78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
bgabor #4642 Tekintve hogy több mint egy évvel a SC2 után jelentették be, természetesen NEM fogják a diablo3-at a Starcraft2 előtt kiadni. -
basszus milyen állatul néz ki tyrael -
királyul néz ki :) mikre nincs ideje a Blizzardnak -
hmm... mintha Tyrael apó szárnyai kissé átalakultak volna a hivatalos oldalon -
hm, tekintve, hogy 1-2 évig még hírét se hamvát se fogjuk látni, ....nem -
SlaCker #4637 Hali all.
Egy kérdésem lenne.
Valaki előrendelt már?? :DD (én már októberben nehogy lemaradjak) :DD -
nekem kivételesen nem lenne bajom a fejezetekre bontással,...sőt,
...persze isten'ments, hogy erre rászokjanak, de egy ekkora kaliberű játéknál szerintem elviselhető! -
-
Nem kell oda karfa, majd pihen az egéren meg a billentyűzeten a kéz...
Egy párna viszont nem ártana arra az ülőkére, meg egy spray mellé.
-
nekem már csak a karfát kell valahogyan elintéznem mert így marha kényelmetlen lesz 
-
:DD -
ezrael #4631 Amíg megjelenik bőven van időnk a legjobb minőségű koffeintabikat, ginsenget, ginkót tartalmazó élénkítőszereket és egy szobavécét beszerezni, hogy ne kelljen felállni a gép elől vagy 72 óráig
!!!
-
mambohej #4630 jaja, a diablot úgy is mindenki megveszi, bármikor is adják ki. Az idő nem dolgozik ellenük. -
vidu01 #4629 2 WOW kieget még kiadnak mire jön a dio3, majd csak figyeld! Abban van pénz.
-
r4pt0r #4628 Majd csak figyeld. :D -
túl borúlátóak vagytok....
szerintem a 2010 vagy azutáni évek a nonsense ennyi ideig még a blizzesek sem huznak egy játékot.... -
r4pt0r #4626 Szerintem gazdaságilag teljesen ésszerűtlen gondolat hogy közel azonos időben adják ki mind a 2öt, még ha nem is ua a célközönsége mind a 2 játéknak. Én a 2010 vagy utáni éveket saccolom de 2009et kizártnak tartom. -
hát szerintem nem elképzelhetetlen hogy sc2 elött adják ki de hogy nem ez a tuti dátum az biztos... (nah ezt jol megasszondtam :D)
igazabol most kidobtak pár videot
jojo igaz hogy mondták hogy seholsincsenek az ACT-ekkel de hát most érted 4 éve meg "mi az a 3. projekt amin dolgoznak? csak nem a dio3?-nem nem a dio3"
szoval amit a blizz mond.... :) -
Azaz, jól összemostam SC 2-vel. :S Na mindegy, jön amikor jön, csak ma olvastam és gondoltam belinkelem ide is ezt a hírt. -
Cat 02 #4623 http://www.sg.hu/cikkek/64065/diablo_3_kiegeszitok_evente ? -
mambohej #4622 Szerintem erről beszélni is felesleges. Tudja mindenki, hogy 4 actra lehet számítani 5 játszható karakterrel. És sejti mindenki, hogy akár 3 évig is készíthetik még a játékot. Emlékszem még a diablo2-es várakozásaimra. Éveken át megvoltak az újságból kivágott cikkek. :) -
ha "tördelés" nem is, de kiegészítő lemezzel lehet számolni -
áhhh ez sztem butaság. SC2-nél még érthető is vmennyire, na de Diablonal? -
Ja először Act 1, aztán Act 2... nehogy megmerjenek ilyet csinálni, mert maguk alatt vágnák a fát. Nem is kicsit. Na jó, talán elnézzük, ha az Act-ek darabonként 60 óra játékidőt tesznek ki :D -
Nem az volt, hogy Dio-nál is fontolgatják a több részletben kiadást? De lehet ám, hogy csak valami kamu hírre emlékszem.
-
mambohej #4617 5 hónap alatt összedobnának 3 földrészt, hangolnák a játékot kiadnák úgy, hogy még 2 karakter be sincs jelentve? Heh, ennyire naív valaki? Egyébként jó lenne, kétségtelen. -
ja, közvetlen a sc2 előtt :DD nevetséges -
Ezt még a Blizzard se erősítette meg, úgy hogy nem biztos:). -
Megjelenés 2009. március 15.
-
Dodo55 #4613 Amúgy jól emlékszem, hogy a Diablo II-nek már 1998-ban volt demoja?
Mert úgy 2001-2002 körül láttam egy régi, ha jól emlékszem 1998-as PC Gurut, aminek a cd-jén volt D2 Demo. És nemsokkal később, valahogy hozzá is jutottam más forrásból egy demohoz, amiben csak a barbár volt játszható, és az első 2 quest. -
Nem mondtam, hogy nem lehet... -
vidu01 #4611
Az még odébb van, azt hittem jövőre már tudunk vele játszani.
-
elképzelésem lehet, nem?
-
Szerintem felesleges spekulálgatni vagy találgatni, richtig nem akkor fog megjelenni... -
kb. 2010 karácsony ha minden jól megy (persze ez csak spekuláció) -
"When its done", ahogy a Blizzard szokta mondani. -
vidu01 #4606 Hali! Mikorra várható hogy kész lesz a game? -
Én se bántásból, sőt még elzavarni se' akarlak, csak ne beszélj hülyeségeket :)
Jah, és Nintendo - mint videojáték - már 1977-ben is volt. -
Mama, nem bántásból, de légyszíves kerüld a Diablo III. topikot, köszi. -
+1