78998
  • aaasdd
    nem is foglala annyit. három részre van osztva az inventory:
    -küldetés tárgyak
    -fegyverek, pajzsok. ezek a nagyobb cuccok
    -kis tárgyak: gyűrű, gemek, potionok, tekercsek

Szerintem a tetriszes akkor lenne jobb, ha nem kéne összevissza rendezgetni hanem elforgatná, áthelyezné, betenné oda ahol van hely, egyébknét meg ez.
  • Noodlee
    Én a "tetris" alapúra szavazok.
    Azért ne foglaljon már egy poti akkora helyet, mint egy full plate mail :)
  • DJ RX7
    szvsz simán fog menni fullon.
  • DJ RX7
    ez csak kifejezetten Diablo? Esetleg Starcraft vagy Warcraft vagy valami más?
  • TurboX
    remélem csak egy ügyes pées munka ill. ha mégsem fék, még 600x át fogják variálni. a többség ellenzi a tetrist (jómagam is) és ha igaz a bliz állítása miszerint "-mi a fanok oldalán vagyunk" akkor marad a régi 1slotos 3 füles megoldás, bár akkor meg jönnek ismét a dárkosítók hogy "dicsak megint nyúlnak a wowból!.."^^
  • Rettenthető
    Most olvastam az egyik magyar Diablo 3 oldalon, hogy az inventory a(z) 1-2-ben megszokott tetris alapú lesz, nem pedig a korábban demonstrált "minden ugyanakkora" stílusú.

Ezt már más is olvasta valahol, vagy csak egy ügyes átverés?

Ha igaz, akkor ki - mit szól hozzá?
  • Rage47
    talán jövőre jön

on
  • ÁjjLe BoBBi
    az a baj hogy hamar nyitották ki a szájukat. ha ebből az egészből nincs semmi, hanem majd valamikor 2010 eleje-közepe tájékán jött volna a hír hogy diablo3 egy év múlva akkor valamivel jobban éreztem volna magam ;)
    egyébként kövezzetek meg amiért esetleg nem tudtam, de az SC2 már kijött? :P
  • bélanéni #5518
    (800x600-ban)
  • bélanéni #5517
    Nekem nem vált be, tele volt grafikai bugokkal. Ha DirectDraw-ra váltottam, akkor meg teljesen rossz volt a kép. Ráadásul 1680x1050-ben nagyon mütyür minden, játszhatatlan, pontosabban élvezhetetlen. Egy szó mint száz, ehhez egy 15", max 17" CRT monitor kell.
  • Rage47
    ok, visszanézek 1 év múlva
  • TurboX
    skacok, ne offoljuk már szét ezt a topikot is
    nem szeretek sírni-ríni de szvsz erre bőven elég a d2 részleg
  • Rage47
    nem enged fel bnetre
  • bélanéni #5513
    Asszem én is teszek egy próbát, imádom a D2-t, csak a 22"-es wide monitoron eddig nem lehetett próbálkozni.
  • sirdond
    lehet,hogy megy bneten, csak bannolnak érte ^^
    de hálóban tudnánk játszani,8an elég fun lenne :)
  • 5c0rp330n
    nem megy bnet-en? ezt kár hallani, mert a képet meglátva nekem is kedvem szottyant kicsit újra elővenni..
  • XenHai
    Igazán bele rakhatnák már a d2 be a nagyobb felbontásokat...
  • Paranoia

bakker
    aszem akkor telepítem a d2-t
  • Kandurex
    nem
  • Rage47
    nem megy bneten
    megy a legújabb patchel
  • XenHai
    De ez megy b neten?
  • szucsy89
    waó ez nem rossz
  • GanXstaZoleeWrk
    legújabb pachel is megy? gondolom mivel mod igy multi kizárva, de single is érdekel. Egyebkent
  • Kandurex
    Ilyesmire jó :)

• GanXstaZoleeWrk
    Mi ez a multi res cucc?
  • foxxi
    Engem a 2011 se érdekel, csak akkor kibaszottul minőségi, bugmentes, balancolt, és jó hosszú legyen.

Most vettem elő retro feelengből a kettőt multires cuccal és hát 1920X1080ban nagyon jól néz ki még mai szemmel is Szal elleszek vele egy darabig.
  • TurboX
    ne izgulj, most jön a szokásos 4-6 hónapos hírszünet^^
  • r4pt0r
    SC2 se készült gyorsabban pedig annak sincs kisebb tábora, sőt.
  • ProGabe #5498
    ronga? az meg mit jelent? :S
  • ÁjjLe BoBBi
    hatalmas ronga hogy a topic már jó ideje lázban ég, mindenki vár vár és a játékot betartják 2011ig...ez szinte hihetetlen...
  • xNoodlex
    Valamihez képest már az is HD. :)
  • 5c0rp330n
    respect. ez az előbbi hd-nek csúfolt (egyébként sd-nek is rossz) videóval ellentétben ezt már tényleg hd-nek lehet nevezni.
  • berlinboy6329
    Na jó,de a vidik itt se mennek :C
  • Kandurex
    thx
  • ProGabe #5492
    http://diablo3.hu/public_288-2_Tegnapi_videoosszefoglalo.html
  • berlinboy6329
    Azokról a vidikről,amik a prezentációban mentek-és nem mentek-nincs vidi?
  • ProGabe #5490
    ami a HW-n van 12 perces anyag, azt ugye te linkelted nekik youtuberól, ~180 mega. most viszont megtaláltam a forrást, 350 mega, kifogástalan minőség, nyammmmm

KATT

a hivatalos oldalon lévő 1.5 perces anyag természetesen ebben benne van, nem is értem miért nem ezt osztották meg a kis hamisak :S
  • berlinboy6329
    jah,legyen kit farmolni.

remélem A Lesser Evilek is serephez jutnak kiváncsi vagyok h néznek ki,meg tetszik a nevük. :p

Talán eltudnék több ilyen könyves történetet viselni,ami a hátteret meséli el,mint az 1. részben..Az volt a legjobb..igazi fosatós.A zene a környezet a hangok,de főleg a zene.(Y)
  • Braveheart
    A gépigényes eszmecseréhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha egy mai átlagnak mondható gépen nem fog normálisan elfutni, akkor az gáz...
    Optimalizálás kérdése az egész... Emlékszem annó a diablo 2 a p2 600 256 mb ramon már jól futott. És az nem volt csúcs gép már akkor sem... Ha túl bika gép kell neki elég sok vásárlót fognak veszíteni...
  • TurboX
    sztem meg tervezzenek annyi bosszt hogy sose fogyjon el és akkor van mit mutatni, mindenki boldog:)