78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ja ok :D... -
vagy csak nálam változik minden frissítés után?.. -
látom megy a bannertesztelés :D -
oké, már csak egy jó pofa háttér kellene a topiknak és tökéletes lesz :) -

-
nah, bent van, azt hiszem 5 kép váltakozik a bannerban minden frissítésnél (pl. ha hozzászólást küldesz) -
who am I 7 #4510 Te se vagy normális.Igen, a tiédet semmibe, de ha megtanultál volna értelmezni az kis iskolában akkor látnád : "tyrael-es volt a legjobb".Ennyit erről.Sajnálom, h picipuha lelkecskédet megtíportam a vérgagyival..Vagy?Mégse sajnálom, ha már ilyen hisztis vagy
-
köszönöm, hogy semmibe veszed mind az én, mint a Blizzard munkáját. kezdesz átmenni szánalomba, ember -
who am I 7 #4508 Minek kellett búzerálni a bannert?a pónis poénnak jó vót, de tyrael-es volt a legjobb...ez vérgagyí azzal a vöröskezű spinével meg kecskefejú oktatóval... 

-
majd ha mindenki elkészítette amit csinál lehetne egy szép nagy szavazás. akkor talán, mondom talán lesz új banner a megjelenés előtt
amúgy amikor én azt mondtam, hogy "simán a logo", konkrétan erre gondoltam
na, ennél már nem is lehetne egyszerűbb -
kurvajó reklám lesz.
lásd : wow törtszerver -
no, akkor valaki rakja össze -
gabeone #4504 Reális meglátásnak tűnik! Rengeteg plusz élményt nyújthat a battlnet, inkább abba fektessenek bele pénzt és energit mint a másolásvédelembe. Egyúttal ez a másolásvédelmi hozzáállás a Blizzard nagyságát, magabiztosságát sugalja! -
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem az ilyen hozzáállás a játék megvételére késztet. Sokkal barátságosabb ez a megoldás mint a Starforce/Securom-os szenvedés, amiknek mellesleg nem sok értelmét látom. (Mivel aki törve akar jáccani, az úgyis törtön fog, aki eredetiben, azt minek szivatni) -
Ha volt már akkor bocsi!
A Blizzard lemondott a másolásvédelemről
Korunk egyik legismertebb és legsikeresebb kiadója a Blizzard. Úgy gondolják a cégnél, hogy nincs szükség másolásvédelemre, mert ott van a Battle.net.
Rob Pardo, a cég alelnöke egy interjúban elárulta, hogy szerinte nincs szükség bonyolult másolásvédelmi eljárásokra, amelyek nagyobb kárt okoznak, mint használnak. Szerinte az elmúlt években bebizonyosodott, hogy nem tudnak olyan másolásvédelmi eljárást készíteni, amely megfelelő lenne: gondoljunk csak bele, mennyi kárt okozott a Starforce védelem. Pardo vélemény szerint nem így kell meggátolni a kalózkodást, hanem a minőségi online tartalommal és multiplayer lehetőséggel. Közelgő játékaik, a Diablo 3 és a Starcraft 2 is egyaránt remek multiplayer résszel fog rendelkezni, amelyet csak a Battle.net hálózatán lehet majd élvezni, ezzel elősegítve, hogy többen vegyék meg az eredeti terméket. Reméljük igazuk lesz, s rengeteg játékos fog majd egymás ellen harcolni a Battle.net hálózatán.
info: Gamekapocs -
gabeone #4501 A pink háttérképet megelőző teljesen jó volt. Ugyan csak a "Diablo III" volt látható de az nagyon szépen megszerkeztett volt és igazából másra nincs is szükség. -
bármi, csak cseréljük le a mostanit, mert eléggé nem jó :P -
Cat 02 #4499 Esetleg random kép nem lenne jobb 5let ? És akkor mindenki happy lenne :D
http://darkspell.ppsdes.com/silkroad/random_szorny.php - random script -
az első a legjobb! mert ott van némi darkos beütés is. a jobb oldalin. -
2es
-
2es -
PunkZoli #4495 2es az nice -
első +fav!!! -
azt a kettőt, amelyiken van a kékség javítottam:
amúgy nekem ezek tetszenek :) szeretem, ha van kontraszt -
na, jó, akkor döntsétek el mit akartok és szóljatok -
ezek sztem is jobbak mint a mostani szvsz -
nem
#4487 a második fasza
-
Ez nagyon jó!
-
upsz, egy lemaradt:
-
úgy gondoltam mindenki azt várja el...
ha valakinek megvan a karakter aloldal háttérképe, jelezze. kösz! -
francba, az egész bannert újra kellett írnom :/
...végül is szebb lett, nem? -
akkor miért tettél rá minden esetben két karaktert? -
bocsánatot sem kell kérned, mert tisztában vagyok vele :)
viszont leírom, engem mi zavar a mostaniban:
-egy az egyben a blizzardtól van
-mozog, de minek? hiszen alig látszik, és a képbeszúrást is megnehezíti (nem látszik a felugró ablak)
-tehát lehetne ugyan ez, csak legyen állókép
ha rajtam múlna, csak simán a logo lenne :) legegyszerűbb, legtisztább... -
nem lesz másolásvédelem
teljesen logikus és korrekt lépés mondjuk, mégis szinte ők az elsők, akik ilyet csinálnak. -
karakterekkel szerintem nem kéne elrontani egyik fajta bannert sem
max. majdha lesz az összes kasztról kép -
maradjon a mostani +1 -
PunkZoli #4480 szerintem ezek nem lettek annyira jóak :) bocsi;
azaz ami most van jobb, szerintem annak kéne maradnia -
4 -
természetesen lehet kérni olyan variációt is, amit nem csináltam meg!
esetleg egyéb jó minőségű karakterképek is jöhetnek
ja és remélem elég dárkosak^^ -
Na fasza, így még választani se tudok, mind6 tökéletes :)
de ha már nagyon kell választani: 4-es