78998
  • TurboX
    ez fogott meg legelőször benne:)
  • xNoodlex
    diablo II-höz képest brutális nagy unique(vagy milyen) szörnyek vannak
  • FlyingV
    szerintem eszméletlen gyönyörű/hangulatos és brutális, olyan igazi diablo-s ez a grafika.. amit már vagy 5x elmondtam, de sebaj:)
  • Gando
    még mindig nem elég dárkos...... XD csak vicceltem, sztem jó igy..
  • Davidus
    úgy látszik blizzconig már nem látunk új területeket:(
  • ProGabe #3418
    új képek
  • miilann
    de azt tegnapelőttre ígérik :0
  • szucsy89
    leállították a 3 fejlesztését inkább a 4et hegesztik mostmár
  • shaba23 #3415
    mersze, de azt én adtam ki
  • miilann
    akkor jó hogy kint van már az sc2 is :|
    amugy 2010 june
  • Shongi
    Az van hogy a 2010 nagyon reális időpont...
  • KurtVampire
    na most akkor mi?:)
  • Shongi
    :D:D:D
  • TurboX
    az még rohadt messze van
  • Phoenix007
    Hülyék vagytok? Blizzard nem szokott ennyit vacakolni a játékokkal, most bemutatták, még két hónap, és kiadják...
  • shaba23 #3408
    én úgy tudom 2010 október 13 14:47!
  • TurboX
  • Davidus
    2010 október 14
  • KurtVampire
    Tud vki vmit a megjelenésről, hogy mikor kb?
  • Timbo
    ez az utóbbi 20 komment xD
  • Barnus
    hehe az jópofa lenne. vagy lehetne realisztikusabbá tenni, hogy blizz külön 'USB-s vérspriccelő' gépet készíttet, amit disznóvérrel feltöltesz, az asztalodon van, és critnél fröcsköli rád a vért :))))))))))))
  • shaba23 #3402
    vagy mint a conanban, kritikus találtanál fröccsenjen a monitorra is:)
  • Barnus
    Bashiok közben válaszolt, azok nem sebek, hanem az ellenségtől ráfröccsenő vér maradványa. eredetileg sokkal jobban úszik a vérben a kari csak az idő múlásával ez fokozatosan eltűnik. namost ezen a képen már egy majdnem teljesen eltűnt fázist látunk.
  • tigeroo
    DDDDDDDD:
  • Narxis
    :ASD:ASd:ASsd
  • shaba23 #3398
    én azt szeretném, ha sokat játszok, borostásodjon a karakterem...vagy a bikinivonala.
    Lehet alacsonyak az igényeim, de engem nem tud lázbahozni egy lyukas láncing:) A sérülést meg látom a hpbaron:D
  • RaKmaTakaTa
    "A sérüléseket kiváncsi vagyok hogy valósítják meg miután már ruha van az embereken:P"
    Például Item durability-t látványásobbá tehetnék grafikai hasonló grafikai elemekkel.
    Szívesen látnék lyukas páncélt, törött mellvértet, kilazult íjhurt, forgáccsá csépelt bunkósbotot, behorpadt sisakot, stb, igyképpen is jelezve, ha a cucc állapota siralmas, használata kerülendő.
    A nagy kérdés az, hogy mivel kismillió tárgyat igértek a D3-ba is, mennyi munkát hajlandóak efféle látványosságokba belefektetni.
  • Barnus
    Ő nem mond ellent az előző állításokkal.

egy-egy mondatot ragadtál ki két teljesn más témából

1. téma azt taglalja, hogy miért nincs nekró, és hogy miért lesznek inkább újak a JÁTSZHATÓ karakterek, hisz szeretnének új elemeket, új varázslatokat, új stb.-t a játékba belevinni, nem pedig az 5 ismert kasztot előkapni, új grafot adni és új pályát, hogy csak egy grafikai patch legyen.
    ez a játszható karakterekre vonatkozik.

2. amit beidéztél az NPC-kről szól. városlakókról(cain, adria), illetve szörnyekről(diablo, bartuc). A kettő ég és föld. ez utóbbi a történet szempontjából lényeges, jópofa, másik pedig tényleg unalmas lenne, ha ugyanazokat a karikat kapnánk vissza egy az egyben és semmi nem változna.

Más téma: Ha még nem olvastátok volna:)

A sérüléseket kiváncsi vagyok hogy valósítják meg miután már ruha van az embereken:P
  • shaba23 #3395
  • ROMOTO
    Ja, meg lesz favágós kaszt is me' esett valami balta.
  • FlyingV
    direkt nem akartam politikával offolni a topikot, de ha már leírtad: hát ja :D
  • Grove4
    Bocsi lemaradt(Gamestar)
  • Davidus
    valami lődözős biztos lesz mert a demóban esett valami bow
  • who am I 7
    varázsló + pala mindenképp :P + 1 meglepi jah..Kíváncsi leszek..
  • who am I 7
    Hát max nevében lesz új... :D Merthát..azért nyilazós kell..varazsló úgyszint..és a paladin/térítő félét sem hinném, hogy kihagyják..Mást nagyon nem is lehetne bele vinni, így meg is van az 5 :D
    Legalábbis remélem, hogy varázsló és pala féle mindenképp lesz az alap D3-ba..és a tolvaj (assa féle) + szintén idézős átváltozós druida féle csak kiegbe jönnek később...remélem :)
  • Rettenthető
    + a rúnák, + a setek, + az a néhány új unique, + a nagyobb ládikó, + karakterspecifikus cuccok... stb. stb.
  • Shongi
    LoL ezt még senkitől nem hallottam, nekem nagyon bejött a LoD hozott egy kis újdonságot a rongyosra játszott játékba(szerintem az egyik legjobb harc az egész játékban amikor a 3 barbi-t kell leverni) és azért a 800x600 se volt éppen mindegy:D
  • shaba23 #3386
    hogy a faxba tudnék szavazni valamiről, amit még nem próbáltam ki? Még csak csoki fagyit ettem, vaníliát még nem, de már láttam a boltba...szavazzak, melyik ízlik jobban?
  • Rip
    Ha cikket/hírt idézel, illik megemlíteni a forrást.
    (Amennyiben te írtad, elnézésedet kérem.)
  • TDC Geronimo
    Olyan divat lett, mint a népszavazás