78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
volt frissítés? vagy én nem néztem át jól a honlapot? aztán lehet csak elfelejtettem, hiszen oly' régen volt... -
ari -
Ja, ja, pl erre sem lépnék, tuti hepás a háta
-
gabeone #4073 Azt ugyan kihagyták, de a náthát és a gombás fertőzést azt nem! :) Úgyhogy vigyázni kell majd kivel érintkezel, vagy hova lépsz.. Betegség esetén gyógyszer kapható lesz majd a falu orvosától, de a kellemetlenségek és mellékhatások érdekében a karaktered háziorvosát mindenképpen érdemes lesz felkeresned. -
Bár nemtom hogy pl. a hermafroditákat miért hagyták ki?
-
gabeone #4071 Szívesebben látnánk barbár és paladin nőket, varázsló és íjász férfiakat. Éljen a sok vörös sonja! -
Semmi sík komoly, csak szájtépelődés gyanánt :)
Alapból nincs olyan hogy nő, a kasztoknál mindkét nem választható. -
FlyingV #4069 atyaég itt de elvagyunk szállva magunktól :D és mindezeket sík komolyan leírjátok, grat!
gabeone: jaja, én is ilyesmire gyanaxom, bár ha tényleg alapból nő lesz a kari, akkor valami huntress vagy hasonló néven fog futni :)
kérdéses, hogy hunter lesz a neve, vagy valami más-megelőzendő a sírós fajták nyavalygását, én pl indítanék petíciót hogy inkább hétszűnyű-kapanyányi-monyók legyen a kaszt neve! -
gabeone #4068 Hamarosan bejelentik a Huntert! :) Szerintem nagyon jó karakter lesz, és ami a legfontosabb, hogy illik majd a Diablo III képi világába. -
Kindred Blades #4067 Egyébként is jobb lenne, ha WoW-ban élethű trollok és orkok rohangálnának, ahogy azok megtalálhatók természetes élőhelyükön, itt a Kárpátokban :P
(*kidding*) -
Mi is akarna lenni az a konzumfantasy-reality? :) Na meg neked, mint ízléssel rendelkező kisebbségnek, mik a szórakozási formáid? -
Kidobják, csak kicsit másképp majd a kiegekben: minden 1es régi kedvenc= egy új kieg. persze némi +suskáért...:D -
Braveheart #4064 Sztem a diablo2-vel pont azért játszanak ma is ennyien, mert teljesen el van találva a játékmenet. Ezért sztem nem kéne mindent megváltoztatni. Ha kidobnák a dio2-t a 3 motorjával, meg 1-2 újítással, vinnék mint a cukrot. -
Csak a poén kedvéért...folytatva a gondolatmenetet, amíg az izléssel rendelkező kissebség szórakozási formáira nincs befolyással a konzumfantasy-reality, addig a többiek birkaösztönnel tolják az ingerküszöbüknek megfeleltetett konyhakész szórakozási formákat, ami igencsak beszűkíti a lehetőségeiket, ezé' a sok wow, sims kocka.
-
...folytatva a gondolatmenetet, amig a tobbiek onfeledten szorakozva jatszanak, elvezik a produktumot, kikapcsolja oket, addig az izlessel rendelkezo kisebbseg (tovabbiakban kivaltsagosok) csak a forumokon sir, deveknek ir leveleket, peticiot indit, es duhong, mert a jatek nem utotte meg a mercet, amelyet a "kivaltsagosok" allitottak fel. Igazad van, jo dolog ha van az embernek izlese, es valogatos/megvalogatja az ele rakott dolgokat - viszont nezzuk azt is, hogy ezzel igencsak beszukulnek a lehetosegek. -
Sok ember szeret elbújni az infantilis világ elől egy még infantilisebbe. ÉS ponte ezt kínálják nekik. Az viszi a nagy lét, aki tudja, hogy mi kell az embereknek. Ezért nincs bordélyház, mert az elvinné a magyar GDP-t. :D -
A statisztika nekem nem jelent semmit, sőt... nekem egyik sem jön be ( a wow világa tök infantilis és giccses, míg a sims csak szimplán giccses és nyálas mit egy brazil sorozat) ez ízlés kérdése, a nagy átlagnak- azaz a tömegeknek persze nincs efféléje, amiről persze nem tehetnek, ez mindig is kevesek kiváltsága volt-van...és mások ezt okosan felismerik és kihasználják...:P -
hát még mindig nem tudjátok, hogy ki lesz a főmufti?:D pedig elég egyértelmű, hogy itt az ideje a Lich King visszatérésének:D 

-
ezt szerintem senki nem vitatja -
Amúgy hozzátenném, csak úgy halkan és félénken, azok tájékoztatására, akik a WoW-ot köpködik, hogy az a valaha készült legsikeresebb játék... Vagy tévednék? Ok, lehet, hogy Sims-ből több darabot adtak el, de hogy nem termelt nagyobb bevételt, az egészen biztos. (Na mondjuk ez meg szóljon a WoW-utálók mellett, hogy én meg azokat nem bírom megérteni, akik Sims-et játszanak, és ők is elég sokan vannak...)
Ez a karakter-para is túl van lihegve egy kicsit szerintem. Nekem pl. tetszik ez az új idegbeteg rángatózó which-doctor. Mindig is mage-el/wizard-dal/sorcerer-rel voltam, most előfordulhat, hoyg ebben nem lesz, de ha lesz is, előbb fogok WD-t indítani, mint azt.
Na meg ha már szóba került, hogy mennyire költséges a motorzás, hát arról is tudnék mesélni...
-
jaja. de megelőzve a wowos "pénzvitát", a wow a legolcsóbb hobbik egyike
(makettezés, vadászat, motorozás stb.-hez képest...)
elpocsékolt (
) időben meg ugyan ottvan mindegyik
-
lehet hogy az előfizetőszámra gondolt
-
FlyingV #4054 mitől lenne gazdag az, aki wowozik? mert van havi 4-5 ezre? plusz 1-2 ezer villamszámla plusz? ... jó mondjuk fogalmam sincs, én mindig meguntam 1 hét után a WoW-ot, nem is próbálkozom vele többet na de havi 10 egy hobbira nem sok... mondjuk ha meg úgy vesszük a sok zsíroshajú kis kocka (tisztelet a kivételnek), aki napi 6 órát nyomatja és bele van őrülve a játékba.. na azt nem lehet megfizetni, hogy valakinek elveszi az életét :D bár az meg az adott emberke saját hülyesége...
szerintem jó ez az új karik, etc dolog. gondoljunk itt a dio1->dio2 karaktereire... jobb lett? igen.
a nyilatkozatról meg, hogy jajdefelháborodikmindenki csak annyit, hogy szerintetek inkább azt mondták volna, srácok tök jó lesz a kari, vagy srácok bocsi, de egy hót unalmas karit csináltunk, evvan? vagy komolyan, mit vártok?:D a mai világban a legtöbb ember a botrány szóra ugrik... ennyi. -
ha meg úgy csinálnák, ahogy írod, akkor jogosan jönne mindenki azzal, hogy csak grafikai újítás 3! "nem lehet mindenkinek megfelelni!"
#4052: most már biztos vagyok benne, hogy nem veszitek figyelembe azt, hogy vannak wowosok, akik bizony játszottak már dio1-2-vel is! igen, vannak ilyenek :P
na mind1. végtelen, hülye vita. és persze értelmetlen. majd jön a játék és aláz. ennyi! :) -
Fontos az eredeti tábor, de még fontosabb az a pár millás wowos. -
Nekem tetszik eza koncepció. Először az új karakterek, aztána jól bevált szereplők visszatérése. A világ is megváltozott, és ehhez szerintem jól passzolnak majd az új karakterek. Kíváncsi vagyok milyen lesz a harmadik. Az biztos, hogy az is egy vegyes felvágott lesz. Attól meg nem kell tartani, hoyg nagyon wowositanák, hiszen nekik is fontos, hogy az eredeti tábor is megmaradjon. Érdekes megfigyelni, hogy a DII visszatért az eladási listákra. Tehát a wowosok már ismerkednek a világgal. A mézesmadzag szerintem bejött, és mi régebbi diablósok is megkapjuk majd a végén a saját koncunkat. -
Braveheart #4050 Én csak annyit fűznék hozzá hogy kár kihagyni-megváltoztatni a már jól bevállt dolgokat... Jobbat nem nagyon tudnak csinálni.
Simán bent lehetett volna hagyni a nekrót a witch doktor helyett, csak egy kicsit változtatni a dizájnon meg a képességein. Mondjuk nem 4 féle gólemet tud idézni hanem szellemet meg skeleton championt vagy akármit. (én is nekró fan voltam)
Ez a witch doktor leginkább a nekró meg a druid hibridre emlékeztet. A következő class mi lesz? Pala meg amazon egyveleg vagy mi? -
Azok ellenfelek lesznek, meg a vérgörények a nyuszikák helyett...
-
én Sprite-ot, Unicorn-t, Devil-t, Centaur no meg törpének örülnék :) -
PITLORD!!! -
mivel tökéletes nem létezik, természetesen javítás. ami a rivális (már ha ilyen létezik ebben a formában) fejlesztők szemszögével nézve már felesleges lenne. sztem nem gond ha tökéletes közeli állapotot szeretnék elérni, igaz ezt nem a megjelenés napján fogják megvalósítani. -
A balance?! Akkor a peccsekben mi vót?!
Attól meg hogy néha eltérő nézőpontok kerülnek elő, nem fullad bele az unalomig ismételt közhelyekbe a fórum, meg 2 infó között csak agyon kell ütni az időt valamivel :D -
sikeresen játszod itt a fogadatlan prókátort. először volt a "bnet nem lesz ingyenes", most meg "szar lesz a játék, mert a Blizzard már szar íéj másolat" :)
gondolom ezeket te sem akarod, ezért sem értem miért kell ezek mellett ennyire harcoskodni.
a Blizz játékainál mióta számít a grafika? BALANCE, többek között ez tart évekig! -
A jelenleg kiadás előtti játékaikról már képet alkothattunk, nem volt osztatlan elragadtatással fogadott, (mint mondjuk egy porsche caymannál, a lenti példával illusztrálva) de nem is ezekről van szó, hanem a lehetséges jövőképekről, ebben sem állítottam, csak felvetettem pár dolgot. -
tudják jól hogy a Blizzard csak úgy tojja az aranytojást ha nem baszogatják.
-
az átesett arculatváltás ellenére még nem bizonyította a "mindíg érdemes nálunk vásárolni" szlogen ellenkezőjét. vivendi (aki valjuk be kivívta magának a tőkeszörny címet már elég régen) eddig is ott állt mögöttük, ő dirigált nekik, mégsem ment a késztermék rovására. de ígérem amennyiben havidíjas lesz ill. minőségilek nem hozza az eddig megszokott színvonalt bocsánatot kérek és leírom hogy igazad volt. -
Neked az activisionos fúzió nem mond semmit? Vállaltan piacvezetővé akarnak válni a videojátékok terén, a játékfejlesztésre fordított időkvantum inkább lehangoló, mint sem pozitívum, ismerve a kiadás előtt álló játékaikat, új graf motor, séderezés, csicsázás némi uppgrade és slussz...mindezt kb 5x több idő alatt, mint elvárható lenne...a merci porsche lehúzhatná a redőnyt, ha 4-5 évente rukkolna elő egy új modellel. -
még jó, hogy ezt nincs mivel alátámasztani! és nem kell WoW-val jönni. legsikeresebb, legelterjedtebb, és nem azért, mert Blizzard, vagy ilyen-olyan hülye dolgokért. játszható, élményt ad, leköti az embereket. kész. pont. (amúgy eddig 200 millió dollárba került a fenntartása!!!)
ugyebár a war3 kieg. óta nem adtak ki single játékot. miért is? jaaaaaaaaaaa, megvan: mert azóta is fejlesztik őket!
ez nem ugyan az a Blizzard? persze, hogy nem! ahogy a Mercedes sem ugyan az a Mercedes amelyik az SSK-t csinálta, vagy a Porsche sem az a Porsche, amelyik a 356-t
egyszerűen arról van szó, hogy a Blizzard egyedüliként a játékkészítők piacán meg tudta csinálni azt, amiről a többi ilyen jellegű cég csak álmodik, ellenben a fenti kettő példa elérte: végig megtartották az elveiket! -
vagy nukleáris fojtogató -
space marine lesz