78998
  • Agamemnon69
    Miért nem lehet? :D
  • Barnus
    pfff jogos a felvetés :D denevér nem egyenlő egér, csakazért mert bőregérnek is becézik a kinézete miatt:P Ennyi erővel a csikóhal is patás állat és lehet rajta lovagolni:)
  • Rettenthető
    "A fire bats képességre osztottuk ki a pontokat, így kilőhettünk néhány lángoló rágcsálót magunk elé. A bőregerek addig jöttek amíg nyomva tartottuk a támadás gombot..."

Csak nekem fáj, hogy a bőregér az rágcsáló a leírás készítője szerint?
  • ROMOTO
    Olvasmány
  • Cat 02 #4558
    Fan Site Kit
  • BigPunisher
    More - Basic Skills
    +10 to brown skin - effects: -10 light radius
  • FlyingV
    Hát én annak ellenére, hogy nem tartom naivnak magam, mégis idejövök hetente 1x-2x, hátha találok valami szórakoztató ötletelést/új infot, ehhez képest húemáj (de most komolyan.. Who the fuck are you?:D) oltogatás-próbálkozásait kell olvasni. Egy ideig ezen is jókat röhögtem, de sajnos már kínosan szánalmas, nem viccesen félkegyelmű. Nem lehetne banolni?
  • xNoodlex
    Mondjuk annyira sok poti biztos nem fog esni, ha van külön skill (Scavenge) ami növeli az esélyét..
  • Barnus
    A Wizard skill tree után végre megérkezett a Barbár-é is.
    Barbár - Battlemaster Skill Tree
    Barbár - Juggernaut Skill Tree
    Barbár - Berserker Skill Tree
  • SLICK
    talán 2-3 hónap múlva
  • gabeone
    Nem hasonló történt a Diablo II esetében is? A játékot bejelentették, újságokban és cikkekben bemutatták, majd évekre rá megjelent. - Ami változott, az a korunk. Már nem érünk rá éveket várni a megjelenésre. :/

A lényeg, hogy most már tudjuk jön a folytatás, megnyugodhatunk, lehetünk türelemmel. Új karaktert várhatóan mikor jelentenek be?
  • ROMOTO
    szívás
  • ProGabe #4544
    "nincs is sztori és egyebek"

de van, de van, de van! :) rossz a HW ferdítése. ide is belinkeltem az eredeti interjút!

viszont abban egyetértek, hogy korai volt a bejelentés. SC2 esetében megértem, mert ott tényleg kell a visszajelzés, mindegy egyes egységnél. itt viszont nem így működnek a dolgok. nyugodtan bejelenthették volna akkor, amikor már a nagyja készen van. így csak azt érik el, hogy esznek hossz-hosszú időszakok, amikor semmi újat nem fognak tudni felmutatni, és mindenki úgy beszél majd a D3-ról, hogy "jaa igen, az meg készül, talán majd egyszer lesz valami"
  • ShaiHulud
    bejelentesnel volt 2 kaszt kapasbol :) aztan ra szuk felevre(4 honap) jott a wizard. tovabb classokat is szerintem blizzes esemenyeken fognak csak bejelenteni, szoval a 4. majd jovo nyaron esedekes:)
  • PiszkosFred
    Epp irni akartam, hogy hopp, mily' gyorsan elszallt masfel ev, hiszen mar harom karaktert ismerunk, igy Turbo idoskalaja alapjan mar 2009 ev vegen jarunk :)
  • ROMOTO
    Ezzel semmi baj nem lenne, ha így történne, ezzel szemben fél év alatt lett 3 kaszt és kb 15 percnyi hent anyag, miközben állítólag nincs is sztori és egyebek (bár ez tök baromságnak tűnik, mert akkor hogy kreáltak pl. bosshentet, helyszíneket stb.)
  • TurboX
    reklámstratégia :

- bejelentjük a neve miatt, tökmind1 hogy a fejlesztés hol tart = hájp
    - félévente bedobunk egy új kasztot = hájp
    - negyedévente nagyobb terjedelmű infócsomaggal bombázzuk a kedves fanokat = hájp
    - rendezvényeinken (külömböző trófeák melett) majd osztogatjuk a bétakulcsokat aminek a felhasználása majd 1 év múlva esedékes = hájp
    - ezzel megteremtettük a kiadáshoz szükséges alapokat
  • FlyingV
    magus, #4537: kb ennyi, a kusmápicsába elmond mindent a srácnak :D:D

A megjelenésről csak annyit, hogy szerintem tuti blöff, jövő év első felében kell jönnie, csak nem tudják mikor. A programon többen dolgoznak, mind az SC2-n, ami azért jelent sokat, mert egy HnS játékot elég egyszerű összedobni.. egyszerű idézőjelek között természetesen:) A csúsztatások azért vannak, hogy ha bármi baj adódik, akkor ne legyen az, hogy bocsi, de két hónappal később.. Meg akárki akármit mond, tudják ők is, hogy a dio3mal nem lehet azt megcsinálni, hogy 2-3 évvel a bejelentés után adják ki, pont ellentétes hatást érnének el. Nem mellesleg fél év alatt bemutattak 3 karakterosztályt, a másik 2 bemutatása után milyen hírek lennének? Gyerek összedobtunk egy új szörnyet, a Dél-Srilankai Mexikóma Békát? Vagy csepegtetik a történetet?:) Nyugi mindenki, meglesz ez egy háromnegyed éven belül.

+1: a grafikus motor újraírása sem lenne pálya, tudják ezt ők is, ez még manapság elmegy: ezért jön ki mostanában.
  • magus
    vagy mint a starcraft, kiadják 3 fejezetben, minden fejeztben új act, új kaszt játszható, ha kifzetted szép lassan 3x az árát (+ ugye regisztrációs adó, szerverhasználati hozzájárulás, pénztárolási kamat, borravaló a boltban), akkor lesz egy teljes játékod
  • magus
    kusmápicsába, tök jó a banner
  • ROMOTO
    Az is gáz, ha blöff, mert akkor simán hülyének néznek
  • ShaiHulud
    vagy csak bloffoltek:)
  • ROMOTO
    Mi a francnak kellett akkor ez a flancos bejelentős hype? Tolhatták volna 5 évvel később is...
  • xNoodlex
    Szerintem felejtse el mindenki, hogy Diablo III aztán majd pár év múlva csak vissza kell nézni és milyen jó lesz akkor...
  • ROMOTO
    Klassz, 5-7 év alatt elvileg csak arra a kemény pár perc hentre futotta, a srácoknak... ha igaz, akkor lazán belefér még 2xugyanannyi...és miután "feltöltik az actokat" , a végén írhatnak hozzá majd egy új graf. motort, mert már csak mutatóba lesz olyan ócskavas, amin elmenne..., talán a fullos anyagi háttér nem feltétlen pozitívum egy fejlesztő cégnél, finoman szólva kissé ellustult a banda
  • pointer4
    Vedd a vesszőket nagy szüneteknek :D
  • xNoodlex
    "Viszont ez olyan osztály hüjéje dolog, nem veszi fel, azt hiszi viccelünk mint a szülei."

azért ezt a mondatot fogalmazd újra szerintem :D
  • pointer4
    "ellenben veled, akit kb. már mindenki rühell" ez tuti
    Viszont ez olyan osztály hüjéje dolog, nem veszi fel, azt hiszi viccelünk mint a szülei.
  • Braveheart
    who am I 17 kíváncsi vagyok hogy a való életben is ilyen-e a stílusod. Mert ha igen, nem jósolok nagy jövőt neked...
    Hihetetlen milyen paraszt dolgokat vagy képes ideírni!
    Sztem pont neked van ingerszegény életed, a bizonyíték erre pl az hogy képes vagy a banneren b@szakodni.

Ja és mielőtt megkérdezed, hogy én mit pofázok elárulom csak azért mert remélem berágsz és pihenésnek sem utolsó
  • zee21
    Te Mr. Who are u!
    már láttalak pár más forumon is és ott is ezt a hasonló szinvonalon aluli stílust toltad....
    ProGabe konkretan szarakodott rakat időt ezekkel h. aztan a felére mindenki azt mondja h szar...
    ami még annyira nem baj mert nem tetszhet mindenkinek minden ez természetes...
    De kérdem én meg ami a nevedben is benne van.... előszőr is Ki a faszom vagy te hogy itt osszad az észt? másodszor ha már valami überspieler gyerek vagy akkor Ki a halál kérdezte a véleményedet??
    Légyszives nagyon gyorsan fejezd be ezt a hozzáállást mert kikurtul idegesít mindenkit!
    üdvözletem
  • ProGabe #4526
    egye fene, válaszolok. utoljára, ne aggódj!

amiket írtál, mégis miből következtetted? "itteni sztárok"? kikre is gondolsz? "imádnak"? miért? mi van?

forduljak orvoshoz? ingerszegény környezet?

ezeknek nincs értelme. egyszerűen csak vissza akartál vágni. sajnálom, nem sikerült :(

engem itt nem imád senki, ugyanolyan fórumozó vagyok, mint mindenki más. ellenben veled, akit kb. már mindenki rühell. ez a net, szóval nem oszt, nem szoroz, ez a szerencséd
  • who am I 7
    Szerintem jobb, ha orvoshoz fordulsz vagy beveszed a gyógyszered.. Nem baj, lényeg, h téged imádnak az itteni sztárok (micsoda ingerszegény kis életed lehet, nem irigyellek ).
  • TurboX
    "uj tipp megjelenesre 2011 karacsony:D"

szvsz reális
  • ProGabe #4523
    ha valaki az eredetit akarja olvasni...
  • ShaiHulud
    ejj rosszat linkeltem

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24399
  • ShaiHulud
    http://hardwired.hu/cgs.php?id=1218

hat ez semmi joval nem kecsegtet, ha igaz. :\ uj tipp megjelenesre 2011 karacsony:D
  • AntiHero
    hátteret készítek én mekkora legyen?
  • AntiHero
    Über a banner megint:)
  • 5c0rp330n
    #4483..
  • ProGabe #4517
    te szimplán hülye vagy...

annyira szeretem, amikor ír valaki valami hülyeséget, én szimplán, sallangmentesen írok vissza neki valamit és utána azzal jönnek, hogy én mennyire ki voltam akadva :D vedd észre, hogy kettőnk között megint te csináltál segget a szádból, ill. te próbáltál megint fellengzősen ideköpni valamit nekünk, pórnépnek

ignorállak már egy jó ideje, szó se róla, csak mégis az én munkámat hurrogtad le

nem mellesleg itt a topikban te vagy az, akinek a véleményére a legkevesebbet adunk