78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
turbo: nem néztem meg a cikket, csak láttam hogy werkfilm honnan linkelte...rühellem a hardwired-et, nem szoktam megnézni (gyakorlatilag magyarokból szinte semmit) xD -
lehet hogy csak én vagyok a vak, kérlek emeld ki azt a részt ahol adnak utalást valami konkrét dologra (pl. arra hogy boxra jön). globálisan beszél a cikk a semmiről, persze fel lehet fogni úgy is a dolgot hogy mostmár minden új blizzjáték kap egy multiplatform támogatást, na de nem pofázok megyek is a boltba venni egy péeshármat mert azon nem szaggat a sc2 :C -
mondjuk a forrás a hardwired, ott meg általában mindent lehoznak egy készülő játékról (még ha baromság, akkor is xD) -
pont fordítva:P -
megint ment valakinek az agya? -.- -
mephi666 #5037 ez szerintem ökörség... kíváncsi lennék én is... volt anno asszem a ghost-tal konzolos próbálkozásuk, ami bukta lett... egy dia3-al szerintem nem kezdenének el rizikózni, hogy akkor lebutítják az egész rendszert és kinyomják konzolra... :S KACSA!!! :) -
Ezt a konzolra dolgot TI mi az istenből veszítek le? -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
és mégis miből szűrted le ezt a csodás megállapítást? a Blizzardnak az atyaúristen sem parancsol játékfejlesztés terén, hol szarják le ők, hogy melyik felesleges szövetségben van a kiadójuk!? ez a PCGA semmit sem jelentett. valakik szép pénzt akasztottak le a nevében. itt a válság, a fejőstehén elpusztult, ez van -
boxra...arra a kib@szott tetves xboxra...
DE GYŰLÖLÖM AZT A NYOMORÉK KONZOLT!!!!!!!
Én PS-s vagyok,de én is azt mondom,hogy ennek se box-ra,se PS-re nem kéne kijönnie.
Ezt a játékot nem konzolra tervezték,és ez így van jól! -
gameboyra jön -
ettől még lehet jó...de a kontrolleres irányíatás egyértelműen butítást jelent
-
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25239
d3 jön xboxra :( ezért nem mutattak akkor semmi újat mostanában, blizzconon már controlllerrel fogja irányítani az egyik faszkalap biztos a bemutatón.
eladták a lelküket a geciek -
ja, nem az csak egy youtubeos vidi, itt a link:
linkk -
ott a link abban a kommentben amelyikre válaszoltam -
Honan toltotted le a warcraft 3 diablo modot?
engem iserdekelne. -
Jó lenne amúgy, mert bár most sem rossz, szóval jó lenne, ha most kivételezne a Blizzard és kiváló játékmenet mellé kapnánk egy kiváló grafikát is...pénz lenne rá, hogy megfelelő művészeket alkalmazzanak, vagy teszem azt programozókat.... -
r4pt0r #5025 Hát a Diablo minden csak nem single player játék. Persze lehet nyomni ott is, de az igazi élmény a Battle.net, és ezért már érdemes megvenni. Én biztos ott leszek az első pár nap valamelyikén, amikor meg lehet venni. -
ezt azért nem kéne egy single player játékkal. -
FAIL!
-

starcraft2 .... -
steweee #5021 sc2 = sacred 2 ? -
ilyet majd a sc2 topikban is be kéne vezetni -
Mi az, hogy bolti? :)
Viccet félre, a warez -zal kapcsolatban a Diablo 3 -ról, a fórum teljesen területén azonnali kitiltás. Igen, un. warez topik se lesz.
(megjelenés után természetesen) -
nem -
steweee #5017 mikor?
még csak bolti verzió van ? -
igen -
steweee #5015 megjelent már?
-
felraktam, zsír:D -
jáj
-
Diablo 3 mod WC3hoz:P -
Bashiok Explains Diablo 3 Skill Tree Design -
hm.... -
skill kalkulátor(blizzcon build alapján) -
r4pt0r #5008 ugyan csak pár évtizedről beszélhetünk, mi az :D -
akkor meg a piás irattáros, egykutya xD
persze hogy megvesszük...de csak a sav (nem is sav, csak az a keserű szájíz hogy még mennyit kell várni xD) -
hát, nem tudom láttad e a diablo3.com -on az öreg animációját? én simán egy kivénhedt iszákosnak néztem :) -
hiába fikáz bárki bármit,meg fogjátok venni velem együtt mert imádjátok ,különben nem lennétek itt a topikban... -
nem részeg mágus,hanem "Az Irattáros"... -
megoldva