78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
majd beszartam mikor megláttam, a többi epic kommentel együtt :D -
najo akkor hivatalosan is warezolom a d3t mert nem tudnám eltűrni hogy még véletlenül is egy ilyen emberrel játsszak együtt
-
r4pt0r #5404 előbbi leakadt, most ez megy: http://www.justin.tv/kenion -
r4pt0r #5403 Itt a tegnapi stream
http://www.justin.tv/lualol -
GTA 4 sokkal számításigényesebb. -
r4pt0r #5401 Egyelőre én sem találok. -
Live stream van vhol?A tegnapi link amit néztem offline:( -
gétéanégy.. legközelebb a krájzisz jön? -
Fogalmam nincs, PC -n nem játszottam GTA4 -et.
Egyébként, ahogy hallottam, az amúgy is egy fostalicska port lett, szóval kétlem, hogy bármiféle gépigény hasonlításba szerepelhet. -
WAT
Te sem gondoltad komolyan, hogy ezzel a graffal és összetettséggel gépigényesebb lesz, mint egy GTA4?? :D -
viszont a w3al meg pont fordítva volt a leggyengébb gépeken is futott(személyes tapasztalat
)
-
hopp, mi jutott eszembe, rá is kattintottam és igazam lett: Davidus, van egy rossz hírem :D -
azt ugye mindenki tudja, hogy egészen konkrétan kijelentették, hogy az utolsó kasztot az egy év múlva esedékes Blizzconon fogják bemutatni!? -
Nézd meg lentebb az általam szúrt képeket,...képzeld el valami 10X annyi ellenféllel és nagyobb távlatból...kellesz ott majd az erős gép.
Egyébként kijövetelük pillanatában a Blizzard játékok nem számítanak kicsi "gépétkű" játéknak, emlékszem pl. a Diablo 2 1GB RAM környékén kezdte jól érezni magát akkor, amikor még 256MB volt elterjedve igazán-... -
steweee #5392 néztem videókata monkró. egész komoly lesz ha 1x elkészül :) -
Sztem me nem kell hozzá majd izomgép. Amin most elmegy a WoW azona diablo 3 is elfog. -
ladasz #5390 Nem folytatom tovább mert sokat kell várni egy egy letöltés közt.Inkább letöltöm az 1-et és végigviszem a Monk-kal:) -
hehe :) ...én meg pont azon aggódok, hogy a C2 8400 - ATI4870 - 4GB RAM kevés lesz majd... -
Braveheart #5388 Vajon mekkora lesz a gépigénye? Félek nem lesz elég ilyen minőséghez a fél éves laptopom... -
r4pt0r #5387 Sok sikert a vírusokhoz vagy a homár home videokhoz. :D -
ladasz #5386 Jobban utánna kerestem ennek a nem hivatalos demo ügynek és találtam linkeket:Most töltöm és hátha tényleg az lesz. -
sirdond #5385 dátumot nézted? -
Ami nem is baj, nincs kész a játék, minek kellene mindenféle pre - alpha -val nézegetni....na nem mondom,...ha esetleg csak akkora demót adnának ki, amit már elve a közönségnek is megadtak, mint lehetőséget a játékra a Blizcon -on....húúúú :))) -
Ez van a lista alján: This is just a HD vid of the demo game of Diablo 3 being played -
Állítólag #5359 renderelt videók lesznek a játékban, bár nem ezt nem tudom hogy fogják megcsinálni, nagyon brutál játék lesz akkor:D -
ladasz #5381 Hali.Most Talltam egy linket ahol állitolag a diablo3 demoja van fennt.De már töröltékrapidról.Kiváncsi vagyok tényleg igaz volt e a hír.A link:
http://pc-games.multimedia.md/games/diablo-3-official-demo-leaked.html -
mondjuk a monk trailer (vagyis nem a gameplay) szerintem is eléggé wow-os broáfság volt (kinézet szempontjából.. ha egyszer az animációt megcsinálták nem értem miért nem lehetett rendesen lerenderelni..), remélem a játékban ilyenek nem lesznek nagy számban jelen -
még mindig nem lehet letölteni EZT, ergo nem tudom letölteni a gameplayt HD-ban. gondoltam már, hogy írok nekik ez ügyben, de biztos megtette már másik 10e ember is -
tényleg, nem tudtam mire hasonlít:D -
tiszta max payne 3
-
csak ne az legyen mint a wow al mindig turbozák a grafikát.Grafika 0 de a gép igénye nagyobb mint 1 aoc-e vagy 1 warhammer o-é... -
szerintem sem...
A grafika Blizzardos és nem WoW-os. Nem tudom, hogy egyesek mit tudnak még mindig a grafikán sípolni?
Kurvára lejárt téma ez az egész. De most leginkább az átvezető videókon aggódnak, hogy hogyan lehet így kinéznie? Bár volt róla szó, de majd a játékban HD felbontásban kúrja ki mindenkinek a szemét a látványdömping, szal nem kell itt aggódni.
2011-re simán elfogadható lesz a grafika, úgyis lesznek még kisebb alakítgatások rajta. -
Szerintem meg még csak nem is hasonlít rá. -
persze hogy kicsit wowos, azért hogy a sok wowgayfan megvegye ezt is.. -
Nem "lehetett" hanem lehet, mert van egy Replay opció is. -
Persze hogy lehet, de marad a 400 x 270-es felbontás. :((((
Kezdek mérges lenni. -
Gondolom a blizzcon oldalán, ott lehetett választani low és high stream között. -
Hol a francba van beígért 854 x 480 -as felbontású Live Stream?
Én csak egy nagyon kis felbontású gagyi verziót látok mindenhol!? Ez került 8.000-be???? Ráadásul elég sokszor "Buffering" van
-
Ja az lenne elefántpöcsű néger paladin:))) -
Ja ez kajak shaolin szerzetes nagyon durva ez a fizika ahogy szétveri a jó népet szállnak az ellen darabjai, ehhez képest a Sacred animációja egy nudli, isten játék lesz ha valaha kijön az tuti.
Végül is ez lenne a battlemage megfelelője mert közelharcban és varázslatban is járatos.