78998
  • Barnus
    Gondoltunk rá, hogy lefordítjuk, de sok új infóval nem szolgál, inkább csak ilyen marketingszagú, jöjjön a nép, olvasson általánosságokat típusú. A lényegi infó szerintem a Tudás Fáján belül megvan a kerettörténet részben.

Maga Cain journal egy összefoglaló az eddigi részekről, kezdve King Leroic-tól. Az a Journal ott, úgy szép szerintem ahogy van. Nálunk nem mutatna valami szépen, ha abból csinálnék egy X oldalnyi szöveget szerintem.

Mondjuk attól még lefordíthattuk volna, de mostmár kimaradt:)
    Mostmeg már csak azért se kezdenék bele, mert ha jól tudom Darc1n a www.diablo3.hu -ra már lefordítja(vagy totta), és egy nagyon szép, nagyon igényes dizájnt is kap, de ez legyen egyelőre titok, nem akarok én kulisszákat elárulni, majd ha kész lesz, vagy kikerül, akkor megtekinthetitek ott:)
  • Krezga
    Jók ezek a fordítások^^

Annyit kérdeznék, hogy Cain's Journalt nem fordítjátok le? (ami a hivatol oldalon van)
  • Narxis
  • Barnus
    Gamestar mindig is ilyen volt sajna. Anno mikor PC-X-ből GameStar lett, már akkor bejött ez a stílus. sosem szerettem őket. Kb, ugyanaz, mint az index. Azok is próbálnak hú de okoskodni, meg beszólogatni, meg istent játszani:P

Ez a GameStaros cím kb az ilyen Blikk meg Story magazinokat juttatja az eszembe, ahol annyira hangzatos címeket találnak ki a celebekkel kapcsolatban, azt megveszed az újságot, elolvasod, és kiderül, hogy szó nincs arról, amit az ember alapban gondolna:)

Na nem mintha én vásárolnék Blikket vagy Storyt:DDDD

Na mindenesetre lefordítottam a GameRadar-os cikk lényegét.

Jah Berry tollából pedig Részlet Rathma névtelen papjának naplójából.
  • Narxis
    Már régóta ez a színvonal ott.
  • Phoenix007
    Lol ... ezen a gamestar-on ez a színvonal? Már ami a cikkírók stílusát illeti. Hát, eddig sem olvastam, ezután sem fogom... "Teszünk a fanok kérésére"... Így idézőjelben... Nem tudom, valahogy nem tudnám elképzelni, hogy akármelyik Blizzard-góré ilyesmit nyilatkozott volna...
  • magus
    ja, de 1 hét játék után kivinnyogják magukat, aztán vagy mennek vagy kussolnak.
  • Barnus
    az tuti:)
  • Davidus
    ők lesznek az elsők akik megveszik:D
  • magus
    50.000 hülyével kevesebb bneten, n1 blizz
  • ProGabe #3173
    lol

"We know that we can't satisfy everybody."

ez itt a lényeg! eladtak több millió példányt, 50e embert írta alá azt a hülye petíciót. szó sincs arról, hogy tesznek a játékosokra, vagy hogy "maguknak készítenek játékot". ez még mindig a Blizzard!
  • Avenger
    Ez a petíció... mindig is csodálni fogom azokat az embereket akik két pályarészletből eltudják dönteni hogy milyen lesz az egész játék... :D
    Kb olyan mintha egy filmből lát valaki két képkockát és azt mondja hogy nincs hangulata :)
  • Narxis
    Gameszar, már el se olvasom.
  • GrimReaper78
    Nagyon helyes! Szép is lenne, ha a sok überokos vérpisti mondaná meg, milyen játékot csináljanak. Akinek nem elég "darkos", állítson a szaturáción.

GamesRadar Preview
  • Krezga
    eh, de hülye cím... és ez azért nem igaz (meg 50ezer ember nem olyan sok ha azt nézzük....)
  • kuci06
    [URL=http://www.gamestar.hu/diablo-iii-teszunk-a-fanok-keresere.html]
    "Diablo III: "Teszünk a fanok kérésére"[/URL]

pfff...
  • Barnus
    Köszi. Bár közel egy hónappal ezelőtti infó:P
  • Krezga
    2000 nyár közepén jelent meg szerintem:) a kieg meg 2001-ben.
  • Kojiro
    azt írtam kb 5 éve :D
    amúgy 99es játék
  • FlyingV
    azt hogy amikor 8 éves a játék? :D (kukac mód off)
  • ToCsEk
    Loot/Bestiárium update
  • tigeroo
    igen ezt a szót kerestem már régóta, amit a cikkben említ a tag:

a grafika nem wowos, hanem blizzardos:)
  • Kojiro
    Jaja. Nekem nem volt azóta időm játszani, de még a napokban tuti fogok :)
  • szucsy89
    én a dio1el voltam így tegnap, felraktam és most is azt tolom jó nosztalgiázni:D
  • Kojiro
    Tegnap felraktam a D2-t 1.12a patch-csel ha jól emléxem, és megöltem Andarielt :)
    Nagyon jól szórakoztam, kb 5 éve nem volt fent a gépemen (de akkor meg 5 évig fent volt)...
  • szucsy89
    bannerba keresgélj
  • Huszi84
    mikor dobják piacra?
    én diablo1-el kezdtem még..az bejöttt,de erröl még nem sokat olvastam,hallottam:(
    ha vki tudja kb a megjelenést és a gépigényt megközelitőleg akkor plz pötyögje le ide!
    téháiksz
  • TurboX
    ezzel lezárhatunk egy korszakot:D
  • Barnus
    Azért azt tegyük hozzá, hogy az a mindenki elégedetlen, csak van, aki nem mondja, az magyar viszonylatban 200+ ember szavazata alapján mindössze 12% elégedetlent jelent, 38%-nak tetszik a Blizz féle is, meg a sötét is, 47%-nak pedig kifejezetten a Blizzard féle jön be jobban.
    Most akkor ha csak ez a 200 ember számítana, akkor mit kéne Blizzardnak csinálnia? 12% kedvéért sötétre csinálni a Diablót és akkor kapna 47% elégedetlenkedőt?:)

Egyszerüen lehetetlenség mindenkinek megfelelni. Szerintem az össz Diablosokat ha vesszük, elhanyagolható mennyiségű az, akinek nem tetszik, de ezeknek is csak minimális része lesz, aki úgy dönt, hogy akkor ő nem fog Diablozni. Azért valjuk be, akárhogy is kesergünk akármiért, nagyrészünk tudja jól, hogy hosszú hosszú ideig a monitor elég fog láncolni minket ez a játék:)
  • r4pt0r
    Nem maguknak csinálják, de a többségnek megfelel ez a "színes" is. Szóval majd ha 2 millió ember mondja hogy nem jó nah akkor lesz változás.
  • Barnus
    Jah. Aki WoW betát követi, annak már ismerős lehet az achievement rendszer. Namost ilyen lesz SC2 és Diablo3-ban is:) Pontozzák majd mindenféle dolgainkat:)
  • Barnus
    Hát igen. szerintem egyikünk sem örülne egy Mortal Kombat harci rendszerü 4-5-6 gombot nyomkodó Diablónak, meg finishing movementeknek:)
  • wedge31
    Ez még a jobbik eset ha csak ez lesz a lényegi változás az elözö részekhez képest egye fene ,ha belegondolok hogy a F3-mal mit müveltek teljesen kiherélték az ilyen kis változások nálam beleférnek.
  • Kandurex
    Bizonyos szempontból egyetértek a Blizzard álláspontjával, azaz miért nem jó a "dark". De ne maguknak csináljanak már játékot könyörgöm, hanem nekünk.
  • Barnus
    Nem akarok újabb flame-t kezdeni a már sokszor szétvesézett grafikával kapcsolatban, de Blizzard álláspontot foglalt a petíció és a grafika kapcsán.
    Akit érdekel, itt elolvashatja.

A lényegi mondanivaló, hogy a "darkosabb grafikát" tábor búslakodhat, a "tetszik a grafikások" pedig örülhetnek:) Nem lesz szükre D3:)
  • Archer81
    Szerintem a nagyon régi modok között lehet 1-2 ami csak a Diablo-hoz készült. A D2 modok is mind a LOD-ra építenek, hiszen miért hagyna ki egy modder egy csomó plusz anyagot, amit kedve szerint alakíthat? Mindenkinek az lenne az első baja vele úgyis, hogy nagyon szép, de miért hagytad ki a Hellfire-t? D2 modoknál sokan még azért is sírnak, hogy miért nem az 1.11b-n, vagy 1.12a-n alapul a mod és miért "csak" mondjuk az 1.09d-n vagy az 1.10-en. Pedig ennek egy modnál már nem sok jelentősége van, az egészet meg képtelenség lenne újraírni egy orig. game patch miatt. :-)
  • Archer81
    Valóban van egy kevés hiányérzete az embernek tőle, de alapvetően nagyon kellemes kiegészítő! A legnagyobb baj az volt, hogy elakadt a dolog 1.01-nél és a Diablo eredeti 1.09 javítások kimaradtak a Hellfire-ből, ami így torzónak maradt. Ezen kíván segíteni a The Dark és a The Hell mod, amellett, hogy rengeteg újdonságot is belevisznek - és ebbe a közösségnek nagy beleszólása van, legalábbis a TH esetében. A Darkot sajnos már 2 éve nem fejlesztik. Visszatérve a Hellfire-re: a Kripta annyira szép, hogy ott a Sierra még le is pipálta a Blizzardot. Szvsz. :-)
  • Krezga
    Nekem ez a Hellfire mindig valahogy furcsa volt...mondjuk lehet hogy azért is, mert nem a Blizzard készítette (Sierra), és ez valahogy érződik is szerintem.
  • Barnus
    Oh, akkor én kérek elnézést:( Fél infók alapján ítélkeztem. Sorry. Egyedül csak azt sajnálom, hogy ezek a modok, egyik se a sima D1-hez készültek. Vagy ahhoz nem is lehetett modot csinálni csak kieghez? Vagy mi az oka annak, hogy a modkészítők a hellfire alá írnak?

Sajnos nekem nincs Hellfire-öm, így kimaradok a mókából.
  • Ragnar360
    Nemrossz, de egy kicsit nálam lassú az egész, valszeg az engine hibája v a server :)