78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Barnus #4436 gondolkodj kicsit. A játék mely részéből maradsz ki, ha nem változtatsz nevet? A név az egy olyan dolog, ami nem automatán generált valami. Amikor elkészited a karakteredet, akkor TE magad INGYEN beirhatsz egy nevet. Eddig nem változtathattál egyáltalán nevet. Nem is hiányzott igaz? D2-ben nem mozgathattad másik szerverre a karid igaz? Az, hogy A vagy B szerveren játszol, az magát a játék tartalmat nem érinti. erre vonatkozott a teljes egészében élvezni valamit. Ha neked a teljes élvezetet az jelenti, hogy a nevedet váltogatod hetente, akkor igazad van, számodra ellentmondanak:P
Egyébként pedig ez egy játékon kívüli EXTRA szolgáltatás. Nem kötelező igénybe venni persze. Sok embernek soha az életben nem fog ez a funkció hiányozni, mert nem akar nevet változtatni. nekem sosem jutott eszembe, hogy nevet változtassak, mert nem akarok. ennyi. Viszont van, aki szeretne. Ha viszont szeretne, és erre leprogramozott a blizz egy felületet, akkor fizessen. Nem hüje a blizz se, nem a maga ellensége, ha valamiért el lehet kérni pénzt, akkor miért ne kéne.
Felesleges ez a baromság sztem, hogy ellentmond. Rajtad kivül mindenki az ellenkezőjét állitja, mert képesek értelmezni a mondandót. Az, hogy nevet/szervert váltasz, vagy mittudomén @blizzard.com emailcimet igényelsz, vagy franctudja milyen funckiók lesznek még, annak az égvilágon semmi befolyása nincs a játékmenetre. Maga a játék ingyenes lesz.
Még mindig nem érthető?:P -
amint időm lesz összedobok egyet. -
Neked legyen igazad. -
Az a "pár" ezer fő, havonta átlagosan hoz annyi pénzt amivel simán fent lehet tartani a battle.net szervereket, ez a tökéletes üzlet egy alapvetően "ingyenes" játékhoz. Szóval üzletpolitikailag a Blizzard felnőtt a piachoz, ügyesen egyensúlyoznak a gátlástalan pénzszopás és a korrekt üzlet vékony határvonalán. -
"Nincs ellentmondás, mert egy player nem szokott nevet változtatni, csak ha már nagyon sokan utálják"
Látom van ilyen irányú tapasztalatod a témában...
Mindenesetre a válaszodban ott a lényeg, ha egy player nem szokott nevet változtatni és a szervereken sem jellemző a mászkálás, miért lejmolnák azt a pár ezer főt, apróval?
-
Bannerral kapcsolatban, olyan szép art dolgokat láttam a blizzard oldalán, nincs kedve valakinek összedobni valami minőségi cuccot? Úgy értem a mostani se rossz, sőt, de lehetne jobb is, látszik nagyon, hogy egy .swf összecuccolás -
who am I 7 #4430 már csak te hiányzoltál... 
szerintünk még nem kéne
-
r4pt0r #4429 Nincs ellentmondás, mert egy player nem szokott nevet változtatni, csak ha már nagyon sokan utálják, ez mondjuk neked jó lehet mert te nyomod itt is a tutit. Másik meg nagyon szerveren se szoktak olyan sokan mászkálni. -
Most őszíntén, nem teljes egészében élvezed a játékot, ha egy szerveren maradsz és ugyanaz a neved? Pénzt kérnek érte?
Majd ha bejelentik, hogy nem csak ez lesz fizetős, hanem havonta perkálni kell, akkor mondhatod a dolgaidat, addig meg csak felesleges flame keltés az egész.
Szerintem. -
"Soha nem csinálnánk olyat, hogy »fizess azért, hogy teljes egészében élvezhesd a játékot.«”
és
"Pénzt kérünk el azért, ha a játékos másik szerverre szeretné áthelyeztetni a karakterét, vagy ha nevet szeretne változtatni."
Most akkor nem ugyanarról a játékról van szó? Mert akkor nincs ellentmondás.
Különben te komolyan elhiszed, hogy a fizetős rész a névváltoztatásra és szervercserére fog csak korlátozódni?! És ez akkora igény meg költség amit már nem bír el a cég és persze ebből akkora bevétele lehet, hogy megéri felbaszni a gamerek agyát?! -
FlyingV #4426 mellesleg szerintem nem kéne holnap(ma?:) ) visszatenni a bannert. -
FlyingV #4425 srácok túl darkos a banner, csináljatok valamit, ha nem akartok petíciót! -
minden 5. rúna használat 2 dollár, hp refill adó. új üzletpolitika -
r4pt0r #4423 Nézd meg vidit, de skill modifier. Nem tárgyak készítése. -
gabeone #4422 A rúnahasználat jelen állás szerint milyen rendszer szerint működik? -
korrekt
-
Barnus #4420 Bocs, de milyen ellentmondásokról beszélsz te?:P
A cikkből kiderül, amiről sok spekuláció esett. Világosan elmondja, hogy nem lesz előfizetési díj, és nem lesz olyan fizetési rendszer, mint amilyen a Hellgate: Londonban volt, hogy extra tárgyakért, játékon belüli pluszokért kellett fizetni. Tehát a játékban mindenki egyenlő, mindenki ugyanazt kapja.
Mi az ellentmondás?
Olyan játékra nem ható plusz dolgokért fizethetsz, HA AKARSZ, ha neked megér annyit, hogy mondjuk ha te havonta váltogatni akarod a karakterednek a nevét, amit alapban nem tudsz megváltoztatni, akkor azért fizetsz. Attól, hogy kispistiről átirathatod a nevedet l33tb0y-ra, az nem ad semmi játékon belüli pluszt. Szóval nem értem mivel csinált segget a szájából és mivel mondott ellent magának... -
Ja, ja, jött az oltás, hogy a blizz nem olyan gecc...aztán most ez a Rob bravúrosan segget csinál a szájából 1 interjún belül az egymásnak tök ellentmondó válaszaival. -
zsír banner:P -
nekem spec chaaarlieeee ugrik be a képről:DD -
r4pt0r #4416 Én is mondtam hogy csak a +ért kell majd, de nem hittek nekünk. :D -
Barnus #4415 wow. micsoda szivárvány itt is :) nagyon fasza lett :D:D:D:D
Végre egy normális válasz a Bnet havidijasságával kapcsolatban!
Mondtam én, hogy havidij nem lesz, max olyan egyszeri költségek, mint Wow-ban:)
Nem lesz előfizetési díj a Battle.net 2.0-ra -
Üdv!
Jó az új logó!
-
matured 3+ csábítás -
wowbuzi színvilághoz úgysem illik dark banner :) -
hát ez meg mi a fene itt fennt?:D -
Szerintem nagyon jó ez a banner :D:D -
jaj, lol és tényleg "bebannereztétek" XD
gondolom poénból :D
agyilag már nem bírjátok a megjelenést, azé idáig nem kell lesüllyedjetek XD -
who am I 7 #4408 Istenkirálycsászár 
-
:DDDDDDDDDDDDDDD
jáááj dílí ez nagyon nagyDDDd -
támogatom:D -
ShaiHulud #4405 ahahah:D -
egy-két napig jó lesz, aztán elkezdhetjük szépen lassan dárkosítani

/tudom szar és erőltetett, kuss :D/ -
ShaiHulud #4403 my little pony nem buzi, hanem gyermeteg, ne keverjuk mar a kettot pls.
mondjuk ez nem konkretan my little pony de arra hajaz:D "my little unicorn":D -
légyszíves ne legyetek ekkora buzik,kösz -
ShaiHulud #4401 szoval akkor megis csak igazunk volt, es fizetos lesz battle.net, illetve nehany funkcioja. -
hm, sztem a házigazda szívinfarktust fog kapni, ha meglátja :) -

-
nyeeeeh :c -
nos hogy tetszik az új banner? :)