78998
  • mephi666
    de szó van itt egyedi dropokról is... hogy pl partiban mindenki teljesen egyedi lootot kap a többitől függetlenül... ne legyen olyan idegesítő, mint wowban, ha pl köcsög melee karik lenyúlják a casterek elől a cuccot vagy fordítva :) rengeteg újítás lesz a 2. részhez viszonyítva és nagyrésze nekem tetszik... figyelemmel követtem a külföldi hírek egy részét és a diablo.hu-n is elég sokat olvasgattam... (szerintem a legjobb hazai oldal)
  • RaSzTaH
    úgy legyen, elég volt egy sorcit felhúzni, azzal farmoltam ki minden cuccot, utána a többi karinak már megvoltak a jó cuccai :( mondjuk jó pénzt csináltam belőle anno cucceladásokkal:D
  • xNoodlex
    Több interjúban is mondták, hogy igyekeznek ennek az elkerülésére.
    Például:

Azt hiszem a legtöbb játékos nevében beszélek amikor azt mondom hogy a Diablo 2 legidegesítőbb része az MF és, hogy a játékosok rá vannak kényszerülve, hogy folyton a főszörnyeket öljék. Számíthatunk ezen a téren változásra a játék folytatásában?
    Én szeretem az MF-et. Megértem ugyanakkor, hogy egyeseket ez idegesít. Különösen, hogy mondjuk a varázslónők mennyivel könnyebben tudnak MFelni. Ez azért volt mert nekik igazából nem volt szükségük másra MFen kívül. Esetleg némi +skill, némi faster cast rate és egy kis mana. Tehát a probléma megoldásának egyik módja, ha olyan tárgymodokat csinálunk, melyek vonzóak a varázslók számára is [azt már most tudjuk hogy a varázsló sebzése immár nem skillből hanem willpower nevű statból jön-a ford.]. Tartalom részről pedig olyan lehetőségeket fogunk kínálni, hogy a játékosok ne ugyanazokat a runokat akarják majd folyton ismételgetni.

Ugyanilyenek voltak az XP-zésre is.
    Aztán, hogy mi valósul meg belőle...
  • r4pt0r
    Nekem ha így marad a graf, akkor se lesz semmi bajom.
  • RaSzTaH
    azért remélem eszközölnek újításokat a játékba a diabloII-höz képest, mármint gondolok arra, hogy ne ugyanarról szóljon, hogy éjjel nappal ugyanazt a bosst farmolom a jobb cuccokért, aztán elmehetek vele duelezni/füleket gyűjteni stb... meg 2-3 év múlva mire kijön grafikailag is fel kéne kicsit turbózniuk... nah m1 csak megjegyeztem:) attól függetlenül fan vagyok:)
  • gfreak
    az üres healinges/manás üvegek...ja pillanat...itt nem lesznek olyanok elvileg...basszus...akkor papírgyűjtés xD

Shadow Slayer Set of MÉH ;)

még szerencse hogy nem mi fejlesztjük xD így sem lesz kész soha, hát még ha mi csinálnánk xD
  • FlyingV
    már csak azt nem tudom, miért nem MI fejlesztjük a Diablo 3-mat, sokkal ötletesebb itemek lennének benne xDD (Tesco Energy Drink, mint stamina potion)
  • Phoenix007
    Igen, már látom magam előtt, ahogy a barbárok és witch-doktorok hosszú kígyózó sorokban állnak a vendor előtt, mindegyik bevásárlókocsit tol maga előtt, tele üveggel, és nem is goldot kapnának érte, hanem csak egy beváltható cetlit...
  • Rettenthető
    És azt akkor kapnád az árustól, ha visszavinnéd az üres healing potion üvegeket?
  • gfreak
    hohohó... Tesco's Survival Set is lenne...1-3lvl set itemek ;)
  • FlyingV
    alacsonyabb szinten meg csak Tesco-s meg Lidl-ös kisbalták esnének, mi? :)
  • gfreak
    az agyalapi mirigyem tehet róla...néha össze is szólalkozunk emiatt, csak mindig megszivat a köcsög xD
  • Phoenix007
    Hátezkész ... két kérdésem lenne:
    1. Mit ittatok?
    2. Hol lehet olyat kapni?
    :D
  • Narxis
    XD XD XD
  • gfreak
    nem is rossz ötlet...Wilkinson Sword of Destruction meg Gilette Blade of Heavens xD
  • Kojiro
    a diablo vörös hátán meg ott lesz a coca cola logó mi? :)
  • gfreak
    xD xD xD

még mindenféle céggel is leszerződhetnénk:

mountnak egy Always szárnyast, esetleg potionnek egy RedBull of Levitation
  • Narxis
    :D
  • FlyingV
    pl havi száz dollárért elérhető lesz egy olyan funkció, amellyel a diablo 3 két színt használ: a feketét és a (nagyon)sötétszürkét, így megfelelően darkos lesz, akinek erre van igénye. Ugyanennyi rózsaszínért a Hello Kitty mod, amelyben a rózsaszín különböző árnyalatával fog történni a megjelenítés..

...Hééé, ezt levédetem!
  • mephi666
    én úgy tudom, hogy alapból a battlenet2 nem lesz fizetős és a fizető ügyfelek sem kapnak semmi előnyt a nem fizetősekkel szemben... (pl komolyabb tárgyakat) hanem talán egyedibbé tehetik a karakterüket/cuccaikat... esetleg még plusz szolgáltatásokért kérnek pénzt...
  • gfreak
    ez a fizetős feature engem kisértetiesen emlékeztet arra amit a Hellgate: Londonnal csináltak ;) reméljük, nem így lesz xD pedig egy jó LANparty mennyir e atom lenne xD talán hamachin xD xD xD
  • YakHead
    Hát a multi része az a Battle.net-en lesz elérhető. Még anno a Hardwired-en olvastam, hogy totálisan újratervezik a Battle.net-et. Jobban fognak figyelni a cheat-előkre, stabilabbá teszik a netprotokolját vagy milyét, stb. "Állítólag" a Diablo III.-ban is lesznek olyan feature-ök (gondolom plusz szolgáltatásokat takar), amik csak fizetés ellenében lesznek elérhetőek. Persze nem lesz havi díjas, mert az már MMO lenne az meg már ugye van
    Gondolom nagyobb inventory, esetleg title-k a játékosok neve mellé vagy speciális ruhák/fegyverek.
    Nem lesz ez rossz na, csak még 2-3 év mire örömködhetünk
  • gfreak
    elgurult ;)

de most komolyan elkészülhetne már xD nem voltam angy varázshasználó-rajongó, de végre olyan karaktereket sikerült összerakni akik érdekelnek...tuti lesz egy witch dokim a barbár mellé...tényleg a multiról lehet valamit tudni? lehet megint füleket gyűjteni? xD
  • RaSzTaH
    vedd be a gyógyszered
  • Narxis
    lol
  • gfreak
    tudom,már végig is nyomtam...jó volt...sírtam is...csak a vége szar xD
  • sirdond
    kész
    már le is lehet tölteni...
  • gfreak
    kész van már? xD xD xD
  • Narxis
    XD
  • genory
    Ez nem valami jó hír, de azért köszi!:(
  • Davidus
    2011
  • genory
    Hello!

Lehet már tudni, hogy mikor jelenik meg a Diablo 3?
  • TurboX
    a kezdettől ott volt, lehet hogy valami későbbi ficsőr lesz
  • Rettenthető
    A Blizzard pihentagyúságának netovábbja, hogy a Diablo 3 oldalán is megjelent az a kis kék gem középen, amire ha rákattintasz, semmi egyebet nem tapasztalsz, csak azt, hogy kékről lilára változik. Ügyes. (Vagy eddig is ott volt, csak nem láttam?)
  • Phoenix007
    Ez nem vicces ... lehet, hogy tényleg :)
  • Narxis
    LOL
  • szucsy89
    :DDd
  • Kandurex
    Köszi :)
  • vidu01
    Ő legalább megéri hogy megjelenjen, de mi lehet kihalunk addig!
  • SLICK
    még 4-5 évig nem játszhatna ezzel életkorára való tekintettel