78998
  • AntiHero
    DIABLO 3 INFÓKÖZPONT
  • Spirit
    aktív accountok számának a wikipedia tavalyra 12 milliót ír, egyidejűleg átlag 200e emberrel, a wow-ra 11,5 milliót írnak.
    AKárhogy is, nem lenézendő a battle.netes társaság szerintem.

Egyszerűen arról van szó,hogy a wow havidíjas, és sokkal többet hoz a konyhára a ráfordításhoz képest.
  • terribad
    nyilván ilyen kozmetikázott adat és a 15 év alatt létrehozott accountok száma nem pedig tegnap annyian léptek be d2vel játszani mint a wowba :)
  • Spirit
    Épp most volt róla szó, hogy a Battle.net-en összesen többen vannak,mint amennyien Wowoznak.Tehát a rajongó táboruknak több a felét szembe köpik már évek óta a pénz miatt.
  • Hugh Hefner
    amióta kijött az első screen, azóta ugyanolyan a stílus, kötve hiszem hogy 2 év múlva változna. pláne, hogy külön leszögezték, hogy nem fog, hiába picsog egy-két rajongó
  • jazzy
    Lehet, mert a diablo2 egy már kész és kiadott játék, ez pedig egy 2 év múlva el fog készülni játék.
  • Hugh Hefner
    a legfeltűnőbbek az oszlopok, meg a korlátok, ugyanannyira rajzfilmszerűen annak elnagyolva. ilyen azért a diablo 2-ben még csak hasonló sem volt
  • Kandurex
    Azok a játék motorjával készültek, persze nem is ott kápráztat el a motor, ...viszont lásd. játékmenet közbeni videót, vagy lentebb a képeket.

Ha minden igaz ilyenekkel nem fogsz találkozni a teljes játékban, helyettük full render CGI animációk lesznek Blizzard minőségben...azaz finom szólva földig fogja rombolni a nézeteidet a minőségi render CGI -vel kapcsolatban. :)
  • berlinboy6329
    Nálam tudod mi juttatta eszembe?annyit tok WoWról,h kecisokan nyomják,meg übergagyi grafja van...Meg láttam a South park Wowos részét :D

De a monkos intro nekem nagyon azt juttatta eszembe..Az a kidlgozatlanság,h minden szögletes,6szögletű bot,meg mikor a maszkos csávóval felfedette az igazi alakját egy varázslattal,a mozdulat tiszta Wow..Az a gyors gagyi izé:C

MEg mikor a szörnyet mutatták közelről,asszem mikor a földről kel fel,nálam nagyon csiri-csáré wowgayness dizájn jutott eszembe..Sőt az egész monsztáról..EGyedül az tetsszett,mikor a meteoresőt nyomta.Gameplay-jel semmi bahom..wow azé jutotte szembe,mer néhol szerintem látni,h wow style,meg mondták sokX h Wowból már ismert,wowból van az ötélet,blablabla.
  • Kandurex
    Shaolin jellegű pap, egyébként az első részben is szerepelt a Hellfire kiegészítőben. Szóval voltaképpen nem új karakter.
  • SLICK
    amúgy ez a monk tulajdonképpen milyen karakter? Varázsló, harcos vagy a kettő vegyítése?
  • brodix
    totál behalt a stream :S
  • Rage47
    nincs is vér a wowban

és nemtom hogy lehet összehasonlitani, nekem eszembe sem juttatja a wowot, pedig fél évet toltam
  • Rage47
    nekem már legelöször is gyönyörü volt :]
  • berlinboy6329
    Nem tom h wowban milyen a vér,de nekem az kecire tetszik..Fröcsög,loccsan ahogy kell:O
  • kuci06
    woáw, ez a Monk jól hangik 8o
    Melee Kombózás, varázslás, East-European-feeling :D

• Hugh Hefner
    nekem tetszik, de ez egy az egyben wow
  • berlinboy6329
    Á csak 5 klass lesZ?:O Nemááá:(
    Aszittem 6.
  • sirdond
    milyen fejet vágott a csávó a singer barbos kérdésnél :(
    nem igazán tervezik,az ilyen irányú karakterfejlesztéseket
  • berlinboy6329
    Itt a Monk kiskorában:O

:P
  • Kandurex
    Fúúúú,...zsáknyi új kép van...azért csak szúrok párat :) Nagyon szép lett a játék!

• ProGabe #5345
    ehh

nekem az ötlet tetszik. először nem is értettem, mit akarnak kihozni belőle, aztán szépen elmondták, tök jó. de nem tetszik sem a kinézete, sem a támadásai. még jó hogy van barbár és wizard :)
  • r4pt0r
    Nem hiszem el wow alatt ment minden, itt meg egy csomo vid nem indul. :S
  • Kandurex
    Ez a MONK..végül is ODABASZ :D Csekk itt

Júúúúúúúúúúj...BRUTÁLIS a grafika! Ez igen!
  • terribad
    diablo halott műfajt képvisel, nincs konkurencia, ráér bármikor kihozni
    sc csak koreát érinti, de ott még jól elvannak az 1.vel is
    wow meg mindenkinek kell
  • Narxis
    sc2 part1 elhalasztva jövőre, dio 3 még később jön, de azért egy újabb wow kieget sikerül összedobni időre :D
  • sirdond
    atyaég
    ezt nem lehet kivárni :D
    a rúna rendszer ötlete tetszik
  • 5c0rp330n
    ez jobb minőség szvsz
  • berlinboy6329
    Ez a becsapódos harcolós izé tiszta dragonball:p
  • jazzy
    Eddigi legjobb stream szerintem
  • r4pt0r
    Kezdődik.
  • berlinboy6329
    Nyáá ellőtték a poénom HW-n:)

A monk-a flúgos nyomozóst :)
  • berlinboy6329
    2min,lyááály
  • r4pt0r
    Már csak percek kérdése, kezdjék már el. :D
  • Kandurex
    Képz:

• berlinboy6329
    Eofl,már asse tom hova irok :C
  • berlinboy6329
    Lyaly,most graf,mit számít...Dio 2 is hogy néz ki,meg mikori és még mindig játszanak vele..
  • Nenrandil
    Mert D3-mat már Isten is várja... és lenéz... és egyből tacsra megy a D3 oldala a hatalmas erők összeférhetetlensége miatt... ezért van ez így...
    "DIABLO3 ISTEN IS EZZEL TOLJA MAJD"
  • Kandurex
    11 -től,...remélhetőleg addigra feléled a diablo3.com is....egyébként mekkora röhej már, hogy a wow oldala tökéletesen megy, addig a dioé teljesen meg van purcanva...nem kicsit látszik mekkora óriási különbség van a két tábor között....wowgayness...pfeeej!
  • berlinboy6329
    És ahelyett,h a Diablo 3a ecsetelnék,már v 1,5 órája wow-gayness megy :C

Az mikor kezdődik?keresni akartam vmi menetrendet,de vhogy minenhonan eltünt..Hwról is,arra emléyek,h vmikor 11kor lesz vmi,de nem tom pontosan :C