78998
  • Davidus
    igényes oldal:D
  • xNoodlex
    Biztos, hogy nem lesz ilyen gépigény, mivel mind2 játékot BattleNET-re is tervezik ahol 8 játékos együttes játékánál is akadás mentesen el kell futnia a játéknak. A játék nem csak a gazdag rétegnek szól és a Blizzard is tudja, ha azt akarja, hogy tényleg széles körben elterjedjen, akkor nem csinálhat csúcsszámítógépes játékokat, még ha az valamelyest a grafika rovására megy.. Starcraft legalábbis biztos nem lesz (annyira)nagy gépigényű, bár Diablo III-nál vannak kétségeim a gameplay videót látva..
  • tigeroo
    jaja. lásd war3 vagy wow :D
  • miki36
    http://www.diablo3blizzard.com/diablo-3/diablo-3-minumum-system-requirements.html itt volt ez a baromság
  • Davidus
    search engine? másolj már be minden oltári baromságot amit valami retardált fórumba postol egy utolsó hülye
  • Count Adyn
    Mondjuk mire ez megjelenik, az az ajánlott követelmény elavult gép lesz már eléggé amit hozzádvágnak aprópénzért:D
  • miki36
    szerintem is hülyeség vagy a blizzard átmegy crytekbe mert amit a starcraft 2 ről írtak az is baromság ehez a grafhoz ekkora gépigény? a dio3 nak jó a grafikája de remélem hogy ez nem a valódi system req. ezt is csak egy hülye oldalon írták szóval sztem is baromság de ha nem akko gratu blizzard
  • Braveheart
    Igen sztem is, pl a minimum konfiggal lehet elmegy a főmenüig de tovább nem...
  • TurboX
    ezek a system req.-ek annyira semmitmondóak sztem..
  • miki36
    Diablo3 is using the Star Craft 2’s search engine.. so the system requirements wil be

Minimum System Requirements

Graphics Card: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM
    CPU: Pentium 4
    RAM: 1 GB
    Internet: ADSL 1 Mbit

Recommended System Requirements:

Graphics Card: GeForce 8000 or Radeon 2000 Series with 512 MB RAM
    CPU: Core 2 Duo or Athlon X2
    RAM: 2 GB
    Internet: ADSL 3 Mbit

Optimal System Requirements

Graphics Card: GeForce 9000’s or Radeon 3000’s series
    CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2
    RAM: 2GB with DualChannel mode
  • Mythos
    Sedó volt
  • Phoenix007
    palm pilotot bannolták? Megszűnt létezni? Hála a magasságos moderátornak, akárki is legyen az!
  • TurboX
    elementalista szerüség (vagy akárhogyan nevezzük) szvsz a legalapabb ebben a műfajban ami nem hiányozhat 1 részből sem, remélem.
  • xNoodlex
    csak ne úgy mint ahogy Witch Doctor a necro más névvel... mert egy idézgető ember nagyon nem ugyanaz mint aki csontvázakat támaszt fel halottakból, de mind1
    majd meglátjuk...
  • TurboX
    lesz (más névvel)
  • xNoodlex
    kicsit sajnálnám ha a sorceress nem térne vissza diablo III-ban
    azért nekem a varázslónő mindig is legalapabb karakternek számított persze a barbár után :-)
  • FlyingV
    de ez hihetetlen csinál még 1 accot hogy visszajöjjön arcolni és rossz hangulatot kelteni...

szerintem mostantól egy betű erejéig se reagáljuk le ezt az evolúciós zsákutcát és ha moderátor látja hsz-ét, tartalomtól függetlenül ki kell banolni :)
  • AntiHero
    Ne itt veszekedjetek már. PÜ.-be lehet.
  • davidka003
    Örökké jössz a hülyeségeiddel. Egyszer sem flémeltem még. Nyomod örökké a kamu dumát. Érdekes mi, hogy engem senki nem utál. Vajon miért mondja mindig 10 ember a laptopos topicban is, hogy menj el a fórumról? Biztos azért, mert szeretnek.
  • AntiHero
    Na törőltem a flameket.
  • davidka003
    De jó, hogy bannolták. Rohadtul unalmas már amit csinált. Nem veszi észre, hogy mindenki utálja. A hardver fórumot is örökké szétcseszi.

Diablo 3-at én is nagyon várom, biztos nagyon jó lesz.
  • Gando
    dio 2 ben 99lvl
  • brodix
    hali!
    ti dio2-t kikkel vittétek ki?(már addig,hogy hell-ben is megpurcan baal)
    és mennyi volt a max level?
  • FlyingV
    hú én amúgy lehet megpróbálok bekerülni a Stargate Worlds bétatesztjébe hátha az enyhíti a várakozást a Diablo3ra :)
  • FlyingV
    kirááály, köszi Barnus!
  • Davidus
    megálmodtam mi lesz blizzconon az új kaszt! de elfelejtettem-.-
  • palm pilot
    Morrowindes soulstone jó lesz érte? ^^
  • Kojiro
    Your soul is mine!
  • TurboX
    megveszem
  • Kojiro
    Eladó: Diablo 3 + a 2 kiegészítő, díszdobozos! Kiskönyv, tok kifogástalak állapotban. Van hozzá poszter, meg egy "Mikor jön már a Diablo 4, bazmeg?" feliratu póló.

Irányár: a lelked.

(a jövőből hozzattam, ezért lejebb nem lehet alkudni, sry)
  • Barnus
    A dologban az a csavar, hogy eddig nem volt Hírmondó gomb, hanem helyette Írnok volt. Az írnok oldal, az a cikkeknek csak a címsorait tartalmazza a könnyebb tallózás érdekében.
    www.diablo.hu/indexmain.html - tényleg nem látsz alul olyan írást, hogy Hírmondó?:) Nemár:)

De használd nyugodtan a www.diablo.hu/diablo3 címet. Ugyanoda mutat mindkettő, tökmindegy.
  • AntiHero
    Látom elmegyek párnapra és megy a flém:( De most már itt leszek:D

Edit:
    Eddigi Infók link javítva!
  • FlyingV
    óó és még valami: már hogy a fenébe ne lenne fontos része a diablo2nek (és a LoDnak) a PVP?:D
  • FlyingV
    azé kicsit megugrott a pulzusom, amikor elkezdtem olvasni az act1 kétéves fejlesztési idejét... de aztán két mondat múlva megnyugodtam:D

amúgy szerintem csinálhatnák egy kicsit hoszabbra is, mint a dio2 :S meg szerintem ha 4 fejezet, akkor => 4 város.. kár, hogy csak ennyi :D de mohó vagyok:)

mellesleg mekkora arc, hogy elszólta magát az 5 karakterről :D az 1 hónap múlva esedékes infótengerre meg kíváncsi leszek... mármint a gúnyos hangnemet arra értettem ,hogy tenger lesz-é, avagy pocsolya :D esetleg csepp:) :S
  • FlyingV
    tudom sötét vagyok.. :) de nekem akkor sincs hírmondó gomb :D
  • Barnus
    Hát a diablo.hu főoldalán ott az üzenőfal. rögtön rákattintasz a hírre, és máris jönnek a részletek. Vagy az alsó gombsorban egyszerűen megnyomod a Hírmondó gombot:)

De lásd milyen jó vagyok hozzád: http://diablo.hu/diablo3 :)) Ezt a címet könnyen megjegyzed, és ha csak a hírekre vagy kiváncsi, az rögtön azt hozza be neked, nem kell sehova se navigálni:)
  • Barnus
    kb a GC kezdete óta nem elérhető:P
  • Barnus
    A peticíót spec tök jó, hogy felhoztad.

A grafikával kapcs röhejes peticiót valóban nem magyarok kezdték. és nem csak magyarok írták alá...

Ezzel szemben azt hiszem ezzel túlteszünk mi, magyarok azon a petición simán:P

Petició arról, hogy a BlizzCon vetítési jogokat megvevő DirectTV stream-elje INGYEN nekünk magyaroknak, és európának a BlizzCont, amit egyébként pénzért értékesít USA-ban:)

Ez spec egy magyar petíció és az aláírók 99%-a is magyar:P

De most komolyan. Mondjátok már el. hogy gondolkodhatnak ezek a gyerekek úgy, hogy a pénzből élő DirectTV majd EU-nak ingyen lestreameli azt, amit USA-nak pénzért ad. A streamről meg kibannol minden amcsi IP-t? Okos elképzelés:P
  • Narxis
  • Spenser
    kussolj már el te szarházi majom, és ne zsidózzál még privátban se te takony!