78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hehe hoppáhoppáááá...semmi könnyelmű kijelentés a jövőben xD
monodm én, eljut a blizzardhoz is xD -
Figyelünk ám, már a Google is felindexelte a fogadalmad...szal, -
sot, a branert berakhatod mar 2010ben Dio3 megjelenes utan, nem is kene azt 2011ig halogatni xD -
2010 és várjuk a bantubránert ;) -
2011:D -
hehe a fogadalomhoz: birnám ha idén nemjönne ki az SC
D: -
r4pt0r #4916 Most miért veszed már el az életkedvét, még csak most tudta meg. XD -
szerencsés vagy, mert lemaradtál a nagy "nem elég dárkos", "ez nem is diablós", "ezt 12 éveseknek készítik?" flémhadjáratról. igaz, még itt-ott éltetik kicsi, renitens csoportok :)
azt ugye tudod, hogy 2010 előtt semmiképp sem jön ki? csak hogy kicsit lelombozzam a felhőtlen jókedvedet...bocs :P -
stevyxix #4914 Tudod azok a nagyon nagyon rossz kislányok, akiket amúgy sokan szurkálnak :D -
stevyxix #4913 Hát annyira nem kicsik, csak jelképesen kicsik ;) -
Üdv a klubban xD sorszámot a warlock nénitől kapsz kisfiam, az ingedet tűrd be szépen és naaaagy könnyes szemekkel kérdezgesd a fejlesztőbácsikat hogy mikorleszkész? xD -
r4pt0r #4911 Viszont örülj neki hogy csak most tudtad meg hogy van, kevesebbet kell várnod. :P
-
Most néztem a játék bemutató videókat, hát erre nincs szó! :)
Nem tudom elmondani, hogy ez a játék mit jelent nekem. :)
Akarom!! :D -
kislanyok eseteben artatlan szuras? xD ez egyre perverzebb xD xD xD
nem, csak fekete kakasokat vagtunk le ezust torokkel meg fekete kecske elott tancoltunk xD xD -
stevyxix #4908 Ezt a szöveget :D
De azért nem áldoztok kislányokat oltáron :D
Vagy kimerül egy "ártatlan szúrással" a dolog :D -
nem mmorpg lesz, nyugi xD -
Én is tudtam mindig is, de amikor utoljára informálódtam még csak találgatások voltak... A Blizzardot ismerve rohadt jó lesz! Azt tuti, hogy megveszem és gépet is hozzá, ha kell. Mire megjelenik addig még van idő gyűjteni. :D
Remélem nem MMORPG lesz.. Azaz nem havidíjas. -
és már a dio2 óta mi az igaz hívők tudjuk hogy lesz 3... -
Lassan 1 éve jelentették be, de már 2003 v. 2004 óta készítik. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Én teljesen lemaradtam a bejelentésről, a topikot sem vettem észre, mióta lehet tudni, hogy készül a Dio3?
Ez barom jó hír!! -
FlyingV #4902 hmm úgy tűnik, a tárgyesés is teljesen máshogy lesz megoldva és sokkal több ilyen főszörny lesz.. Remélem nem azt hozzák ki belőle, hogy 11 helyre kell majd rohangálni, hanem hogy mindegyik más eséllyel dobja, de ugyanazokat és mondjuk ugyan végtelenül kicsi, de lesz esélyed arra is, hogy normalon a legelső szörny kidobja a legfullosabb cuccost :D -
stevyxix #4901 Ritka tárgyak bossoktol estek a dioba, ezt is megváltoztatják?
Vagyis elenyésző lesz a tárgy hullási esély különbség a mezei kis csicska szörnyek és a neves bossok közt? -
Remélhetőleg nem lesznek Baal runok és xp vesztés sem valószínű mintha lett volna az egyik interjúban is. -
és egy lvl98-as 2k xp-vel a ding elött ott szerintem a fél ház kb bánhatja :D -
Az már más kérdés, hogy pl. egy lvl 90-es halál a billentyűzet vagy monitor életébe kerülhet. :) -
Viszont sokkal izgalmasabb. SC-n semmi összetartás vagy csapatjáték. Meghaltál. És akkor mi van? Ha szar helyen van a hullád save&exit aztán reconnect. Mínusz pár baalrun... nagy szám. HC-n jön egy kis akadás, máris kapkodsz az esc felé dupla pulzussal. :D
Szerintem mindenképp érdemes kipróbálni. -
Csak nem fejlesztőkkel csináltatják a weblapokat. :-) -
A HC gamerség nem kifizetődő. -
Hogy mikre van ideje a Blizzardnak, külön készíteni ilyen szép oldalakat. 
Inkább a játékra koncentráljanak...a visszatérést tervezem....újra HC gamer akarok lenni, szóval Blizzard...!...Gyerünk!! -
Álmodj királylány...:) -
mephi666 #4892 4hónap csönd után már valamit fel kellett tenniük :) habár én egy 20perc alatt bejárható demónak is örülnék... (kb mint itt mindenki más) -
The Unburied -
stevyxix #4890 Kidobhatnának egy demót, had élvezkedjen a nép az alatt az 1 év alatt legalább :) -
FlyingV #4889 én most viccen kívül, lehet már írtam, de a Breakoutot tartom a legjobb játéknak. -
Lost Vikings :D
DosBoxal tuti jól megy.
Blackthrone, mekkora mozdulat volt a shotgunnnal a mögédlövés :D -
Az mekkora isten játék volt. :)
Nem tud valaki XP kompatibilis linket hozzá? :D -
!!!
nah, sok lesz az offból. őőő, tök jó lesz a Diablo 3 -
de, csak nekem az ilyen akció-platformok sosem jöttek be igazán. persze vannak kivételek, pl. Earthworm Jim. bár az sem tiszta akció
most nézem wikin, hogy ők csinálták a Battle Chess Windows és C64 portjait :) -
Az mi? -
A Blackthorne az senkinek nem mondd semmit?