78998
  • SLICK
    én pár haverommal D2-ben a Horadric Cube segítségével, mindig kevertünk extra erős cuccokat. Mondjuk ezzel annyit értünk el, hogy valamivel hamarabb végigvittük a játékot. Szinte 1-1 ütés volt minden szörny, igaz Hellen jobban ellenálltak. Amúgy leginkább multiplayerben használtuk ki ezeket a felszereléseket 1v1-ben mivel egymás ellen szórakozgattunk és tudtuk kihasználni a teljes erejét a felszereléseknek. Azután mentünk újra alapanyagokat szerezni a bocikhoz, mert azok nélkül lehetetlen lenne ezeket a cuccokat kikeverni.
  • gfreak
    ó igen, a butcher bárd...hogy én azt mennyire bírtam...és az arkain's valor nekem is az egyik kedvencem volt ;)

na meg a 'xy of heavens' cuccok is valszeg visszatérnek...mondjuk már annak is örülnék ha végre-valhallára megtudnánk a többi karaktert is ;)
  • mephi666
    a tehenek mindig előjönnek... kb 99%, hogy itt is lesz... nem árulták el blizznél, de tuti h lesznek bocik :) őket imádtam multishot amával irtani... tucatjával dőltek...

pár dologban bízok, hogy visszatérnek: itemek dia1-2ből... pl arkaine's valor... imádtam azt a páncélt az 1. részben... másodikban viszont annyira nem lett táp... meg tyrael's might is megjelenhetne... veil of steel-ről meg ne is beszéljünk :) van pár ilyen cucc, amik nagyon tetszettek már bő 10éve is és szeretném, ha visszatérnének... :) royal crown is szép volt... meg az undead crown is... butcher bárdja is az 1. részben kemény volt... (unusual item dmg-el :)) sok idő van még a 3. részig sajnos :(
  • gfreak
    a level cap egy kicsit aggaszt azért, de inkább legyen több build mint száz clevel ;)

kiváncsi leszek a set-ekre is, remélem lesz pár amiért érdemes lesz mindent átkutatni xD

ne meg remélem lesz egy jópofa rejtett pálya (MooMoo?MooMooMoo!)
  • mephi666
    nekem elég lenne a 3 szint :) normal/nightmare/hell... dia1-ben amikor kicsit rutinosabb lettem, íjásszal mindig azt csináltam, hogy lementem pár szintre normalon és ha meglett a 100% hit rating (esetleg vásárolt magic cuccokkal), irány nightmare, majd pár szint múlva hell :) kicsit nagyobb kihívást jelentett, mint normalon gyűrni... meg 1-2 óra alatt simán lvl25 fölött voltam...

a tápolás meg mindig a dia alapja volt :) nem lenne rossz, ha tényleg úgy lenne, ahogy ígérik: elérhetőbb max lvl, mint most a 99 és max szintre is cuccok :) kicsit wow irányba lépne ezzel a játék, de ha kellően sok lenne a lehetőség/build/cucc, jó lenne :)
  • gfreak
    masszív tápolás legyen xD és legalább hat nehézségi szint xD

aztán hulljon a férgesdémonok áradata! :D:D:D
  • Kandurex
    ...és ne hagyd ki a legfontosabbat, a tápolást :)
  • mephi666
    voltak asszem olyanok, akik mage-el ölték ütéssel :) mindenféle spell nélkül (talán mana shield volt egyedül engedélyezve) és itták a potit, mint a gép...

dia2-ben viszont elég szerencsétlen dolog volt közelharci karikkal rámenni (magas damred/resik nélkül), mert irtózatosakot csapott a félig fizikai tüzes lightning :) palával szívtam rendesen... sorcival viszont minden boss könnyű: static field, aztán pl frozen orb... van pár kedvenc buildem... sokan szidták a multishot amát én viszont azt is imádtam... sorci után szerintem a legjobb tömeggyilkos karinak... kombinált dmg-el multishot, mellé life/manaszívás meg átütő nyílvesszők meg cb... durván szedi a tömeget :) bízok benne, hogy a d3 a sokfajta buildről és cuccról fog szólni és jó pörgős-hangualatos lesz... :)
  • gfreak
    ja, a darázslónőknek könnyű ;) mondjuk még a barbárral lehetett ugrálni jól ;)

az egy megunhatatlan és abbahagyhatatlan volt...és szerintem tartom a "minden idők legszerencsétlenebb warriorja" címet, diablót egy sima bastardsworddal szeleteltem, mert semmit nem dobott a játék első végigjátszásra ;)
  • mephi666
    egyedül sorcival szerettem... fcr+tele aztán átugráltam kurast bazaar-ig :) nagyjából lehetett tudni, hol a flayer jungle a quest miatt... aztán kb ennyi... ha tehettem, ott időztem legkevesebbet... single-ben pár éve, amikor aktívan gyűrtem a 2. részt, sokan nem hitték el, h 2nap alatt simán elvittem 1 karit 0ról hell baal-ig :) jó kis pörgős játék... bízok benne, hogy a 3. rész atmoszférája jól el lesz találva, mert az 1. részt soha nem tudtam megunni, viszont a másodiktól néha csömöröm lett...
  • gfreak
    fújj a dzsungel de vérszar volt...a legszarabb act volt a hármas, a dzsungel miatt...

garaib: de legkésőbb 2010ben nyomhatjuk xD ugye Davidus? :D:D:D
  • Davidus
    igen
    2011
  • garaib
    Sziasztok!

Tényleg őszre várható?

Üdv,
  • mephi666
    a gameplay múvinál direkt mondták, hogy előre scriptelt volt minden drop meg a pálya is előre elkészített volt... de a végleges verzióban random generáltak lesznek a pályák, a dropok meg még randomabbak lesznek :) direkt csinálták így a trailert, hogy azt mutathassák, amit akarnak... szerencsére nem statikus lesz a környezet, mint ahogy már az 1. részben sem volt az... d2-ben engem kifejezetten idegesített pl 1-2 terület: mondjuk a rohadt dzsungel... rühelltem mindig... a d3-as videó alapján sokkal hangulatosabbnak tűnik az atmoszféra :)
  • Phoenix007
    Na majd nézd már meg a barbár gameplay muvit mégegyszer, aztán meséld el nekem, hogy te hogy generálnál olyat random... Scriptelt események fognak random helyeken jelentkezni, valami ilyesmire emlékszem, de hogyha ilyen pályákat tudnak generálni, hát akkor le a kalappal. Mindenesetre nagyon remélem, hogy neked lesz igazad!

Peace!
  • r4pt0r
    Tudom, de az már elég nagy eltérés. :D
  • werkfilm
    nem nagyon, csak a dungeonok lesznek generáltak, a fenti világ állandó
  • r4pt0r
    El vagy tévedve. :P Nem kicsit hanem nagyon. :D
  • Phoenix007
    >Lehet már tudni arról valamit, hogy a pályák a harmadik részben is
    >véletlenszerűen generáltak lesznek, mint az előző két részben?

Ezek már épített pályák lesznek, mondták valamelyik BlizzCast-ban.
  • SLICK
    úristen!
    dehogy jelent meg, még legalább 2 év mire kiadják
  • steweee
    kérdeztem korábban, hogy megjelent e. válasz az volt hogy igen....

nade senki nem tud még csak a demo verziójáról. szóval teljes játék van már vagy még várni kell rá?
  • bgabor
    Fizetős meg konzolos diablo? Ne is reménykedj...

Szigorúan PC only, ahogy a Starcraft 2 is. Csak hogy legyen mit a "PCs játékoknak végleg leáldozott" féle szöveget nyomatók orra alá dörgölni.
  • bgabor
    Lehet már tudni arról valamit, hogy a pályák a harmadik részben is véletlenszerűen generáltak lesznek, mint az előző két részben? Ez a funkció óriásit dobott a második rész újrajátszhatóságán.

Például a Titan's Questben kifejezetten rossz volt, hogy már másodjára pontosan tudtam, mikor mi következik.
  • bgabor
    A Lionhead? Az a lionhead aki olyan óriásit bukott a fable és a black and white játékaival? Nem hiszem.
    Mellesleg pedig az fogja megcsinálni aki a licensz tulajdonosa.
  • ProGabe #5058
    úgy látszik van valami a levegőben. én nemrég játszottam újra a DK 2-őt és elgondolkodtam, hogy kik csinálhatnák meg a 3-mat. vagy Blizzard, vagy - természetesen - a Lionhead
  • mephi666

szerintem dk3-ra nem sok esély van :( sajnos... az első 2részt anno imádtam... főleg az 1. volt a nagy kedvenc, mert stílust teremtettek vele... kár, hogy nincs folytatása... az overlord hasonló játék lett, de nekem nem tetszett... túl színes meg bugyuta volt... :S dk-t akarok... imádtam, ahogy a mystressek szórakozásból kínozták egymást... meg horny is rendet tett, ha szükség volt rá :)

a konzolos dolog meg ökörség, még mindig így látom... :)
  • EnZsolt
    Mennyi esélyt láttok, hogy az új titokban fejlesztett Blizzard játék a Dungeon Keeper 3 legyen? :D

A játék meg biztos fizetős lesz, mert el kell menni a boltba és megvenni.

Konzol megjelenés meg szerintem csak akkor lehetséges, ha PC-n letaroltak mindent :)
  • TDC Geronimo
    SNESre
  • SLICK
    a baszna még be, hogy fizetős legyen! :D loálmár.... bár úgysem lesz fizetős, szal igazán nem is kéne vele foglalkozni
  • Narxis
    diablo 3-at
  • TurboX
    !
  • SLICK
    mit akarsz, hogy fizetős legyen?
  • Bhalage
    wiire talan nem is, xboxra realisnak tartom, hogy kijojjon akar.
  • Bhalage
    tökmind1 de remélem fizetős lesz
  • KaszaN
    Na az szép :D
  • szucsy89
    :Dsadasdsa
  • ProGabe #5046
    majd onnan tudod, hogy lesz dátum, hogy a bejelentéstől számított ~3 percen belül meg fog duplázódni a hsz-ek száma :)

amúgy ez 2 éven belül nem fog bekövetkezni (mindjárt indul sc2 beta, de dátum még sehol). Davidus lassan nézegetheti a bantu faszokat gugliban, hogy igazán jót válasszon na jó, erre is ráér még
  • Davidus
    pcre vagy wiire?
  • KaszaN
    Tudni má hogy mikor jelenik meg a játék?
  • Phoenix007
    Ne riogassatok ilyen baromságokkal kora reggel, maj'nem visszajött a kávé az orromon...