78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
én most 15,4 es notebookon akarok diablo2t nyomni (a dio rövidítés engem személy szerint irritál, a dio es diablo között csak 3 karakter eltérés van, szal nem értem miért kell becézgetni, ráadásul a diablo mint név nem emlékeztet egy gyümölcsre :P)
majd leírom hogy hogyan megy a notebookon ha leér a cucc -
Azt elhiszem, de élvezni gondolom nem lehet. -
így van, szintén zenész -
nekem 22 es wideom van, és simán megy rajta a dio2, nem ablakban -
Ez minimum 22"-s TFT lesz. Már bocs, de Ezt b*szhatod! -
jónagylúú -
Akkor szerezz be egyet, 5ezer körül már a legjobbakat meg lehet venni! -
Nem tudom látszik-e, hogy hogy néz ki. -
TQ fanság meg az igényesség nem fér össze sry -
Arról van szó, hogy ez a játék már nem mai gyerek (2000. nyár)
Tehát ha jó nagy TFT képernyőd van, akkor legfeljebb "ablak" módban lesz elfogadható. Mostanában az egyetlen játék, ami legjobban 17"-es CRT-n élvezhető. -
Egyetértek, 10 perc után nyílván nemérdemes, ha valaki szűklátókörű dio-blizz fan, az még nemjelenti azt hogy mindenben igaza van, bár ez egy dio-s topic, de hadd ne jelentse már ez azt, hogy itt csak hozsannázni szabad a nagy Művet, lehet kicsit igényesnek is lenni. -
Hát ilyen nagyon nagy monitor, gondolom szélesvásznú. De miért? -
lol -
hehe akkor majd nézni fog egyet:D -
Azt tudom bazze, de ahhoz tudomány kell, hocs csipőből ilyet belinkelj :) -
diablo2 minden csak nem szép :D -
Na ne b*ssz. Widescreen = szélesvásznú (16:9).
24" = 24 colos képátló.
Ne mondd, hogy nem tudod miről beszélek. -
nem én csináltam. én csak belinkeltem:D -
xDD -
Fogalmam sincs milyen van. Hol lehet megnézni? -
A nagy várakozás közepette - miközben veszettül frissítgettem a HW-t - lefordultam a székről, amikor ezt megláttam. Nem vagy NORMÁLIS!! -
itt van:P -
mama2: ugye nem 24" Widescreen monitorod van!? :) -
Köszi. Tök szép
-
that's what i'm talkin' about -
nekem különösen az ezer féle halálmodell jött be,(tűz,jég,méreg,villám + ezek crit. sebzése esetén) már most látszik hogy minden apró kis részre odafigyelnek -
azért a hópelyhek, meg a zene dob rajta egy lapáttal, és még élvezhetőbb:) -
Davidus, nem te tetted be azt a "Michael Jackson eszi a kukoricát a moziban" c. videot a WWI előtt közvetlenül a HW-n?
-
Aki látta a Diablo3-s sajtó tájékoztatókat, az érti mitől lesz nagy egy Blizzard játék. A faszi fél órán keresztül ecsetelte a koncepciót olyan részletekkel kapcsolatban, amiket más fejlesztők elhanyagolható részleteknek neveznek. Sok dolgot kidobnak, amit kicsit is frusztrálónak éreznek, és csak a "cool" dolgokat hagyják meg, ha kell 3x újrakezdik az egész fejlesztést. -
ilyesmi
-
A Blizzard játékai mernek "nagyok" lenni. Ezt nem lehet másképp megfogalmazni. A monumentalitás talán a legmegfelelőbb kifejezés, és ez értendő a hangulatra, játékmenetre, random pálytervezésre, szörnyek mennyiségére, minőségére, főellenfelekre, zenére, etc... Ez szerintem így egy az egyben hiányzik a többi próbálkozásból. Ezt állóképek + videok alapján nem lehet megítélni. -
Valaki igazén rakhatna be a Diablo kettőből képeket hogy lássam milyen. HTX -
Ennél azért meg lehet diplomatikusabban is fogalmazni, de kérdés, hogy érdemes-e
-
titan questel 10 percet bírtam játszani. sugárban hánytam tőle akkor igénytelen szar. polygon szám lehet hogy D3 körül van de maga a design meg az animációk végtelenül szarok. csávó meg úgy fut mintha épp dugnák a négerek -
A TQ számomra egy viszonylag hangulatmentes tápolás, a Diablo-hoz csak stílusában hasonló. -
ez a sok hülyeség amit összehordtok csodálatra méltó :D -
hülyeség megjelenésről vitázni, szvsz sc2 előtt úgyse jelenik meg, az meg még nem most fog megjelenni....szal várunk nem lehet mást tenni:D sc2-t amikor bejelentették, azt mondtam h tuti megveszem eredetibe, ez lesz a másik játék mellette amit 100 hogy megveszek:D blizzard rulz
-
Ízlések, pofonok. Én többször is "próbálkoztam" a TQ-el, de ma is inkább a D2-t veszem elő a sokkal gyengébb graf. ellenére is. A hangulat mindennél többet számít, és a D3 grafikája + az összegész szerintem sokkal hangulatosabb mint a TQ. De mint írtam, az elején, ízlések... -
MrAndree #1459 Nem olyan jó ötlet ez szerintem. Én az ilyet mindig csalásnak érzem. Ha valamit megtanultam és nem jön be hát akkor ez van, a következő karakterrel majd nem tanulom meg. Az ilyen skill átvariálást meg egy játékban se használtam soha. -
MEGRENDELTEM HUHÁÁ! Holnap megjön, azt csinálok egy maximum szintű online karaktert.
Tényleg mennyi a maximum szint, és milyen kasztok vannak? Online csak egy profilt kell csinálni és kész?