78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Cat 02 #4722 Adtok képet, felrakom mappába és random megjelenik az is ezek mellett... -
jó a logód:) -
...aztán mi lesz, ha megtudja, hogy a játékba eddig a pokol fő ördögeit kellett lecsapni :) szerintem megátkozza a topikot xD -
Életkor: 14 alatt
-.- -
ok, cseréljül le egy nagy ötágú sátáncsillagra (ez a Dio szimbóluma egyébként és volt is mindig is), és középen Diablo-val, hogy a szarvai jól kivehetőek legyenek.
én nemtom hol él az, aki ilyen bannerre azt mondja, hogy sátánista. -
FlyingV #4717 Ez a banner sátánista? :)
Én vallásos vagyok, de nem találom annak.. A sátánizmus meg nem itt kezdődik, hidd el tudom, van 1-2 nagoyn elborult ismerősöm, azoknak van 1-2 evvel a mocsokkal kapcsolatos dolguk
Viszont avval egyetértek, hogy a diablo3.com-os Tyrael jobban festene! Nem rossz ez a banner, de az nem jelenti azt, hogy nem is lehetne ennél jobb! -
így van!
And no wonder, for Satan himself masquerades as an angel of light.
Corinthians 11:14 :D -
:) -
Sztem térjünk vissza Tyraelhez. Jó volt ő oda. :D -
ezt a sátánista bannert vegye már le valaki, káros -
FlyingV #4712 nekem nem kell, hogy minden nap legyen hír, de azért az októberi dátum kicsit régi.. én hűségesen megnézem hetente :)
mellesleg az utsó dio3mas hír a diablo.hu-n, hogy megjelenik valami műsoros CD a 3 Blizz világ zenéiből... ennyi erővel a gamestaros híreket is bekontrolcékontrolvézhetnék.. -
Nem is rossz oldal, akkor kerül a bannerba! -
http://diablo3.hu/ ?
legutolsó hír:
Dátum: jan 10 : 13:05
sc2.hu-hoz hasonlóan itt is van kék poszt-figyelés, fordítások külföldi oldalakról, stbstb -
Dodo55 #4709 Alien sisakos szarvatlan Diablo :D -
EZ mi az isten? :DD -
Hm...miután a diablo.hu nem áll a helyzete magaslatán, az EDDIGI INFOK a hardwired.hu gyűjtő adatlapjára fog mutatni. -
Dehogy jelentkezek, van elég dolgom (sajnos), aki viszont elve EZZEL foglalkozik... -
Szerintem jelentkezz hírírónak, akkor remélem majd lesznek híreink... -
Pedig az lenne az ideális, legalább megfogná a látogatókat, akik visszatérnének, amikor megjelenik minden portál ontja majd a híreket.. -
Ne várd el, hogy a megjelenésig minden nap új hírek után böngésszen a szerkesztő... főleg, hogy ezek nem is fontos dolgok. Ha megint lesz valami nagyobb bejelentés (pl. új karakter) lesznek megint hírek biztos lehetsz benne. -
Kicsit kevertem a sc2 verzióval
Kicsit konzervatívabban is megoldhatnák és amilyen szerencsém lesz biztos az egyik alap képesség amit nem nagyon lehet elhagyni de akkor ezek szerint másoknak bejön
-
FlyingV #4701 a diablo.hu kinyiffant, vagy mi a mannó? régebben az ilyenek, hogy új szkrínsat már másnap fent voltak, most meg utsó dio3mas hír az 081028-as keltezésű.. -
egész végig azt mondogatták, hogy a történet előrehaladtával, vagyis ahogy közeledünk a pokolhoz egyre komorabb és sötétebb lesz az egész. a mágus bemutató videója már nem egy mezőn játszódott, így láthattuk ezt "live"
az a bizonyos HW-s cikk meg az oly' divatos "blizzardba belekötök hejj" stílust lovagolja meg -
r4pt0r #4699 Ott is csak írnak mindenfélét. Semmivel nem darkosabb mint eddig. Legalábbis én nem tudok róla. -
Azt olvastam a HW-n, hogy Blizzek beadtak a derekukat, ugyhogy darkosabb lesz a D3? Ez igaz? Van rola vmi hir megbizhato forrasbol? -
igen, mert MEdievil változatánál nehéz lenne kiszűrni hogy mikor érne véget a dolog, így legalább szemelőtt van
-
hm...nekem meg pont ez a megoldás nyerte el maximálisan a tetszésemet. -
"slow time" nevezetű képesség, a buborék alól bármikor kiléphetsz és magad mögött hagyhatod -
Nekem nem tetszik hogy buborékban van a karakter sokkal jobban nézne ki ha csak a lövedékeknél látszana szerintem
-
Remélem a gépet nem fogja belassítani :D -
nagyon ütősen néz ki (Y) -
uhh ez nem semmi basszus:D -
vidu01 #4690 Ez a lassító buborék marha jó dolog lehet, szeretnél már kipróbálni!
-
Angolnás zacsi, loál!! :D -
:DDDD -
tényleg, az angolnás zacsi.. még látszik a varrás helye is -
az a nagy dög ha szétpukkan kihull belőle egy csomó csúszó-mászó. benne volt a legelső gameplayben -
Annyira imádom ezt a fekete sorcit!
-
mijaz a nagy hús ottan középen ejj
-
5 kaszt lesz. legalábbis ennyit terveznek
talán, mondom talán megismerjük mind az ötöt még ebben az évben :)