78998
  • faber
    Tolhato, de monkal sokkal lassabb...sajna mind dh / mage sokkal kenyelmesebb...tobbivel nincs tapasztalatom, crusam van meg 70en de miota beutottem, nem jatszok vele...gondolom, wd-al is sokkal konyebb t3-4...nem lenne ez baj, ha lenne igazan szerepe monknak, buffokon kivul...mondjuk kellene tenyleg tank...csak igy kicsit meguntam...de megint, ez privat velemeny, biztos van aki maskent latja....
    Meg en szivesen jatszanek 2h fegyveres monkkal, remelem, B majd megcsinalja egyszer...2 socketes 2h fegyverrel fun lenne (csak mondjuk crusaderek akkor is jobban jarnanak...kiveve ha mondjuk pajzsra nem lehetne socketelni...)
  • foldi6
    Nem jól látod, jelenleg egy kis pénzügyi likviditásban küszködök, de ahogy lesz akkor 2 Vitality-s és 1 All red-es kavics repül bele. Vagy van más ötleted? Apropó van vmi jó gold farm tippetek?
  • dante3
  • ktm99
    A kovetkezo patch notesban van egy ilyen:
    Legendary Sources and Mojos are not being appropriately up-ranked to have more powerful base Damage than Rare ones - this is bug that will be fixed

Szoval mindenkepp tartsd meg szerintem, hatha retroaktiv lesz.
  • Különc
    Építményem
  • BDragon22
    egyirányú öltözés és skillezés és "vacak" alap dps mellett is síma t4 tolható (frissenhalt nabmeg hc monkikm, ha megnézed). nem 2 nap alatt lett meg rá a textil, de nem tűnt gyengének solo ban sem.
  • jocika
    Valaki, aki otthon van ebben a HOTA témában, leírná röviden és megmutatná a build-jét? Annyian írják, hogy a WW már nem jó a HOTA-val viszont lehet menni. Nekem RoS előtti barbom van és WW-s. Próbáltam utána nézni, de csak viszonylag régieket találtam(2.0.0-2.0.3).
  • tugyiti
    vagyis elnézést kérek a bnet profil valótlan adatot jelenít meg lol
  • dante3
    sajna igen, de eddig ez a legértelmesebb cucc ami tőle jött :(
  • tugyiti
    az az avg dmg elég rossz roll lett :/
  • faber
    Hat kb...partyban annyira nem gaz, szeretek monkkal lenni...de solo......koszos t2-t3on is feloraig kell vele pufolni a kek elit packokat is, hogy meghalljanak (oke, messze nem vagyok vele top dps, csak 500k korul)...mig dh-val / maggel meg felig citrom gearben is lehet haladni...
  • dante3
    Tegnap ez jött Kadalától:

• ktm99
    Egy dolog ami elegge valoszinusiti, hogy holnap jon a patch, az az, hogy tele van ez az unofficial notes "anniversary" értékekkel(évfordulós buffok elnevezése), és ugye d3 az május 15.-én jelent meg anno.
  • Különc
    Pont ez a probléma sokaknak, hogy túl "support" class és a többi nagyobb DPS-t tol nála, jelenleg két fury spender ami viable, az exploding palm és a cyclone, így a build diverzitás még alacsonyabb, mint a többi karakternél, továbbá a setbonusok sem érnek túl sokat
  • BDragon22
    hahoo.Kérlek fejtsétek már ki nekem mi a probléma a monkkal ? Nem top dps de messze a legélvezetesebb vele a játék. Komolyan érdekel a dolog. Köszi előre is
  • LocalPatriot
    Én úgy tudom, hogy az Kadaltól nem szerezhető meg, csak tormentes szinten droppként.

Különc - Én is sokat WW-ztem, de a HOTA szerintem jobb, pláne bloodshed-es BR-el.
  • Különc
    Gondolom szerencsém volt, minden setet maximális setbonusig feltudok venni gyűrűvel, raekort anélkül is

Kadalától semmiképpen sem kapsz setet, csak Blackthorne
  • pimpi001
    Might of the Earth szett hol esik ennyire? kadala? vagy valami mas tuti hely van? vagy csak ugy pottyan erre arra?
  • Különc
    Kár hogy a whirlwind nem kapott buffot, mint egyes Crusader skillek
  • sata75
    remélem igazad lesz, bár nem mintha sokat érnék vele. monkhoz megint nem nyúlnak:((
    [ de majd mindjárt jön mikró és jól elmondja, hogy mindenki béna a monkohoz azért érezzük, hogy úgy szar ahogy van:) ]
  • ktm99
    En azt olvastam, hogy kisebb patchek nem feltetlen mennek PTR-e, a 2.1-es az majd fog(tiered rift stb.), persze majd holnap kiderul.
  • faber
    Avagy "buffoljuk a divat class-t, hogy tobben vegyek a kieget" :)
  • Különc
    "Heavenly Strength - You can wield a two-handed weapon in your main hand while bearing a shield in your off hand. (No longer has a Movement Speed penalty)"

Loll
  • sata75
    elvileg előbb ptr-re megy.
  • ktm99
    Van nem hivatalos 2.05 patch notes(diablofans.com), velhetoen holnap jon.
  • LocalPatriot
    Alakul az szépen. A lényeg, hogy magas fire dmg-d legyen.
    Egyébként szerintem most is felejtős a kétkezes fegyver használata. Jobb a két egykezes.
  • faber
    Csak énnem látok köveketa cindercoatban...?

Én nyertem: Ashuri
  • foldi6
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/foldi6-2466/hero/37089511

Alakul a barbárom, tudom nem a legjobb, de most tudtam megcsinálni, amit mondtatok, le tudtam cserélni a kétkezesemet 2 db egykezesre..nem volt egyszerű, de megérte..most már csak nyomni kell a T1-et és reménykedni, h esik vmi... :D
  • who am I 7
    Az ilyen glassok gyönyörűen halnak shrie-nok meg bizbazok nélkül magasabb szinten, na meg tankok nélkül, persze dumálni azt tudnak, h kevés a dps :D De minden elit pakknál 2x-3x lepihennek..
    Leginkább DH-k meg Wizek, WD-k azok jók a jaddel..de az meg op, ha nem nerfelik a pitsába, akkor irok blizznek tutkó, leszarják nem érdekel, akkor meg trollkodok :D Barb fury generátort meg szétqrták meg a zerket is..mert az úgy jó, hát bsz_odjanak meg.Komolyan nem értem ezt....

Más: mai brawling csak poénból, dh spammeli smoke screent -cd-vel kb 0.1 - 0.0 sec volt a spammelések között, tehát effektív 0.0 seced van sebezni..oda is kellene egy jó kis 4-5 sec cd.1 ww-hittől kifeküdt amúgy a picsába, gondolom elrontotta a spamet és kimaradt pár tized sec..óriási.Brawlingba inactivvá tenném a peteket is.
  • Különc
    Napi RNG: 99% hogy holnap patch van

Melyik a valószínűbb, esik egy tökéletes rollal rendelkező Shard of Hate, vagy hogy holnap NEM lesz patch? 8)
  • faber
    Jó hát azért a hülyeségnek is nyilván van határa...bár lehet ő úgy tudta, hogy D3ban kell tank :D Vagy prot warior volt WoWban....I guess :D
  • Phara
    Azt a monkot azért haszontalannak éreztem T3-on aminek 60k dps-e volt meg vagy 16 milla toughness,és kb csak annyi előnyét éreztem,hogy folyamatos Cyclone strike-al összehúzta az ellent.De ez már a másik véglet.
  • cateran
    Dps meter 1 H&S-ben?:D Nem semmi...egyesek agyi kapacitasa nem eleg magatol felmerni, hogy mennyire hatekony? Amugy meg, ha nem glass cannon build, akkor kb semmit sem mutat (a lentebb emlitett "haver" sem lehet valami nagy koponya, 1 tank buildes monk vagy crusader tuti nem fog nagy dpst tolni, (akkorat tuti nem, mint 1 gc build) de azert ettol meg nem lesz haszontalan, sot!
  • faber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha tippelnem kellene egyebkent, szerintem csak azt akarjak elkerulni Blizzardek, hogy D3 is olyan legyen, mint a WoW volt egy idoben:
    mindenki a dps mero addonra tapadt, meg makrokat csinalt, hogy egymas utan kasztolja a spelleket....a vegen a hunterkedes masrol sem szolt, mint egy gombot spammoltam, ami szepen egymas utan ellotte a kulonbozo sotokat...boring as hell....na de ez maganvelemeny, nem kell vele egzet erteni, en is csak tippelek.
  • faber
    Szerintem senki nem vitazik :) Blizzard maximum bannol erte, felolunk lehet hasznalni, merni a dps-t...nekem konkretan nem faj...
  • Különc
    Téged nem érdekel, engem igen, nem tudom miért vitáztok
    Sok játékban elengedhetetlenek az addonok, miért ne lehetne másként itt is, a legitim információ mindig előny, te döntöd el, hogy kihasználod-e vagy sem
  • Systore #71226
    ahhoz csak józan ész kell

ha nem potizol fél percenként, max 5 mp egy pack, kevesebb mint 10p egy rift, akkor mehetsz följeb

én szeretem látni a dps-t, mondjuk haver rá szokott, a "ez csak 3m dps-t tol, nem boostolok én senkit pubon" mentalitásra emiatt.. érthető is kicsit :D
  • faber
  • Carlos
    Tovabba amit nem ertek, hogy ha pl tudja, hogy a dps 1.876.345,9420 akkor ebbol majd tudja hogy nem hal meg t3on?
  • Vincentcloud
    Már nem azért de neked tizedesre pontosan tudnod kell mindent hogy érezd mit bír a karid? Nem tudtam hogy van ilyes besorolás vagy táblázat, ez esetben én kérek elnézést, én úgy voltam vele, hogy mikor már gond nélkül ment T2 akkor mehettem T3-ra majd ha az is gond nélkül megy megyek feljebb, de így görcsölni hogy most merre hány méter, azt valahogy nem értem, de igazad van mindenki más nézeteket vall.