78998
  • TurboX
    pont ezt hiányoltam a monk videó végéről, a nagy baszominátorok valahogy mindig felkeltik az én érdeklődésemet is^^
  • ProGabe #5485
    nem, de most megírtam, hogy végre fel bírták pakolni őket, majd lehúzzák, aztán tölthető lesz onnan lokálból

na én meg megnéztem a gémpléjt is és a reveal trailert is. aztán közvetlenül utána megint végigbámultam a wizardot. ahhoz képest ez a két monk videó nagyon összecsapottnak tűnik :\

a wizard sokkal látványosabb, grandiózusabb, egyedibb... jobb, na!

btw: kicsit rosszabb a W videó minősége, de szerintem nem csak ezért érzem, hogy javult a grafika! sokkal, hogy is mondjam, "smooth"-abb lett az egész. két év múlva gyönyörűen fog kinézni. jó, nem lesz ezermilliárd poligon, meg ilyen-olyan fény-árnyék hatás, tehát nem lesz parasztvakítás, ellenben 100%-ig alávetik a grafikát a design-nak. tehát csak annyit csinálnak meg, amennyit a design megkövetel. hogy miért? azon egyszerű oknál fogva, hogy itt van épkézláb elképzelés, nem is akármilyen! ez nem az a cég, akiknek csak a conceptjein néznek ki jól a dolgok, aztán a játék egy fantáziátlan, monoton szar. hm, nem tudom mire ez az okfejtés, csak úgy kijött :)
  • r4pt0r
    Szerintem meg elég bosst láttunk. Azért szeretném ha maradna meglepetés majd a megjelenéskor is.
  • Kandurex
    Az 720p lenne? :/
  • Rage47
    nekem jobban tetszettek a korábbi videók, ahol voltak bossok a csata végén
  • Phoenix007
    HardWireden nem az van kint?
  • Kandurex
    720p monk játékmenet nincs meg valahol?
  • ProGabe #5479
    jah, mondjuk nekem csak az első pár megánál csinálta, meg most legalább jön ezzel a szarral. eddig bármit próbáltam szedni max 10k-val jött. amúgy erre a 720p-re vártam bejelentés óta, most aztán tényleg kielemzik a kis kopaszt :D

na, le is jött, ez gyors volt

Blizzcon Day 1
    Day 2
  • Kandurex
    persze egy 40 megás videót miatt tekeri 20 percig a winyót...ekkora egy szart
  • 5c0rp330n
    asszem p2p alapon működnek.. amikor elkezded akkor lehet, hogy egyből lefoglalja a helyet azért tekeri a vinyót, vagy ha megszakítottad és töredék fileod van, gondolom végighasheli hogy hol tart, olyankor is bepörgetheti. 10 perc mondjuk elég sok.
  • Kandurex
    na jó...ez röhej,...inkább letöltöm máshonnan a videót...
  • Kandurex
    Egyébként mit csinálnak a Blizzardos download -erek, ...töltök egy trailert, és úgy tekeri a winyót már 10 perce, mintha defrag -olna :/
  • Bhalage
    ilyen gépen maximum 320x200ban fogod élvezni ..
  • XeeN
    Nekem pedig még a D2-es pólóm is megvan, amit az előrendelők kaptak annó... Egy kicsit már viseletes...
  • Hegi90
    hát ja... a régi gépemen act4 river of flame kibaszottul akadt tpzés közben :S:S
    Remélem itt nem lesz ilyen :(
  • 5c0rp330n
    ezen sztem elfutni biztosan elfut, az egyetlen kérdés hogy mennyire élvezhetően..
  • Hegi90
    Amúgy én is attól félek, hogy nem fog elfutni a gépemen :S::SS:
    2011-ig nem nagyon tervezek új gépet beszerezni.
    A mostani spec.:
    (ez egy noti btw, látható az aláírásomban)
    - C2D T6400 2.0GHZ
    - 9600M GT 1 gb (turbocache)
    - 4gb ddr2
  • Carlos
    ááá...

Én még annó 6666 Ft-ért vettem a D2-t. (nagydobozos verzió valamelyik pláza 576-ában).
  • Hegi90
    Ez lesz a kedvenc kasztom

CSAK JÖJJÖN MÁR KIIIIII
    emlékszek mikor kihozta a futár a d2-t azt is ott szagolgattam mielőtt felraktam volna :DDDDDDD
    kicsit se vagyok beteg ám
  • r4pt0r
    Hasonlítsd össze a Diablo 2 beta, és a teljes képeit, így a Starcraft 2vel. Amit most látsz az nem a végleges. :D
  • Noodlee
    2011 még messze van, szerintem a 3. rész is úgy fog járni, mint a 2.
    Mire kijön, már nem is lesz annyira ütős a grafika :P
  • brodix
    Az embereket ezek után biztos az fogja zavarni, hogy túl szép
  • SLICK
    végre hazaértem és meg tudtam nézni a Monk gameplayt.
    Nem hazudtak mikor azt mondták, hogy eléggé rágyúrnak a harcra D3-ban. Tömegesen jönnek a szörnyek, drabokra hullanak a hent által, na meg az a rengeteg vér :D Németek a végén be fogják tiltani a gamet náluk :D
    Nem is olyan rossz ez a Monk így első pillantásra.
    Nagyon szép a sivatag kidolgozotsága, a homokvihar tökéletesen illik is bele. Na meg ennyi mindent szétzúzni. Alig bírom kivárni 2011-et :|
    A fanyalgókat pedig nem értem, ez a grafika több mint tökéletes ehhez a játékhoz.
  • Rage47
    a kliens letölti az installert
  • TurboX
    extra tárgyakat küldhetsz wow-os karaktereidnek vagy valami ilyesmi
  • szucsy89
    az a promotion code redemption az mi?
  • szucsy89
    ja
  • 5c0rp330n
    sztem ez ugyanolyan rendszer mint a steam: a meglévő játékaidat bármikor letöltheted onnan. bár még én se próbáltam.
  • Kandurex
    Nem tudom, én CD -ékről toltam fel a játékokat.
  • Kandurex
    Jahm, lehet, hónapok óta nem néztem fel a Battle.net -re. De egyébként az SC2 annyira nem, de sokat adnék, ha bevennének egy Diablo 3 beta -ba :)
  • brodix
    Erről jutott eszembe, fel kellene regisztrálni, felregisztráltam, és le tudok tölteni egy klienst, de mit tudok azzal kezdeni?
  • 5c0rp330n
    az a béta logó már hónapok óta ott van..
  • Kandurex
    Megyek is :)

hoppá...nézd már SC2 beta...:)
  • Davidus
    arról nem is ebszélve hogy D3ban askilleket is lehet variálni rúnákkal.
    ha gy jobban tetszik akkor ezt kapjátok a statok helyett:P
  • Davidus
    ja kurvanagy testreszabhatóság volt a stat elosztás.

majdnem midnenki így osztotta el a pontjait:
    str
    amennyi a legnehezebb cucchoz kell
    dex amennyi max a blockhoz kell
    vita
    minden pont ide ami marad
    energy
    0

ha lett volna D2ben egy gomb ami automtikusan elosztja így a pontjaimat es siman megnyomtam volna:P

egy Diablóban a karakter testreszabás sokkal inkább a tárgyakról kell hoyg szóljon
  • r4pt0r
    Nekem nem hiányzik a stat elosztás.
  • Kandurex
    Nem vagyok benne biztos, hogy jót tenne a játéknak, ha csak kattintgatni kellene. Jó nyilván erről szól az egész, de a karakter testre-szabhatóság ugyanúgy fontos része volt az eddigi részeknek.

Halkan megjegyzem, még nem láttam olyan kommentet sehol, semmilyen fórumon, ahol azt mondták ez szükséges és jó változtatás.
  • Rage47
    akkor mi van helyette?
  • berlinboy6329
    Nincs statpont elosztás?:O

lol
  • Davidus
    rakd fel a diablo 2-t