78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
:DDD -
tudnék mesélni...
-
A GSt nem érdekli, hogy valós híreket közöljön, csak a reklám (nézettség) a fontos nekik. Nehogy higgy nekik ... kamu egy banda. -
jó esetben.. -
Te jo eg, es ezeknek ez a munkajuk? pff
Az SC2 se fog kijonni akkor meg. -
Aurelianus #2216 Kábé ja 

-
who am I 7 #2214 nagy csöcsökkel ofc -
Ragnar360 #2213 Ááá nem bírtam magammal, megnéztem újra az egész Opening ceremonyt :) ... -
who am I 7 #2212 Szerintem egy BARBIbaba fej jobban passzolna a "környezethez" 
-
MrAndree #2211 Szokásos. -
Csöcs vót benne?
-
őőő... utolsó 300 kommentben volt valami érdekes, vagy csak szokásos anyázás ment a darkos stílusról? -
Aurelianus #2208 http://img399.imageshack.us/img399/7276/wowmeetsdiablo2qs6.jpg 
-
inkább 2009.
-
Ja és valahogy azalatt az 5 év alatt a félszáz buzgómócsing kifejlesztett kb 2 félkész karaktert és kb 2 act ot, de nem ám full 3 d ben, mert akkor sokkal többet kellett volna gyalulni a map okon, szuper...
-
ertem pedig mar megorultem...mondjuk azert remenykedek h hatha
-
Hydra lesz az. -
Teljesen alaptalan, és szánalmas, hogy megpróbálják félrevezetni a népet. Lehet, h már több éve fejlesztik D3-at, de még sok idő, mire befejezik. (WWI-n el is hangzott, hogy még néhány alapdolog is csak tervezési fázisban van.) -
Vagy írhatnánk egy petíciót, hogy osszanak mellé ingyen napszemdzsót
-
Barnus #2201 Félig offtopic, de egy interjúból kiderül, hogy a Blizzardnak már készül az újabb nagyágyúja. Rákérdezett egy újságíró arra, hogy egy-két évvel ezelött programozókat kerestek "Next gen MMO" játék készítésére. Rákérdezett hát az újságíró, hogy a Diablo3ról volt itt szó anno? Mire közölte a Blizzardos emberke, hogy dehogyis. A Diablo, az Diablo. Ezt mindig is hagyományos Diablo stilusnak tervezték, nem pedig Diablo világban játszódó MMO-nak. Az egy másik fejlesztő csapat.
-másik? ezek szerint a 3 bejelentett projekten kívül van mégegy?
-Igen. Jelenleg egy 4. "ismeretlen" projecten is dolgozunk...
Hmm:) -
hue vok nem gamestart akartam irni...gamespot-nal irtak azt... -
Barnus #2199 ne aggódj. nem fogják 20e ember miatt átszinezgetni:D
20ezer szavazat még a Matáv ellen se volt elég, amikor valamilyen akciót akart megszüntetni:)
Nem is tudom, hogy hol élnek ezek az emberek, akik úgy képzelik, hogy Blizzard párezer nyafogó miatt újrarajzolja a játékát. nem kell aggódni. WoW alatt hozzászoktak már a mindennapos síráshoz. A 3 év alatt nem jelent meg még olyan patch, ami ne váltotta volna ki ezrek hőbörgését a wow fórumokon. Ha a classodat gyengitették, akkor azért sirt az adott class. Ha a classodat buffolták, akkor meg a többi class ment sirni, hogy igy is lehetetlen megölni, meg csakazértis:P
Tuti, hogy ez a szavazás hidegen hagyja a Blizzardot és jól is teszi:)
Amugy meg. Indithatnánk egy Peticiót, mely szerint meg vagyunk elégedve a D3 grafikájával, és kérvényezzük a grafikát ellenző petició törlését. Hátha összegyűlik 1-2 millió szavazas és törlik a 20 ezer síránkozót :D -
Mindenki átment a TQ topic ba 
-
arra lehet vmit adni h a gamestarnal azt irjak h 2008 dec 31. jelenik meg? -
Na mi az ábra Darth Védők? :D -
who am I 7 #2195 Micsoda pörgés
-
Jó magvas"
"
-
-
ott a pont!
-
ricsa008 #2191 én inkább örülök hogy 1általán elkészítik a 3 . részt felőlem lehet akármilyen wowos grafika (felőlem lehet XIII graf -al is) akkor is diablo III és ez a lényeg
de ez csak egy vélemény -
blizzcon október 10-11 -
most 3 hónapig kuss lesz. esetleg 1-2 infó morzsa -
de,ez sajnos pont az az 1-2-3: ez sem ér semmit :) -
MÚKODJ!!!
ja...ez nem azaz egy - kettő - három?
-
Vonzás törvénye:"Ha gondolsz valamire és azt magad elé képzeled, akkor az ki megy az univerzumba és az univerzum átrendeződik, hogy a kívánságod létrejöjjön"
No gyerekek akkor most háromra kívánjuk, hogy legyen karácsonyra DIABLO3 :)
Egy kettőőőő háááárom!!!! -
Aurelianus #2185 Ördögi orgazmusod lesz amikor kijön a game.
Senki nem fog szívni.
"Blizzard garancia"
-
valahol azt olvastam h következő klasszal augusztusban ismerkedhetünk meg. -
Szuperkaraj #2183 óh, az nem valami nagy tempó...akkor kb havonta kapunk valami kis infómorzsát? bár ha az a morzsa jó nagy lesz, akkor lesz min csámcsogni
-
:)
azért írtam hogy átlag.amikor 3-4 hónapig szinte semmi nem volt,bejelentették a zergeket,ami ugye magában foglalt pont ennyi újdonságot az oldalon -
bárcsak havonta frissítenék a sc2t..