78998
  • Davidus
    most még csak nevettek rajta
  • Narxxis
  • brodix
    Szerintem meg akármelyik is lesz,Davidus elbukta,és jöhet az új logo
  • ProGabe #5159
    húha, túltengő optimizmus, ezt már szeretem! :D
  • gfreak
    dehogy...azt jelenti hogy korábban jön mint 2011 ;)
  • ProGabe #5157
    nem, mert pont azt jelenti , hogy nem jön ki 2011-ig a játék!
  • gfreak
    igazából ennek két oka van: 1.: vicces lesz Davidus logója, de legfőképpen 2.: az azt jelenti majd hogy KIJÖTT!!!
  • sirdond
    valahogy el kell adni az újságot... :D
  • terribad
    ők már csak ilyen beavatottak
  • Tatyla
    egyik magazin 2009 októberi megjelenést ír ,csak tudnám honnan veszik az infót
  • Phoenix007
    Én nem tudom, lehet hogy velem van a baj, majd elmegyek orvoshoz, de miért akartok ti mindenáron bantunégerbránert bámulni a fórumon? :D

Hegi, te nem akarsz valami fogadalmat tenni? :)
  • gfreak
    szerintem amint megjelenik es teved, abban a pillanatban rakhatja a bantubrokit :D
  • Agamemnon69
    Igen, de az eredeti szöveg szerint 2011-ben teszi be az említett nemiszervet :D
  • Hegi90
    XD
  • jazzy
    remélem 2009ben nem jelenik meg az sc2, mert akkor már 2010 január 1.jén csodálhatjuk davidus bantunégerfasz logóját
  • brodix
    <mrbrodix opinion>
    Sajna az is szerencse,ha 2010 végére megjelenik.
    2010 elejére legfeljebb egy ,,very-very absolute alpha" verzióhoz juthat hozzá a nép,de azt is torrent oldalról lehet majd beszerezni.
    </mrbrodix opinion>
  • TurboX
    "Diablo3: 2010 eleje"
    :DDD

• Hegi90
    sztem amúgy így fognak megjelenni:
    SC2: 2009 vége
    Diablo3: 2010 eleje
    SC2 kieg: 2010 vége
    WoW kieg: valahol a d3 és az sc2kieg között...
  • Hegi90
    remélem fog futni a gépemen :S:S:S
  • XenHai
  • Ragnar360
  • elitehun
    Akkor jó. mert megvettem volna csak ki akartam próbálni előtte
  • SLICK
    warez verzió nem készül a játékról, azért is jelenik meg későn, mert a védelmet tökéletesítik a feltörés ellen.
  • elitehun
    Cs all! Lehet valamit tudni a megjelenésről vagy akár warez verzióról?
  • brodix
    Még szerencse.
    Azér az,ha pénzzel erősebb karaktert lehetne csinálni,akkor azzal egy az egyben kijelentené a Blizzard,hogy eladta a lelkét.
    Bár ha Box-ra valóban ki fog jönni(emlékszem,valamivel lentebb volt róla szó,bár tán végül is kiderült,hogy kamu hír),akkor azzal is ezt mondja.
  • mephi666
    azt mondták, hogy semmi effektív előnyük nem lesz a fizetősöknek... csupán ilyen-olyan módosítások lehetnek a karaktereiken, meg talán kiemelt figyelmet élvezhetnek... passz... Barnus tudná igazán jól elmondani... lényegében: battlenet2 ingyenes, és a fizetősöknek semmi olyan előnyük nem lesz, amitől erősebbek lehetnének pl a karaktereik...
  • brodix
    xDDDD
    Különben asszem ha lesz elég pénzem,azt is megveszem,mer nagyon jó lenne battlenet-en nyomulni.
    Különben akkor hogy is lesz a battlenet Diablo 3-ban?
    Alap ingyenes,extra cuccok pénzesek?
    Remélem.
    Semmi kedvem fizetni még csak azér is,hogy fenn lehessek.
    Hát reméljük a legjobbakat.
  • Narxxis
    Az zsír lesz.
  • mephi666
    hát a 3-é :) főleg h addig 1-2év még legalább és lehet h azt is megadóztatják a végén... lehet h kivetnek "gonoszsági adót" a játékokra és csak a hello kitty kategóriájúakra nem kell fizetni :)
  • brodix
    ja,és igen,én is a Gold-ot vettem meg,tehát az expansion is mellette van.
  • brodix
    Nem kösz,már így is túlságosan tiszta a lelkiismeretem ;)
    Különben habár valóban jó érzés,hogy eredeti,a fő ok az volt,hogy felmehessek battlenet-re.
    2 napja van meg,eddig 15-ös szintig vittem,és épp most jön Andariel küldetése.
    Különben a Diablo 2-nek,vagy 3-nak az árát véled 13-14 ezernek?
  • mephi666
    adok egy számlaszámot, engem is támogathatnál... garantálom, hogy az is jó érzés lesz ;)

egyébként én is hasonló felindulásból vettem meg 1éve a dia2 packot... :) attól félek, hogy ha kijön a 3. rész, kb 13-14ezer körül lesz az ára
  • brodix
    Habár nem 3,de azért diablo:
    Végül én is beszereztem eredetiben a Dio 2-t!
    Jó érzés,hogy támogathattam a Blizzardot!:D
  • xNoodlex
    Igen, arra gondoltam. :)
  • ProGabe #5128
    így van! aug 21-22
  • r4pt0r
    Blizzcon. :D
  • xNoodlex
    Majd valami nagyobb szabású rendezvényen lesz legközelebb bejelentés szerintem.
  • SLICK
    ha jól tudom ez is 4 Actból áll. Egy régebbi interjú során mondták.
  • Gabesz026
    Hi!
    Bárcsak igazad lenne hogy jövő karácsonyra játszunk vele ,de ebben énsem bízom.
    A többi karakternek még nyoma sincs és olyan hírrel sem találkoztam hogy momdjuk befejezték az act 2 vagy egyátalán valami infó hogy hány actból fog állni a game és most hol tartanak. :(
  • Ragnar360
    Szerintem jövőre 2010-ben fogják kiadni, ez több mint valószínű - szép kerek 10 évre a 2. résztől :P

Az SC2 béta szépen lemegy és november,dec környékén fog jönni a release...

(jegyezzük fel:P)