78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
FlyingV #3383 ez má komolyan szánalmas... oké, hogy demokrácia (wehhehhe.... :S ), na de bazeg.. kitört a szavazási láz..
#3382 tökéletesen egyetértek! -
lol
indítsunk egy szavazást arról, hogy milyen távol legyen a logoban a 3 vonal! vagy mondjuk arról hogy a barbárnak legyen rövid haja nagy, bajor bajusszal. és persze ne hagyjuk ki Cain-t sem: nekem soha nem tetszett a botján a göcsört! követelem hogy változtassák meg! -
-
TheGooDKinG #3380 Which character would you prefer for the final version of Diablo 3? The Witch Doctor VS The Necromancer Szavazni itt lehet -
zoli47 #3379 A lod sokat rontott az alapjátékon, az igazi a classic volt. -
A harmadik résszel véget ér ugyan a trilógia, s lezárják az elvarratlan szálakat, de a Diablo-univerzum vége még messze.
Jay Wilson dizájner előszeretettel nyilatkozik az MTV Multiplayer blogjának. Ezúttal azt árulta el, hogy komoly terveik vannak még a Diablo-univerzummal, s bár lezárják a trilógiát, ez korántsem jelenti a Diablo játékok végét.
A záró darab történetéért továbbra is a korábbi epizódokat jegyző Chris Metzen felel.
Jay azt is elárulta, az első részből is hoznak vissza szereplőket, nem csak a másodikból, s feltűnik majd néhány olyan figura is, akiket a regényekből ismerhetnek a rajongók.
Ez némileg ellentmond a korábbi nyilatkozatoknak, miszerint a lehető legkevesebb karaktert kívánják áthozni a korábbi epizódokból. Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy akadt jónéhány NPC is a játékokban. -
Hát mivel azt a Blizzcon-ra tartogatják:D -
Barnus #3376 Úgy néz ki a Game Conventionön nem lesz Diablo3 tartalom csak sc2/wotlk:( -
maguk a pályák bejöttek, de az említett két karakterrel nem játszottam,... -
nekem tök mind1 milyen kaszt lesz, csak legyen teleportja gyors közlekedés érdekében:D -
Delac #3373 Szerintem is nagyon jó lenne az 5 vadonat új karakterosztály. A barbárt berakták egyfajta múltidézésnek, reméljük a witchdoctor a merész előrelépes hírnöke. -
én ezt az egészet csak kizárásos alapon írtam.
tuti lesz olyan, aki ranged weapont használ, meg olyan is aki pajzsot, meg elementális mágiát. Ez így meg 3, szóval meg is vagyunk. -
igaz is, kell egy mágus, máskülönben miből csinálnak botokat?:) -
Barnus #3370 de legalábbis a gagyi barbárt gondolkodás nélkül dobtam volna ki:P -
assa > necro
de ha rajtam múlna mind az 5 kari új lenne:P -
akkor te a lodot nem naagyon szeretted:D -
pedig mind 2 karakter nagyon jó, nekem legalább is -
Barnus #3366 hát az a kettő nekem se hiányozna
-
Barnus #3365 Hát mágusnak mindenképp lennie kell. olyan nincs, hogy nem raknak bele. Tőlem lehet Cain unokája is, vagy akárki, de fb-zni akarok :P -
ranged, caster még a biztos, ...ha már kidobták az absolult über hangulatú necro, remélem a nyamvadt druidát és bérgyilkost is kidobják -
a ranged az tuti, a maradék kettő meg akár meglepetés is lehet:) véhgül is mindegy mi lesz, valaki örülni valaki meg sírni fog ígyis-úgyis:) -
Barnus #3362 [URL=http://www.diablo.hu/diablo3/?id=#172]Jay Wilson a Női/férfi karakterekről[/URL]
Illetve az alatta lévő hír is mindenképpen érdekes!
Gondolom azt már hallottátok, hogy a Mythos jogait megvette egy cég, mivel az beta állapotban van valsz folytatják, igy kapunk egy ilyen MMO világszerü hack&slasht, ahogy ők nevezik 'akció-rpg':)
viszont a mythos csapat is összeállt ismét, na de bővebben [URL=http://www.diablo.hu/diablo3/?id=#171]itt:)[/URL] -
én örülnék valami sámán félének is bár az lehet hogy túl közel lenne a wich dokihoz....vagy akkor blade master:P -
- valami elementális mágus
- valami szent lovag, aki pajzsot használ
- valami ranged, pl íjász
Ha van vér az alsó felükben ezeknél remélem kreatívabbak lesznek. Witch Doki a sámánisztikus mágiáitól elgyötört idegrendszerével ütős lett. Mondjuk a barbárt benne hagyták így feltételezhető, hogy marad még két sablon kaszt meg talán egy meglepi. Poén lenne pl. stílusosan egy démonvadász vagy kifejezetten egy nem világi karakter. -
Ahham köszi a tippet. Majd valszeg akkor azt csinálom, hogy summon ágban grizzly-t kimaxolom, hogy legyen tank, többi skillpoint meg megy elemental ágba tornadora, és a synergykre.
Macivá változva lehet, hogy halhatatlan vagy, de tömegsebzéshez elemental ág kell. -
LOL, én is így csináltam. :D -
a sima macivá változós skillek amugy már önmagukban annyira erősek és annyi hpt adnak, hogy sztem a barbár után a legkönyebben jétszható classá teszik a druidot -
azt nem tudom, de nekem a whirlwind + macis volt a kedvencem.
arra kellett nagyon figyelni, hogy a summon ágon jól oszd el a skilleket (a jeges ágra ugyanis rá kell rakni minél többet) és a maci bármint letankolt, e mellett a tornado meg a whirlwind (asszem ez volt a neve) nagyon jól sebzett.
természetesen ha egy fizikál+jég immune ellenféllel találkoztál akkor jött a jó öreg "átváltok egy olyan fegyverre ami mindegy milyen csak több száz esetleg ezer elemi sebzést okozzon" taktika, ami persze szivás volt, dehát minden classal volt szivatós ellen, ha egyedül játszottál.
tárgyakban pedig az a nagy előnye a druidnak hogy lehet pajzsa ezzel a builddel és akkor meg a resistjeit baromi jól fel lehet ám húzni. -
valami más ami érdekel engem :D -
Én voltam, szerintem annyira nem vészes. :) -
/off
Melyik volt a leghatásosabb build? Nekem egyik se tűnik annak:S
/on -
1.11 óta (most asszem 1.12a van) van 3-4 fajta build amivel végigvittem hellen singleben players 8-en (csak a nagyon brutális helyeken vettem vissza).
azért sajna mert a legsokoldalubb és legkedvencem classom, e mellett a legjobb druida az összes olyan játékból, ahol druida van sztem. -
Sajna? Voltál te már druidával hellen? Elég szenvedés a dolog.. -
előző részekből meg az infókból kiindulva:
- barbár
- witch doctor
- valami elementális mágus
- valami szent lovag, aki pajzsot használ
- valami ranged, pl íjász
ezek az archetípusok tuti lesznek benne. sokkal valószínübb, mint az assa vagy a dru (sajna)
classneveket azért nem írtam, mert lehet hogy a maradék 3 is át lesz nevezve... pl Holy Knight/Paladin, vagy Ranger/(amazon nem lehet, mert ugye választhatsz férfit is) -
Barnus #3349 mármint ezt fejtsd ki légyszives?:) hogy gondolod, hogy 'valami más' is lesz abban az ötben?
Úgy gondolod, hogy nem 3féle WD és 2féle Barbár lesz?
Hát ebben az esetben igazad van, lesz valami más is:)
-
én azért sajnálom hogy nem lessz nekró :( pedig jó volt... de nem baj hátha valami más is lessz abban az ötben -
Még szép, hogy a Diablo-ban van single. -
attól függ hogy akarsz velük játszani:D -
én úgy emlékszem hogy már a bejelentésekor azt mondták hogy mind az 5 karakter játszható :0
de lehet rosszul emlékszem... -
ez a "működőképes" sok mindent nem árul el sajnos (most itt nem a kasztok felfedésére gondoltam), de az megnyugtató hogy lesz benne singe rész. azthittem most kihagyják a jelenkor nagyképü elvárásvárásaira hagyatkozva miszerint "úgyis mindenki bneten fog játszani"...