78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
galériám -
Cat 02 #5001 Bannerhoz toljátok be megint a képeket amik kellenének, mert extra-n sikerült egy 3 hónappal ezelőtti backupot visszarakni a tárhelyemre =\ -
Braveheart #5000 Bazeg utólag esett csak le az április 1...
kész :D -
jah
-
YakHead #4998 Hihetetlenek Blizzardék
. Amúgy meg ha az inventroy-t kézzel rajzolnák meg sem érdekelne. De ahogy az eddigi játékaik jól példázzák, nem hiszem, hogy a kész játék csúnya és játszhatatlan lesz...legfeljebb pár ezer örök elégedetlenkedő nem fogja megvenni...de a példa sajnos azt mutatja, hogy ők az elsők, akik megveszik, de szigorúan csak azért, hogy fikázzák
-
sztem tudja ő is :D -
04.01 -
A részeg mágus nem semmi :D
...mondjuk tényleg megnéztem volna a játékba
..kár 04.01
-
Braveheart #4994 Nem értem miért ez az új karakterosztály... -
r4pt0r #4993 áááááááá ezek a videk készen vannak. xD -
vidu01 #4992 Jó kis nuker kari (shush attack) :) -
2011ig van ido balanszolni ezt is -
:D -
Elsőnek én is elgondolkodtam, de rájöttem hogy a terepre gondol a barbár körül, oszlopok ott vannak :D -
RaSzTaH #4988
-
Barnus #4987 Biztos én vagyok figyelmetlen, de a 4 ÚJ kép közül te melyiken látsz mapet?:) Mert nálam nincs térkép egyik képen se:P -
Biztosan műveletlen vagyok de a 2. mondat elég keményre sikeredett, vagy csak én nem tudok ilyen nyelven -
Ha másnak nem is, de ilyesztésnek jók ezek a képek 
Bírom, hogy mindenféle szir-szar fux ki van bindzsizve, miközben a mapon lévő oszlopok sima kör helyett még mindig fájintosan-wowosan szecskázottak...
-
sajnos én sem tudok, és nem is szeretnék belekötni, úgyis átesik még jópár módosításon. megintcsak meghozták a képek a kedvem egy kis diablo 2-höz.
-
na igen a Status bar meglepetés szerű, persze jó értelemben, de tényleg az az inventory bűnszar -
szerintem szarul néz ki az inventory. lerí, hogy ez valami kezdeti és/vagy nagyon teszt-jellegű megoldás. semmi egyediség, semmi ötlet, sivár. nagy barna/piros keretben semmittelen ikonok. ugyan már! értem a koncepciót, hogy bőr akar lenni, de attól még szar. szerintem mire feltöltötték a képeket, már kicserélték valami 100x jobbra :)
a status-bar (tehát a kép alja) viszont a fentek leírt ellentéte. nagyon szép és átlátható. külön megoldás a barbárnak, ez igen! -
hát nekem nem jön be az Inventory, túl kicsi. Na meg a felszerelés is elég gagyin néz ki. Bár azon még úgy is alakítgatnak, legalább is remélem. -
bármely más brigád itt meg is állna:D Blizzard meg ezt még 10x le fogja cserélni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2011ig:D -
le is írják a működését de elöbb hallani akarom. csak az a gond hogy még nem töltötték fel az mp3at:P -
alul meg ott figyel a barbár új "mana" orbja animálva -
sirdond #4977 egész jól néznek ki ezek az új képek
nekem tetszik -
annak ellenére hogy még 100x átvarrják, egész kellemes az interfész -
Blizzcast 8 -
Barnus #4974 Fellőtték az új bnetet!
Legalábbis a weboldalt:) -
képet -
sirdond #4972 tényleg? nem is tudtam hogy van ilyen :O -.- -
Shark96 #4971 blizzard.com/diablo3 sok hasznos informácíó aki tud angolul nézzen be
-
Dodo55 #4970 Konrétan ez egy Diablo II-re optimalizált Glide v3 wrapper DLL, de elméletileg más játékokkal is működhet.
Amúgy annyit csinál, hogy nem a videokártyának küldi tovább a Glide utasításokat, hanem átalakítja azokat OpenGL formátumba, és továbbítja az OpenGL rendererhez. -
r4pt0r #4969 De ez a DLL csak diablora van, FPShez még nem láttam, de lehet hogy olyan is van. -
Dodo55 #4968 Külső szabvány driver DLL, amiből olyat raksz a gépedre, amilyet akarsz, max FPS játékokba lehet cinkes WH lehetőség miatt, de D2-ben nem alkalmas tudomásom szerint semmiféle cheatre, ezért nem hiszem, hogy bárkit is zavarna. -
Nincs nekem arra időm...már a Dio2 sincs fent,azt is elő kéne ásni..lusta vagyok, na xD
Bár ha látom hogy megéri, akkor talán rámegyek ;) -
r4pt0r #4966 Mi lenne ha mondjuk leszednétek? :D -
Csatlakozom, én is vetnék rá egy pillantást...vagy mondjuk egy pár pillantást xD -
mephi666 #4964 emiatt a glide wrapper miatt elvileg nem banolhatnak úgy bnetről, mint mondjuk loader miatt, ugye? :) -
ej, te kis kópé