78998
  • TurboX
    majd beszartam mikor megláttam, a többi epic kommentel együtt :D
  • terribad
    najo akkor hivatalosan is warezolom a d3t mert nem tudnám eltűrni hogy még véletlenül is egy ilyen emberrel játsszak együtt

• r4pt0r
    előbbi leakadt, most ez megy: http://www.justin.tv/kenion
  • r4pt0r
    Itt a tegnapi stream
    http://www.justin.tv/lualol
  • SötétBarom
    GTA 4 sokkal számításigényesebb.
  • r4pt0r
    Egyelőre én sem találok.
  • berlinboy6329
    Live stream van vhol?A tegnapi link amit néztem offline:(
  • Klemice
    gétéanégy.. legközelebb a krájzisz jön?
  • Kandurex
    Fogalmam nincs, PC -n nem játszottam GTA4 -et.

Egyébként, ahogy hallottam, az amúgy is egy fostalicska port lett, szóval kétlem, hogy bármiféle gépigény hasonlításba szerepelhet.
  • SötétBarom
    WAT

Te sem gondoltad komolyan, hogy ezzel a graffal és összetettséggel gépigényesebb lesz, mint egy GTA4?? :D
  • szucsy89
    viszont a w3al meg pont fordítva volt a leggyengébb gépeken is futott(személyes tapasztalat)
  • ProGabe #5395
    hopp, mi jutott eszembe, rá is kattintottam és igazam lett: Davidus, van egy rossz hírem :D
  • ProGabe #5394
    azt ugye mindenki tudja, hogy egészen konkrétan kijelentették, hogy az utolsó kasztot az egy év múlva esedékes Blizzconon fogják bemutatni!?
  • Kandurex
    Nézd meg lentebb az általam szúrt képeket,...képzeld el valami 10X annyi ellenféllel és nagyobb távlatból...kellesz ott majd az erős gép.

Egyébként kijövetelük pillanatában a Blizzard játékok nem számítanak kicsi "gépétkű" játéknak, emlékszem pl. a Diablo 2 1GB RAM környékén kezdte jól érezni magát akkor, amikor még 256MB volt elterjedve igazán-...
  • steweee
    néztem videókata monkró. egész komoly lesz ha 1x elkészül :)
  • AntiHero
    Sztem me nem kell hozzá majd izomgép. Amin most elmegy a WoW azona diablo 3 is elfog.
  • ladasz
    Nem folytatom tovább mert sokat kell várni egy egy letöltés közt.Inkább letöltöm az 1-et és végigviszem a Monk-kal:)
  • Kandurex
    hehe :) ...én meg pont azon aggódok, hogy a C2 8400 - ATI4870 - 4GB RAM kevés lesz majd...
  • Braveheart
    Vajon mekkora lesz a gépigénye? Félek nem lesz elég ilyen minőséghez a fél éves laptopom...
  • r4pt0r
    Sok sikert a vírusokhoz vagy a homár home videokhoz. :D
  • ladasz
    Jobban utánna kerestem ennek a nem hivatalos demo ügynek és találtam linkeket:Most töltöm és hátha tényleg az lesz.
  • sirdond
    dátumot nézted?
  • Kandurex
    Ami nem is baj, nincs kész a játék, minek kellene mindenféle pre - alpha -val nézegetni....na nem mondom,...ha esetleg csak akkora demót adnának ki, amit már elve a közönségnek is megadtak, mint lehetőséget a játékra a Blizcon -on....húúúú :)))
  • Agamemnon
    Ez van a lista alján: This is just a HD vid of the demo game of Diablo 3 being played
  • Rage47
    Állítólag #5359 renderelt videók lesznek a játékban, bár nem ezt nem tudom hogy fogják megcsinálni, nagyon brutál játék lesz akkor:D
  • ladasz
    Hali.Most Talltam egy linket ahol állitolag a diablo3 demoja van fennt.De már töröltékrapidról.Kiváncsi vagyok tényleg igaz volt e a hír.A link:
    http://pc-games.multimedia.md/games/diablo-3-official-demo-leaked.html
  • 5c0rp330n
    mondjuk a monk trailer (vagyis nem a gameplay) szerintem is eléggé wow-os broáfság volt (kinézet szempontjából.. ha egyszer az animációt megcsinálták nem értem miért nem lehetett rendesen lerenderelni..), remélem a játékban ilyenek nem lesznek nagy számban jelen
  • ProGabe #5379
    még mindig nem lehet letölteni EZT, ergo nem tudom letölteni a gameplayt HD-ban. gondoltam már, hogy írok nekik ez ügyben, de biztos megtette már másik 10e ember is
  • Rage47
    tényleg, nem tudtam mire hasonlít:D
  • tigeroo
    tiszta max payne 3
  • XenHai
    csak ne az legyen mint a wow al mindig turbozák a grafikát.Grafika 0 de a gép igénye nagyobb mint 1 aoc-e vagy 1 warhammer o-é...
  • SLICK
    szerintem sem...
    A grafika Blizzardos és nem WoW-os. Nem tudom, hogy egyesek mit tudnak még mindig a grafikán sípolni?
    Kurvára lejárt téma ez az egész. De most leginkább az átvezető videókon aggódnak, hogy hogyan lehet így kinéznie? Bár volt róla szó, de majd a játékban HD felbontásban kúrja ki mindenkinek a szemét a látványdömping, szal nem kell itt aggódni.
    2011-re simán elfogadható lesz a grafika, úgyis lesznek még kisebb alakítgatások rajta.
  • Kandurex
    Szerintem meg még csak nem is hasonlít rá.
  • szucsy89
    persze hogy kicsit wowos, azért hogy a sok wowgayfan megvegye ezt is..
  • bélanéni #5372
    Nem "lehetett" hanem lehet, mert van egy Replay opció is.
  • bélanéni #5371
    Persze hogy lehet, de marad a 400 x 270-es felbontás. :((((
    Kezdek mérges lenni.
  • Kandurex
    Gondolom a blizzcon oldalán, ott lehetett választani low és high stream között.
  • bélanéni #5369
    Hol a francba van beígért 854 x 480 -as felbontású Live Stream?
    Én csak egy nagyon kis felbontású gagyi verziót látok mindenhol!? Ez került 8.000-be???? Ráadásul elég sokszor "Buffering" van
  • CalebJoe
    Ja az lenne elefántpöcsű néger paladin:)))
  • CalebJoe
    Ja ez kajak shaolin szerzetes nagyon durva ez a fizika ahogy szétveri a jó népet szállnak az ellen darabjai, ehhez képest a Sacred animációja egy nudli, isten játék lesz ha valaha kijön az tuti.
    Végül is ez lenne a battlemage megfelelője mert közelharcban és varázslatban is járatos.