78998
  • bgabor
    Tekintve hogy több mint egy évvel a SC2 után jelentették be, természetesen NEM fogják a diablo3-at a Starcraft2 előtt kiadni.
  • brodix
    basszus milyen állatul néz ki tyrael
  • Kandurex
    királyul néz ki :) mikre nincs ideje a Blizzardnak
  • TurboX
    hmm... mintha Tyrael apó szárnyai kissé átalakultak volna a hivatalos oldalon
  • Kandurex
    hm, tekintve, hogy 1-2 évig még hírét se hamvát se fogjuk látni, ....nem
  • SlaCker
    Hali all.
    Egy kérdésem lenne.
    Valaki előrendelt már?? :DD (én már októberben nehogy lemaradjak) :DD
  • Kandurex
    nekem kivételesen nem lenne bajom a fejezetekre bontással,...sőt,

...persze isten'ments, hogy erre rászokjanak, de egy ekkora kaliberű játéknál szerintem elviselhető!
  • Narxis
  • xNoodlex
    Nem kell oda karfa, majd pihen az egéren meg a billentyűzeten a kéz...
    Egy párna viszont nem ártana arra az ülőkére, meg egy spray mellé.
  • TurboX
    nekem már csak a karfát kell valahogyan elintéznem mert így marha kényelmetlen lesz
  • Narxis
    :DD
  • ezrael
    Amíg megjelenik bőven van időnk a legjobb minőségű koffeintabikat, ginsenget, ginkót tartalmazó élénkítőszereket és egy szobavécét beszerezni, hogy ne kelljen felállni a gép elől vagy 72 óráig!!!
  • mambohej
    jaja, a diablot úgy is mindenki megveszi, bármikor is adják ki. Az idő nem dolgozik ellenük.
  • vidu01
    2 WOW kieget még kiadnak mire jön a dio3, majd csak figyeld! Abban van pénz.
  • r4pt0r
    Majd csak figyeld. :D
  • zee21
    túl borúlátóak vagytok....
    szerintem a 2010 vagy azutáni évek a nonsense ennyi ideig még a blizzesek sem huznak egy játékot....
  • r4pt0r
    Szerintem gazdaságilag teljesen ésszerűtlen gondolat hogy közel azonos időben adják ki mind a 2öt, még ha nem is ua a célközönsége mind a 2 játéknak. Én a 2010 vagy utáni éveket saccolom de 2009et kizártnak tartom.
  • zee21
    hát szerintem nem elképzelhetetlen hogy sc2 elött adják ki de hogy nem ez a tuti dátum az biztos... (nah ezt jol megasszondtam :D)
    igazabol most kidobtak pár videot
    jojo igaz hogy mondták hogy seholsincsenek az ACT-ekkel de hát most érted 4 éve meg "mi az a 3. projekt amin dolgoznak? csak nem a dio3?-nem nem a dio3"
    szoval amit a blizz mond.... :)
  • Narxis
    Azaz, jól összemostam SC 2-vel. :S Na mindegy, jön amikor jön, csak ma olvastam és gondoltam belinkelem ide is ezt a hírt.
  • Cat 02 #4623
    http://www.sg.hu/cikkek/64065/diablo_3_kiegeszitok_evente ?
  • mambohej
    Szerintem erről beszélni is felesleges. Tudja mindenki, hogy 4 actra lehet számítani 5 játszható karakterrel. És sejti mindenki, hogy akár 3 évig is készíthetik még a játékot. Emlékszem még a diablo2-es várakozásaimra. Éveken át megvoltak az újságból kivágott cikkek. :)
  • TurboX
    ha "tördelés" nem is, de kiegészítő lemezzel lehet számolni
  • SLICK
    áhhh ez sztem butaság. SC2-nél még érthető is vmennyire, na de Diablonal?
  • EnZsolt
    Ja először Act 1, aztán Act 2... nehogy megmerjenek ilyet csinálni, mert maguk alatt vágnák a fát. Nem is kicsit. Na jó, talán elnézzük, ha az Act-ek darabonként 60 óra játékidőt tesznek ki :D
  • Narxis
    Nem az volt, hogy Dio-nál is fontolgatják a több részletben kiadást? De lehet ám, hogy csak valami kamu hírre emlékszem.
  • mambohej
    5 hónap alatt összedobnának 3 földrészt, hangolnák a játékot kiadnák úgy, hogy még 2 karakter be sincs jelentve? Heh, ennyire naív valaki? Egyébként jó lenne, kétségtelen.
  • TurboX
    ja, közvetlen a sc2 előtt :DD nevetséges
  • mama 2
    Ezt még a Blizzard se erősítette meg, úgy hogy nem biztos:).
  • Narxis
    Megjelenés 2009. március 15.
  • Dodo55
    Amúgy jól emlékszem, hogy a Diablo II-nek már 1998-ban volt demoja?
    Mert úgy 2001-2002 körül láttam egy régi, ha jól emlékszem 1998-as PC Gurut, aminek a cd-jén volt D2 Demo. És nemsokkal később, valahogy hozzá is jutottam más forrásból egy demohoz, amiben csak a barbár volt játszható, és az első 2 quest.
  • xNoodlex
    Nem mondtam, hogy nem lehet...
  • vidu01
    Az még odébb van, azt hittem jövőre már tudunk vele játszani.
  • TurboX
    elképzelésem lehet, nem?
  • xNoodlex
    Szerintem felesleges spekulálgatni vagy találgatni, richtig nem akkor fog megjelenni...
  • TurboX
    kb. 2010 karácsony ha minden jól megy (persze ez csak spekuláció)
  • PiszkosFred
    "When its done", ahogy a Blizzard szokta mondani.
  • vidu01
    Hali! Mikorra várható hogy kész lesz a game?
  • Phoenix007
    Én se bántásból, sőt még elzavarni se' akarlak, csak ne beszélj hülyeségeket :)

Jah, és Nintendo - mint videojáték - már 1977-ben is volt.
  • Kandurex
    Mama, nem bántásból, de légyszíves kerüld a Diablo III. topikot, köszi.
  • miilann04
    +1