78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-
who am I 7 #2620 "Életkor: 25-30 között"
Gratulálok.Ahogy elnézem, megváltozott munkaképességű is lehetsz, a deviancia mellett, nem szégyen az.Legalább a primitívet írtad volna helyesen.Na, jó tapsikolást. -
who am I 7 #2619 1 : nem vagyok noname
2 : nekem ez a gondolatodról, a véleményem.
3 : barom emos hasonlatnak sem nevezhető, vergődést inkább nevezem primitívnek.
Csak azt nem értem, ha az egyik oldal be tudta fejezni, akkor a debil másik oldal miért nem?Visszajövök, és még mindig a szivárványozás, és az emózás megy.
Jah, rákukkantottam a peticiókra, nem áll rosszúl. -
Barnus #2618 Az emlegetett szamár is megérkezett 

Éppen erről beszéltem Flying, látod. Soha egy szót nem szóltam a háromfelkiáltójeles noname gyerekhez, de rögtön bekostól, csakazért, mert nem egyezik a véleményünk és kifogásolom a primitiv kis éretlen viselkedését. Aztán balfa*zozni kezd a kis balfasz
-
Barnus #2617 Az a két petíció egyébként nem a legjobb pont. Az a baj, hogy miután lett egy ilyen petíció, hogy legyen sötétebb minden, és ott egy helyen gyűlnek szépen a szavazatok, addig D3 is fine, D3 is good, dont change, stb aláírásgyűjtésből van vagy 20-30 mindegyik 20-30-10-200 szavazattal. Van két nagyobb, ahol ezer felett van az aláírások száma. Nem sok jelentősége van egyébként szerintem az egésznek. Szerintem a grafika ha változik is, csak minimális mértékben, és biztos vagyok benne, hogy akármilyen is lesz a végeredmény, profi játékot kapunk:) -
who am I 7 #2616 balfa*z -
FlyingV #2615 csak sikerül telespamelnem a topikot...
mature content? szerintem is a 6 éves kiskölkök apuka teletabbi után odaengedi majd a gépe elé, hadd játszon a fejletépős 6 lábú szörnyikével meg a fröcskölő zombikkal, meg a kis ugráló szutyerákokkal, akiket a magasabb lvl-es barbár egy ütéssel vágott bazeg MEKKORA HETN VOLT MÁ AZ IS!
az eltűnő testek valszeg FPS okok miatt vannak, kizártnak tartom, hogy nem lehet majd állítani (értsd: akár hogy megmaradjon..) -
Barnus #2614 Semmibaj Flying. Én is hasonlóképp éreztem. Az évek óta reménykedett bejelentés megtörtént, élő stream-en örömkönnyeket törölgetve a szememből csorgattam a nyálam a látottakra, azt másnap olvasom,hogy 'fuu de szar az egész' és irjátok alá a petíciót.
Dehát evvan. Ízlések és pofonok. Csak vannak néhányan, akik túlspirázzák a dolgot, és napokig csak hajtogatják az idiótaságaikat, amire az idejárók nagy része nem kiváncsi. Dehát szólásszabadság van. El kell viselni sajna:) -
FlyingV #2613 aláírva!
még egy gondolat: ha tényleg a Mennyország Kapuján kell majd kisbaltával kopogtatni, mert Tyrael bácsi túl sok ződet szívott, akkor meg direkt jó az egész..
ÜT A HANGULAT az egész grafikából. Én naponta megnézem a gameplay moviet... na minnyé végére érek, aztán megosztok egy infot.. -
FlyingV #2612 még talán annyit hozzátennék, hogy a video készítője is egy nyavaja kis s*ggfej lehetett a szokásos "darkosítsákkülönbennemtokmásthozzászolniatémához" fajtából való volt, mert pl blood ravent is esti környezetben nyírta, meg den of evil omg könyörgöm xD nagyon gáz és elfogult, de engem még is meggyőzött, hogy minden a legnagyobb rendben:D
oh és még valamit, kegyetlen brutális a dio3..
sry ha már lecsillapodott a vita, csak itt lövöm az agyam már 3 napja amióta hébe-hóba próbálom végigolvasni a fórumot a sok 10 éves takony miatt :( -
FlyingV #2611 úú sry még nem olvastam végig a fórumot, de nekem pont ez a videó alakította ki a végső véleményem, mely szerint a WWi-n demozott diablo 3 a lehető legtökéletesebb folytatása a sorozatnak képi világában is. -
Barnus #2610 Slayer rajongó jelen!
-
Hát akkor nem is trú arc...
Egy Diablo kaliberű more az legalább Slayerre headbangeljen már szerintem... -
keresztény rockot hallgat -
Hát...azt talán csak a Tokio Hotel énekese tudná kellően autentikusan elmagyarázni, hogy miről álmodnak az emósok...mondjuk...szerintem két sminkelés között azért befér nekik egy-egy szivárványos gondolat is...
Szerintetek egyébként Diablo emós? Vagy inkább stoner... -
Jól elvagytok.
-
Barnus #2605 Az emós? Szerinted az emósok úton hazafele szivárványokról álmodnak?:) szerintem a fekete árnyalataiban gyönyörködnek magukban :D -
Az túl egyszerű lett volna. -
lol persze h nem a végére biggyeszted oda! :P :D -
-
Az emós változat így hangzik. -
Fuu srácok képzeljétek micsoda sokk ért ma!
Jöttem hazafele vásárlásból. Épp a szivárványon merengtem. Felnézek az égre, mit láttam? Diablo! Dehát Diablo nem létezik! Én nem akarok a való világban se Diablot látni miközben a szivárvány jár az agyamba! rontja a szivárvány hangulatát. -
Oh! THX! ;) Pedig ez a jel hatalmas: 

-
Szerintem ez poén volt
nélkül is :D
És :D pedig volt :) -
Barnus #2597 Tudom, kicsit régimódi vagyok, de az én időmben még nem voltak ezek a külön smiley-k. A nevetést ki tudtuk fejezni a :) a telepofával nevetést pedig a :D jelekkel. Amit hozzáteszem az MSN is kezel, tehát az a :D jelet automatikusan
-re alakit, viszont én akartam ekkora jelentőséget tulajdonitani a dolognak, hogy külön menüböl szurogassak be smiley jeleket. Ott van tehát a végén a :D, ami a nevetést jelzi:) Illetve a te kedvedért:
-
Jól van! 22:15 kicsit este és nem vettem poénnak mer egy darab ilyet-->
sem raktál be! 

ééééééééééééééééééted?
-
Barnus #2595 tényleg? arról, hogy a való világban nem szeretnék több szivárványt? Na mesélj:D
Nem a diablo-s peticióról beszéltem, ha nem tűnt volna fel, és csak poén lett volna, de ha már ennyire magyarázni kell, hogy meg lehessen érteni...
-
már van petíció -
Barnus #2593 Fuu srácok képzeljétek micsoda sokk ért ma!
Jöttem hazafele vásárlásból. Épp a Diablo3-on merengtem. Felnézek az égre, mit láttam? SZIVÁRVÁNY! Dehát szivárvány nem létezik! Én nem akarok a való világban se szivárványt látni miközben a diablo3 jár az agyamba! rontja a játék hangulatát. Darkosabb, gótikusabb való világot pliiiz! Csináljunk petíciót:D -
-
Nekem pont ez tetszik benne, hogy olyan idétlen karakter:) -
Nyilván, csak elég viccesen nézhet ki az, ahogyan Diablot, a testet öltött terrort egy bohóc keni szét lululuzva...
De várjuk ki a végét, könnyen lehet, hogy ez lesz a kedvenc kasztom... -
Rundstedt17 #2589 ez van kell a változás a játékokban -
Áhh. Már unokáink sem fogják látni. -
Kicsit komolytalan, "bohóc" karakternek érzem, talán a horrify miatt...
Az elég lol...csinál egy olyat bohócmaszkban, hogy "lulululululu", és mindenki elszalad..... -
Most látom a leakelt alfában, hogy a Böllér Arcú Srác az egyik új kaszt. Monjuk ez még csak alfa, szóval lehet h a véglegesben nem lesz benne. Van böllér outfit is (set item) amit a Féregcsúnya dob hellen.
Nagyon raj. -
Egy kis off. remélem nincs harag.
[center] -
Nehezen. -
2-ben nem volt se rouge, se warrior, se sorceror... túléltük -
Nem lehetséges még, hogy csak más lesz a nevük?
Na jó, el tudom képzelni, hogy teljesen átszabják a kasztokat, reméljük a legjobbakat.