78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Archer81 #3103 Sziasztok,
Mennyire vagyok OFF topic, ha a nosztalgiával küzdőknek itt ajánlok egy Diablo Hellfire modot? :-)
http://www.thehell.narod.ru/
Most, hogy bejelentették a Diablo 3-at, engem is elfogott a nosztalgia és keresgéltem a régi játékok után. Találtam ezt a meglepő modot a Diablo Hellfire-hez, amit már több, mint 2 éve folyamatosan fejlesztenek, és elég komolyan: nem egy pár száz kilobájtos valami.
A honlap elérhető magyarul is, ott a magyar zászló a többi mellett. :-) A readme is meg van magyarul. Érdemes megnézni. Az eredeti játékokkal együtt majdnem másfél GB a teljes verzió. 2 új karaktergrafikát is csináltak az eredeti 4 mellé, meg plusz zenét is CD-nyi méretben. Próbálják integrálni a Diablo 1.09 patch javításait is, ami kimaradt a Hellfire 1.01-ből. Mindenki véleményére kíváncsiak, sőt akár a fejlesztésbe is be lehet szállni.
Jó játékot kívánok és elnézést, ha nagyon OFF voltam! :-) -
MuldR #3102 Ez egy 170 cm-es betoronek volt oltozve. :)
A galamboknak csak a "nyomat" szoktam latni :( -
vagy hekk-nek :9 -
csak akkor volt hacker ha galambnak volt öltözve -
MuldR #3099 Huh, akkor 3 hete akit lezavartam az erkelyrol az egy hacker volt? En meg azt hittem betorni akart. :) -
a hackerek majd kénytelenek lesznek személyesen házhoz menni, hogy ellopják az accountodat. van egy pár akitől kitelik :) -
MuldR #3097 Olyan, amit cegeknel mar 9 eve alkalmazunk. :) Elobb kellett volna. -
FlyingV #3096 kicsit félreérthetően fogalmaztam, mindegy.
mindenesetre elgondolkodtató, hogy egy "szaros" diablo3-hoz is manapság már ilyen védelmi rendszer is létezik... -
kb sajna tudom :\ -
Barnus #3094 Nem tudunk róla semmit, hogy a jövőben a bnethez kötelező lesz-e avagy sem. Csupán egy diii.net-en megjelent pletykával
(magyarul itt) kapcsolatban beszélgettünk. -
úgy sírsz mintha kötelező lenne az a szar... -
FlyingV #3092 vaze végén aknakeresőhöz is XL-es méretű kulcstartóval mászkálhatok, hogy mindig nálam legyen az ujjlenyomat azonosítóm
-
Pont ezért mondom, mert ő nem akar ilyet venni. -
kb nem fog még egy darabig -
MuldR #3089 Hiaba rak keyloggert, 30 masodperc alatt elevul az elozo kod. Nagyon jo dolog a securid/safeword stb cucc. Ha lehet nekem kell. (bar sose tortek fol accomat) -
kb jöhetne már -
Egyszer úgyis megkaparintják, nagyon trükkös helyekre raknak keyloggereket. :S -
viszont ha megnézzük az érme másik oldalát miszerint 6 hónap alatt 2 accját is feltörték az egyik ismerősömnek, aki valszeg közel került ezzel az attrakcióval a guinesshez, lehet hogy nem is olyan hülyeség. ettől függetlenül a naivitás kényelmével eszembe nem jutna ilyen cuccokat vásárolni (persze ez addig tartana míg a sajátomat le nem horgásszák). -
Barnus #3085 jaja a bélbenfürdést én is díjazom:)
Namost wow acchoz én se rendelek ilyen authenticatort. egyszerűen nincs rá szükségem, és nem akarok minden disconnect után keresgélni, hogy hol a kódgeneráló és újat generálni. Vagy raid előtt mondjuk pont kifogy belőle az elem. vagy bármi:)
Ha új bnetre ez csak opcionális dolog lesz, az fasza. akkor megtehetem, hogy nem lesz ilyenem, és akkor valsz nem is fogok ezzel szórakozni. Ha viszont kötelező dolog lesz (én ezt azért kétlem, mert 6 euró elég önköltségi árnak tűnik, nemhiszem, hogy sok hasznuk származik a dologból, és azt se hiszem, hogy kevesebb bejelentés érkezne, csak éppen az ellopták az accom helyett a kutyám szétrágta az authenticatort, elhagytam, ellopták, eltört, stb,stb) akkor sok választási lehetőségem nem lesz:P igazából, ha kelleni fog, annyira nagyon nem zavar. Mondom, disznek is jó:) De nem érzem nagy szükségét, hogy ezzel védjem az accomat. -
az ötletet már korábban felvetették egy sc2es hír kapcsán persze a részletekre nem tértek ki, az egyfajta steam szerű rendszert én is támogatom az egyszerűség jegyében^^
ami ezt a kütyüt illeti szvsz felesleges pénzkidobás mint a töbi blizz store-os csecsebecse (számomra..), még 1 accomat nem törtek fel valszeg mert annyira profi vagyok
ezt a realisztikus góréhentelést meg kifejezetten kellemesnek találom, majd vérben fűrdünk és belekben gázolunk nyam-nyam -
Barnus #3083 Ezt most is megteheted végülis:) Igazából bneten most is közös account van, nem? Ha a játék felenged(jó a cd-key) akkor sc-be be tudsz jelentkezni ugyanazzal a bnet accounttal, mint diablóba. -
O-M-G egész Blizz rendszer egy acc alatt? :O Zsír, megunom a WoW-ot lépek át Dio3-azni, megunom lépek át SC2-őzni, LOL. -
Barnus #3081 Nesztek nektek új pletyka meg új infó:)
WoW ellenzők ismét kezdhetik a QQ-t, hogy "na én megmondtam, hogy az egész Diablo 3 WoW-osított lesz" :D
Azért egy ilyen Authenticatornak lehet, hogy örülnék, jól mutatna kulcstartón. Csak ha elhagyom... -
:DDDD -
ay carumba.
dio2 > all > dress my hello kitty rpg > ...wait for it...wait for it...wait for it...tq -
-
ShaiHulud #3077 tq-nak a memory leak volt a marha nagy baja:( amugy dio2 < tq < es remelhetoleg dio3 :) -
"Jóllehet ezek a volt Dios gamerek nagy ívben fogják a TQ-t eldobni, ha kijön a Dio 3 :)"
Ez több mint valószínű, mivel eleve rommá játszották és valszeg jobb lessz az új Dio, a multis részről nem is szólva. :)
A többinek nézz utána vagy adhatok linket ha érdekel.
-
>...jónéhány volt Dios gamer egész más véleménnyel van erről.
Jóllehet ezek a volt Dios gamerek nagy ívben fogják a TQ-t eldobni, ha kijön a Dio 3 :)
>Pl. szarul cuccoltál
Jah, igen, erre nem is gondoltam ... biztosan fordítva vettem fel a vértet, meg a fejemre húztam a csizmát ...
> mert nem peccseltél
Én Steam-en vettem a TQ-t, tényleg nem akarok hülyeséget írkálni, de a steam-es dolgok általában indításnál rögtön peccselnek. -
"Mert ezt a másik játékot hoztátok fel ellenpéldának. Holott összességében a nyomába sem ér egyik Diablonak sem."
Ez jó esetben egy olyan szubjektív vélemény, ami nélkülözi a tapasztalatot, jónéhány volt Dios gamer egész más véleménnyel van erről.
"Vagy esetleg egyszerűen nem esett jobb cucc... De mondjuk felvilágosíthatnál, hogy mit lehet ebben az esetben elbénázni."
Pl. szarul cuccoltál
"meg hogy nem bírja rendesen kiszámolni a DPS értékeket, meg vannak teljesen hasznavehetetlen skillek..."
A dps-t konkrétan kiírja, csak tudni kell számolni, és azok a skillek azé nem működtek, mert nem peccseltél, ha belenéztél voplna a megfelelő topic ba, nem írkálnál hülyeséget. -
Barnus #3073 dehogy módosult a link, miért módosult volna?:) -
ezért neked kell megcsinálni mindent, amit én mondok :D -
kérj is valamit gyorsan :) -
EA
-
"valojaban nem igazan történnek ilyen dolgok ugyanugy a pénzre összpontosit mint minden mas ceg tehát nem szent"
most vulgáris leszek, mert ez már tényleg nevetséges
szóval, te mégis a mi a faszról beszélsz, áruld már el nekem!
több, mint 10 (tíz,tíííííííííííz) évvel a játékaik kiadása után is patchelik őket! és nem csak bugmentesítenek, hanem a játékmenetre nagyon durván ható változtatásokat, újításokat visznek bele, mert egy 12 éves koreai kis geek kihasználja hogy valami nem tökéletesen balanszolt és lealázza a fél világot az adott játékban!
egyetlen ilyen játékfejlesztő céget mondasz a Blizzardon kívül, komolyan bármit megteszek amit kérsz -
Nem mondod! Én azt hittem a Blizzard karitatív szervezet... Na! Én meg azt nem szeretem, ha kicsavarják a szavaimat. Egy szóval nem mondtam, hogy csak 35-ös szintig játszottam a TQ-t ... Mint ahogy azt sem mondtam, hogy a Blizzard játékai tökéletesek, csak azok vannak a legközelebb hozzá. Biztos, hogy voltak az előző Diablo részeknek is hibái, de azokra valahogy nem emlékszek, ellentétben a TQ-val. -
Ravasak #3067 A profitorientalt jelzöt azert hasznaltam emrt valaki nagyon ajnarozta hogy mennyire odafigyel a dolgok tökéletes megvalositasara (valojaban nem igazan történnek ilyen dolgok ugyanugy a pénzre összpontosit mint minden mas ceg tehát nem szent) ha ez nem jöt le neked akkor sajnalom
na mindegy -
"a dio3 kiadási dátuma csakis egy jól felépített üzleti stratégia része. Semmi köze a fejlesztéshez. Nem tartom kizártnak, hogy már majdnem kész is vannak vele, csak hiba lenne wow wotlk, vagy sc2 közelében piacra dobni."
LOL! Annyiban egyet értek, hogy nem egy jó üzleti fogás, ha az összes játékát egyszerre dobná piacra a Blizzard, de ne hidd már azt, hogy majdnem készen vannak a Diabloval! Több interjúban benne van, hogy amit a videóban láttunk pálya részleteket, karakterek skilljeit, fegyvereket, páncélokat stb., azok nem véglegesek... A pályákat például csak a bemutatóra szerkesztették meg, könnyen elképzelhető, hogy nem ugyanezek lesznek benne. Ott vannak az ellenséges szörnyek, amiket még gondolom tesznek bele dögivel. Akkor ezeknek egyedi tulajdonságokat (közelharci vagy távolsági egység, vagy egyéb speciális tulajdonságok) adni sem egy két perces meló. Kasztok kidolgozása, skilljei, csak hogy néhányat említsek mi minden hiányzik még a játékból.
Nem vitatkozni akarok, és mint írtam részben egyet is értek, de szvsz 1,5-2 évnél hamarabb nem adják ki, mivel van még mit megcsinálni.
Igaz egy játékot 1-2 év alatt össze lehet dobni, de mi értelme lesz annak, ha nem játszák sokáig, mert semmi történet, csak a grafika van feltápolva. Inkább csiszolgassák tovább és élvezhető is legyen, minthogy megunjam pár hónap múlva... -
[irónia]ja csak erre a 3 névre építi fel magát? akkor tényleg visszahúzom a nyelvemet.[/irónia]
a profitorientált megnevezést egy cég keretein belül kihúzhatod mert nevetségesen fest -