78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #3303 Nem tévedsz..Voltam béta teszter TDnél...És jogos, hogy csak a bugokat, és esetleges javításokat kell benyögni a fejlesztőknek (esetleg még mi lehetne praktikus)...Bár, volt amire szartak magasról az is igaz...
El kell menni art direktornak
-
who am I 7 #3302 "Rosszul látod, itt már rég nem ment ez a téma, kb. 100 hsz óta, csak te felhoztad."
Aha, 3300 hsz-ből, 100 ÓTA nem megy ez a téma, tényleg jó RÉG óta abbahagytátok, már legalább 10 éve..huh :O ...Eként helyette van ugyanolyan fölösleges süketelés :D ami pl. engem rohadtúl nem érdekel, mivel nem tartalmaz 1 deka hasznos infót se :) Mondjuk el sem olvastam...Nem mintha a fröcsögés bármilyen hasznos infót is tartalmazna..Na mind1.
A lényeg, hogy az ART Director távozott a blizzard köreiből, mert ki szeretné próbálni magát vmi irtózatosan egetrengető más dologban (biztos csajok testfestésében
) ,úgyhogy otthagyta a Dió csapatát...Merthát, azért egy D3 x éves projectnél, vannak sokkal de sokkal fontosabb dolgok is az életben munka terén :D szal, nyugodtan xarhat rá :
Érdekes, h a bejelentéskor még ott dolgozott....Aztán lehet nem bírta a kritikákat
-
Igen, de mivel egy szinte teljesen kopasz embernek a korát nehezebb megállapítani, így lehet 40 éves is...
Az is igaz, hogy vénségére kinőtt a haja -> későn érő típus.
A Rambo-s párhuzam meg jó volt :-) -
vot-emá'? -
FlyingV #3299 ez az ok-okozat nem semmi
-
LOL, az örök élet. -
Már az sg főoldalán is kitettek valami félrefordított hülyeséget -.- -
Barnus #3296 BlizzCon-on számíthatunk új karakter bejelentésére amúgy. Már csak két hónapot kell kibírni:P -
:D Hátezkész! Nem gondoltam volna, hogy még fel tudjátok dobni a napomat! Zseniális ez a Diablo-matek :) Edios orvosi definíciói szintúgy! :D -
azért olyan túl öreg sem lehetett. ha akkor 30+ volt akkor most 50+ ami azt jelenti hogy egyidős Ramboval és ha Rambo tud hentelni 50+ évesen akkor a barbár is:D -
Már jártam párszor a hivatalos odalon, ismerem annyira a karaktereket.
Csak arra próbáltam utalni, hogy az hogy milyen cuccok lesznek a doktorodon (már ha majd indítasz persze), azt egyedül Te határozod meg, mivel Te pakolod rá a felszereléseit.
Amúgy meg, a Diablo 2-ben sem 20 éves volt a barbár - amióta ugy meg eltelt 20 év -, így a kinézet alapján az is csoda, hogy nem kell neki járókeret.
-
Kukkantsd meg a hiv. site on a dokit, azt rájössz hogy valami nemstimmel a fickóval...a barbár csak fokozott nyáltermeléssel és asztmatikus légzéssel operál, de a doki... az kb. tiszta detox, ahogy rezeg... -
Hát egy teljes lemezvértet amúgy lehetetlen felvenni egyedül úgy, hogy azt a védelmet biztosítsa amire tervezték :) -
Mintha az eddigi Diablo-kban nem más öltöztette volna a karaktereket... szóval mind Alzheimer kóros volt ezek szerint. -
"* Öltözködésben segítség szükséges"
Ez mondjuk tényleg igaz a witchdoctorra, csak stílusban és nem fizikailag :D -
aha oké:D jólvan:D -
Az egyébb neurológiai tünet szerinted mit takar?
Kognitív kórtünetek:
Apraxia (begyakorolt mozgások elvégzésére irányuló képesség elvesztése)
Nem-kognitiv tünetek:
Indíték és késztetés zavara (nyugtalanság, fokozott mozgástörekvés)
Egyéb neurológiai tünetek (járászavar, vegetatív zavarok)
Első szakasz (Praesymtomatikus dementia):
Időbeli, térbeli jó tájékozódó képesség elvesztése
Második szakaszban incipiens dementia:
Mozgás készség zavara
Mozgásügyesség :
* Öltözködésben segítség szükséges
* Autóvezetési képesség megszűnik
Negyedik stádium (súlyos demencia)
Mozgáskészsége leromolhat
Tehát a doki nem vezethet autót, meg öltöztetőnőre van szüksége ahhoz a tollhacukához.
-
:DDD -
-
Anzelheim: Beszédzavar, Hallucinációk, Téveszmék (egyes szerepjátékok nem elég darkosnak ítélése) -
off:
Alzheimer: Emlékezetzavar, Végrehajtó működések zavara , beszédzavar, Agnózia (érzékelt tárgyak vagy lények fel nem ismerése), Affektiv zavarok(szorongás, félelemérzés, depresszió), Hallucinációk, Téveszmék, Egyéb neurológiai tünetek
Parkinson: nyugalmi remegés, izommerevség, meglassultág
nézek
-
Nincs semmi hiba, ha érdekel nézz utána.
-
Asserossz
-
Ebből már nem magyarázod ki magad, benézted, ez van:DD -
A szó, amit kerestek: Parkinson. :) -
A kettő nemzárja ki egymást, különben a szenilitásra gondoltál valszeg, ez nem az, ennek a tünetei között masszívan jelentkezik a mozgáskoordináció hiánya és az állandó remegés -
Már nem azért de az alzheimer kór meg a feledékenységet takarja nagyjából, nem pedig a remegést :D -
Bakker, oda a felfedezés öröme
-
Fail. Rákerestem gugliban, és vki vmilyen fórumon már feltalálta
-
Ja, nemtok írni bazz meló közben, de legalább felfedeztem egy új betegséget
-
az ok csak az Alzheimer nem Anzelheim:D amúgy szerintem alkesz lesz mert a fire bomb skill is valami molotov koktél kotyvalék egy koponyába töltve:) -
Lehet h abban szenved, amire gondol
-
Ja-ja, vagy szimplán csak elvonón van, és attól remeg a csávó
-
Anzelheim kór?
-
Mit panaszkodsz? Kaptál helyette sámánmaszkos-tollboás Anzelheim kóros kirurgust.
-
pl. mint az hogy a necro-t kilőtték?
nuku necro -
Hát ja, mondjuk ebben igazad van... -
Activision-Blizzard már eleve a cég, szóval lehet h szeretik a lecsót...
-
Lehet h nextgen blizzard mmo World of Harry Potter lesz.
Hmm.. Végülis népszerű lenne az biztos.
-
World Of Diablo...izé,..ja nem, Harry Diablo..hops,...ez se,..ja igen csak simán Diablo, de ez valahogy nem akar ráilleni,,,