78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Rundstedt17 #4316 hurrá
-
Thasador here at blizzcon reporting in...
I was able to be one of the first to tryout the new playable demo Diablo III. I was able to get a lot of information so far in regards of skills, gameplay, graphics, dialog, NPC's, and more...
One of the more interesting things about the game play is the Character Stat Assigning. I was able to level up the Wizard and the Witchdocter to a few levels and noticed something strange.
I was able to talk to the lead director of the demo area and was no at liberty to say but was able to tell me that Character Stat assigning will be totally automatic. You will not have any control of which stats get increased. This greatly reduces stragety and builds for the near future when Diablo III gets announced.
innen
hát ez nekem nagyon nem tetszik! -
Ragnar360 #4314 Male-be sokkal jobb lesz a wizard - van egy artwork róla, hiv. oldalon láttam.
Gecidurva - igy csajba nem jön be - olyan kicsit torz a feje, szögletes, ferde szeműs ? na mind1
bwt fasza lesz -
Jaja. De azert megkerdezte - sokadszorra - tegnapi a Q&A reszben is valaki, es ujra elmondtak, hogy itt mindenki dps, nincsenek szerepek mint az mmokban, itt mindenki a sajat maga eleteert "felel". -
amúgy csak én toltam vele anno annyit, hogy amint elolvastam "wizard", egyből a dungeon keeper ugrott be? :)
nekem a legjobban a trailerben az tetszik, amikor lelassítja az időt, bekerül pár lövedék a gömbbe és azokat "visszalöki" az ellenre. az nagyon babán néz ki! -
Cat 02 #4311 Aham oks.
Olyasmira gondoltam egyébként h buffokat ad, meg healel. -
r4pt0r #4310 Nem szokott. Ha healre gondolsz az nem is lesz mindenki "dps", ha meg olyanra gondolsz mint a shadow pap wowban nincs sok értelme mert már így is van 2 vari kaszt. -
Cat 02 #4309 Charizard xP
btw dio-ban pap féle nem szokott lenni ? Csak 1-el toltam, de ott nem nagyon láttam. -
PunkZoli #4308 csinálnak egy tűzköpő pokemont -
Cat 02 #4307 Engem arra emlékeztet :P -
mégis mitől olyan?...
-
Nabunaid #4305 Ha lement a kiállítási hercehurca, azt a játszható demót közkincsé tehetnék...
-
Cat 02 #4304 Baze, ez a Wizard videó tökre olyan mintha wow lenne :S
Egyébként itt most ő magasabb volt mint a többi nem ? Mert az uncsi lenne ha mindenki 1ből meghalna :) -
Nabunaid #4303 Egyetértek, szerintem is a következő kaszt egy távolsági harcos lesz, de egészen biztosan nem amazon, mert annak ugye nincs férfi változata.
Az is biztos, hogy egy erősen hibrid lesz, hiszen most már két caster és egy harcos van, szóval az íjásznak lesz harcos ága hasonlóan a dárdás amazonhoz.
Amúgy nálam is az időlassítás viszi a pálmát, valami hihetetlenül látványos. A két gameplay videóban ami elérhető, az a legjobb mikor íjászok lőnek rá és akkor használja, a nyilak is szinte lebegnek, annyira lelassulnak.
Már csak a balance-tól tartok... -
tök más az egész rendszer, úgyhogy nem kell félni hogy nem lesz újítás. inkább azon kell izgulni, hogy a variálások után ne legyen rosszabb az egész.
ez az időlassító varázslat nagyon állat! -
gondolom nem akarták húzni az időt (és sokak agyát) a bejelentéssel mivel talán az egyetlen karakterosztály ami kihagyhatatlan egy diabloban. most pedig jöhet újfent a találgatás hogy miféle hibridclass lesz a következő mert innen már semmi sem biztos :)
ha rajtam múlt volna akkor már az elején, a barival közösen bejelentem.
ájnídmélwizard.. -
részletek:
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1020 -
Hát ezt a Wizardot dúrván eltalálták, sztem máris ütősebb mint a Sororess ^^ Egyébként látom, megkapta a druida tornádóit :)
Most nagyon elgondolkodtam, h majd melyik karakterrel kezdjek. Leginkább vmi harcos karaktert szoktam kezdeni, de ebben az esetben lehet másképp lesz :P
De még 2 karakter van hátra, abból az egyik tuti vmi ranger szerűség lesz. Egyébként azt hittem, hogy most az a karakter lesz bemutatva. Egy varázslóra nem számítottam volna a WD után.
Na mindegy jó game lesz ez ^^ -
Nabunaid #4298 Ja, már látom. Azt a két gameplay videót nem lehet valahonnal leszedni? -
meteor spellje pont van:) meteor meg hydra a 2 fire spellje -
Nabunaid #4296 Hát nem tudom, szerintem elég tüzes a menyecske... 
Nem meteorzáport idéz, amivel beveri az ajtót, ahol a csontvázak várják? És az a piros sugár is tűzalapú szerintem.
Kiváncsi vagyok milyen a tűzfal varázslata...
Amúgy az sem kutya, ahol megötszörözi saját magát! -
jah ok
csak lesz majd valami szent kiskatona aki nem tud varázsolni csak aurájai lesznek és csapkod mint állat :D
-
kérdezd a Blizzard -ot az ügyben :) -
pala féle hero nem lesz? -
Egyébként gondolom még jön egy tűzzel machináló klassz, mert ahogy néztem a skill listát, nem szerepel fire a wizard képességei között,..szóval kíváncsi vagyok ki kapja az őselemet. -
egyik sem amazon :D jobb 2 witch doctor középsö 2 barbár bal szélső kettő wizzard -
most mik a fejlemenyek? Ahogy latom van egy uj kari:)
a masik 2 amazon csaj viszont mi az elso kepen? -
True. -
Sztm a hangulat a lényeg, mert a csodaszép grafika önmagában szart nem ér. -
Annyira nem volt rossz, sőt, nekem mind a mai napig tetszik a Diablo 2 grafikája. Amúgy persze igazad van, de ki tudja? Lehet, hogy fognak még rajta nyomni, hisz végül is a grafikát lehet optimalizálni és nem muszáj a legrészletesebb beállításokkal futtatni mindenkinek a játékot! -
Viszont ezek a potion gömböcskék még mindig nagyon nem tetszenek, remélem kiveszi belőle a Blizzard :( -
A hangulatban egyetértek de a grafról nem szivesen beszélek mert ha ma adnák ki a játékot akkor is csak erös közepesnek mondanám ha visszaemlékszel a második rész is messze volt az akkori szinvonaltol.
Szerintem ez szándékos hogy minnél többen minnél gyengébb gépekel is tudjanak játszani okos fiuk ezek föleg a marketingben. -
ez a játék egy csoda-.- -
Szerintem a grafika is ütős, pláne a végén a csontváz király bemutatónál...az egész hangulat...juj, :( padlón vagyok, olyan sokat kell még várni :(
szvsz -
Most ez igaz de 2010-ben
-
a grafika nem crysis és ez ÍGY van jól... gyöngyörű még így is, hálát adok az istennek ha ez igy marad, és jol fog futni a gépemen:) -
Engem teljesen agyon csapott a trailer..!! Újra és újra nézem, ez a wizard...EZ A WIZARD! Csodálatos! A chain lighting über zsíran néz ki és az idő lassítás...zseniális!! És maga a csaj is nagyon topon van! -
basszus ez most agyonütött, hangulat, megvalósítás 5*!
(a legjobban a lighting varázslat tetszett, és az a időpajzs amit maga köré emelt) -
Nabunaid #4278 Istenem, ez álomszép játék! Ettől az időlassítástól teljesen leesett az állam. Nem tartok attól, hogy nem lesznek benne új dolgok. Még hogy nincs újítási lehetőség egy hack&slash játékban... -
úgyszintén. wizard.