78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hátulról a 2. ^^ -
na akkor szavazzon a nép, sztem: 4 -
csináltam pár bannert. mondhatni "variációk egy témára"
nem mondom, hogy túl jó lett, sőt. ellenben jó sűrű. annyit talán ér, hogy adtam egy kezdő lökést a többieknek :)
az alján lévő fekete csíkot direkt hagytam meg, ha esetleg bekerül valamelyik, mehetne oda pár link
ugyebár nem csináltam meg minden variációt... -
FlyingV #4473 azért az lenne igazán poén, ha easter eggként meg lehet oldani, hogy a pólókra nyomtatott emblémával induljon a dio3 :D -
még egyszerűbb: a Blizzard mellékel egy sötétítő szemüveget a játékhoz 200 Ft felárért annak aki darkot akar -
Braveheart #4471 Legegyszerűbb az lenne ha volna a videobeállításoknál pink/dark verzió
-
most akkor mit szeretnel?? legyen sotetebb? pinkesebb? mindent a draga user erdekeben.... -
gabeone #4469 Tisztelettel jegyzem meg, butaságot éppen te írtál, hiszen nekem "szóltak be" a pinkesítéssel kapcsolatban. Amire írtam amit írtam. -
r4pt0r #4468 Diablo2ben is több szerver volt. -
na hát azt azért remélem nem játszák be, hogy itt is több szerver lesz, pont ez tetszik a bnetben, hogy mindenki ugyanott -
fenyero, kontraszt sok gomb van am a monitoron, hasznald!!
az ucso megjegyzesed meg,hmm az teged minosit:)) de majd meghuzom magam, csak nyugtass meg ugye nem egyedul lettel ilyen okos, volt kitol orokolni -
reménykedsz mi? :)) sajna a Blizzard nem tobzódik a jó csajokban, mint pl. az Assassin Creed producer leánykája
-
nyilvánvaló hogy nem euról szeretnénk mondjuk ázsiaira váltani,gondolom a bnet2.0n lesz europe1 meg europe2 server,esetleg még több,nem tudni. -
gabeone #4463 A diablo első kiadott videoja teljesen jó volt. Színekben, bemutatásban, mindenben. Az új videoban is teljesen jó a Skeleton King rész, de az egészet nem látom jó darkosítani.
A pinkes megjegyzésekre annyit írnék: az ember magából indul ki - tartja a mondás -, azért még sem kéne ! -
Ezért lesz Ranger a kaszt neve ;) -
who am I 7 #4461 példáúl a fejlesztő csajok akt képeivel... 
-
ja, ja, csak bővült az elmúlt időszakban és nem mindenki néz be ide naponta... -
r4pt0r #4459 Ez így nem igaz. Már rég azt nyilatkozták hogy egyre sötétebb lesz a Diablo, eleje marad ilyen színes. Nem a petició miatt lett megváltoztatva. -
volt páholy link eddig is -
who am I 7 #4457 a sacredet neked találták ki akkor.Nem kötelező dark-fantasy játékkal játszani. -
[b]Érdemes bekukkantani a bannerban az "EDDIGI INFÓK" -ba, mert sok - sok új információ van (skill rendszer, multi, kaszt stb.) -
jo majd neked kulon pinkesitik hogy honapokig elvezd...lol -
gabeone #4454 Most talán csak kóstolgatás folyik, nem több. Azaz lobogtatnak kósza, nem végleges híreket és megfigyelik arra a reakciókat. Az holt biztos, hogy a D3-mat is fizetőssé tették volna szívük szerint - hozzáteszem érthető módon, hiszen óriási bevételeket jelentene a cégnek - csak a blizzard hírneve elképzelhető, hogy túl nagyot esett volna vissza, ezért nem kockáztatnak.
A darkosításról pedig annyit, hoy míg az első video után kijelentették: a játék úgy jó, ahogy van, nem lesz darkosítás - nekem személy szerint tetszettek a fények, nem egy sötét, komor játékot várok - annak ellenére az új videókban semmi fény nincs, nem pompázik a játék színekben, teljesen darkos, mintha a petíció elérte volna a célját. Egy horror vagy démoni játék világához lehet a sötétség és a köd az illő, de egy játékhoz, amit hónapokon esetleg éveken át kívánok játszani biztosan nem.
Ha már a nemet lehet változtatni, akár a kasztot is lehetne. Csinálsz egy 100-as szintű barbár karaktert, nosza nem tetszek, lehetne inkább doktor belőle. Jó pénzért. Ha már bevételre vágyik a blizzard, tegyen meg érte mindent. Komolyra fordítva a szót: szerintem a fizetős szolgáltatások egyikre lehet majd a skillreset, az online piacozás és az online ranglista. -
jó hát ennek a mondatnak így nem volt sok értelme, kicsit fáradt vagyok már, de a lényeg átment remélem -
ShaiHulud #4452 "ki tudja mi fog még pénzbe kerülni..." ez a lenyeg, senki nem tudja mi fog penzbe kerulni pontosan, szoval teljesen felesleges ezen turazni a megjelenes elott 2 evvel mar most:P -
én nem attól félek, hogy az a veszély fenyeget, hogy szervert akarok váltani (EU-ról Ázsiaira?), hanem hogy a tendencia rossz. az csak egy dolog, hogy sokkal nagyobb kárt okoznak ezzel, hogy felhergelik a népet, hogy potom pénzeket kérnek el hülyeségekért, ami igazából egy számológépen sem okozna mikromásodpercben mérhető adminisztratív ráfordítást, hanem hogy ki tudja mi fog még pénzbe kerülni... -
No akkor gondolkozz picit :) Bnetet amit ismersz, az a mostani allapot. Amirol szo van a hirekben, az bnet2.0, amirol egyelore fingunk sincs, mire kepes, milyen szolgaltatasai, funkcioi lesznek, lesz e hozza wowhoz hasonlo webes szolgaltatas, stbstb...
magus: senki sem kotelezi a nepeket arra, hogy megvegyek a jatekot. Akinek nem tetszik, jatsszon massal :) De ha mindenaron DIII-azni akar, meg azt is megteheti, ingyen, jelen allas szerint egy bolti kopiaval. De azt ne mondja nekem senki, hogy mindenki mellett ott all majd egy ember, fegyvert fog ra, es koveteli, hogy 5-10 dodoert hetente valtson nevet, servert, vagy eppen nemet. Ott lett elcseszve a dolog, hogy egyaltalan ilyen featuret beleraktak. Ki az istennek jutott volna eszebe, hogy D3ban szukseg van a nevvaltasra, vagy noi karakterbol ferfit akarok csinalni. De ha mar ilyen baromsagra hajlik az egyszeru hulye jatekos, hat fizesse meg az eljarashoz szukseges illeteket. (Lagzik a server picit, sebaj, huzzunk at egy masikra, hatha ott jobb a helyzet. Nem jobb. Menjunk egy harmadikra, stb. de szep is lenne)
Az eg vilagon semmi rahatasa nincs a DIII-ra, magara a jatekra annak, hogy a bnet egyes extra hulyesegei penzbe kerulnek. Csak hat manapsag mindenki mindent ingyen akar, a "penzbe kerul" szora okolbeszorul a kez, es indul a frocsoges es a hiszti, lila koddel boritva, legyen az Oblivion, Diablo, GTA, FIFA vagy akar Barbie Fashion Kit :) -
gabeone #4449 Nem tudták eldönteni, hogy az íjász Archer vagy hunter névre hallgasson. A Hunter túé wowos, ezért nem jó, az Archer egy egyszerű íjászra utal, de legalább nem wowos..
Egyébként, hogy kerül szóba itt a transfer? Diablo Bneten nincsenek különálló szerverek, vagy mégis?! -
5 trailer a gt-n -
most még... ki tudja mi kerül pénzbe majd. Az S betü használata a névben
kezd süllyedni a cég a szememben -
ShaiHulud #4446 mondjuk konkretan semmit nem irtak mi lesz fizetos, csak azt irtak olyasmire kell gondolni, mint ami wownal van pl a server transfer, nev valtoztatas.
" I think World of Warcraft is a great example to look at. We charge people if they want to switch servers or if they want name changes, things that aren't core to the game experience, they're really just optional things that some people want. "
szoval hogy az ilyen kaliberu dolgok pontosan mik lesznek diablo2 eseteben arrol meg nem esett konkretan szo. -
5 lesz -
A fizetős dolgok értelme egyrészt az is szerintem, hogy ne naponta adj új nevet a karakterednek és költöztetgesd 10 percenként:) -
FlyingV #4443 diablo.hu-ról:
"A Wizard név kapcsán nem is volt ellenvetés, mindenkinek tetszett. De például az egyik, még be nem jelentett karakternél rengeteget vitáztunk, mire döntés született. Nem azért, mert nem tetszett nekik az ötlet, hanem voltak más ötletek is, amiket páran sokkal inkább akartak."
hmm ez utalhat arra, hogy az egyik karakter ismét egy dio2+még valami lesz? esetleg pont az amazon? tudom sokan mondták már, de én mindeddig nem gondoltam volna, hogy hasonló formában benne lesz, egy teljesen új ranged classnak jobban örülnék :(
illetve a 4 játékos a dio2 után kicsit kevésnek tűnik, bár ha átláthatóbb..
a sorci skill treeje meg érdekes:)
a félig fizetős battle.netről meg írtam már ide sgre a cikkhez :)
-
A jatek tovabbra is ingyenes. A bnet is. Par olyan extra dolog lesz fizetos, amely eddig sem hianyzott senkinek sem (nev/nem valtoztatas, server transfer, stb), es legyunk oszintek, ha most nem emlitik meg, eszed agaba sem jut, hogy ilyen is kellene bele. Belerakjak, akit erdekel, fizet erte. Nevezzuk illeteknek. Regisztracios dijnak. Aminek akarod. -
Szőröztem egyet, nekem azzal semmi bajom, hogy fika extrákért lehúznák a jónépet. Onnan indult anno a polémia, hogy fizetős lesz-e az új battle net (ami ugyan nem maga a játék "csak" a multis része), erre tömören azt lehet válaszolni félinfók alapján, hogy részben igen-nem, kinek mi tetszik. Egyenlőre csak 2 aspektust említett 1-2 kompetens ember, ez sem végleges állapot. -
FlyingV #4440 boccs, nem tudom, hogy mennyit gondolkodtál rajta (bár ilyen sületlenséghez kb nem is kéne), de jó béna példát hoztál fel, aminek értelme sincs :( -
No-no, én már lezártam a témát, semmi próbálkozás-trollkodás, csak Barnus serkentett gondolkodásra újfent...
-
bármennyire is próbálkozol, nem lesz igazad. trollkodást igazán be lehetne fejezni! -
Persze, én értem, de utálom a csúsztatásokat.
A logikád szerint: ha pl. az új dio3 ban a barbár kaszttól eltekintve a többi kaszt fizetős lenne, a játék mely részéből maradnál ki, HA barbárral tolnád?
Vagy ingyenes a game vagy nem, mit kell bénán magyarázkodni, hogy amúgy nem, de van pár dolog, amiért mégis...azaz magyarázkodni kell, mert bizony fizetős lett pár dolog.