78998
  • palm pilot
    Nem is foglalkozunk veled, "nagypofájú idióta".
  • TurboX
    mióta szünetel az oldal?
  • Match
    Valaki dobna rám egy privit ha bezárt itt a játszótér?
  • FlyingV
    palm pilot nekem a flém az életem... ismerős érzés?

Barnus amúgy honnan szeditek az infokat (megmondom őszintén nekem a dio3mal kapcs ez a topik a fő 'hírnök')?

illetve a diablo.hu-ról hogy tok elnavigálni a hírmondóba? mert ha ilyen 100 hszek születnek fél óra alatt, akkor nehéz elkeveredni a linkhez az oldalon meg (legalábbis nekem Safariban) nincs egyből kint a hírmondó linkje :)

amúgy de ronda gyerek ez a Jay Wilson :D
  • j0nNyKa
    egyébként ha nem foglalkoznátok ezzel a .. hm.. nem mondom, ti már elmondtátok, mivel, akkor unatkozna, és nem baszná tele a topicot.. már tökre örültem, hogy jött valami frankó új infó, azér van ilyen sok hsz.. persze, megint egy nagypofájú idióta miatt, mit is vártam ? :( neeeeeeeem kell vele foglalkozni, igazán ki lehet bírni.
  • Ragnar360
    SHADOW is the worst mod ever - hagyjátok :P
  • palm pilot
    Már megint flémelsz?
  • FlyingV
    még valami: a hadd két d. bár lehet ezt csak 8-ban fogjátok tanulni...
  • FlyingV
    akkor sem állom meg szó nélkül.

idézek tőled, kedves palm pilot:
    "Had lássa csak mindenki milyen kulturálatlan gyerek ez."

és akkor engedelmeddel most NEM idézem a hszeidet, mert messze van a füdőszoba és nincs kedvem kezet mosni... de nyugodtan olvass vissza a saját hszeidből párat, ha akkor se dereng, akkor jól van, te vagy a kerületi süssfelnap..

mellesleg a fikázódásról meg a flémelésről is jó lenne, ha olvasnál egy kicsit a MÉK-ben.. ja hogy még nem tanultátok ez minek a rövidítése?? xD keresgéld csak félember
  • Gando
    te meg ne szívózzá
  • palm pilot
    Fejezd be a flémelést!
  • TurboX
    ezt privátba nem lehetne a többi ámokfutással egyeteben? köszi
  • palm pilot
    a kedveskedő e-mail-t
    Az melyik is? Csak 1 volt?
  • SHADOWEYES7
    Én meg azt ajánlom figyelmedbe ,hogy a kedveskedő e-mail-t nem felejtem ám :)

Hogy mihez tartsam magam majd én eldöntöm jó?
  • palm pilot
    Én meg ajánlom neked hogy ehhez tartsd magad: A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.
  • Rettenthető
    "De én azért kíváncsi vagyok a véleges gámára...végigjátszom és megmondom mivan"

Szimpatikus ez a hozzáállás.
    Én mástól is csak ennyit vártam volna el...
    Részemről vége az OFF-olásnak.
  • SHADOWEYES7
    Te fejezd be nagyon gyorsan mivel ha ott vagy valahol akkor tuti megy a flém 1000-el,szóval következő hsz-nél repülsz ha off vagy flém.
    Remélem jól elolvastad!
  • Count Adyn
    Jaja csak te(ti?) vagytok itt helikopter^^
  • who am I 7
    Hálistennek ott nincs cápa.. :) De remélem, téged hamar el kap valami rák.. Bírom, amikor ilyen kis söpredékek magukra veszik a dolgokat, úgy láCCik célba ért az üzim..

Inkább azt találgassátok, h mi lesz a blizconon...Palm, te meg hagyd a bírkákat, többen vannak úgyis..Itt nem fogsz ész érvekkel normálisan vitázni..mert ez az ezsgé
  • Lynx_TWL
    adjátok alá a lovat, majdnem ugyanolyan hülyék vagytok
  • palm pilot
    Ha befejezted akkor mit nyomod még mindig itt a flémet?
  • Rettenthető
    "Azóta se tűnt fel hogy a nagyokos haverod kezdett el fikázni hogy így meg úgy nem értek hozzá? Ezért írtam csak le hogy tudja kinek akarja előadni magát. Ha tudnál olvasni, már pár hsz-el előbb is felfoghattad volna ezt a nem túl bonyolult dolgot."

Bízom benne, hogy késő volt és félreolvastad, vagy ha nem, akkor komoly szövegértelmezési problémáid vannak.
    Nem azt írtam, hogy nem értesz hozzá, hanem, hogy nem szereted. De kérlek, lapozz vissza, és idézd, mikor írtam, hogy nem értesz hozzá!
  • Gando
    mondom én befejeztem ebből is látszik hogy nem lehet veled szót érteni...
  • palm pilot
    Vedd már észre hogy addig nyugi volt amíg el nem kezdtetek személyeskedni. Ha nem tudtok érveket felhozni, akkor nem kell hozzászólni a témához, ennyi.
  • palm pilot
    Azért anyázik pm-ben, mert tudja hogy azért bünti jár(na). Hát lássa csak mindenki, te is, hogy ilyen söpredéket védelmez amikor mellé áll.
  • ProGabe #3558
    lol, mi folyik itt. jó pár elakadásjelző ki lesz osztva amint erre jár egy modi..
  • Gando
    vedd már észre hogy addig nyugi volt amíg elnem kezdtél okoskodni hogy ez ígyszar az úgyszar én ilyen királyvoltam classicba úgy bazta el a blizzard..
  • palm pilot
    Te viszont nemcsak kezdesz, hanem unalmas voltál eddig is.

Jössz itt azzal a süket dumával mint a legtöbb vérpistike, hogy miket ért el egy játékban
    Jajaja, szajkózzad csak mint egy papagáj... Azóta se tűnt fel hogy a nagyokos haverod kezdett el fikázni hogy így meg úgy nem értek hozzá? Ezért írtam csak le hogy tudja kinek akarja előadni magát. Ha tudnál olvasni, már pár hsz-el előbb is felfoghattad volna ezt a nem túl bonyolult dolgot.

Mindegy, hamarosan kezdődik az isi, készülj rá!
    Rendben, beiratlak téged valami kisegítőbe.
  • Gando
    mért az illendőbb lenne ha egy nagyon bizalmas dolgot ír le pmben te meg szét kürtölöd?
  • Count Adyn
  • palm pilot
    Te meg azért vagy kulturálatlan mert véded az anyázógép haverodat még lebukás után is. Úgy látszik te se vagy különb nála.
  • palm pilot
    Nembaj, nem kötelező egyetértened velem. És nekem se veled. Én nem várom el senkitől, csak azt hogy személyeskedés helyett a témáról írjon.
  • Gando
    te vagy kultúrálatlan azzal hogy egy személyes üzenetet beraksz mindenki elé....
  • palm pilot
    Egyszerű: nem kell pm-ben anyázni, és akkor nem fog égni a pofája. Had lássa csak mindenki milyen kulturálatlan gyerek ez.
  • SLICK
    Igazán elkaphatott volna titeket vmi cápa, hogy ha ivar éretté válnál és arra adod a fejed, hogy gyereket akarsz, akkor véletlenül se születhessen meg, nehogy olyan menyét legyen mint te.

Palm Pilot: Te meg kezdesz unalams lenni. Jössz itt azzal a süket dumával mint a legtöbb vérpistike, hogy miket ért el egy játékban. Különben is, KIT ÉRDEKEL? Egyébként ne bizonygasd azt amiben neked sincs igazad, mivel csak magadat minősíted. És ne húzd fel magad ha vki mégis sértőket ír, úgysem fogsz meggyőzni tömegeket az álláspontodról. Lehet van aki hisz neked, de sztem a hasonló hsz-eiddel az elenkezőjét váltod ki az emberekből.
    Javaslom kicsit gondolkozz el, ha vkinek írsz... Mindegy, hamarosan kezdődik az isi, készülj rá!
  • Gando
    hehh amit pm-ben ír az a szíve joga, nem tartozik a topikra és nem is érdekel, ezért hívják Private Message-nek...-.-
  • Gando
    Télleg? én meg az eddigi infók alapján rohadtjónak találom, igaz kicsit máslessz mint a megszokott, mert haladni kell a korral, de számomra a blizzard nem tett semmi olyat amiért lekellene húznom. Amúgy biztos a blizzard fejese monta egy interjú alkalmával: Ezt a játékot NEM palm pilot nicknevű személynek készítjük az sg.hu fórumáról, neki ez a játék szar lessz mert mi csináltuk, és a diablo 2-őt azért rontottuk el a patchekkel hogy őt idegesítsük!
    De tudod mit, leszarlakmosmá, veled nemlehet szótérteni, úgyis te tudod jobban mert te 5 évig kockultál vele, és miden ellenérvre kell valamit írnod, mert csak neked lehet igazad és mindíg a tiéd az utolsó szó
  • palm pilot
    Illetve nem a tiedet, narxisét.
  • palm pilot
    Had lássa csak mindenki hogy milyen gerinctelen hulladék vagy. A többi pm-edet is ki fogom rakni közszemlére.
  • palm pilot
    Szerinted érdekelsz, öcsi? A mocskosszájú pm-jeidet meg nyugodtan küldheted anyádnak!