78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
aham, egy ilyen vén rókától, mint te, nem túl erős ez? :) -
persze meg lehet oldani, hogy mindkettő beférjen, csak én nem tudtam, de csak hogy ON legyek
DIABLO.III.PRE.BETA-iNCOGNiTON -
a 2 nem zárja ki egymást, mikor még én is játszottam simán belefért minden irl dolog melette, a varázsszó : mértékletesség (no, ezzel kicsit magamra cáfoltam az előző posztommal szemben, sebaj..)
de mielőtt jönne a kérdés hogy akkor most miért nem játszol, meguntam... -
-
én is azt választottam, ezért nem mmo-zom 2 éve -

-
"az egésznek van egy olyan varázsa, hogy sokan vannak körülötted és szocializálódhatsz"
"egy éjszaka alatt többet baszok el vmi csaj leitatására mint a havidijra, aki azt mondja sok, az hazudik"
nekem ez a virtuális szoci.+varázs inkább sima kockulásnak tűnik, és ha lehet választani én inkább a csajos-ivós témát választanám pénzköltés és szocializálódás gyanánt, bár izlések és pofonok...
-
már nem azért, de ha nem a saját karatereddel játszol, akaratlanul sem tudsz azonosulni vele... Csak mész-mész, csinálod amit kell, amit akár törtön is csinálhatsz, nem itt ütközik ki, hogy miért kerül 4k-ba havonta... Hanem mikor a te kis fos lvl 1-es karakteredből amíg elérsz lvl 70-re, összeszedsz egy csomó ismerőst (ha nem 5x-s xpvel mész lesz egy pár), csomó élményt, a tájakat is kívülről fújod már, mert sok időt töltesz el ott, van ember akivel tudszbeszélgetni a világ minden tájáról, van kereskedelem, mert massive embertömeg van, az egésznek van egy olyan varázsa, hogy sokan vannak körülötted és szocializálódhatsz
ha csak a grindre mész meg a lvlupra meg a legdurvább instancera, a játék elég fontos részét hagyod ki, ezért nem fogok sosem tört szerverre menni, egy éjszaka alatt többet baszok el vmi csaj leitatására mint a havidijra, aki azt mondja sok, az hazudik -
hopp, ez pont fordítva 
nem is értettem mi a baja Romotonak :) -
FlyingV #4107 na jó elnézést mindenkitől, hogy felhoztam a témát, lezárásképpen a félreértések elkerülése végett annyit, hogy barátom accountját kaptam kölcsönbe egy kis időre, volt 70-es, 63mas, 41-es karija, ezekkel játszogattam, lépegettem szinteket, illetve csináltam egy új karaktert is. és higyjétek el, tudom mi a különbség eredeti és tört között :) -
Már megint itt vannak a nagyon okos emberek, akik marékszám dobálják a fikát a WoW-ra, a Diablo topikban... 1 hét alatt Black Temple ... ühüm ... Na de ha már offolunk: a 24/7 "sajnos" nem minden MMO-ra igaz, a Tabula Rasa-ból gondolom éppen ezért nem volt triál, mert 2 hét alatt le lehet nyomni az egészet, aztán meg csak nézhetsz ki a fejedből, hogy na most akkor mi van... És persze hülye leszel utána megvenni a fullt. -
Aha. "Eredetin" -
"nem tudom, én 2 óra alatt untam meg kb eredetin.. aztán mondom jó, ez elhamarkodott, adtam neki még 1 hetet, azóta hányok ha eszembe jut.." -
Én törtszerverre tippelek, annak meg annyi köze van WoW-hoz mint Mikulásnak a Húsvéti nyuszihoz.
-
lol -
eredetin egy hét alatt jutottál el BT/Sunwell? gondolom mindezt még 2004 decemberében ugye? A te véleményed aztán nagyon mérvadó! -
1 hét alatt BlackTemple nem semmi teljesítmény, persze lehet hogy csak a külső falakat csodálták meg 
na de tényleg ne offoljunk, amúgy is annyi a friss hír mostanában.. -
Gear #4099 "mi az a BT?" BélaTamás - BetétiTársaság - BlackTemple
A 3. variáns a leg darkosabb :)
-
Ne offoljunk már! -
gabeone #4097 A wowot pont nem a megunás miatt szokták abbahagyni..
-
nem, de előtted jópáran megtették
"legelejétől BT/sunwellig, pvp,"
mi az a bt?
"nem tudom, én 2 óra alatt untam meg kb eredetin.. aztán mondom jó, ez elhamarkodott, adtam neki még 1 hetet, azóta hányok ha eszembe jut.."
csak reagáltam hogy ez egyenlő a nullával -
FlyingV #4095 pont hogy nem is hasonlítottam :)
az meg, hogy milyen mélyen voltam a játékban legelejétől BT/sunwellig, pvp, etc.. térkép felét felfedeztük. mégsem jött be. ugyanúgy, ahogy a kémiai drogok sem. hála a Jóistennek.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a drasztikus színvonal csökkenés megtartása érdekében^^
-

-
-
who am I 7 #4091 
-
-

-
-

-
-
-
-
-
-
a 24/7et minden mmora el lehet mondani, ezek tetején egyértelmüen a wow áll, akit nem kötött le vagy nem tetszett neki (feltéve hogy kedveli az rpgket) az nem is volt igazán a játékban. a diablot ezekhez hasonlítani meg ostobaság -
FlyingV #4080 jaja! bár hasonló koncepcióra épülnek, de míg a diablo szórakoztatni szeretne inkább (jó, nyilván a WoW is), addig a WoW a 24/7 gép előtt kockulásra buzdít.. nem tudom, én 2 óra alatt untam meg kb eredetin.. aztán mondom jó, ez elhamarkodott, adtam neki még 1 hetet, azóta hányok ha eszembe jut.. -
davec007 #4079 Én annó csak attól féltem hogy wow2 mmo szart csinálnak belőle, szar volt gépem nagyon sokat diablo2őztem és élveztem is! Csak történtek olyan dolgok hogy, volt egy rohadt jó cuccom kiléptem, és valami bugtól elveszett stb. WoW sose kötött le igazán (én nem eredetivel toltam, lehet fikázni) egyszerűen untam, nekem semmi változatos nincs benne adják a questeket de ugyanaz az 5, ölj meg x-et ebből, ölj meg egyet ebből, gyűjts ilyet, beszélj azzal, menj el ide, ennnyi
DIABLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RULZZZZZZZZZZZZZ -
who am I 7 #4078 Nagyon hangulatosak a desertes conceptek, sokkal biztatóbb mint a 2.részben..Nagyon kíváncsi vagyok rá.Sztem sokkal jobb lesz, ötletesebb és változatosabb... -
Némi-nemű, pár érdekes artwork is jött asszem.