78998
  • miilann
    még bejelentéskor azt ígérték hogy augusztus közepén felfednek még egy karaktert ehhez képest semmi :c
  • who am I 7
    Na most, ez új helyszín vagy a lightningon változtattak?Ez már rögtön bejövősebbb ehehehehe :)
  • TurboX
    ---

dehogy, majd ismét jön pár forumhuszár akik beindítják az életet amiből lehet csemegézni, ne aggódj
  • ProGabe #3753
    nagyon el vagyunk kényeztetve kérem szépen! itt az új blizzcast és közöltek benne 2 (kettő darab!) új képet. na egy hónapig most megint kuss lesz...

• FlyingV
    ne értsd félre, ha valaki hát akkor én örültem a legjobban ennyi újításnak, csak elbizonytalanodtam és gondoltam megosztom veletek, hátha nektek van valami bíztató meglátásotok, de bocsi.

nyavalygásnak meg egyáltalán nem szántam, még ha annak is tűnik.. és amúgy legfőképp azért is írtam le azt a hsz-t, hátha átterelődik egymás b*szogatásáról a téma egy konstruktívabb irányba: de úgy látszik, tévedtem.
  • Darkspell
    Most őszintén, egy új diablóval akarsz játszani, vagy a 2 feljavított verziójával??
    Senki nem mondta, hogy amit helyette kitalálnak nem lesz még jobb.
    Fejezzétek már be a nyavalygást amíg nincs konkrétum az újról. Majd ha kiderül mi az és kiderül hogy sz@r lesz, akkor nyafogjatok. Addig stfu.
  • Kandurex
    ne már,..addig jönni fog még egy halom infó amiről lehet beszélgetni,..
  • who am I 7
    Így van, sőt nyálazza át az összes KOMMENTET, és törlje ki az összes véleményt és flémet, és csak az infók maradjanak.Jah, és csak azután nyissa meg újra a topikot, mikor már mindenki kijátszotta a játékot...SŐT EGYÁLTALÁN MI A FA*ZOMNAK A TOPIK???? Zárassuk be az egész EZSGÉT
  • PiszkosFred
    Igazad van. Kernek egy moderatort, hogy zarja be a topikot, es megjelenes elotti heten nyissa ki. Koszonom.

(...)
  • [HUN]Crassus
    komolyan 2 évig az abszolute értelmetlen szájtépés/veszekedés és hasztalan infókról való vitázás fog menni a topikban?

sztem tök felesleges az egész....inkább játsszatok valamivel addig és majd megjelenés előtt nézzetek vissza:P
  • Kojiro
    Szerintem jó lesz ez a rendszer.
    Így elsőre egy az egyben a Marvel Super Heroes gyógyítós-gömböcskés rendszerét koppintják le, ami sztem tök jó. És remélhetőleg tovább is fejlesztik.
  • oneal1
    hát jah...az ember beleéli magát...
    nah mind1 addig csak lesz valami jó:)
  • FlyingV
    sry a flémért, de a rúnaszavak kihagyását én sem értem... tök egyedi, tök jópofa volt! meg kíváncsi vagyok hogy fognak átalakulni->és hát félek is..
  • FlyingV
    "Mellesleg jobban örültem volna, ha akkor jelentik be, amikor már csak 2% van hátra a játék fejlesztésből, nem akkor, amikor még csak 2% van belőle kész..."

:D:D:D szerintem sokan így vagyunk vele!! elég genyóság 2 évig húzni a mézesmadzagot :S

igen, újrajátszhatóságot kihagytam, de lényegében ha a baalrunokat, etc vesszük, akkor már kb uott vagyunk..
  • Rettenthető
    Aggodalmaim nekem is vannak: orbok, rúnaszó mentesség, fizetős/nem fizetős bnet, inventory, újrajátszhatóság a nem randomos felszín miatt, de azért bízom benne, hogy ügyesek a Blizzardnál és végül majd normális Diablo... (Tyrael?)-t kapunk.

Mellesleg jobban örültem volna, ha akkor jelentik be, amikor már csak 2% van hátra a játék fejlesztésből, nem akkor, amikor még csak 2% van belőle kész...
  • FlyingV
    hmm amúgy eddig nem idegesített, sőt, de most szóvá kell tennem: ugye én leginkább a Páholyon olvasom a D3mas híreket, szóval nemtom ez csak az én szemszögemből van így, de jelenleg nekem úgy tűnik, hogy a játék kb a health orbokról fog szólni. ezért taktika blabla.. nem szeretném, ha ilyen Commandosba vegyített Super Mario lenne a Diablo3... (előbbi a taktikus játékmód, utóbbi az ilyen gömböcskék gyűjtése miatt)

remélem hellen is lesz arra mód, hogy csak leüljek D3 elé és egy kicsit semmi másra nem figyelve IRTSAK.
  • who am I 7
    szerintem, próbáljátok ki jelszónak : stupidchickenshit . Működni fog meglátjátok
  • Davidus
    persze sok újat nem mond-.-
  • Davidus
    Jay Wilson szómenés kb a felénél
  • szucsy89
    csomó új üzi már azt hittem kijött a játék

erre csak lámáskodik itt vki....S
  • Braveheart
    Hát gondoltam hogy nem szivárognak ki ilyen hamar az infók, de 1 óra alatt annyi hsz mit amúgy fél nap alatt... :P
  • TurboX
    hmm. azthittem 28
  • Davidus
    10-11 az eleje nem a vége:P
  • TurboX
    ilyen volumenű infókra oct. végéig még várhatsz
  • Braveheart
    Bazz látom 60 új hsz, vmi új videó esetleg karakterosztályról info vagy vmi... erre... :D
    Mindig így járok...
  • tigeroo
    igyvan.

aztán jön a goldadó, szezonális loot-bevallás, kari-illeték stbstb
  • Davidus
    szerintem nem lesz havidíj. cserébe a battle.net bannereken megjelennek a nagyobb reklámok.
    jelenleg is vannak reklámok de nincs anyi ember bneten hogy egy coca cola vagy egyébb nagy cég álljon neki hirdetni. ha kijön SC2 meg D3 akkor viszont kb 10x ennyien lesznek tehát a reklám felület is kelendőbb lesz
  • TurboX
    így van, ráadásul az általam ismert régi fanok ill. a külömböző oldalakon dio témában megnyílvánuló emberkék úgy 80% már megmondta hogy 1 játékot csak 1szer fizet ki, lehet az akármi még a nagy kedvenc is. ennek tudatában merész dolognak tartanám a havidíjat és elég nagy meggondolatlanságnak is.
  • xNoodlex
    a fizetős nagyon nem illene a Diablohoz szerintem... nem fognak még 1 WoWot csinálni
  • xNoodlex
    ha Jay Wilson minden interjújában elárul valamit a játékról a megjelenésig mindent tudni fogunk még akkor is ha az interjú nagy része "nesze semmi, fogd meg jól"
    inkább az új interjúkról beszélgessünk...
  • Rettenthető
    A naponta csorgó infókat olvasva félek, hogy az első néhány patch-ben lesz olyan, ami egy-két fantasztikus újítást fog javítani, cserélni a régire...
    És ez a fizetős / nem fizetős dolog... -> tehát fizetős lesz, csak még nem merik bevallani, mert akkor nem petíciót írnának, hanem páran leakasztanák a harci fejszét a falról...
  • pointer4
    Amúgy a kilopott verziónak amit ugye hivatalasoan nem jelentenek be, biztos nem a demo verzió a megfelelő név :D
    Max prealpaha :D
  • ProGabe #3724
    semmiről. épp ez a lényeg! hol van leírva, hogy minden nap kötelezően kommentálni kell a Diablo 3 topikjába?
  • Gando
    amíg nincs új infó miről beszéljünk???
  • miilann
    felesleges megszámolni,a végeredmény úgyis nulla
  • Phoenix007
    Meg kéne számolni, hogy a legutóbbi 1000 hsz-ből mennyinek volt konkrét infótartalma :)
  • Gando
    figyelj, ne kezd azt mint palm pilot jóvan?
  • Peetboy
    Azt se tudod, mit jelent az barátom. Ha tudnád, nem kérdeznéd.
  • FlyingV
    Peetboy te véletlen nem vagy skizofrén?
  • Peetboy
    Nem fikázni jöttem, csak kiváncsi voltam, ti láttatok-e ilyen Demót. De látom nem, téma befejezve.