78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
DIABLO 3 INFÓKÖZPONT -
Spirit #5365 aktív accountok számának a wikipedia tavalyra 12 milliót ír, egyidejűleg átlag 200e emberrel, a wow-ra 11,5 milliót írnak.
AKárhogy is, nem lenézendő a battle.netes társaság szerintem.
Egyszerűen arról van szó,hogy a wow havidíjas, és sokkal többet hoz a konyhára a ráfordításhoz képest. -
nyilván ilyen kozmetikázott adat és a 15 év alatt létrehozott accountok száma nem pedig tegnap annyian léptek be d2vel játszani mint a wowba :) -
Spirit #5363 Épp most volt róla szó, hogy a Battle.net-en összesen többen vannak,mint amennyien Wowoznak.Tehát a rajongó táboruknak több a felét szembe köpik már évek óta a pénz miatt. -
Hugh Hefner #5362 amióta kijött az első screen, azóta ugyanolyan a stílus, kötve hiszem hogy 2 év múlva változna. pláne, hogy külön leszögezték, hogy nem fog, hiába picsog egy-két rajongó -
Lehet, mert a diablo2 egy már kész és kiadott játék, ez pedig egy 2 év múlva el fog készülni játék. -
Hugh Hefner #5360 a legfeltűnőbbek az oszlopok, meg a korlátok, ugyanannyira rajzfilmszerűen annak elnagyolva. ilyen azért a diablo 2-ben még csak hasonló sem volt -
Azok a játék motorjával készültek, persze nem is ott kápráztat el a motor, ...viszont lásd. játékmenet közbeni videót, vagy lentebb a képeket.
Ha minden igaz ilyenekkel nem fogsz találkozni a teljes játékban, helyettük full render CGI animációk lesznek Blizzard minőségben...azaz finom szólva földig fogja rombolni a nézeteidet a minőségi render CGI -vel kapcsolatban. :) -
Nálam tudod mi juttatta eszembe?annyit tok WoWról,h kecisokan nyomják,meg übergagyi grafja van...Meg láttam a South park Wowos részét :D
De a monkos intro nekem nagyon azt juttatta eszembe..Az a kidlgozatlanság,h minden szögletes,6szögletű bot,meg mikor a maszkos csávóval felfedette az igazi alakját egy varázslattal,a mozdulat tiszta Wow..Az a gyors gagyi izé:C
MEg mikor a szörnyet mutatták közelről,asszem mikor a földről kel fel,nálam nagyon csiri-csáré wowgayness dizájn jutott eszembe..Sőt az egész monsztáról..EGyedül az tetsszett,mikor a meteoresőt nyomta.Gameplay-jel semmi bahom..wow azé jutotte szembe,mer néhol szerintem látni,h wow style,meg mondták sokX h Wowból már ismert,wowból van az ötélet,blablabla. -
Shaolin jellegű pap, egyébként az első részben is szerepelt a Hellfire kiegészítőben. Szóval voltaképpen nem új karakter. -
amúgy ez a monk tulajdonképpen milyen karakter? Varázsló, harcos vagy a kettő vegyítése? -
totál behalt a stream :S -
nincs is vér a wowban
és nemtom hogy lehet összehasonlitani, nekem eszembe sem juttatja a wowot, pedig fél évet toltam -
nekem már legelöször is gyönyörü volt :] -
Nem tom h wowban milyen a vér,de nekem az kecire tetszik..Fröcsög,loccsan ahogy kell:O -
woáw, ez a Monk jól hangik 8o
Melee Kombózás, varázslás, East-European-feeling :D
-
Hugh Hefner #5350 nekem tetszik, de ez egy az egyben wow -
Á csak 5 klass lesZ?:O Nemááá:(
Aszittem 6. -
sirdond #5348 milyen fejet vágott a csávó a singer barbos kérdésnél :(
nem igazán tervezik,az ilyen irányú karakterfejlesztéseket -
Itt a Monk kiskorában:O
:P -
Fúúúú,...zsáknyi új kép van...azért csak szúrok párat :) Nagyon szép lett a játék!
-
ehh
nekem az ötlet tetszik. először nem is értettem, mit akarnak kihozni belőle, aztán szépen elmondták, tök jó. de nem tetszik sem a kinézete, sem a támadásai. még jó hogy van barbár és wizard :) -
r4pt0r #5344 Nem hiszem el wow alatt ment minden, itt meg egy csomo vid nem indul. :S -
Ez a MONK..végül is ODABASZ :D Csekk itt
Júúúúúúúúúúj...BRUTÁLIS a grafika! Ez igen! -
diablo halott műfajt képvisel, nincs konkurencia, ráér bármikor kihozni
sc csak koreát érinti, de ott még jól elvannak az 1.vel is
wow meg mindenkinek kell -
sc2 part1 elhalasztva jövőre, dio 3 még később jön, de azért egy újabb wow kieget sikerül összedobni időre :D -
sirdond #5340 atyaég
ezt nem lehet kivárni :D
a rúna rendszer ötlete tetszik -
ez jobb minőség szvsz -
Ez a becsapódos harcolós izé tiszta dragonball:p -
Eddigi legjobb stream szerintem -
r4pt0r #5336 Kezdődik. -
Nyáá ellőtték a poénom HW-n:)
A monk-a flúgos nyomozóst :) -
2min,lyááály -
r4pt0r #5333 Már csak percek kérdése, kezdjék már el. :D -
Képz:
-
Eofl,már asse tom hova irok :C -
Lyaly,most graf,mit számít...Dio 2 is hogy néz ki,meg mikori és még mindig játszanak vele.. -
Mert D3-mat már Isten is várja... és lenéz... és egyből tacsra megy a D3 oldala a hatalmas erők összeférhetetlensége miatt... ezért van ez így...
"DIABLO3 ISTEN IS EZZEL TOLJA MAJD" -
11 -től,...remélhetőleg addigra feléled a diablo3.com is....egyébként mekkora röhej már, hogy a wow oldala tökéletesen megy, addig a dioé teljesen meg van purcanva...nem kicsit látszik mekkora óriási különbség van a két tábor között....wowgayness...pfeeej! -
És ahelyett,h a Diablo 3a ecsetelnék,már v 1,5 órája wow-gayness megy :C
Az mikor kezdődik?keresni akartam vmi menetrendet,de vhogy minenhonan eltünt..Hwról is,arra emléyek,h vmikor 11kor lesz vmi,de nem tom pontosan :C