78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ez fogott meg legelőször benne:) -
diablo II-höz képest brutális nagy unique(vagy milyen) szörnyek vannak -
FlyingV #3421 szerintem eszméletlen gyönyörű/hangulatos és brutális, olyan igazi diablo-s ez a grafika.. amit már vagy 5x elmondtam, de sebaj:) -
még mindig nem elég dárkos...... XD csak vicceltem, sztem jó igy.. -
úgy látszik blizzconig már nem látunk új területeket:( -
új képek -
de azt tegnapelőttre ígérik :0 -
leállították a 3 fejlesztését inkább a 4et hegesztik mostmár
-
mersze, de azt én adtam ki -
akkor jó hogy kint van már az sc2 is :|
amugy 2010 june -
Az van hogy a 2010 nagyon reális időpont... -
na most akkor mi?:) -
:D:D:D -
az még rohadt messze van -
Hülyék vagytok? Blizzard nem szokott ennyit vacakolni a játékokkal, most bemutatták, még két hónap, és kiadják... -
én úgy tudom 2010 október 13 14:47! -
-
2010 október 14 -
Tud vki vmit a megjelenésről, hogy mikor kb? -
ez az utóbbi 20 komment xD -
Barnus #3403 hehe az jópofa lenne. vagy lehetne realisztikusabbá tenni, hogy blizz külön 'USB-s vérspriccelő' gépet készíttet, amit disznóvérrel feltöltesz, az asztalodon van, és critnél fröcsköli rád a vért :)))))))))))) -
vagy mint a conanban, kritikus találtanál fröccsenjen a monitorra is:) -
Barnus #3401 Bashiok közben válaszolt, azok nem sebek, hanem az ellenségtől ráfröccsenő vér maradványa. eredetileg sokkal jobban úszik a vérben a kari csak az idő múlásával ez fokozatosan eltűnik. namost ezen a képen már egy majdnem teljesen eltűnt fázist látunk. -
DDDDDDDD: -
:ASD:ASd:ASsd -
én azt szeretném, ha sokat játszok, borostásodjon a karakterem...vagy a bikinivonala.
Lehet alacsonyak az igényeim, de engem nem tud lázbahozni egy lyukas láncing:) A sérülést meg látom a hpbaron:D -
RaKmaTakaTa #3397 "A sérüléseket kiváncsi vagyok hogy valósítják meg miután már ruha van az embereken:P"
Például Item durability-t látványásobbá tehetnék grafikai hasonló grafikai elemekkel.
Szívesen látnék lyukas páncélt, törött mellvértet, kilazult íjhurt, forgáccsá csépelt bunkósbotot, behorpadt sisakot, stb, igyképpen is jelezve, ha a cucc állapota siralmas, használata kerülendő.
A nagy kérdés az, hogy mivel kismillió tárgyat igértek a D3-ba is, mennyi munkát hajlandóak efféle látványosságokba belefektetni. -
Barnus #3396 Ő nem mond ellent az előző állításokkal.
egy-egy mondatot ragadtál ki két teljesn más témából
1. téma azt taglalja, hogy miért nincs nekró, és hogy miért lesznek inkább újak a JÁTSZHATÓ karakterek, hisz szeretnének új elemeket, új varázslatokat, új stb.-t a játékba belevinni, nem pedig az 5 ismert kasztot előkapni, új grafot adni és új pályát, hogy csak egy grafikai patch legyen.
ez a játszható karakterekre vonatkozik.
2. amit beidéztél az NPC-kről szól. városlakókról(cain, adria), illetve szörnyekről(diablo, bartuc). A kettő ég és föld. ez utóbbi a történet szempontjából lényeges, jópofa, másik pedig tényleg unalmas lenne, ha ugyanazokat a karikat kapnánk vissza egy az egyben és semmi nem változna.
Más téma: Ha még nem olvastátok volna:)
A sérüléseket kiváncsi vagyok hogy valósítják meg miután már ruha van az embereken:P -

-
Ja, meg lesz favágós kaszt is me' esett valami balta.
-
FlyingV #3393 direkt nem akartam politikával offolni a topikot, de ha már leírtad: hát ja :D -
Bocsi lemaradt(Gamestar) -
valami lődözős biztos lesz mert a demóban esett valami bow -
who am I 7 #3390 varázsló + pala mindenképp :P + 1 meglepi jah..Kíváncsi leszek.. -
who am I 7 #3389 Hát max nevében lesz új... :D Merthát..azért nyilazós kell..varazsló úgyszint..és a paladin/térítő félét sem hinném, hogy kihagyják..Mást nagyon nem is lehetne bele vinni, így meg is van az 5 :D
Legalábbis remélem, hogy varázsló és pala féle mindenképp lesz az alap D3-ba..és a tolvaj (assa féle) + szintén idézős átváltozós druida féle csak kiegbe jönnek később...remélem :) -
+ a rúnák, + a setek, + az a néhány új unique, + a nagyobb ládikó, + karakterspecifikus cuccok... stb. stb. -
LoL ezt még senkitől nem hallottam, nekem nagyon bejött a LoD hozott egy kis újdonságot a rongyosra játszott játékba(szerintem az egyik legjobb harc az egész játékban amikor a 3 barbi-t kell leverni) és azért a 800x600 se volt éppen mindegy:D -
hogy a faxba tudnék szavazni valamiről, amit még nem próbáltam ki? Még csak csoki fagyit ettem, vaníliát még nem, de már láttam a boltba...szavazzak, melyik ízlik jobban? -
Ha cikket/hírt idézel, illik megemlíteni a forrást.
(Amennyiben te írtad, elnézésedet kérem.) -
Olyan divat lett, mint a népszavazás