78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
vagy stan és pan -
szerintem marine lesz meg zergling -
lesz egy tauren, egy night elf.... -
Barnus #3340 Jay Wilson azt mondta, hogy az 5 kariból már 4 működőképes!
Teljes cikkhez klikk ide!
Azért azt elárulhatták volna, hogy melyik az a 4:P Na persze a barbár és a WD-n kívül:P -
FlyingV #3339 vagy krisz RUDI -
Én is:D -
lal -
A male amazon az a Tarzan. -
vagyunk még így ezzel itt páran:) -
alig várom már a dio 3-at:D -
Ne akadjatok már ki a male amazonon....elnevezik rogue-nak (ala diablo 1), abból meg már nem gáz a férfi (legalábbis asszem). -
nem de pl ilyencuccba nem akarom látni a palám a d3ba (ha lesz egyáltalán ) -
Cat 02 #3331 Az is haspóló ? :D -
néger pala után meg a wowba gnómok után már nem lepődök meg semmin...főleg a wowos rózsaszín palaszettek után:ADa_dasdf_dadfaefsf -
Van benne valami:D -
:DDDDDD -
jah elég vszínű még1 új kaszt -
bár a mai világban.. -
fura lenne egy male amazon ^^ -
a az-.- -
na októberben meg jön majd a következő sírógörcs mikor bejelentik a az új karit aki valami ranged akárki lesz de nem amazon!
mi az hogy nem lesz amazon a D3ban? FUCKING BLIZZARD!! -
Esélytelen, ha csak egy "teljesen" új lenne nagyon beszólnának a kedves fejlesztőknek. -
remélem lesz még egy pala, egy sorci meg egy assassin:D -
hát nem biztos,csak 99% .p
de amugy az 5kariból láttunk eddig kettőt,abból az egyik summon szal nem hiszem hogy lenne még egy,számomra meg summon>all :) -
nem biztos az még csak 2kasztot láttunk az 5ből:D -
A skilljei közül az a tűzdobálós vacak nem tetszik, a többi jó. Valszeg nem a high end skilleket mutatják be, úgyhogy tuti lesznek még benne finomságok.
Amúgy sorci, amazon, assassin párti vagyok, úgyhogy annyira nem hat meg a necro távozása, a barbár visszatérése inkább :)
Narxis: Sorry, nem nézem a hivatalos oldalt.
Count Adyn: jajjderühellem az act 3-at...ott lépek ki leggyakrabban :) -
99% hogy wd-vel kezdek :0 -
Meg azért is mert Act 3 után mindenki megutálta a sok kis köpködő szarral együtt:D -
Én barbár leszek majd mint Conan. -
ezek a karakterlapokon vannak a hivatalos oldal indulása óta! :) -
design alapján nekem is bejön, az eddig bemutatott skilljeit is ötletesnek találom, de most simán a barbár melett döntenék a 2 kaszt közül.
"de sztem csak azért tartjátok unszimpinek mert a necrot szorítottak ki"
ebben van valami^^
-
nekem kifejezetten tetszik(necro persze még a no.1 nálam is:P) de sztem csak azért tartjátok unszimpinek mert a necrot szorítottak ki -
thx! ezeket én is csak képről láttam
én sem hinném hogy a witch dokival kezdenék így a látottak alapján. viszont van benne valami egyediség, bár necronak még mindig jobban örülnék:) -
Hopp, itt a related videóknál találtam kettőt, amit én még nem láttam, hátha más is van így ezzel:
Witch Doctor Attacks
Barbár Attacks
A witch doctor nekem unszimpi karakter (ahogy a barbár is mondjuk), de van 1-2 jó skillje, lehet a végén kurvajó lesz. -
értem, közben megtaláltam akinek esetleg kell fogyassza egészséggel (mitha valami druidaszerüség is lenne az artworkok között) -
Barnus #3308 tettem*:) -
Barnus #3307 nincs feltöltve, a páholyon ami van, most tetem fel, innen sg-ről van a link:) -
most nézem a páholyon de az u.az -
felvan töltve valahol?:) -
Barnus #3304 ez megvan nekem jó minőségben:)