78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
pont ezt hiányoltam a monk videó végéről, a nagy baszominátorok valahogy mindig felkeltik az én érdeklődésemet is^^ -
nem, de most megírtam, hogy végre fel bírták pakolni őket, majd lehúzzák, aztán tölthető lesz onnan lokálból
na én meg megnéztem a gémpléjt is és a reveal trailert is. aztán közvetlenül utána megint végigbámultam a wizardot. ahhoz képest ez a két monk videó nagyon összecsapottnak tűnik :\
a wizard sokkal látványosabb, grandiózusabb, egyedibb... jobb, na!
btw: kicsit rosszabb a W videó minősége, de szerintem nem csak ezért érzem, hogy javult a grafika! sokkal, hogy is mondjam, "smooth"-abb lett az egész. két év múlva gyönyörűen fog kinézni. jó, nem lesz ezermilliárd poligon, meg ilyen-olyan fény-árnyék hatás, tehát nem lesz parasztvakítás, ellenben 100%-ig alávetik a grafikát a design-nak. tehát csak annyit csinálnak meg, amennyit a design megkövetel. hogy miért? azon egyszerű oknál fogva, hogy itt van épkézláb elképzelés, nem is akármilyen! ez nem az a cég, akiknek csak a conceptjein néznek ki jól a dolgok, aztán a játék egy fantáziátlan, monoton szar. hm, nem tudom mire ez az okfejtés, csak úgy kijött :) -
r4pt0r #5484 Szerintem meg elég bosst láttunk. Azért szeretném ha maradna meglepetés majd a megjelenéskor is. -
Az 720p lenne? :/ -
nekem jobban tetszettek a korábbi videók, ahol voltak bossok a csata végén -
HardWireden nem az van kint? -
720p monk játékmenet nincs meg valahol? -
jah, mondjuk nekem csak az első pár megánál csinálta, meg most legalább jön ezzel a szarral. eddig bármit próbáltam szedni max 10k-val jött. amúgy erre a 720p-re vártam bejelentés óta, most aztán tényleg kielemzik a kis kopaszt :D
na, le is jött, ez gyors volt
Blizzcon Day 1
Day 2 -
persze egy 40 megás videót miatt tekeri 20 percig a winyót...ekkora egy szart -
asszem p2p alapon működnek.. amikor elkezded akkor lehet, hogy egyből lefoglalja a helyet azért tekeri a vinyót, vagy ha megszakítottad és töredék fileod van, gondolom végighasheli hogy hol tart, olyankor is bepörgetheti. 10 perc mondjuk elég sok. -
na jó...ez röhej,...inkább letöltöm máshonnan a videót... -
Egyébként mit csinálnak a Blizzardos download -erek, ...töltök egy trailert, és úgy tekeri a winyót már 10 perce, mintha defrag -olna :/ -
Bhalage #5474 ilyen gépen maximum 320x200ban fogod élvezni ..
-
Nekem pedig még a D2-es pólóm is megvan, amit az előrendelők kaptak annó... Egy kicsit már viseletes...
-
hát ja... a régi gépemen act4 river of flame kibaszottul akadt tpzés közben :S:S
Remélem itt nem lesz ilyen :( -
ezen sztem elfutni biztosan elfut, az egyetlen kérdés hogy mennyire élvezhetően.. -
Amúgy én is attól félek, hogy nem fog elfutni a gépemen :S::SS:
2011-ig nem nagyon tervezek új gépet beszerezni.
A mostani spec.:
(ez egy noti btw, látható az aláírásomban)
- C2D T6400 2.0GHZ
- 9600M GT 1 gb (turbocache)
- 4gb ddr2 -
ááá... 
Én még annó 6666 Ft-ért vettem a D2-t. (nagydobozos verzió valamelyik pláza 576-ában). -
Ez lesz a kedvenc kasztom 
CSAK JÖJJÖN MÁR KIIIIII
emlékszek mikor kihozta a futár a d2-t azt is ott szagolgattam mielőtt felraktam volna :DDDDDDD
kicsit se vagyok beteg ám
-
r4pt0r #5467 Hasonlítsd össze a Diablo 2 beta, és a teljes képeit, így a Starcraft 2vel. Amit most látsz az nem a végleges. :D -
Noodlee #5466 2011 még messze van, szerintem a 3. rész is úgy fog járni, mint a 2.
Mire kijön, már nem is lesz annyira ütős a grafika :P -
Az embereket ezek után biztos az fogja zavarni, hogy túl szép
-
végre hazaértem és meg tudtam nézni a Monk gameplayt.
Nem hazudtak mikor azt mondták, hogy eléggé rágyúrnak a harcra D3-ban. Tömegesen jönnek a szörnyek, drabokra hullanak a hent által, na meg az a rengeteg vér :D Németek a végén be fogják tiltani a gamet náluk :D
Nem is olyan rossz ez a Monk így első pillantásra.
Nagyon szép a sivatag kidolgozotsága, a homokvihar tökéletesen illik is bele. Na meg ennyi mindent szétzúzni. Alig bírom kivárni 2011-et :|
A fanyalgókat pedig nem értem, ez a grafika több mint tökéletes ehhez a játékhoz. -
a kliens letölti az installert -
extra tárgyakat küldhetsz wow-os karaktereidnek vagy valami ilyesmi -
az a promotion code redemption az mi? -
ja -
sztem ez ugyanolyan rendszer mint a steam: a meglévő játékaidat bármikor letöltheted onnan. bár még én se próbáltam. -
Nem tudom, én CD -ékről toltam fel a játékokat. -
Jahm, lehet, hónapok óta nem néztem fel a Battle.net -re. De egyébként az SC2 annyira nem, de sokat adnék, ha bevennének egy Diablo 3 beta -ba :) -
Erről jutott eszembe, fel kellene regisztrálni, felregisztráltam, és le tudok tölteni egy klienst, de mit tudok azzal kezdeni? -
az a béta logó már hónapok óta ott van.. -
Megyek is :)
hoppá...nézd már SC2 beta...:) -
arról nem is ebszélve hogy D3ban askilleket is lehet variálni rúnákkal.
ha gy jobban tetszik akkor ezt kapjátok a statok helyett:P -
ja kurvanagy testreszabhatóság volt a stat elosztás.
majdnem midnenki így osztotta el a pontjait:
str
amennyi a legnehezebb cucchoz kell
dex amennyi max a blockhoz kell
vita
minden pont ide ami marad
energy
0
ha lett volna D2ben egy gomb ami automtikusan elosztja így a pontjaimat es siman megnyomtam volna:P
egy Diablóban a karakter testreszabás sokkal inkább a tárgyakról kell hoyg szóljon -
r4pt0r #5451 Nekem nem hiányzik a stat elosztás. -
Nem vagyok benne biztos, hogy jót tenne a játéknak, ha csak kattintgatni kellene. Jó nyilván erről szól az egész, de a karakter testre-szabhatóság ugyanúgy fontos része volt az eddigi részeknek.
Halkan megjegyzem, még nem láttam olyan kommentet sehol, semmilyen fórumon, ahol azt mondták ez szükséges és jó változtatás. -
akkor mi van helyette? -
Nincs statpont elosztás?:O
lol -
rakd fel a diablo 2-t