78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
FlyingV #2821 helyesebben: CSAK 5 karakter lesz :(
és ugye a dio2 / LoD-ból csak a Barbár marad meg, az is átalakítva -
ShaiHulud #2820 
azert van 2, mert egyelore csak annyit jelentettek be. 5 lesz.
-
Én azért azt egy kicsit sajnálom, hogy csak két karakter van benne:( -
1.10től fire gecibb volt sokkal, főleg a fire ench bugos anci :( -
Ragnar360 #2817 az egész dio-ba a lighting a leggecibb, egy szempillantás alatt kitudtak csinálni vele, pl azok a bogarag a sivatagban :) - ahogy lentebb is páran mondták -
nem ps! -
ahh eszekkel volt pár szép találkozás:D
De a kis zöld szar "embereket" de utáltam már legszivesebben megfogtam volna nyakukat és nem engedtem volna el:)
Amugy Act 5 szörnyek a favorit. Olyan szépen estek szét:D -
-
lagg közben a legjobb ilyenekkel összefutni...
bejön a képbe egy fire ench,aura enc, cold enc....kifagy és már csak a holttested van a földön :D -
Ravasak #2812 hát nekem is olt egy jo kis élményem mikor avarázslonőmmel belebotlottam egy olyan mob-ba aki fire/cold/lightning imunnis volt :) -
Ancient Kaa the Soulless
Kaa is found in one of the false tombs at the very end of Act Two. He's never in the true tomb, but is instead always in the one large false tomb. (The other 5 false tombs are much smaller.) There's no quest or special reward associated with Kaa, but he's achieved semi-legendary status in the game thanks to the sheer number of mods he can spawn with in Hell, and is sometimes sought by bold players, like a tourist attraction.
woow, ez sick fuck kategória, ha jól emlékszem, nekem is sok szép emlékem volt vele, pedig csak normalon és talán nightmare-en futhattam vele össze :) -
most olvastam vissza...mondjuk a "feka -e a paladin?" c. értekezést kihagytam
-
sztem az iron maiden -el dobálozó mágusok voltak a legidegesítőbbek, közelharcos karakterekkel ellenük harcolni szinte lehetetlen -
BigPunisher #2808 vágom hogy szinte mindenkit a játékmenet izgat, de remélem van aki a történetért is szereti a D-t. 3 könyv van eddig amelyek ugyan nem nagyon kapcsolodnak a jatékhoz, de igényes munkák.
és egyébként is...szerintem szépen összerakott történet van itt előttünk az eddigi játékokban. A D1 nálam igazi félelmetes, nyomasztó játékélményt hozott...a D2 ez már nem volt meg, de az iszonyat durva videk méltóképp kárpótoltak.....
nem tudom, hogy olvasgattatok-e a történetről plusszba, de én úgy látom van még mit pusztítani a Pokolban.
rise up, my brother Diablo, the Lord of Terror... -
FlyingV #2807 de tökmindegy, úgyis kitalálnak hasonlóan kedvelt szörnyikéket Blizzéknél, gondolom ezeket a mi Felső Kocsmánkhoz hasonló vendéglátóipari egységekben szokták kitalálni, rendkívül gonosz és négykézláb-se-állni-tudó hangulatban... xD
venom lordokkal mi volt a baj?xD én tök élveztem, olyan volt mintha Batmant nyírogatnám x+1-edjére xD -
FlyingV #2806 hát én azon haltam be, amikor fullos lightsorc-al act1 épp csak kimennénk duelezni olyan szörny jött lövöm vagy 20x fele élete se ment le vágjátok ezek a köpős sündisznók.. na mindegy geci unique szörnyikee én meg pont beleteleportoltam egy lövésébe és úgy meghaltam, ahogy az a nagy könyvben le van írva..
amúgy tényleg az act5-ös soulok (lightsorcal főleg xD) meg az act3-mas hentesbárdos kis foximaxik... meg a rohadék sámánjuk bakker nemtom az mit evett/ivott de ekkorát okádni én éhgyomor+whiskyvodkajager kombóval se szoktam xD -
ezrael #2805 Ahonnan netezek, nem látom a berakott képeket, de elmémben kitörölhetetlenül él "Ancient Kaa the Soulness..." nevű förmedvény HELL fokozatban, amikor a 90-es allresisttel rendelkező paladinom befordul a sarkon, ahol meglátok egy nagyobb csordányi "feltámasztót", középen az említett lény, a neve alatt monitornyi felsorolása képességeinek...lightning enchanted, immun minden, spectral hit, extra fast+strong, stb. A zeal 2. ütésénél haltam meg kb. miközben a "villámkrumplik" (8-10 egybetapadt szikra)tengere árasztja el a termet. Mondhatom fantasztikus élmény volt
Nem kérek az ilyenekből!
-
ezekre volt jó a nekró csontváz-serege :D
körbevették, aztán felfogták a villámokat
de nagyobb seregben ütöttek rendesen...
remélem ezek is visszatérnek, jó lesz közéjük lőni valami kedves spellt :D
-
jaja
"támad: villám! megütöd: villám! meghal: villám!"
és ez még a jobbik eset. sokszor így nézett ki nálam:
támad: villám! megütöd: villám! meghalsz. -
ezeket utálom a legjobban! támad: villám! megütöd: villám! meghal: villám!
törjön le a keze annak aki ezt kitalálta :) -
ilyenből a lighning enhanced változat még aranyos volt :) -
azok ariak!:)
-
Bár nem jut eszembe a neve, de nekem a legidegesítőbb Act3-ban a flamethroweres sámán. (Főleg noncastereknek) -
A legutálatosabb mobokat írjátok le :D
Személyes kedvenceim:
-viper
-lister és bandája
-Burning Soul
-act2ben a kis majmok
-Venom Lord
-Dark lord/Death Lord már nem emlékszék :D -
remélem a kis köpőcsöves gecik is visszatérnek act3ból:D -
hué de jól néz ki :d -
jajjne, ezek élesztik folyamatosan a kis szar rakanishukat :) -
FlyingV #2794 jaja egy jobban megküldött pofon és már folyt is a trutyi belőlük xD
bár a kis takony falleneket meg utáltam mert kaptak egy taslit a többi meg arra futott amerre látott
mellesleg ők az igazi kis indiánok látjátok nekik még sámánjuk is van! szerintem pereljük be a blizzardot, mert egészen hihetetlen módon rasszista! és imádkozzun ka dakoták lelki üdvéért! -
hurrá, ezeket szerettem írtani :D
-
Blizzard poster Bashiok has been sporting a brand new avatar on the official website featuring what looks like a skinny gecko-like creature with horns and a staff. It looks to be none other than a Fallen Shaman.
-
ó ember(gyerekek) nőjetek már fel.
rossz olvasni ezt a topicot komolyan mondom bazeg
-
ShaiHulud #2790 oh fuck, tenyleg:D vajon hany faktoros kremet hasznal, hogy nem pirosra sult le. -
ebben a játékban megnyilvánul az amerikai őslakosok elleni rasszizmusa a blizzardnak...gondolom, diablo mindenre immun kivéve a tüzes víz -
Hát szerintem komcsi, mert vörös. Ha liberális lenne, akkor piros-fehér színű lenne, ha jobbszél, akkor meg narancssárga.
Mondjuk ez lehet, hogy csak szélsőjobb propaganda, puszta megtévesztés.
Lehet, hogy a nácik szándékosan festették vörösre, hogy befeketítsék a komcsikat. Ki tudja. Viszont az biztos, hogy nem szociáldemokrata, ahhoz túlságosan radikális. De attól még h komcsi (vagy nem), lehet irokéz is, vagy komancs. -
sümegi a szomszédokból, elaludt a napon, és most zabos mert lenke néni elvitte az egyetlen zacskós tejét -
Diablo indián, vagy komcsi? -
kiváncsi vagyok, mikor kezditek el szidni Diablot azért, mert vörös a bőrszíne.. -
XDDDDDD -
barmok. :DDDDD -
ugye ezt most nem mondjátok komolyan?