78998
  • Cat 02 #4722
    Adtok képet, felrakom mappába és random megjelenik az is ezek mellett...
  • szucsy89
    jó a logód:)
  • Kandurex
    ...aztán mi lesz, ha megtudja, hogy a játékba eddig a pokol fő ördögeit kellett lecsapni :) szerintem megátkozza a topikot xD
  • SLICK
    Életkor: 14 alatt

-.-
  • 5c0rp330n
    ok, cseréljül le egy nagy ötágú sátáncsillagra (ez a Dio szimbóluma egyébként és volt is mindig is), és középen Diablo-val, hogy a szarvai jól kivehetőek legyenek.

én nemtom hol él az, aki ilyen bannerre azt mondja, hogy sátánista.
  • FlyingV
    Ez a banner sátánista? :)

Én vallásos vagyok, de nem találom annak.. A sátánizmus meg nem itt kezdődik, hidd el tudom, van 1-2 nagoyn elborult ismerősöm, azoknak van 1-2 evvel a mocsokkal kapcsolatos dolguk

Viszont avval egyetértek, hogy a diablo3.com-os Tyrael jobban festene! Nem rossz ez a banner, de az nem jelenti azt, hogy nem is lehetne ennél jobb!
  • TurboX
    így van!

And no wonder, for Satan himself masquerades as an angel of light.
    Corinthians 11:14 :D
  • Kandurex
    :)
  • xNoodlex
    Sztem térjünk vissza Tyraelhez. Jó volt ő oda. :D
  • zomgzerg
    ezt a sátánista bannert vegye már le valaki, káros
  • FlyingV
    nekem nem kell, hogy minden nap legyen hír, de azért az októberi dátum kicsit régi.. én hűségesen megnézem hetente :)

mellesleg az utsó dio3mas hír a diablo.hu-n, hogy megjelenik valami műsoros CD a 3 Blizz világ zenéiből... ennyi erővel a gamestaros híreket is bekontrolcékontrolvézhetnék..
  • Kandurex
    Nem is rossz oldal, akkor kerül a bannerba!
  • ProGabe #4710
    http://diablo3.hu/ ?

legutolsó hír:

Dátum: jan 10 : 13:05

sc2.hu-hoz hasonlóan itt is van kék poszt-figyelés, fordítások külföldi oldalakról, stbstb
  • Dodo55
    Alien sisakos szarvatlan Diablo :D
  • xNoodlex
    EZ mi az isten? :DD
  • Kandurex
    Hm...miután a diablo.hu nem áll a helyzete magaslatán, az EDDIGI INFOK a hardwired.hu gyűjtő adatlapjára fog mutatni.
  • Kandurex
    Dehogy jelentkezek, van elég dolgom (sajnos), aki viszont elve EZZEL foglalkozik...
  • xNoodlex
    Szerintem jelentkezz hírírónak, akkor remélem majd lesznek híreink...
  • Kandurex
    Pedig az lenne az ideális, legalább megfogná a látogatókat, akik visszatérnének, amikor megjelenik minden portál ontja majd a híreket..
  • xNoodlex
    Ne várd el, hogy a megjelenésig minden nap új hírek után böngésszen a szerkesztő... főleg, hogy ezek nem is fontos dolgok. Ha megint lesz valami nagyobb bejelentés (pl. új karakter) lesznek megint hírek biztos lehetsz benne.
  • MEdievil
    Kicsit kevertem a sc2 verzióval Kicsit konzervatívabban is megoldhatnák és amilyen szerencsém lesz biztos az egyik alap képesség amit nem nagyon lehet elhagyni de akkor ezek szerint másoknak bejön
  • FlyingV
    a diablo.hu kinyiffant, vagy mi a mannó? régebben az ilyenek, hogy új szkrínsat már másnap fent voltak, most meg utsó dio3mas hír az 081028-as keltezésű..
  • ProGabe #4700
    egész végig azt mondogatták, hogy a történet előrehaladtával, vagyis ahogy közeledünk a pokolhoz egyre komorabb és sötétebb lesz az egész. a mágus bemutató videója már nem egy mezőn játszódott, így láthattuk ezt "live"

az a bizonyos HW-s cikk meg az oly' divatos "blizzardba belekötök hejj" stílust lovagolja meg
  • r4pt0r
    Ott is csak írnak mindenfélét. Semmivel nem darkosabb mint eddig. Legalábbis én nem tudok róla.
  • Gladiator
    Azt olvastam a HW-n, hogy Blizzek beadtak a derekukat, ugyhogy darkosabb lesz a D3? Ez igaz? Van rola vmi hir megbizhato forrasbol?
  • TurboX
    igen, mert MEdievil változatánál nehéz lenne kiszűrni hogy mikor érne véget a dolog, így legalább szemelőtt van
  • Kandurex
    hm...nekem meg pont ez a megoldás nyerte el maximálisan a tetszésemet.
  • TurboX
    "slow time" nevezetű képesség, a buborék alól bármikor kiléphetsz és magad mögött hagyhatod
  • MEdievil
    Nekem nem tetszik hogy buborékban van a karakter sokkal jobban nézne ki ha csak a lövedékeknél látszana szerintem
  • EnZsolt
    Remélem a gépet nem fogja belassítani :D
  • szucsy89
    nagyon ütősen néz ki (Y)
  • tigeroo
    uhh ez nem semmi basszus:D
  • vidu01
    Ez a lassító buborék marha jó dolog lehet, szeretnél már kipróbálni!
  • Phoenix007
    Angolnás zacsi, loál!! :D
  • Narxis
    :DDDD
  • TurboX
    tényleg, az angolnás zacsi.. még látszik a varrás helye is
  • ProGabe #4686
    az a nagy dög ha szétpukkan kihull belőle egy csomó csúszó-mászó. benne volt a legelső gameplayben
  • Kandurex
    Annyira imádom ezt a fekete sorcit!
  • TurboX

mijaz a nagy hús ottan középen ejj
  • ProGabe #4683
    5 kaszt lesz. legalábbis ennyit terveznek

talán, mondom talán megismerjük mind az ötöt még ebben az évben :)