78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
most még csak nevettek rajta
-

-
Szerintem meg akármelyik is lesz,Davidus elbukta,és jöhet az új logo
-
húha, túltengő optimizmus, ezt már szeretem! :D -
dehogy...azt jelenti hogy korábban jön mint 2011 ;) -
nem, mert pont azt jelenti , hogy nem jön ki 2011-ig a játék! -
igazából ennek két oka van: 1.: vicces lesz Davidus logója, de legfőképpen 2.: az azt jelenti majd hogy KIJÖTT!!!
-
sirdond #5155 valahogy el kell adni az újságot... :D -
ők már csak ilyen beavatottak -
egyik magazin 2009 októberi megjelenést ír ,csak tudnám honnan veszik az infót 
-
Én nem tudom, lehet hogy velem van a baj, majd elmegyek orvoshoz, de miért akartok ti mindenáron bantunégerbránert bámulni a fórumon? :D
Hegi, te nem akarsz valami fogadalmat tenni? :) -
szerintem amint megjelenik es teved, abban a pillanatban rakhatja a bantubrokit :D -
Igen, de az eredeti szöveg szerint 2011-ben teszi be az említett nemiszervet :D -
XD -
remélem 2009ben nem jelenik meg az sc2, mert akkor már 2010 január 1.jén csodálhatjuk davidus bantunégerfasz logóját -
<mrbrodix opinion>
Sajna az is szerencse,ha 2010 végére megjelenik.
2010 elejére legfeljebb egy ,,very-very absolute alpha" verzióhoz juthat hozzá a nép,de azt is torrent oldalról lehet majd beszerezni.
</mrbrodix opinion> -
"Diablo3: 2010 eleje"
:DDD
-
sztem amúgy így fognak megjelenni:
SC2: 2009 vége
Diablo3: 2010 eleje
SC2 kieg: 2010 vége
WoW kieg: valahol a d3 és az sc2kieg között... -
remélem fog futni a gépemen :S:S:S -
-
Ragnar360 #5142
-
Akkor jó. mert megvettem volna csak ki akartam próbálni előtte -
warez verzió nem készül a játékról, azért is jelenik meg későn, mert a védelmet tökéletesítik a feltörés ellen. -
Cs all! Lehet valamit tudni a megjelenésről vagy akár warez verzióról? -
Még szerencse.
Azér az,ha pénzzel erősebb karaktert lehetne csinálni,akkor azzal egy az egyben kijelentené a Blizzard,hogy eladta a lelkét.
Bár ha Box-ra valóban ki fog jönni(emlékszem,valamivel lentebb volt róla szó,bár tán végül is kiderült,hogy kamu hír),akkor azzal is ezt mondja. -
mephi666 #5137 azt mondták, hogy semmi effektív előnyük nem lesz a fizetősöknek... csupán ilyen-olyan módosítások lehetnek a karaktereiken, meg talán kiemelt figyelmet élvezhetnek... passz... Barnus tudná igazán jól elmondani... lényegében: battlenet2 ingyenes, és a fizetősöknek semmi olyan előnyük nem lesz, amitől erősebbek lehetnének pl a karaktereik... -
xDDDD
Különben asszem ha lesz elég pénzem,azt is megveszem,mer nagyon jó lenne battlenet-en nyomulni.
Különben akkor hogy is lesz a battlenet Diablo 3-ban?
Alap ingyenes,extra cuccok pénzesek?
Remélem.
Semmi kedvem fizetni még csak azér is,hogy fenn lehessek.
Hát reméljük a legjobbakat. -
Az zsír lesz. -
mephi666 #5134 hát a 3-é :) főleg h addig 1-2év még legalább és lehet h azt is megadóztatják a végén... lehet h kivetnek "gonoszsági adót" a játékokra és csak a hello kitty kategóriájúakra nem kell fizetni :) -
ja,és igen,én is a Gold-ot vettem meg,tehát az expansion is mellette van. -
Nem kösz,már így is túlságosan tiszta a lelkiismeretem ;)
Különben habár valóban jó érzés,hogy eredeti,a fő ok az volt,hogy felmehessek battlenet-re.
2 napja van meg,eddig 15-ös szintig vittem,és épp most jön Andariel küldetése.
Különben a Diablo 2-nek,vagy 3-nak az árát véled 13-14 ezernek? -
mephi666 #5131 adok egy számlaszámot, engem is támogathatnál... garantálom, hogy az is jó érzés lesz ;)
egyébként én is hasonló felindulásból vettem meg 1éve a dia2 packot... :) attól félek, hogy ha kijön a 3. rész, kb 13-14ezer körül lesz az ára -
Habár nem 3,de azért diablo:
Végül én is beszereztem eredetiben a Dio 2-t!
Jó érzés,hogy támogathattam a Blizzardot!:D -
Igen, arra gondoltam. :) -
így van! aug 21-22 -
r4pt0r #5127 Blizzcon. :D -
Majd valami nagyobb szabású rendezvényen lesz legközelebb bejelentés szerintem. -
ha jól tudom ez is 4 Actból áll. Egy régebbi interjú során mondták. -
Gabesz026 #5124 Hi!
Bárcsak igazad lenne hogy jövő karácsonyra játszunk vele ,de ebben énsem bízom.
A többi karakternek még nyoma sincs és olyan hírrel sem találkoztam hogy momdjuk befejezték az act 2 vagy egyátalán valami infó hogy hány actból fog állni a game és most hol tartanak. :( -
Ragnar360 #5123 Szerintem jövőre 2010-ben fogják kiadni, ez több mint valószínű - szép kerek 10 évre a 2. résztől :P
Az SC2 béta szépen lemegy és november,dec környékén fog jönni a release...
(jegyezzük fel:P)