78998
  • ProGabe #5002
    galériám
  • Cat 02 #5001
    Bannerhoz toljátok be megint a képeket amik kellenének, mert extra-n sikerült egy 3 hónappal ezelőtti backupot visszarakni a tárhelyemre =\
  • Braveheart
    Bazeg utólag esett csak le az április 1...
    kész :D
  • Narxis
    jah
  • YakHead
    Hihetetlenek Blizzardék . Amúgy meg ha az inventroy-t kézzel rajzolnák meg sem érdekelne. De ahogy az eddigi játékaik jól példázzák, nem hiszem, hogy a kész játék csúnya és játszhatatlan lesz...legfeljebb pár ezer örök elégedetlenkedő nem fogja megvenni...de a példa sajnos azt mutatja, hogy ők az elsők, akik megveszik, de szigorúan csak azért, hogy fikázzák
  • SLICK
    sztem tudja ő is :D
  • Kandurex
    04.01
  • Kandurex
    A részeg mágus nem semmi :D

...mondjuk tényleg megnéztem volna a játékba ..kár 04.01
  • Braveheart
    Nem értem miért ez az új karakterosztály...
  • r4pt0r
    áááááááá ezek a videk készen vannak. xD
  • vidu01
    Jó kis nuker kari (shush attack) :)
  • werkfilm
    2011ig van ido balanszolni ezt is
  • Davidus
    :D
  • Avenger
    Elsőnek én is elgondolkodtam, de rájöttem hogy a terepre gondol a barbár körül, oszlopok ott vannak :D
  • RaSzTaH
  • Barnus
    Biztos én vagyok figyelmetlen, de a 4 ÚJ kép közül te melyiken látsz mapet?:) Mert nálam nincs térkép egyik képen se:P
  • jazzy
    Biztosan műveletlen vagyok de a 2. mondat elég keményre sikeredett, vagy csak én nem tudok ilyen nyelven
  • ROMOTO
    Ha másnak nem is, de ilyesztésnek jók ezek a képek
    Bírom, hogy mindenféle szir-szar fux ki van bindzsizve, miközben a mapon lévő oszlopok sima kör helyett még mindig fájintosan-wowosan szecskázottak...
  • böröczk
    sajnos én sem tudok, és nem is szeretnék belekötni, úgyis átesik még jópár módosításon. megintcsak meghozták a képek a kedvem egy kis diablo 2-höz.
  • SLICK
    na igen a Status bar meglepetés szerű, persze jó értelemben, de tényleg az az inventory bűnszar
  • ProGabe #4982
    szerintem szarul néz ki az inventory. lerí, hogy ez valami kezdeti és/vagy nagyon teszt-jellegű megoldás. semmi egyediség, semmi ötlet, sivár. nagy barna/piros keretben semmittelen ikonok. ugyan már! értem a koncepciót, hogy bőr akar lenni, de attól még szar. szerintem mire feltöltötték a képeket, már kicserélték valami 100x jobbra :)

a status-bar (tehát a kép alja) viszont a fentek leírt ellentéte. nagyon szép és átlátható. külön megoldás a barbárnak, ez igen!
  • SLICK
    hát nekem nem jön be az Inventory, túl kicsi. Na meg a felszerelés is elég gagyin néz ki. Bár azon még úgy is alakítgatnak, legalább is remélem.
  • Davidus
    bármely más brigád itt meg is állna:D Blizzard meg ezt még 10x le fogja cserélni

• Davidus
    le is írják a működését de elöbb hallani akarom. csak az a gond hogy még nem töltötték fel az mp3at:P
  • Davidus
    alul meg ott figyel a barbár új "mana" orbja animálva
  • sirdond
    egész jól néznek ki ezek az új képek
    nekem tetszik
  • TurboX
    annak ellenére hogy még 100x átvarrják, egész kellemes az interfész
  • Davidus
    Blizzcast 8
  • Barnus
    Fellőtték az új bnetet!

Legalábbis a weboldalt:)
  • zomgzerg
    képet
  • sirdond
    tényleg? nem is tudtam hogy van ilyen :O -.-
  • Shark96
    blizzard.com/diablo3 sok hasznos informácíó aki tud angolul nézzen be
  • Dodo55
    Konrétan ez egy Diablo II-re optimalizált Glide v3 wrapper DLL, de elméletileg más játékokkal is működhet.

Amúgy annyit csinál, hogy nem a videokártyának küldi tovább a Glide utasításokat, hanem átalakítja azokat OpenGL formátumba, és továbbítja az OpenGL rendererhez.
  • r4pt0r
    De ez a DLL csak diablora van, FPShez még nem láttam, de lehet hogy olyan is van.
  • Dodo55
    Külső szabvány driver DLL, amiből olyat raksz a gépedre, amilyet akarsz, max FPS játékokba lehet cinkes WH lehetőség miatt, de D2-ben nem alkalmas tudomásom szerint semmiféle cheatre, ezért nem hiszem, hogy bárkit is zavarna.
  • gfreak
    Nincs nekem arra időm...már a Dio2 sincs fent,azt is elő kéne ásni..lusta vagyok, na xD

Bár ha látom hogy megéri, akkor talán rámegyek ;)
  • r4pt0r
    Mi lenne ha mondjuk leszednétek? :D
  • gfreak
    Csatlakozom, én is vetnék rá egy pillantást...vagy mondjuk egy pár pillantást xD
  • mephi666
    emiatt a glide wrapper miatt elvileg nem banolhatnak úgy bnetről, mint mondjuk loader miatt, ugye? :)
  • TurboX
    ej, te kis kópé