78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Igen, kell is...
mondjuk érdekes, hogy mindenki visszavárja az alapkarakatereket (AMI NEM BAJ), és a Blizzard eleget is tesz...csak pont a maximál hangulatú karaktert hagyják ki...
...necro...
-
Én valami amazon szerűnek örülnék a legjobban, de legalábbis ranger/archer "félének". -
végignéztem az eddigi megjelent videókat a játékról, és annyit elértem vele, hogy megint "mikoradjákmárki" érzésem van. Még bő egy hónap BlizzConig, azért lassan jöhetnének apróbb infók, esetleg vmi sejtelmes kép lehet a következő karakterről.
Szerintetek milyen tipusú karakter lesz, amit majd be fognak jelenteni? -
>ekkor
:D:D:D
epic pwnage... -
ekkor
nem lesznek töltőképernyők
mármint nem az fog történni, hogy csak simán elsötétedik a kép töltéskor, hanem olyan rövid a töltési idő, hogy erre nincs szükség. fasza -
lovaszi #5201 Mikor lesz BlizzCon? -
Mi? Stratégiai akciójáték? Van ilyen? Nameg hogy ez nem stratégiai játék hanem szerep. -
"Diablo 3 stratégiai akciójáték"
lál -
Hát én is úgy gondolom :D Aztán még év végéig várhatunk. De az oldalon úgy tették már hi hogy letöltés. -
Kicsit hamar kitették azt a hírt. :D -
Szevasztok kutatgatok a neten és ezt találom! Szerintetek most mi ez? Mert én nemlátok letölthetőt semmit. -
Gondolom a BlizzConig nem is lesz már semmi mozgolódás Dio3 téren. SC2-ről azért csurran-cseppen az infó. -
veniccdán
hónapok óta semmi értelmes hír :\ -
Hogy áll most mikor jelenik meg? -
Ragnar360 #5192 wah ez jó -
Ilyen diablot szeretnék! -
Ragnar360 #5190 lol, hát maradjunk inkább a dio-nál -
pedig az armorgamesen simán megállná a helyét egy flashgame formájában;) -
kétlem, h ezt így ebbe a formába bárhova is ki lehetne rakni, pláne nem a boltok polcára -
mephi666 #5187 ez mi? wowablo? valami karikatúra akarna lenni, vagy tényleg lesz ilyen játék? :S -
ehh, az ex-blizzardosok egy újabb próbálkozásának a trailere
sokan ilyennek látják (akarják láttatni) a D3-mat. tessák szépen összehasonlítani a kettőt. ég és föld. vagy mondjam úgy, hogy menny és pokol? -
Ragnar360 #5185 cöh, hülye - mostmár veled van problémám ;) -
Mi a problémád ezzel?
-
Ragnar360 #5183 vasziszdasz pm üzenete nekem - kicsit cenzurazva... - azért rakom be, mert most mutatta ki a foga fehérjét igazából, szal hadd lássátok ti is... - ne töröljék egy darabig a modik (hsz-t)
"Mi van kis*igány, nem ba*zott seggbe a *uzi*urva apád hogy már megint itt fröcsög a nyálad? Eredj és szopjál f*szt, te kis b*zi!
// Ja és anyádat is bas*d szájba!" -
új Blizzard játék!!! -
Quno, gyere errefelé gyakrabban, és mindig legyen nálad a troll-spray... -
Kedves vasziszdasz (vagy hívjunk sokadik álreg.-nek?!)! Elég sokaknak teli van a hócipőjük itt veled, úgyhogy el lehet hagyni csendben a topic-ot, ha nem tetszik a témája, vagy a lakók. Ellenkező esetben, újabb flémkeltések esetén megy egy kerek, szaftos banamai üdülés. (Én pl. sosem büntetek, csak és kizárólag banolok, ezt gondolom tudjátok.)
Utolsó esély máris eljátszva, ergó oda kéne kicsit figyelni! -
vasziszdasz #5179 Rendcsinálás volt. -
Namármost csak nálam van valami bug, hogy nem mutatja a hsz-eket május 22. óta, vagy jött végre a házigazda, és baltával cenzúrázott? :D -
ez háttérkép esélyes -
blizzconon lövik majd el a puskaport. örüljünk hogy addig legalább ennyit mutatnak:P -
az a durva, hogy ez a figura már tavaly október-november óta ott figyel battle.net fórumon egy blizzardos avatarjaként
értem én, hogy rengeteg dolguk van, de azért ennyire nem kéne visszafogni a tempót. ez a pár szörny + videó több hónapjukban volt. szó se róla, amíg blizzárdéknál elfogadnak egy egyszerű conceptet, addigra máshol már a 10-dik játék készül, de most tényleg olyan érzése van az embernek, hogy ezek sosem lesznek kész -
lunatic lol
-
+ képek meg artok -
monszter ápdét videóval! -
pontosan !nézd meg az mmokat hiába next gen a graf ha játék többi része 0.. -
A Diablot sose a csodálatos grafikája miatt szerettük (legalábbis én), nem tudom te hogy vagy vele. A Titan Quest meg úgy ahogy van, egy **ar. (kipróbáltam úgy mondom) -
vasziszdasz #5165 Sztem ilyen grafikával már 2 éve ki kellett volna adni, mire kijön ugyanolyan elavult lesz mint a dio2. A Titan Quest kb 2 éve tudta ugyanezt a szintet. -
mindenki félreérti..szerintünk 2011 előtt jön ki (tehát legkésőbb jövőre), Davidus szerint jön későn :D -
Néha az az érzésem, hogy a Diablo 3 topic lakói - Davidus fogadalma miatt - szinte örülnének, ha egy kicsit késne a Diablo 3 :-D