78998
  • Kandurex
    De akkor meg ugyanott vagyunk ahol a part szakad nem? Hisz eddig is dobálták a monsták a healing potion -et! Akkor meg nem tök mindegy globe -nak, vagy potion -nek hívjuk?
  • Aradebil2
    de akkor miért volt poti a játékban?+ WWI-n azt is nyilatkozták h a globe-ok csak kiegészítik a potikat
  • Kandurex
    Ez a healing dolog egyértelműen rossz húzás. Én teljesen máshol várom az újításokat a Blizzard résézéről, nem azt kidobálni ami jól működik, hanem ami inkább nehézkes és macerás.
  • Kandurex
    és legyen benne egy egyszerűsített válasz, amolyan mindenre?

"Nem tudjuk"

Tegyünk egy próbát: kérdezz valamit!
  • ROMOTO
    "Jay Wilson - aki a Dawn of War meg a Company of Heroes RTS-eken dolgozott - fejtette ki hogy ugyan a dungeonok ugyanugy randomizaltak lesznek, mint az elozo reszekben ellenben a fold felszinen levo helyek mar nem. Azzal magyarazta a dolgot hogy szerettek volna vegre egy Diablo vilagot epiteni egy allando geografiaval, es ra akarjak venni a jatekost hogy megtanulja a helyeket."
    Nesze neked újrajátszás élmény avagy hogy lehet minél kevesebb melóval összehozni valamit, és tök szánalmasan magyarázkodni hozzá.

Lesznek randomizalt esemenyek - erre a demoban a leszakado hid volt a pelda. De ennel persze osszetettebbeket is terveznek.

"Nincs healing potion. Lol. A jatek iranyitja, hogy mikor toltheted ujra az eleterodet es mikor nem.
    Ezzel szeretnek ravenni a jatekosokat hogy ne fussanak el a mobok mellett es ha kevesebb HP-juk van akkor is akarjanak harcolni, mar csak a health globe-okert is. Hat nem tudom, en 100HP-val nem szivesen esnek neki egy 2000HP-s monsztanak hogy hatha dob egy health globe-ot ha esetleg megfektetem.
    A Halo es a CoD rendszere tetszett meg nekik, ott sincs health pack csak "automata" HP visszatoltes. Plusz igy a jatekosok is egy bolyban haladnak majd mivel ha valaki felvesz egy ilyen health globe-ot az feltolti a kozelben allo csapattagok HP-jat is. Mana nem tudni hogyan lesz de ugy erzik hogy ha kilovik a potionoket akkor sokkal "egyensulyozottabb" lesz a jatek, nem csak iszogatasbol all majd az elorehaladas."
    Hát ez mekkora marhaság lenne, a főbossoknál kb csak akkor lenne esélyed, ha önnönkezével vetne véget az életének...
    Ja és van még Más is...
  • TVelvet
    Valaki csináljon má egy FAQ-t pls:)
  • PiszkosFred
    A sztori ugye jóval kötöttebb, mint egy MMO esetében, éppen ezért elég nehézkes lehet új tartalmakat hozzáadni a játékhoz..

Demonok harcolnak az angyalokkal, es ezt legtobbszor azok az emberek szivjak meg, akik letuket Tyreal es cimborainak koszonhetik. Vidd elore az idoszamitast 500 evvel, vagy akar vissza, (esetleg egy masik, Sanctuaryhoz hasonlo vilagra) es bosegesn tudsz arra az "ismeretlen" erara egy mmo-t felepiteni. Az alap konfliktus adott, a rakas gonosz es jo "NPC" adott, ha mmo-t akarna a blizz csinalni, nem a sztori kitalalasa lenne a legfobb problema :)
  • Dant0r
    "marad a hent, a gyúrás, a rush, a lootolás"
    És tényleg!:D
  • Pretorian
    Azon gondolkodtam, hogy ez az "MMO-modell" mennyire alkalmazható egy olyan játék esetében, mint a Diablo. Nyilván nem a harcrendszerre, a csapatalapú multiplayerre, és az irányításra gondolok, hanem elsősorban az újabb kontentek, addonok hozzáadására.
    A sztori ugye jóval kötöttebb, mint egy MMO esetében, éppen ezért elég nehézkes lehet új tartalmakat hozzáadni a játékhoz...arról nem is beszélve, hogy éppen az egyjátékos módra való fókuszálás miatt kötött a sztori:
    a multihoz elég nehéz lehet olyan tartalmat hozzáadni, ami nem bonja meg a sztori integritását, a beleélést, és a filmszerű történetmesélést, melynek ugye elengedhetetlen része az átvezető animációk megléte...és ezekből valószínűleg lesz majd bőven...
    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy amennyiben nem lesznek a multiban legalább saját engine-el készített átvezetők, cutscene-ek, úgy a multi nem hinném, hogy nagyobb élményt nyújtana, mint az eddigi Diablo játékok, vagy éppen az MMO-k...marad a hent, a gyúrás, a rush, a lootolás.
    Mit tudnak hozzáadni egy sima addonban?
    Újabb helyszíneket kidolgozott történet nélkül? Nyilván nem, mert az, mint említettem, megbontja a sztori integritását...
    Újabb karakterosztályokat? Talán...ez járható útnak tűnik...
    Újabb tárgyakat, képességeket? Nyilván...mivel ez eddig is tökéletesen működött...
    Újabb randomgenerált helyszíneket? Áhh...kivéve, ha az említett helyszínek a sztori szerves részét képezik...
    Lényeg a lényeg: teljes értékű kiegészítő nélkül szerintem nem nagyon lehet újabb kontenteket tolni a játékhoz...
    Persze nem vok Aigner Szilárd, (nem is baj, ahogy olvasom, van itt jó sok Szilárd bá', meg Nostradamus is) szóval nyilván nemtom megmondani, hogy felhős lesz vagy esős, viszont a Gyurcsokhoz jártam sokáig májndkontrollra, úgyhogy majd sugárzom a pozitív energiát a Blizznek, hogy sikerüljön nekik jól megoldani a dolgot.
  • shaba23 #2492
    van már hozzá magyar felirat?:)
  • Rip
    hoax
  • TurboX
    diablo mindíg is clickandmove volt..ne csináljunk belőle golden axe-ot..

#2489:What are the system requirements for Diablo III?
    We'll announce specific system requirements at a later date.
  • John Cena
    Gépigény mi lessz srácok? nem találtam sehol brutál gép köll ehez??? én csak a Diablo 1-el jácottam:P de teccenek a D3 képei:)
  • Arnoux
    WASD faxa lenne, nemtom próbálta-e valaki a Mythos-t, ott is lehet WASD-vel irányítani és sokkal könnyebb kikerülni a boss ütéseit és közben lőni
  • magus
    bele a kádba egy zsák szennyes + mosópor aztán hadd menjen

azért amúgy jó, hogy az internet beszívja ezeket, ennyivel kevesebb hülye rohangál az utcákon

ja, amúgy "DIABLO.III.PRE.ALPHA.VERSION.LEAKED-DEViANCE" omgzor
  • who am I 7
    Az egyben volt olyan, hogy könyv kellett hozzá, és úgy tanultad meg.A 2-ben már egy bizonyos szinten tanultad meg, könyv nélkül, csak úgy jött a skill.Maceráns lenne, karakter specifikus könyveket berakni a játékba, ezért marad a kettő alapján, itt is.Persze a skill-tree nincs még kész..Majd gondolom, év vége felé, nyomnak infót arról is.
  • who am I 7
    "en nemakarom visszahozni remelem nem is jonn vissza tobbet
    viszont lenne egy kerdesem az iranyitasrol mint tudni marad a regi vagy a mostani mmos iranytast kapja esetleg mind2?"

Minek jöjjek, vissza, oda, ahol ilyen nyomik vannak, akik nézik a videót de nem látják? Igen, mmós lesz..omg.Gondolom se a szöveget nem értetted, se a videot nem fogtad fel.De mondjuk, ezt nem csodálom
  • Kandurex
    új banner terv?
  • oneal1
    nem lehetne megbontani a topicot erre a graf témára tekintettel?

sztam nem csak az én tököm van tele hogy semmi infót nem lehet kibeszélni rendesen, mert mindenki a graffal jön...
  • Narxis
  • Seth
    hámozd a fingot öreg XD
  • Paranoia
    xD
  • szucsy89
    owned :d
  • Krinyo
    "amit kaptam"
    azt hittem csak évek múlva jelenik meg :D
  • Cat 02 #2477
    Régiben olyan volt h vett az ember skill tekercset és ha volt elég statja meg tudta tanulni, nemde ?
  • Count Adyn
    :D
  • Seth
    Ez volt már?? :D

• Zarache
    nemtom en lehet egyedul vagyok ezzel de picit remelem hogy a skill tanulas nem a dio2-re fog hajazni illetve hogy remelem lehet majd wasd-el is iranyitani sokkal jobb lenne az iranyitas ugy kozben konnyeb lenne cigizni xD
  • szucsy89
    valószínűleg nagyrészt ugyanaz lesz mint az előző részkben
  • ProGabe #2472
    nem lesz! lvl1-en kell végighentelni a játékot! a vége persze mocskosul nehéz lesz,lévén Diablo lvl3-as,mint azt jól tudjuk^^
  • TurboX
  • Synchronous
    Karakterfejlődésről tud valaki valamit? Azt kár lenne kihagyni. Kifejezetten szerettem vásárolgatni a jobbnál jobb cuccokat, meg gyűjteni a pénzt.
  • Shongi
    Bemutattak 1 "pályát" és 2 kasztot, ebből nekem nem az jön le hogy teljesen kész van...
  • Aurelianus
    vévévépontskinspontbe -> új aktok is vannak :)
  • shaba23 #2467
    azért én szeretném, ha bekerülne még néhány act :)
  • Bokafix2
    Én nemrég néztem meg a bemutató videót a játékról, de nagyon nem kellett volna. Olyan szuper a filing, hogy a fal adja a másikat. Most mit csinálok addig míg megjelenik? A fizikai motor nagyon arcoskodik benne, tök jó az amortizálható játéktér.
    A bossfight a végén tette fel nálam az i-re a pontot. Hihetetlenül jól van megcsinálva a főboss. Olyan jó lenne megkarcolni a hájas seggét a barbár éles bárdjával, s utána beletaposni a szájába.
    Teljesen elkészültnek látszik már ez a játék, és jó volna, ha nem nyújtanák el így a megjelenést a srácok.
  • shaba23 #2465
    "aki tud klikkelni, az tud játszani a diablo3-mal" :)
  • TurboX
    ???

(minden marad a régiben)
  • Zarache
    en nemakarom visszahozni remelem nem is jonn vissza tobbet
    viszont lenne egy kerdesem az iranyitasrol mint tudni marad a regi vagy a mostani mmos iranytast kapja esetleg mind2?
  • shaba23 #2462
    ha pedig semmit nem ír, akkor te majd visszahozod a témát, igaz?