeme a huzas, eleg gyors volt, ezuton koszonom szepen neki meg1x!
-
megye zsákosss -
waller :P
-
True... -
lol -
pimpi001 #71189 ladder-only-legendary-items-list
egy masik oldal is adja az infot -
eloim #71188 és a legszebb, ohgy most Kadalatól is azt kaptam...
-
eloim #71187 tök mindegy, mert sem az armor rack, sem a weapon rack nem dobja... 3 napon keresztül farmoltam én is a vendorokat, de egyszer sem sikerült beleszaladnom a shieldbe, viszont mióta leálltam ezzel, azrét naponta 1-1 shield kiesik bountykból meg riftekből, csak figyelni kell (jó a superior meg a thick ascended shield is) -
http://diablo3.hu/2014/05/09/adatbanyaszat-listazatlan-legendary-targyak/ -
Mert az fegyvernek számít battlefielden csak ruha van -
pimpi001 #71184 ascended shield. act5 battlefield: minden mas esik halommal de ez a shield ez nagyon nem.
watch tower level2 vendorjat es fields vendorjat 1 napig latogattam de valahogy nagyon nem adta egyik sem. ugyhogy nincs shield-em. mas elofordulasi helyet meg nemtudok. -
Nem a megfelelő helyen keresed,act5 battlefields pl...