78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ja, végre másnak is feltűnt
-
Ragnar360 #4195 Ez de hülye :DDD istenem :) -
-
kíváncsi leszek arra a mindenre
#4192: 14-18
-
hagyd,aki hülye.. -
hivatalos oldalon lesz HD videó az új classról meg mindenről kb amit mutatnak-.- -
akkor egy pár artworkel gazdagodhatunk, esetleg némi szerencsével remegő kezű János 5-10mp-es harmatgyenge minőségű kézikamerás gameplay videoját is megcsodálhatjuk természetesen tökig bezoomolva. persze ehhez némi szerencse is szükségeltetik -
egy hét múlva blizzcon
-
horror krokodil -
-
mondom cukeer!
-
Bolhás hiéna csirkelábakkal vakondokoskodik
-
cukeer xD -
Ez is elég homokos
-
új monszter -
-
proságban -
Jól megasszontad, hol taniccsák eztet?
-
spore szarnak indult és szar lett ennyi:D
d3 meg d3 lesz kész -
r4pt0r #4177 De azért még mindig blizzről beszélünk és ez még egyelőre garancia. -
hát ez az! mindig minden cikkben elmondják, hogy csak próbálkoznak. egyedül a grafikai stílus és a két kaszt a biztos. minden más amit láttunk még 100x változni FOG, nem lehet, hanem biztos, hogy fog. ja igen, ez a 3-ik biztos pont a D3-mal kapcsolatban jelenleg :)
"egyébként meg remélem nem jut a spore sorsára, az egy trágya, kár lenne ezért a játékért"
ez viccnek is rossz. hogy jön ide egyáltalán az a szar? na jó, természetesen tudom, sajnos nagyon is. ahogy indult és ami lett belőle, pfff, szánalom... -
heal poti az olyan lesz mint D2ben a rejuv volt. akkor iszod ha nagy gáz van. orb nagyon jó ötlet csak magát a grafikát cseréljék le valami másra:P
lehetne mondjuk lélek vagy valami ilyesmi -
2 év múlva jön a játék. még 5x veszik ki és 6x rakják vissza az xp levonást:D -
Hát igen, ez az orbos dolog engem is zavar. Értem én, hogy harcra buzdítanak, de akkor a heal potion-okkal csináljanak vmit. Pl bizonyos időközönként lehessen használni vagy ne azonnal töltsön vissza, hanem folymatosan töltse fel az életet. -
Engem se ez zavar sokkal inkább az általad emlitett Healing orbok nem igazán tudok elképzelni egy harminc fös csatát miközben nyakig állunk az orbokban vice a bossoknál meg nem lesz elég.
Az összes újitás közül ezt venném ki. -
Egyébként nem is hülyeség, hoyg kivették az XP levonást. Gondolj bele: boss harc közben, Nightmare vagy Hell fokozatban meghalsz a Healing orbok hiánya miatt, akkor idegesítő lesz, hogy mindig XP-t vesztesz. -
azért mert kiveszik az xp levonást lebutítják? miért lenne butítás?
egyébként meg remélem nem jut a spore sorsára, az egy trágya, kár lenne ezért a játékért -
Erről van szó
-
Vigyazz, mert az ilyen - amugy dicseretes :) - felfogas errefele maglyan-valo-elegetest von maga utan... -
csak úgy mondom, a következő wow huszárt dobom ki, ennyire retard nem lehet néhány ember -
r4pt0r #4166 Van wow topik is. Kösz. -
Szia! Leirnad pontosan a video nevet, ahol a halallovag lathato, mert en nem talalom sehol! :( -
Én örülök minden változásnak, nem egy újabb Diablo II-vel akarok játszani... -
gabeone #4163 Érthető minden lépésük. Ügyfélcentrikus és értékesítési gondolkodás eredménye, hogy nincs xp megvonás, gyorsabb a szintlépés stb. A cél, hogy jöjjön még sok-sok játékos, akik bátrabban bele fognak vágni így a 0-80-ig való szintezésbe. A halállovagot lehet majd egyes szinten is indítani? A youtube-on mintha azt láttam volna, egész szép kis felszereléssel. -
r4pt0r #4162 Én sem szerettem Diablo 2nek az xp levonását mert amikor megjelent volt hogy beakadt a gép és azért haltam meg, és olyankor vertem a falat. Szóval érthető. -
"A rendszer egyáltalán nem mondható szigorúnak, nyilatkozta az illetékes Blizzard fejlesztői"
forrás
Naná, nehogy a noobok nak elmenjen a kedve a különböző nehezítések miatt, pl. exp levonás...tehát valszeg lebutítják az átlagfogyasztó szintjére, mert így könnyebb összehozni megen egy masszív user alapot (lásd spore eladási statisztika).
-
Death Not A Big Deal
a lényeg:
"...a check point system works really well. Throughout your adventures, and generally at the ends of each "floor" of a dungeon your character is saved to a checkpoint. When you die you're dropped back at the last checkpoint with a small amount of health, and the rest regenerates slowly." -
van egy imerősöm, aki anno US szerveren az egyik leggazdagabb karival rendelkezett. Napi 9 órából 6-7 óra farmolással ment el, mert a melós gépe csak azt bírta:) (de mindíg megvette nekem a mountot)
melóban nekem elég a mahjong :) -
Én meló közben is szoktam tolni ezzel-azzal, kb ua. a konfig, mint az otthoni, egy gagyibb 24' samu moncsival.
-
nem próbáltam:) msn-t töltöttem le és a diablo klón szöveg szemet szúrt:) de már a képek alapján ignoráltam a stuffot:)
Most Kings Bountyval próbálom elütni a meló utáni fölös időmet...Még a wow-t is uninstalláltam:)