78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
jaja :S -
ajj jöjjön már ki ::S::S -
>van meghívód?
Áhh ... honnan lenne ...
>leszünk barátok?:C
Na barátom, az viszont van már elég :D -
r4pt0r #5119 Nah lehet jelentkezni SC2 betara, csak beszélni kellet róla. :D -
az majd kiderül :D -
álmodozzatok csak
-
addig valogatsz neked is fizetned kell egy kort xD -
inkább vodkát :D
[bort se szereti] -
kapsz bort, egye fene :D -
nem rossz ötlet, csak az a baj, hogy én a sört nem szeretem
-
Támogatom. -
remek ötlet, támogatom! leegyszerűsítve így néz ki: elmegyünk sörözni és Davidus fizet (na meg persze berkaja a bantupélót a logójába xD) -
mephi666 #5110 lehetne csinálni szavazást, én 2010karácsonyra tippelnék :S sört kellene feltenni tétbe... mindenkinek mondjuk 1-et alapba, aztán amikor hivatalosan bejelentik, megjelenés előtt 1-2héttel összeülni és elfogyasztani, hogy jobban teljen addig is az idő :) azok fizetnének, akik legnagyobbat tévedtek :) -
És még több is lehet nála(Nem is olyan hülyeség hogy egy inventory-nyi cucc van nálunk
)
-
új barbár art
én 7 db fegyvert számoltam rajta:D -
Szeszmester #5107 Mármint a Diablo, ugye? Szerintem is legalább másfél. -
Braveheart #5106 Gyerekek, viccen kívül, korábbi tapasztalataim alapján másfél-két év simán lesz, míg kijön a játék... én sem örülök neki, de ez van... -
van meghívód? leszünk barátok?:C -
Na meg ha már tudnánk legalább a bétával multizni, sokkal jobban viselnénk a hosszadalmas várakozást, akkor már nem érdekelne engem sem annyira, hogy kijön-e idén a full :) -
r4pt0r #5103 Ha kijön a Beta akkor szerintem nem kell sok idő hogy kész legyen. Gondolom a betat azért akarják hogy megjelenéskor már elég kiegyenlítettek legyenek a fajok. Szerintem SC2 közel jár a megjelenéshez. Idén szerintem tuti kijön. -
lassan ott tartunk, hogy SC2 esetén sem biztos az idei megjelenés. hónapok óta(!) "mindjárt itt a beta" stádiumban van az is :( -
r4pt0r #5101 Ez azt is jelenti hogy idén biztos hogy nem lesz kiadva (mondjuk ez tény volt, csak egyesek reménykedtek. :D) -
sztem blizzconig nem is lesz -
Kicsit kihalt a topik. Legalább így tudom, hogy semmi új hír nincs egyelőre. :) -
fellőtték a barbárt is -
Hát a nemét elméletileg változtathatod végre (tehát lehetsz Sorcerer is ;) ), viszont a megjelenés szerintem nem szabadon változtatható -
YakHead #5096 A sok választási lehetőséggel az a baj, hogy mindegyik más más játékélményt kínál...ezért mindegyikből indítani kell egyet majd 
Mondjuk én már úgyis letettem a voksom a Sorceress kaszt mellett. Viszont az érdekelne, hogy lehet-e majd variálni a megjelenését a karakternek (hajszín, bőrszín, arc, stb.)? -
lesz még egy iLLYász meg valami pajzsos kardos -
nekem a Necro volt az utolsó karakter amivel újra végigvittem a játékot. Semmi bajom nem volt vele, sőt tetszett is, csupán nem fogott meg. Azért remélem ez a Witch-doktor némiképp pótólni fogja vagy közel olyan jó lesz mint a Necro. Mondjuk nekem annyi bajom van vele, hogy a kinézete nem tetszik. Ez a woodoo Kunta Kintés megjelenés nem tetszik.
Amúgy a másik két karaktar egy íjász és egy harcos-varázsló lesz, szerintem. -
necro már tuti nem lesz..sok lenne a varázshasználó ;)
még középút-karakterünk nincs (varázsló-harcos kombó) viszont, egy ilyet várhatunk még tutira (a paladin helyére) -
szerintem valami hasonló lesz a kettő megmaradtból az egyik. én még mindig necrot akarok :) -
ami azt illeti egy Druida szerű karaktert elviselnék Diablo 3-ban. Ez az átváltozósdi mindig is bejött. -
a +2 to all skill-ről jutott eszembe: valami 200+ felett lehetett az összes skill amit kifeljlesztettem, egyedül a druidánál nem volt jó ez, mivel ha átváltoztam farkassá akkor lefagyott a gép :D Haverék is ki voltak akadva, hogy multiban egyszer csak benyomtam és leállt minden
-
r4pt0r #5089 Hát hozzáteszem az elején én se játszottam battlen. Azok voltak a szép idők amikor gyaloglón a diablo szobában kerestünk ellenfeleket aztán had szóljon a duel. :D -
mephi666 #5088 én is csak nyáron kezdtem el battle neten szórakozni... addig 8éven keresztül single-ben nyomtam... esetleg néha lanon... :) tavaly jóáron volt az 576 shopban a d2+lod és úgy voltam vele, hogy megérett a vételre :) így modokkal értem már, amit mondasz... én a retro-t próbáltam, volt abban is táp azért rendesen :) socketelt öv-cipő-kezes... bele +2allskilles jewelek... elég durva karikat lehetett csinálni... a sorcim chain lightningjának a plafonja asszem 160k körül mozgott :) players8ban is lehetett vele irtani kegyetlen módon... plugy-t tettem mellé, hogy legyen nagy közös stash is... rare cuccokat meg kockában át lehetett unique-á forgatni... eltöltöttem vele 1-2napot, h minden unique cuccból minimum 1 legyen :) aztán haverral nyomtuk úgy a gépemen, hogy közös stashből öltöztettük a karikat és pakoltuk vissza a régi cuccokat... jah, meg olajok is voltak abban a modban rendesen... inkább: qrvasok táp volt benne :))) -
Battle neten nem is játszottam. Akkor még nem volt korlátlan netem (56k rulz)
Éppen ezért mondtam, hogy haverokkal Multiban összeálltunk és ott játszottunk. -
r4pt0r #5086 Nah de ez nem eredeti hanem modolt diablo. Battle.net meg nem szereti. :P -
tényleg, kiváncsi vagyok visszajön-e a cube ;) -
ja igen azt elfelejtettem mondani, hogy volt 3 patch felrakva. Egyik egy picivel megnövelte az inventory, a cube és a láda tárhelyét, volt egy ami gyorsabb fejlődést tette elhetővé (ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megöltél két szörnyet és már fejlődtél 20 szintet vagy vmi, az első Act-ban max 18 szintig jutottunk el), a 3. patch pedig néhol megváltoztatta a szörnyeket, pl: a 2. Act-ban az egyik pincében kutyák jöttek, amik pl tényleg XP szerzés céljából kerültek be. De itt is csak max 33 lvl-ig lehetett felmenni. A 3-4. Actban olyan nagy változás nem volt. Ja de, a 3. Actban az egyik pincében volt bezárva 5 Diablo, akik kicsit táposak voltak, alig lehetett őket megölni, még az extra cuccok is alig értek valamit. De amúgy ez semmi pluszt nem adott végülis. Az 5-ben a három barbár (Talic, Corlic, Madawic) volt a felelős XP szerzésben. És asszem pont ugyan ez a patch volt az ami a bociknál is lehetővé tette az "alapanyagok" hullását. Ilyenek voltak a boci farok, boci szarv, a szív meg még valami, ez nem jut eszembe.
Voltak nekem leírásaim is meg sok egyéb táblázat is, amik tartalmazták a Horadric Cube "receptjeit", vagyis hogy egyes cuccokat miből lehet kikeverni.
Nagyjából ennyi. :) -
mephi666 #5083 hát szerintem keversz valamit, mert cube-ban mod nélkül crafted cuccokat lehetett összehozni, azok meg annyira azért nem voltak erősek, mint 1-1 komplett set vagy unique cucc... :) meg bociknál nem tudom milyen alapanyagra gondolsz? nincs kizárólag olyan komponens, ami csak ott hullik... leszámítva pl cow king setet, aminek a tagjai a bocikirálytól hullhatnak, de ez annyira nem is erős öldöklésre...