78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
gondolom még nincs kész minden skill. Egyébként minden hasonló játékban előfordul, hogy vannak kissebb varázslatok, főleg mint alap skill. Hát hogy nézne már ki, lvl 2-n meteoresőt meg mittomén még milyen nagyobb varázslatokat lehetne használni. :) Amúgy lehet nem akart sok Manát pocsékolni, ezért használt ilyen spelleket.
Abban viszont én is hasonló vagyok, ha már harcos class akkor zömök páncél, nagy pajzs és nagy fegyver. Mostanában meg rámjött, hogy baltával szeretnék írtani. Remélem lesznek szebben kidolgozott és nagyobb balták is (amik elférnek egy kézben is), mert ami edig barbárnál volt az annyira nem tetszett még.
Egyébként most figyeltem meg, hogy a Manát is ilyen gömb formában vehetjük fel. Ez eddig is így volt, mármint hírekben is erről volt szó? Mert úgy emlékszem, hogy azt rendes palackokból tölthetjük újra.
Ja és vki adna egy rendesen működő linket a rúnás videóhoz? Nekem nem akarja letölteni :| Előre is thx -
gabeone #4355 Teljesen egyetértek veled. Pont ugyan ilyen az én szemléletem is. Biztos azért, mert a Gáborok jól látják a dolgok valódiságát.. :) Egyelőre a barbárt tartom favoritnak. -
de a wizardos videó 80%-ban csak a kis pöcsnyi lila gömböt lődözi. most higgyem el, hogy azzal végzi ki a "katakombák királyát".
Azert az ilyen "demo"/prezentalo videokban vagy a player van turbozva, vagy a mobok vannak lebutitva. A tenylegesen, ujsagirok/latogatok altal kiprobalhato demoban, mar talan normalis a helyzet, de amit lattunk, az tuti hogy ebbol a szempontbol santit. -
a robbanó békákról nem is beszélve:D -
nekem a wd jelenleg jobban bejön, mint a wizard. én megalomán vagyok, ha ilyen játékról van szó: ha harcos class, akkor a fegyver legyen batár nagy, a páncéltól meg ne férjen át az ajtókon. ha valamilyen varázsló, akkor a varázslatok nézzenek ki brutálisan! de a wizardos videó 80%-ban csak a kis pöcsnyi lila gömböt lődözi. most higgyem el, hogy azzal végzi ki a "katakombák királyát". szó se róla, a többi spell rendben van, pl. a végén lődöz egy-két másfajta lilás gömböt is, ami szép nagyot pukkan. na az már valami! a villám is fasza, az időlassítás meg pazar, de közelébe sem ér a wd tűzgömbjének, ami ha robban, a wd alakját formázza meg!
-
Egyébként megfigyeltétek, a gömböcskék, már ilyen kis fedelet kaptak, nyitókat, ...még pár hónap és hip - hop átalakulnak kutyaközönséges potion palackokká! Ami nem lenne nagy baj,...
-
-
gabeone #4349 Tranforms to Goro xD -
2 offensive bonus hands? :DD -
ja, Whirlwind increases attack speed by 250% + 2 bonus offensive hands in 10 sec -
Kap egy láncfűrészt :D , vagy kettőt, és whirwlid.... :D -
pl. mi lesz a barbárral? hm.. -
Szuperkaraj #4344 ez a rúnás dolog nálam telitalálat, és így a witch doctor is jobb szerepbe kerül a szememben : ahogy a tűzlabdája pattogott, az nagyon bejövős volt
még ilyen ötleteket
-
Ez a runás cucc nagyon brutál, rengeteg jó kis kombinációt lehet elérni, kíváncsi vagyok miket találnak ki a többi karakterhez, mert így a wizard összetettségben, ill. újrajátszhatóságban nagyon erős! -
Cat 02 #4342 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24375
új videók. -
feltéve, ha az időlassítás vonatkozik a játékosokra is, ha nem, akkor mellékes, max. a shooter - caster ellen lesz használható, de az meg már nem akkora előny -
én -
gabeone #4339 Előre látom, hogy lesznek pvp egyensúly problémák az időlassítás képesség miatt. Amitől pedig tatok, az a vajákos népszerűsége. Akinek a nem tetszik a wizard, az a barbárt fogja szeretni. De ki fogja szeretni a vajákost!? Reméljük, adnak neki jó kis peteket, mert kilátástalan egy helyzete van jelenleg.. A wowban még a mai napig retalenteznek, valószínű így lesz ez a diablo3mal is, szóval nem csak most nem végleges egy-egy skill, de még a megjelenés után 1 évvel sem lesz az.. :P -
-
Skill System, Evolution of Skills
* Diablo I - Skills were acquired from books. This was a simple system, and it was always exciting to find a random book. But the inability to customize your skills, coupled with the random nature ruined the balance.
* Diablo II - Skills were unique to each class, which allowed many different builds. But often you would focus on only a few skills, ignored the unwanted ones. Many didn't need a full 20 points to be effective. There was also no respec.
* Diablo II v1.10 - Introduced Synergies. Allowed addition strategy for builds, lessened point saving but did no eliminate it. Added additional complexity and confusion.
* World of Warcraft - Talents evolved from Diablo II skills, Separated skill acquisition from Customization.
* Why that works for Diablo - Point hoarding becomes useless, more options as you build, as well as respec.
* Why that doesn't work for Diablo - Fewer Builds, less customization, low impact on character, high number of skills
Goal for Diablo III Skills
* Simple to understand
* Compelling early and late game, they have to work in Hell and Nightmare difficult just as well as Normal.
* Many variants of builds possible
* Support for six active skills
Rejected Ideas for Diablo III
* Skill rings - drops-attached to skills, upgrades, etc...
* Radial skill system - build out from circle, not different from regular
* Radial beads - another version of radial
* Skill wheel - too complex.
* Skill cards - outer cards combined with inner to create skill
* Horadric skill cube - "no comment"
* Simplified advancement - simple version of d2/wow talents
* Tiered skill - same idea on its side
* Progressive skills - spent points on upgrade to skill, changed its nature
* Schools and specializations
* Hex advancement
"What We Learned"
* Different but worse isn't better, better is better.
* Two ideas we liked, randomly dropped skills and skill modifications.
Skill System Today
* Evolution of diablo2 skills
* Synergies integrated as new skills
* Skill Runes (new system)
* Respec (not yet designed)
Issues
* Intimidating
* Higher number of skills
* No deep spending in signature skills is bad
* Assigning skills is unintuitive
* Respec system not yet done
* Not final, but on the right track
Rune System
* Runes randomly drop
* Use for all Classes
* Significant impact on skills
* System encourages experiment
* Uses elements from other systems we tried
* Random drops affecting skills
* Skill customization, crafting
Examples of Runes
* Teleport with striking rune, damages nearby monsters
* Teleport with multistrike, creates images of yourself to distract, similar to shadow warrior
-
ShaiHulud #4336 altalaban az szokott, hogy a wizard egesz eleteben at tanulja a magia hasznalatat es fejleszti azt, a sorcerer meg veleszuletett kepessegkent tudja hasznalni es tapasztalati uton egyre inkabb fejleszti azt. nah de ez fantasy vilagonkent valtozik :D maradjunk annyiban hogy mindketten magiahasznalok, de maskeppen sajatitottak el azt. -
És akkor adsz nekik nevet, ez a potionhulla, az a kardoshulla, amaznál vannak a staffok, az íjjak.... :D -
r4pt0r #4334 Aha értem. Cseles nem a flaskát nyomom be táskába hanem 15 hullát begyömöszölök. :D -
Lehet fontos lesz átszokni hullacipelésre :D mertugyebár, egy hullánál számtalan jó cuccos lehet. Viszont az új inventoryba csak pl 15 slot hely lesz. Mindegy hogy Zetort vagy flaska dugót akarsz zsebrevágni :D -
r4pt0r #4332 Én azt nem értem miért akartok ebben a játékban hullákat cipelni. Én mindig cuccokat szedtem, de lehet nem értettem meg eddig a játékot. :D -
:)
Amúgy én mint laikus had kérdezem, mi a különbség sorcerer meg wizard között. Olyan basic, 100 méterről is kiszúrni különbség. Mert hiába töröm a fejem. -
Cat 02 #4330 Legyetek már fantáziadúsabbak, warrior elcipeli, wizard meg ellebegteti a hullát :P -
ShaiHulud #4329 gondolom annak a classnak, aki hullat cipel, annak nem az intje fog noni hanem az strje:P gyanitom classonkent van egy stat prioritas ami alapjan elvan osztva hogy mennyi pontot fog kapni az illeto class, tehat pl barbar szintenkent kap 5 erot 1 intet 4 staminat, mig a wizard kap 5 intet 1 erot 3 staminat stbstb.
igazabol nekem tok 8 hogy en oszthatom e el, vagy ez a predesztinalt stat elosztas lesz(amig logikus kereteken belul marad) ugyis a spellek/talentek/abilityk lesznek a lenyegek. -
háát, azért a grafikusaik dolgozhatnak még egy picit... hagyott bőven kivetnivalót maga után a trailer, pláne az eleje -
Akkor most mondjam, hogy a hullacipeléstől ne legyen intelligensebb a karakter? :D
Báááár, én is mikor gyerekkoromba vittem vissza a qva nehéz üresüvegeket a közértbe zsebpénz gyanánt. Sokat tudtam elmélkedni az élet nagy dolgairól. Minden jó dolog lehet akkor jutott eszembe. Igazából akkor lehet nincs is igazam :D -
Kosz, epp mondani akartam, hogy felreertes fennforgasa van itten egy kommentben:) -
ShaiHulud #4325 stat= strenght, dexterity, intellect, stamina stb, semmi koze a shuriken dobashoz:P -
Mondjuk abban van reláció, hogy ha levágtam 350 embert matchetával, akkor ne a shuriken dobás skillt fejleszthessem.
De azért nem kéne csak elvenni, hanem akkor kitalálni valamit helyette. -
Rundstedt17 #4323 hát szerintem annak sincs értelme hogy van 2 használható fejlődési út.... -
basszus, a típusod miatt halnak ki a tartalmas és összetett játékok!
-
hát sztem ez bőven fog változni még szvsz..
lehet csak a demo miatt csinálták így. Ennél azért ötletesebbnek tartom a Blizzardot :| -
az hogy a blizzcon buildben hogy van az nem jelent semmit -
r4pt0r #4319 Kaszton belül eddig is volt "talent". Mármint a 2ben. -
Cat 02 #4318 Pff, ez így tényleg nem jó. Bár legalább a kasztokon belül is lesz talent, de hát, jobb lenne eloszthatónak. -
elég fapados megoldás lenne ilyenekkel szarozni manapság