78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sztem 3k -nál nem lesz több -
Mennyi lesz a havidíja? -
Barnus #4800 NEM lesz az alapjáték havidíjas. Ezt fogjátok már fel végre. Soha nem is mondta Blizz. Olyan funkciók lesznek fizetősek Bneten, mint most wow esetében pl. a karakter nemének/bőrszinének megváltoztatása, névváltoztatás, servertranszfer, egyebek. -
stevyxix #4799 Nem arról volt szó, hogy bizonyos funkciókért kell fizetni?
Elég csúnya lenne Battlenetért fizetni, mikor az megmarad a régi rendszerbe lényegében, vagyis nem külön szerveren lehet tolni, hanem a játékosok csinálnak "szobákat" és ott néhány (4 talán) játékos játszhat. Persze lenne rá vevő, hiszen Blizzard, de ez egy kicsit sok, esetleg valami minimális díjat, 3 vagy 6 hónapos előfizetéssel, de ez nem egy MMO lesz, nem kérhetnek annyit érte ... -
Diablo meg havidíj? Ááá, ez nem jön sehogy se össze. -
úgyse lesz havidíjas -
kár hogy ennyi jel utal már a havidíjas bnetre :( -
great work mester ;) köszönjük -
Barnus #4794 Mindenesetre azt a néhány infót, ami a közelmúltban kijött összegezve kiraktam. A képeket most a hivatalos oldalról nem lopkodtam le, csak linket raktam rájuk. Asszem utolértem magam, minden elhangzott hiányzó dolgot hellyel közzel összeszedtem:) -
FlyingV #4793 okés, sejtettem hogy valami ilyesmi van :P addig marad a diablo3.hu, jó játékot! :) -
korrekt, -
Barnus #4791 Hogy válaszoljak, kicsit késve:)
Bár a diablo.hu csapata kb 10 főből áll, a hírek jórészét én írogatom/fordítgatom, macska segítségével. Más valahogy nem akar hozzászólni, s amint én eltűntem (novemberben ugye megjelent az újabb wow kieg, azóta azzal játszom) macska is abbahagyta a cikkezést, nem tudom miért. Nekem egyrészt melóm nem engedi, másrészt bevallom őszintén, most nem annyira foglalkoztat a diablo 3 téma. Bejelentést követően közel fél évig foglalkoztatott, minden új hírt kiraktam, rendberaktam sok mindent a páholyon, ami nem üzemelt, de azóta kifujt a lelkesedés, hisz végülis semmi új infó nem jött azóta. Teljes csend honol. nincs kedvem nap, mint nap az összes hirsite-ot végignézegetni 1 új screenshot miatt. Majd ha ismét beindul valami a Blizzardnál, akkor majd megint frissítem az oldalt időnként, addig standby van.
Új designról is volt szó, de valahogy mindenki eltűnt, nem tudom, hogy abból mikorra lesz valami, vagy lesz-e egyáltalán:P -
node ha a junikorn telispricceli az alsó szinteket is 800 bunusz láv szprí ixpéért eltűnik a dárk :( -
nem, epizodikus tartalmas lesz, megveszed a klienst 18ért, és azt a blizzard közvetlenül az agyadba sugározza...és 8ért havonta kapsz egy újabb adagot xD -
Dehogynem. Nézd meg a bal sarok milyen dárk. Ha nem lenne ott az a pörpül glóving torzó, akkor olyan dárk lenne, mint az Éjszaka maga. Sőt, ha benézel az árkádsor alá, az ott maga a dárkeszt dárknessz, láthatod.
Egyébként lesz gépigénye a játéknak? Szüksége lesz valamilyen gépre? -
mephi666 #4787 mit kell itt szívatni a népet? a gépigénye kisebb lesz, mint a duke4ever-é :) -
FlyingV #4786 sajna még nem jött ki, mert átnevezik DiabLove-ra és hát át kell imidzselni péjntben a velkámszkrínt :( -
FlyingV #4785 a gép igénye általában áram. -
vidu01 #4784 Mennyi új üzenet, azt hittem kijött a demo.
-
Számítógépre. -
nem elég dárkos
-
:DDDDDD -
Kicsit odébb van a megjelenés ilyenkor még nincs gépigény megadva.. de a celeron+9600 biztosan édeskevés lesz. -
hahaha, és milyen gépre van szüksége? -
Van neki gépigénye. (Hülye kérdésre hülye válasz) -
gép igényéröl lehet valamit tudni? -

-
LOL -
jött egy új kép
-
Úgy van. -
RaSzTaH #4772 azért írtam kérdőjellel, mert nem ma volt és sajna már nem emlékszem erre:) -
Én 4-re emléxem....a diablo 2-ben volt 8 nem? -
RaSzTaH #4770 szvsz valami guild féleséget belerakhatnának, ne csak a "solo" harcokról szóljon a vége, pl milyen jó lenne egy 5v5-öt játszani stb... de ez csak az én véleményem persze:) a farm meg minden ilyen jellegű játékban benne van ez tény, de a farmolás is lehet élvezhető ha nem egyedül kell csinálni, és jó a társaság. Ugyanúgy lesz itt is megoldva, hogy hmm nem is emlékszem már hány férőhelyes volt egy game?! tehát le lesz korlátozva 8 főre?! -
FlyingV #4769 " figyelemmel követtem a külföldi hírek egy részét és a diablo.hu-n is elég sokat olvasgattam... (szerintem a legjobb hazai oldal) "
sajnos már rég nem :(
mellesleg nem tudom én sem, hogy akarják megoldani, farmolni mindig is kell majd, a játék vége erről szól, most tökmindegy, hogy 1 szörnyet, vagy 11-et kell gyakni, sőt utóbbi annyiból roszabb, hogy sokat kell majd mászkálni.. lehetne itt is mount :)
vasziszdasz: a diablo3-mat fejleszti, lehet a kettőt még életében nem látta :)
fel kéne tennem a dio2t, de valamiért nem szereti a fekete MacBookomat, pedig kéne rajta futnia :( -
Durielnek csáp karjai voltak. :) -
vasziszdasz #4767 Duriel -
vasziszdasz #4766 Hát ha ezt egy fejlesztő mondta, akkor nagyon nem ismerte a saját játékát. Az ok hogy fc, skill meg mana kell "csak", de ezeket mind cuccból lehet csak összeszedni. Jó, LOD-ban nem kell annyi mana mint classicban, ahol 20-as warmth-tal is épphogy elég volt az 1600 mana. Hova raktad volna még az mf-et? Amával vagy barbival ugyancsak könnyű volt mf-elni, barbinak csak leech meg egy jó pole / lance kellett, a többit mind pótolta a leech. Amának ugyanez, res helyett volt elhajlás skillből, meg csomó leech, amivel gyakorlatilag sebezhetetlen. -
Szvsz wizard = Diablo 3-as sorceress... -
hehe...legalább sorceress nem lesz már...kiváncsi leszek erre a wizardra, hogyan adja...a maradék karakterekkel készülnének már el... -
vadiúj video interjú