78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
palm pilot #3463 Igen, így lehet a legtöbb játékot eladni.
Ja, a legtöbbet britni szíprszből meg lagzi lajcsiból lehet eladni, nem minőségi termékből...
Én 5 évig nyomtam a b.neten, de végül meguntam a sok fasságot. Az elején még jó volt a játék (bár a dio1-et akkor se érte utol), aztán egyre idegesítőbb. Aki nem volt ott, annak fogalma sincs mi miért alakult úgy ahogy. -
palm pilot #3462 Direkt a valóságot írtam, igen. -
baze nehogy már fennakadj ilyenen... meg ha nem tetszik akkor annyi cuccot pakolsz be a zsákodba amennyit a valóságban is elbírnál, a többi helyet meg otthagyod, ennyi -
Nem tudom, hogy eg fantasy világnál, hogy lehet ilyeneken kiakadni. ÉN csak arra gondoltam, hogy több féle cucc lesz, úgymond kibővítik a repertoárt és ezek miatt lesz ez a minden egy egységet foglal elv. -
"a blizzard folyamatosan a "csakazértse legyen jó a játékosoknak" elvet követi"
Igen, így lehet a legtöbb játékot eladni.
"mindegyik patch szarabb mint az előző, tönkreteszi amit addig csináltál, és helyette teljesen más, értelmetlen fasságokra kényszerít. Pedig mennyit ígérgették a LOD előtt is hogy nem borul fel az (amúgy nem nagyon létező) egyensúly, erre minden classicos kari mehetett a kukába. De ugyanez megtalálható azóta minden patchben."
Én ilyen hülyeségeken nem agyaltam mikor dio2-vel játszottam, mentem és henteltem és jól éreztem magam. Most öcsém játszik a felpeccselt dio2-vel, őt se különösebben izgatja, inkább az zavarja, hogy leül reggel játszani és valamikor délután-este fejezi be. Most asszem Nightmare fokozaton viszi, én már csak hébe-hóba játszok a dio2-vel, sajnos más dolgom is akad.
-
he? most te direkt az ellentété írtad annak, ami történt? -
palm pilot #3457 Miért kell helyet csinálni? Te az életben is 3 tonna cuccal a zsebedben rohangálsz? Igenis kelljen válogatni, ne csak minden szirszarral "elfér az" alapon teleszemetelni az inventoryt. -
palm pilot #3456 Az a baj hogy a blizzard folyamatosan a "csakazértse legyen jó a játékosoknak" elvet követi - ez jól látszik a dio2 pályafutásán. mindegyik patch szarabb mint az előző, tönkreteszi amit addig csináltál, és helyette teljesen más, értelmetlen fasságokra kényszerít. Pedig mennyit ígérgették a LOD előtt is hogy nem borul fel az (amúgy nem nagyon létező) egyensúly, erre minden classicos kari mehetett a kukába. De ugyanez megtalálható azóta minden patchben. Kell ez nekünk? Nem. -
palm pilot #3455
Nekem is a könyvekből tanulás hiányzott legjobban a dio2-ből. Az volt a dio1 legjobb újítása, egyedisége.
-
palm pilot #3454 Jó, és az mennyire valósághű hogy az összes FPS-ben van nálad kispuska, nagypuska, gránátvető, rakéta, lézer, meg vagy 50000000 lőszer mindegyikhez? -
Nem hiszem, hogy ez akkora egyszerűsítés lenne, csak helyet csináltak a cuccoknak. -
palm pilot #3452 Ha az egyszerűsítés a cél, nem a játék, az élmény, akkor a legegyszerűbb ha indítás után egyből a game over felirat következik... Még a programozást is meg lehetne spórolni, naponta 1000 diablót lehetne írni, 1000x-es haszonkulccsal. -
Ez most pontosan ugyanaz a baromság, mint anno, mikor megjelent a warcraft 3 és utána minden 3D stratégiára azt sírták, hogy warcraft 3 grafikájú.
Majd (remélhetőleg) ez a hülyeség is elmúlik, mint az. -
Ez bizony baj, ha két teljesen különböző stílusú játék lenne még akkor is a hasonlóságot keresnék, ha az egyik városépítgetős lenne a másik meg fps akkor megnéznék, hogy az fps-ben lévő városokat nem-e a városépítgetősből vették-e át... komolyan mondom vicc. Kötelező lesz vele játszani? Az embernek a 435246273573272. wowos összehasonlítás után már kicsit megfeszűlnek az idegei. :(
Nem baj, pörög a topik... -
Ez a baj, nem bírnak különbséget tenni a két játék között... Blizzard hegesztette mind a két gamet és le se megy a nap többet, ha vmit áthoznak a másikból. :| -
Nem a WoW miatt lesz így, hanem a rengeteg item miatt, mi másért kellene így csinálni? A WoW-ba csak hamarabb került bele ez a fejlesztés, ettől még nem lesz "wowos". Hagyjuk már ezt az idióta fóbiátokat. -
egyébként ez a charm -os fasság se hiányzik, amennyire nem hiányzott az első részből se,...sőt, jó lenne a ha visszatérnének a Dio1 világához, könyvekből tanulható varázslatok...és esetleg egy ehhez kapcsolódó skill rendszer,...annyi mindent lehetne fejleszteni, és annyi idejük volt rá ill. még lehet rá, remélem nem kapunk egy újabb titan quest -et, -
A Diablo se egy HC rpg, szóval simán elfér egy ilyen egyszerűsítő/gyorsító változtatás. -
ja tényleg jó volt a D2 invertory. fel tudtál venni kb 1 páncélt és be is tellt az egész mert charmokkal volt tele:D -
De kit érdekel, hogy, hogy van a wow -ban, ez a Diablo könyörgöm, nem wow! Nem újabb wowkiege készítenek...pff -
WoW-ban is így van, egyszerűsíti a dolgokat, mondjuk ott kell is a többmillió item miatt. Lehet itt is lesz ennyi? -
Jah, ez mondjuk tényleg gáz. Az az inventory direkt jó volt úgy... Na mindegy, wowban is csak megszoktuk valahogy :) -
palm pilot #3441 Az új táskában végre minden csak egy helyet foglal. Nem kell azzal bajlódnunk, hogy noha összességében még van 5 üres helyünk, de egy dárdának mondjuk 4-re van szüksége,
Hát ez tényleg fantasztikus... Visszalépés a 80-as évek felé. Nehogymár egy kard meg egy gyűrű ugyanannyit foglaljon el... -
Barnus #3440 Jaja:(((( De ott remélem tényleg szolgálnak hasznos infókkal, nem a szokásos sablon köröket futják 100adszor is, hogy a grafika tök jó, meg minden.
Egyelőre a GC-n ezzel szúrták ki a Diablofanok szemét:P
Hatalmas újdonságokat természetesen nem tár fel...:(
Ha nem fordítom le az egészet magyarra, hanem előveszem az előző 5 Wilson cikket és össze copypastelgetem, akkor 80%-ban ugyanezt kaptam volna :))) -
Shakes and Fridget két főhősét:D -
aha értem :) hát mivel a blizzard játékok közül csak a dio 2 vel játszottam, írható ez az én bizonyítványomra :D de várom már a 3ast, szerintem szokásos jó minőséget kapunk. -
segítek.. a képeken is csak annyi apró változtatást eszközöltek, mint a blizzard a starcraft 2 majd a diablo 3 esetén eszközölt
amúgy a középső képen, jobb oldalt a falon lógó kép mit ábrázol ? -
-
nekem csak arra sikerült rájönnöm hogy a szemüveges csávóbol sörös hűtő lett
-
mégegyszer megnéztem jobban, asszem már értem :) -
Már valahol ezt láttam, kurva jó. xDD -
nem nagyon fogom a dolgot, de biztos csak én vagyok fáradt.. -
:)
-
és sok vírusa is
-
annak a havernak sok esze lehet :) -
sztem ha nagyon akarsz a diablo4ről is találsz torrent linket max michelle barrett lesz a főszereplő, nem tyrael -
Igen, biztos fake. -
Mert havernál már meg van a Demó, mutatta is, de valamiért nem akar elindulni. Lehet csak ilyen torrenten terjedő Fake verzió? -
biztos nem... -
Van már Demó? Állítólag megjelent már a Diablo 3 Demója. Tudtok róla valamit?