78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
r4pt0r #4682 5 db lesz. -
Braveheart #4681
-
YakHead #4680 Kábé hány kaszt lesz? három már van, de öt vagy több kasztot terveznek?
Mondjuk az enyém már ebben a háromban benne van:D Mondjuk 2-3 év és úgyis meglátjuk
-
FlyingV #4679 szerintem lesz Tyrael-es WCpumpa. -
SlaCker #4678 Tiszerintetek milyen jó dolgok lesznek majd a Diablo 3-hoz?
Mert a WOW:WTLK-nek elég jól sikerült a díszdobozos kiadás. :)) -
ez inkább már beteges :p -
:D -
"elméletgyártásnak valóban ötletes", ezt jól megaszontam :D -
Elméletgyártásnak valóban ötletes, hát deee.... mind1 bizakodjunk!
-
egy kis fun avagy az elméletgyártások újratöltve... -
dec. elején rakhatták fel, bár az utolsó kép valahogy nálam is kimaradt -
Nekem olybá tűnik, mintha lenne 3 új artwork, (persze lehet csak nekem új):
ss73-hires.jpg
ss74-hires.jpg
ss75-hires.jpg -
mephi666 #4670 mellesleg a torrent: autodesk inventor pro 2008 :) és csak 3.8giga... én minimum 2dvd-re tippelem a játékot, ha kijön :) -
mephi666 #4669 jah... és még borítót is elég gagyit sikerült összerakni... meg a betűtípus sem igazán diablós... szerintem még pár sör és pezsgő után is diablosabb fake-et tudnék összerakni... amúgy miért poén a gta4? én már az 5öt is végigküldtem :) -
Ilyen embereket... -
ricsa008 #4667 aha nyugodtan letöltheted
-
Hedic #4666 ez most komoly???
http://mediatar.mindenkilapja.hu/?m=2230311 innen lehet tolteni a jáékot! -
FlyingV #4665 mindenesetre maradjunk annyiban, hogy amennyiben természetes halált halok (és ebben nincs benne, hogy egy tuningolt házi macskusz kitekatusz eszik meg engem), akkor jó esély van arra, hogy életem során megadatik a 'diablóhármazás' élménye...
-
igen most így visszaolvasva tényleg
-
Jajj de diplomatikus voltál :D -
mindenképp sc2 megjelenése után lehet elkezdeni tárgyalni a d3 megjelenéséről -
FlyingV #4661 hmm az a helyzet, hogy ha nem jelentették volna be a Dio3mat, akkora szorulásom lenne, hogy 'jaj, jöjjön má ki az escékettő', de így kb totálisan nem érdekel, mi van avval a játékkal :)
bár az is biztos, hogy megveszem, remélem a feka mekbúkom X3100-as integrált csoda 'grafikus processzor'-ával lehet majd vmit kezdeni vele :) Uez Diablo3-ra, ami majd azé jelenjen meg jövőre, ha lehet kérni :D Bár az is igaz, hogy bétatesztről még szó sincs ott sem :( -
r4pt0r #4660 Nekem végülis mind1 szeretem az összes blizz terméket. :D -
Az jó lenne már! -
SC2 főleg azért pihen, mert egy hajszál választ el minket a Beta-tól. pár napos interjúban arról regél a 2 "főnök", hogy nagyon közel járnak a beta fázishoz és most az foglalkoztatja őket a legjobban, hogy végre a nagyközönség is kipróbálhassa, mit alkottak eddig
minél előbb itt van az SC2, annál előbb lesz D3. tudom, most jön az, hogy "thank you, captain obvious" :D -
r4pt0r #4657 Hát SC2 is pihen most ha megnézed, kicsivel több minden szokott kijönni de most ott is pihi van. Aztán jöhet az SC2 mert 100% hogy előbb lesz mint dio. :P -
mindenesetre aktuálisabb a dio3nál az tény. -
Nem SC2-re koncentrálnak? -
2010
-
vidu01 #4653 Kiadják tavasszal csak az nem biztos még hogy melyik évben.:) -
r4pt0r #4652 Hát szerintem most a marketingeseket a wow gépezett foglalja le, ha lecseng a kieg láz szerintem akkor kezd majd megint beindulni a Diablo gépezet. -
FlyingV #4651 diablo.hu-n nem záporoznak a hírek a dio 3-mal kapcsolatban :(
Hírzárlat van a Blizzard részéről vagy mi? Bááárcsak kiadnák tavasszal és addig tartana csak ez a sóvárgás :D -
nem még -
vidu01 #4649 Azt lehet tudni hogy milyen karik lesznek még a mostani 3 mellé amit láttunk már? -
Bhalage #4648 kéne már vmi gonosz kari is - nekem d2ben necrom volt - ez a witch doctor :ddd remélem jó lesz vagy nemtom d: nem jön be ez a tribál feeling -
megcsinálják a saját konkurenciájukat mások helyett, addig amíg el nem készülnek az új mmorpg-vel, így lefedik az egész piacot, nem hagynak helyet másnak, nem értem mi a probléma. -
vidu01 #4646 Dejó, akkor én csak mérsékelten függő leszek.
-
sztem szó sincs ilyesmiről. a wowwal masszív függők játszanak, a Diablo csakmérsékelten függő játékosoknak van, amit végig lehet nyomni általában 20-30 óra alatt egy fokozaton. -
mambohej #4644 A wowhoz még 2 kiegészítőt biztosan terveznek, ami legkevesebb 2 év csúsztatást jelent majd a diablo3-nak. Ugye nyílvánvaló, hogy a wow miatt nem adják ki a diablot. Saját konkurenciájuk lenne az előfizetős játékukkal szemben. Üzleti fogásról van szó. A nyereségesebb pénzügyi érdekek kívánják ezt náluk. -
lol, majd időközönként mindig változtatnak Tyrael-en, végül Diablo lesz belőle