78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nem is foglala annyit. három részre van osztva az inventory:
-küldetés tárgyak
-fegyverek, pajzsok. ezek a nagyobb cuccok
-kis tárgyak: gyűrű, gemek, potionok, tekercsek
Szerintem a tetriszes akkor lenne jobb, ha nem kéne összevissza rendezgetni hanem elforgatná, áthelyezné, betenné oda ahol van hely, egyébknét meg ez. -
Noodlee #5525 Én a "tetris" alapúra szavazok.
Azért ne foglaljon már egy poti akkora helyet, mint egy full plate mail :) -
szvsz simán fog menni fullon.
-
ez csak kifejezetten Diablo? Esetleg Starcraft vagy Warcraft vagy valami más? -
remélem csak egy ügyes pées munka ill. ha mégsem fék, még 600x át fogják variálni. a többség ellenzi a tetrist (jómagam is) és ha igaz a bliz állítása miszerint "-mi a fanok oldalán vagyunk" akkor marad a régi 1slotos 3 füles megoldás, bár akkor meg jönnek ismét a dárkosítók hogy "dicsak megint nyúlnak a wowból!.."^^ -
Most olvastam az egyik magyar Diablo 3 oldalon, hogy az inventory a(z) 1-2-ben megszokott tetris alapú lesz, nem pedig a korábban demonstrált "minden ugyanakkora" stílusú.
Ezt már más is olvasta valahol, vagy csak egy ügyes átverés?
Ha igaz, akkor ki - mit szól hozzá? -
talán jövőre jön
on -
az a baj hogy hamar nyitották ki a szájukat. ha ebből az egészből nincs semmi, hanem majd valamikor 2010 eleje-közepe tájékán jött volna a hír hogy diablo3 egy év múlva akkor valamivel jobban éreztem volna magam ;)
egyébként kövezzetek meg amiért esetleg nem tudtam, de az SC2 már kijött? :P -
(800x600-ban) -
Nekem nem vált be, tele volt grafikai bugokkal. Ha DirectDraw-ra váltottam, akkor meg teljesen rossz volt a kép. Ráadásul 1680x1050-ben nagyon mütyür minden, játszhatatlan, pontosabban élvezhetetlen. Egy szó mint száz, ehhez egy 15", max 17" CRT monitor kell.
-
ok, visszanézek 1 év múlva
-
skacok, ne offoljuk már szét ezt a topikot is
nem szeretek sírni-ríni de szvsz erre bőven elég a d2 részleg -
nem enged fel bnetre -
Asszem én is teszek egy próbát, imádom a D2-t, csak a 22"-es wide monitoron eddig nem lehetett próbálkozni. -
sirdond #5512 lehet,hogy megy bneten, csak bannolnak érte ^^
de hálóban tudnánk játszani,8an elég fun lenne :) -
nem megy bnet-en? ezt kár hallani, mert a képet meglátva nekem is kedvem szottyant kicsit újra elővenni.. -
Igazán bele rakhatnák már a d2 be a nagyobb felbontásokat... -
Paranoia #5509 
bakker
aszem akkor telepítem a d2-t
-
nem -
nem megy bneten
megy a legújabb patchel -
De ez megy b neten? -
waó ez nem rossz -
legújabb pachel is megy? gondolom mivel mod igy multi kizárva, de single is érdekel. Egyebkent
-
Ilyesmire jó :)
-
Mi ez a multi res cucc? -
foxxi #5501 Engem a 2011 se érdekel, csak akkor kibaszottul minőségi, bugmentes, balancolt, és jó hosszú legyen.
Most vettem elő retro feelengből a kettőt multires cuccal és hát 1920X1080ban nagyon jól néz ki még mai szemmel is
Szal elleszek vele egy darabig.
-
ne izgulj, most jön a szokásos 4-6 hónapos hírszünet^^ -
r4pt0r #5499 SC2 se készült gyorsabban pedig annak sincs kisebb tábora, sőt. -
ronga? az meg mit jelent? :S -
hatalmas ronga hogy a topic már jó ideje lázban ég, mindenki vár vár és a játékot betartják 2011ig...ez szinte hihetetlen... -
Valamihez képest már az is HD. :) -
respect. ez az előbbi hd-nek csúfolt (egyébként sd-nek is rossz) videóval ellentétben ezt már tényleg hd-nek lehet nevezni. -
Na jó,de a vidik itt se mennek :C -
thx -
http://diablo3.hu/public_288-2_Tegnapi_videoosszefoglalo.html -
Azokról a vidikről,amik a prezentációban mentek-és nem mentek-nincs vidi? -
ami a HW-n van 12 perces anyag, azt ugye te linkelted nekik youtuberól, ~180 mega. most viszont megtaláltam a forrást, 350 mega, kifogástalan minőség, nyammmmm
KATT
a hivatalos oldalon lévő 1.5 perces anyag természetesen ebben benne van, nem is értem miért nem ezt osztották meg a kis hamisak :S -
jah,legyen kit farmolni.
remélem A Lesser Evilek is serephez jutnak kiváncsi vagyok h néznek ki,meg tetszik a nevük. :p
Talán eltudnék több ilyen könyves történetet viselni,ami a hátteret meséli el,mint az 1. részben..Az volt a legjobb..igazi fosatós.A zene a környezet a hangok,de főleg a zene.(Y) -
Braveheart #5488 A gépigényes eszmecseréhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha egy mai átlagnak mondható gépen nem fog normálisan elfutni, akkor az gáz...
Optimalizálás kérdése az egész... Emlékszem annó a diablo 2 a p2 600 256 mb ramon már jól futott. És az nem volt csúcs gép már akkor sem... Ha túl bika gép kell neki elég sok vásárlót fognak veszíteni... -
sztem meg tervezzenek annyi bosszt hogy sose fogyjon el és akkor van mit mutatni, mindenki boldog:)