78998
  • ROMOTO
    Ja, végre másnak is feltűnt
  • Ragnar360
    Ez de hülye :DDD istenem :)
  • miilann04
  • TurboX
    kíváncsi leszek arra a mindenre

#4192: 14-18
  • miilann04
    hagyd,aki hülye..
  • Davidus
    hivatalos oldalon lesz HD videó az új classról meg mindenről kb amit mutatnak-.-
  • TurboX
    akkor egy pár artworkel gazdagodhatunk, esetleg némi szerencsével remegő kezű János 5-10mp-es harmatgyenge minőségű kézikamerás gameplay videoját is megcsodálhatjuk természetesen tökig bezoomolva. persze ehhez némi szerencse is szükségeltetik
  • miilann04
    egy hét múlva blizzcon
  • Davidus
    horror krokodil
  • ROMOTO
  • Kandurex
    mondom cukeer!
  • ROMOTO
    Bolhás hiéna csirkelábakkal vakondokoskodik
  • Kandurex
    cukeer xD
  • ROMOTO
    Ez is elég homokos
  • Davidus
    új monszter
  • ROMOTO
  • Lynx_TWL
    proságban
  • ROMOTO
    Jól megasszontad, hol taniccsák eztet?
  • Lynx_TWL
    spore szarnak indult és szar lett ennyi:D

d3 meg d3 lesz kész
  • r4pt0r
    De azért még mindig blizzről beszélünk és ez még egyelőre garancia.
  • ProGabe #4176
    hát ez az! mindig minden cikkben elmondják, hogy csak próbálkoznak. egyedül a grafikai stílus és a két kaszt a biztos. minden más amit láttunk még 100x változni FOG, nem lehet, hanem biztos, hogy fog. ja igen, ez a 3-ik biztos pont a D3-mal kapcsolatban jelenleg :)

"egyébként meg remélem nem jut a spore sorsára, az egy trágya, kár lenne ezért a játékért"

ez viccnek is rossz. hogy jön ide egyáltalán az a szar? na jó, természetesen tudom, sajnos nagyon is. ahogy indult és ami lett belőle, pfff, szánalom...
  • Davidus
    heal poti az olyan lesz mint D2ben a rejuv volt. akkor iszod ha nagy gáz van. orb nagyon jó ötlet csak magát a grafikát cseréljék le valami másra:P
    lehetne mondjuk lélek vagy valami ilyesmi
  • Davidus
    2 év múlva jön a játék. még 5x veszik ki és 6x rakják vissza az xp levonást:D
  • SLICK
    Hát igen, ez az orbos dolog engem is zavar. Értem én, hogy harcra buzdítanak, de akkor a heal potion-okkal csináljanak vmit. Pl bizonyos időközönként lehessen használni vagy ne azonnal töltsön vissza, hanem folymatosan töltse fel az életet.
  • wedge31
    Engem se ez zavar sokkal inkább az általad emlitett Healing orbok nem igazán tudok elképzelni egy harminc fös csatát miközben nyakig állunk az orbokban vice a bossoknál meg nem lesz elég.
    Az összes újitás közül ezt venném ki.
  • SLICK
    Egyébként nem is hülyeség, hoyg kivették az XP levonást. Gondolj bele: boss harc közben, Nightmare vagy Hell fokozatban meghalsz a Healing orbok hiánya miatt, akkor idegesítő lesz, hogy mindig XP-t vesztesz.
  • magus
    azért mert kiveszik az xp levonást lebutítják? miért lenne butítás?

egyébként meg remélem nem jut a spore sorsára, az egy trágya, kár lenne ezért a játékért
  • edios
    Erről van szó
  • PiszkosFred
    Vigyazz, mert az ilyen - amugy dicseretes :) - felfogas errefele maglyan-valo-elegetest von maga utan...
  • Kandurex
    csak úgy mondom, a következő wow huszárt dobom ki, ennyire retard nem lehet néhány ember
  • r4pt0r
    Van wow topik is. Kösz.
  • TopGun
    Szia! Leirnad pontosan a video nevet, ahol a halallovag lathato, mert en nem talalom sehol! :(
  • xNoodlex
    Én örülök minden változásnak, nem egy újabb Diablo II-vel akarok játszani...
  • gabeone
    Érthető minden lépésük. Ügyfélcentrikus és értékesítési gondolkodás eredménye, hogy nincs xp megvonás, gyorsabb a szintlépés stb. A cél, hogy jöjjön még sok-sok játékos, akik bátrabban bele fognak vágni így a 0-80-ig való szintezésbe. A halállovagot lehet majd egyes szinten is indítani? A youtube-on mintha azt láttam volna, egész szép kis felszereléssel.
  • r4pt0r
    Én sem szerettem Diablo 2nek az xp levonását mert amikor megjelent volt hogy beakadt a gép és azért haltam meg, és olyankor vertem a falat. Szóval érthető.
  • ROMOTO
    "A rendszer egyáltalán nem mondható szigorúnak, nyilatkozta az illetékes Blizzard fejlesztői"
    forrás
    Naná, nehogy a noobok nak elmenjen a kedve a különböző nehezítések miatt, pl. exp levonás...tehát valszeg lebutítják az átlagfogyasztó szintjére, mert így könnyebb összehozni megen egy masszív user alapot (lásd spore eladási statisztika).
  • ProGabe #4160
    Death Not A Big Deal

a lényeg:

"...a check point system works really well. Throughout your adventures, and generally at the ends of each "floor" of a dungeon your character is saved to a checkpoint. When you die you're dropped back at the last checkpoint with a small amount of health, and the rest regenerates slowly."
  • shaba23 #4159
    van egy imerősöm, aki anno US szerveren az egyik leggazdagabb karival rendelkezett. Napi 9 órából 6-7 óra farmolással ment el, mert a melós gépe csak azt bírta:) (de mindíg megvette nekem a mountot)
    melóban nekem elég a mahjong :)
  • ROMOTO
    Én meló közben is szoktam tolni ezzel-azzal, kb ua. a konfig, mint az otthoni, egy gagyibb 24' samu moncsival.
  • shaba23 #4157
    nem próbáltam:) msn-t töltöttem le és a diablo klón szöveg szemet szúrt:) de már a képek alapján ignoráltam a stuffot:)
    Most Kings Bountyval próbálom elütni a meló utáni fölös időmet...Még a wow-t is uninstalláltam:)