78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sztem rohadtul nem illik a környezetbe jelen állapotában -
mondjuk azért lehetne komolyabb is ez a flaska dolog, mondjuk hasonlóan mint eddig, valami üvegben lenne a cucc, mert ez így kissé komolytalanná teszi -
rendben van, de kissé frusztráló lenne ha teszem azt egy 5ös partyban hentelitek végig az adott pályarészt és hegyháton hagyjátok magatok mögött ezeket a piros világító gömböket. egy finom méretbeli csökkentés szvsz nem ártana -
de legalább van vér :D -
FlyingV #3912 szokjátok meg a kinézetét, ha ekörül fog tényleg forogni a játék :DD -
jah, nem a flaskákra gondolok, hanem összességében a grafika, nagyon szép...bár lehet csak azért mondom mert mostanában sokat Diablo 2 -zők és ahhoz képest. -
így képen persze hogy szarul néznek ki a gömbök (nincs is a képen "flaska"), de mozgásban, ahogy fénylenek, sugároznak mindjárt más! lsd. gameplay múví
a bal oldalon lévő gömb mögött, az szerintetek is egy flawed sapphire? :) -
hm, ez tetszik -
remélem hogy valamit finomítanak majd a HPs flaskák kinézetén mert ez elég gány -
Október 3. lesz. -
Barnus mar lecsapott erre, es a Paholyban megtalalhato magyarul is :) -
Timeline -
az egy másik játék volt a ződ békásoktól :) -
Aurelianus #3903 Mondjuk választnád a fallen sámánt és akkor barbárokat, paladinokat, meg papokat kellene gyilkolászni. :)))
-
gabeone #3902 Igaz, azt mondták egy kaszt sem tér vissza, de ugyanakkor azt is mondták, hogy ha még is, az a kaszt nagy változásokon fog keresztül menni. Nos, érdekelne, hogy a wow és diablo játékokban az eddig szinte összes létező karaktertípust felhasználták. Ami a wowban van, az nagyon hasonlít a diablo és fordítva. Ha huntert tesznek be, az gyakorlatilag az íjász, ha papot, az gyakorlatilag varázsló, ha pedig druida félét, az pedig druida.
Egyébként az lenne mókás, ha választhatnál a sötét és a jó oldal között. -
Aurelianus #3901 Míg várunk az öreg dióra (esetleg évekig) 2008. szept. 30-ra jön a sacred 2... vele csak kihúzzuk addig....:) -
Nekem az tetszene, hogy egy városban rajtunk kívűl csatáznak még a pokol és menny teremtményei :) Bemegyek egy városba az utcán pedig megy a harc, segítek, aztán együtt tisztítom meg a várost angyalokkal és egyébb lényekkel karöltve a démoni hordáktól, bár valahogy ez nem összeegyeztethető az eddigi, te vagy itt a hős alázz le minden pokoli démont, kapsz egy vállveregetést, aztán mehetsz tovább.
Druida meg nem fog visszatérni, mert a barbáron kívül egy kaszt sem tér vissza. -
gabeone #3899 Szappanopera fílinget akartam teremteni azzal a hozzászólással.. :) -
gabeone #3898 Érdekes élményben lesznek részeink, mikor egy várost játék közben lerombolnak a démonok. Vajon lesz D2 act5 féle cooperative játékmenet is?
Fogadni mernék, hogy druida is lesz a játékban. Ő különleges játékélvezetet adhat az átváltozásaival. Az pedig fontos szempont kell legyen. -
"pokol és a föld egybe nyílt,"
és kezdetét vette a legnagyobb dzsámbori :D -
zoli47 #3896 A worldstone választotta külön a létsíkokat, annak megsemmisülésével a pokol és a föld egybe nyílt, itt lett vége a dio2-nek. -
"diablo1 ben is legyőztük mégis újra eljött a huncut :D"
Az első részben épp "kiszabadítottuk" és erős gazdatestet kapott
-
megerősített hírek szerint 20 évvel a kettő után játszódik. megint nekem kellett beírni :) -
who am I 7 #3893 Nem azt mondtam, hogy a legtöbb olyan legyen, hanem csak a tristam..annyi..mondjuk 2. részben csak az act2 nem jött be a többi ok vót. -
Elhagyott?...miért kellene elhagyottnak lenni? Szerintem tök kiábrándító volt, hogy a legtöbb, falu, város, lehagyatottnak tűnt, semmi élet, sehol. -
who am I 7 #3891 Nekem mind1, csak Tristám legyen olyan mint az első részben...Csak lerombólva (2. rész miatt ugye), de ugyanazzal a zeneszerzővel és zenével..wááháá annak a kis elhagyatott falvacskának, brutál feelingje volt és a zene is mestermű...
-
az 1ben inkább a kezére játszottunk, mintsem megöltük volna ;) -
PunkZoli #3889 már pedig ez utolsó batman már majdnem anélkül volt :D -
"Mi van, ha Baal célja a világkő megfertőzésével az volt, hogy az egészből egy bazi nagy lélekkövet gyártson?"
Avvan valszeg, hogy abbul akarta kivenni a zoxigént a szegény pára.
-
Dodo55 #3887 Úgy tudom a lélekkövek a világkőből származnak.
A lélekkövek meg életben tartották Diabloékat, mikor fizikailag megölték őket. Mi van, ha Baal célja a világkő megfertőzésével az volt, hogy az egészből egy bazi nagy lélekkövet gyártson? És Tyrael hiába pusztította el azt, mert egy csomó kis szilánk megmaradt az utolsó videó szerint.
Bár elméletileg Baal Diablo halála(és a lélekkövének elpusztítása) után jutott el csak a világkőhöz, szóval Diablo számára már nem nagyon funkcionálhatott lélekkőként a világkő, bár ki tudja...
-
Ja, állítólag a világkő egy dugasz volt az alvilág és a felvilág között, amit kirobbantott Tyrael, aki egyfolytában azt sem tudja mit csinál, a robbanás utáni vákuum meg beszipkázott egy csomó aljanépet az alvilágból, a detonációtól Tyrael sokkot és tudathasadást kapott, így azt hiszi, hogy ő diablo, akit persze majd a witch doki meggyógyít... 
-
gabeone #3885 Nem megerősített hírek szerint: a Diablo 3 története valójában 20 évvel korábban játszódik, s így lesz benne a diablo, mint főgonosz. :) -
ezer módja van, hogy diablo visszatérjen :) csak egy kis fantázia kell a készítők által.. :) diablo1 ben is legyőztük mégis újra eljött a huncut :D -
ha már warcraft, Ner’zhul is újjászületett Arthas által, Diablo miért ne tehetné meg ugyanezt Tyrael-el :)
na de már nagyon mélyre ástunk -
r4pt0r #3882 Egy univerzum minidg fejldődik, sok mindenki meghal sok új lesz. A warcraft sem fog megállni szerintem a Lcih Kingnél, jön majd a 4 új dolgokkal. Az SC2ben is lesz egy új faj a kiegben, ergo a diabloban is lehet már 1 új fő boss. -
csak kapjunk egy "padlónállkeresős" sztorit és ha jól jön ki akkor tőlem akár egy pokemon is lehet a főboss... -
who am I 7 #3880 De gagyi ez a szavazás, meg ezek a ganyé erőltetett pojénok..omg.
Én tartózkodnék ezen válasz alól egyébként, hogy most akkor jó-e, h ha lesz dió a diabloban, vagy rossz..Nem tudom...Mondogatják itt, hogy annyi szörny van blabla..De ez csak sorrend kérdése..1millió+1 szőrnyet is ki lehet találni (de akkor minek lett diablo?)..Na mind1, az első rész dio volt, és a fő ellen is diablo volt..szvsz inkább kapta a játék először a főellenről a nevet, és utána alakult ki a diablo mint "fatasy" világ...mintsem, hogy a blizzard csinált a diablo fantasy világot, és véletlenül pont diablo volt a főboss
Na mind1, én nem sértődöm meg, ha dio lesz a fő ellen, és akkor sem, ha nem...micsoda nagy problémák
-
Azért kiváncsi lennék rájk is..Róluk mit lehet tudni?az első részben csak a dark exileban volt egy kis utalás rájuk, a 2. részben sehol nem voltak. -
r4pt0r #3878 Nekem a vidben lévő szörnyről nem jutott eszembe diablo. :P -
hát, nemtom.. a történetben eléggé elpusztult, de a videó végén, meg a kép, amivel reklámozták, igecsak ráutalnak, szóval nagyon is visszatérhet. egyébként Tyrael elvileg ugyanolyan erős, mint Diablo, úgy rémlik.