78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
MrAndree #5726 Sziasztok. Kérdésem a diablo 2-t érinti ugyan, előre is bocsi, hogy itt teszem fel de ott senki nem reagált. :) Szóval van egy olyan problémám, hogy nem tudok Battleneten Európa realm-ra csatlakozni. Lefutattam valami Battlenetes Diagnosztikai cuccot, ott amikor connectelni akartam európai battlenetre akkor azt írta, hogy bannolva van az IP címem. Gyanítom a hülye internetszolgáltatóm miatt lehet, az ő IP-ik vannak bannolva. Kérdésem az, hogy van-e bármilyen módszer arra, hogy megkerüljem ezt a ban-t és bejussak európai realmra. Illetve ha nem akkor arra lennék kíváncsi, hogy ha másik realmon /mondjuk US East/ kezdek el játszani /két barátommal akarjuk tolni/ akkor nagyon laggos lenne-e a játék vagy menne rendesen. Mert az összes többi realmra be tudok lépni, csak Európába nem. -
r4pt0r #5725 Attól még hogy egy játék directx 9rekészül, lehet benne dx10es effekt. Ehez nem kell teljesen újra írni. -
magamból idézek (az egyszerűség kedvéért):
"az alapokhoz kénye nyúlni szöveg élből karcsú ugyanis már megtették egy párszor, olvasgass kicsit."
könyörgöm had ne írjam le többször (lol)
DX-be meg nagyon belemerültél, hasztalanul :D
részemről befejeztem.. -
óó szívesen. de te mit nem értesz azon, hogy a "DX beágyazása" (lol), az nem úgy megy, hogy "na srácok, akkor indíccsuk el a direktiksztíz installálását, oszt benne lesz a motorban"
vagy te ezt hogy képzeled el? pont az a DX lényege, hogy kvázi annak segítségével írják a játékot, hiszen az csak egy API-gyűjtemény, amit aztán később meghív a felhasználó oldali DX, ami küldi is a parancsot a HW-nek
mindegy, hagyjuk a témát, meglátszik, hogy nincs semmi hír, csak hülyeségeken vitatkozunk :) -
"tudod, hogy mi is a DX?"
csak 1000+1 módon van megfogalmazva amit engedelmeddel nem fogok bemásolni mert ez itt senkit sem érdekel, a dx10 beágyazása pedig teljes mértékben elképzelhető csak rajtuk múlik ha ezt sem érted meg akkor köszöntem :) -
"a havok tudtommal nem grafikai hanem beépített fizikai motor amit folyamatosan fejlesztenek és használnak évek óta játékoknál de lehet hogy tévedek,"
nem tévedsz
" képtelenség elképzelni mellé átdolgozás után dx10es alkalmazás?"
az alkalmazás alatta játékot érted? vagy mit? most már megkérdezem: tudod, hogy mi is a DX? -
érdekesebb téma:
skill treek és skillek a blizzcon build alapján
questek -
a havok tudtommal nem grafikai hanem beépített fizikai motor amit folyamatosan fejlesztenek és használnak évek óta játékoknál de lehet hogy tévedek, képtelenség elképzelni mellé átdolgozás után dx10es alkalmazás? gondolod ez nagy problémát jelentene nekik? teljesen naivan kérdezném
a meséket pedig asszociáld nyugodtan a nyilatkozataikra -
"minek? egy effektnek?"
a havoknak, amit írtál.
milyen mesékben hiszek? tudom jól, hogy a Blizzard eldobja akár a 90%-ig kész termékeit, ha nem felelnek meg az elvárásaiknak. természetesen gondolhatják úgy, hogy beleépítik a dx10-et, de külön írtam, hogy a játék alapjaihoz technikailag kéne hozzányúlniuk, én meg olyan nyilatkozatokat olvastam, hogy azzal tökéletesen elégedettek, tehát ezt mégis miért tennék meg?
a dx10-es effektek nem úgy működnek, hogy ráhúznak egy újabb réteget a mostani motorra. vagy ezt mégis hogy gondolod? -
látom te még hiszel a mesékben "az alapokhoz kénye nyúlni" szöveg élből karcsú ugyanis már megtették egy párszor, olvasgass kicsit.
"még jó, hogy annak semmi köze a dx-hez"
minek? egy effektnek?
" lévén a dx10-es kártyák teljesítményben is jobbak, mint ahogy a dx11-esek is jobbak lesznek"
ez sajnos nem új információ, és a mondandóm lényege erre támaszkodott :)
-
még jó, hogy annak (havok) semmi köze a dx-hez. ez nem úgy megy, hogy "gondolnak egyet" és beépítenek dx10-es effekteket. ahhoz az alapokhoz kéne lenyúlni, vagyis megint kezdhetnék az egészet elölről, már ami a technikai oldalát érinti a játéknak
na nem mintha ez náluk gond lenne, de ismervén a Blizzardot, nem fognak ők ilyenekkel szarakodni, na meg a gépigényt is megnövelné, amivel megint szembemennének a saját politikájuknak. a dx10 megbukott, bárki bármit is mond. és nem, nem vagyok nv fanboy^^
amit írtál, "egy combos dx10es kártyával is teljes mivoltában tudod majd élvezni a játékot sztem." az természetesen igaz, lévén a dx10-es kártyák teljesítményben is jobbak, mint ahogy a dx11-esek is jobbak lesznek, főleg ugye az új megaüberbrutál ati, ami önmagában majd' 2x olyan erős lesz bizonyos számítási területen, mint a PS3 -
várd ki a végét..
gondolnak egyet, aztán olyan effektet raknak havok alá hogy a szemünk kettéáll -
főleg azért, mert ebben semmiféle dx10 nem lesz. színtiszta dx9 a kicsike -
2020-ban már közvetlen agyi interface-el nyomjuk 
-
mire kijön a játék kb. a dx18nál fogunk tartani
a viccet félretéve egy combos dx10es kártyával is teljes mivoltában tudod majd élvezni a játékot sztem. -
Sziasztok!
Gyerekek nem tudjátok véletlenül, hogy a diablo3nál mit jelent, hogy dx 10.1 support lesz? Tehát ha veszek egy dx10 es videókártyát akkor hátrányban leszek? Tudom jönnek az új dx11 es atik de valahogy nvidia felé kacsintgatok és egész jó áron látni gtx 285 ös kártyákat. Szerintetek mennyire lesz időálló a kis dx10 ével? Ez kicsit offtopic de azért d3 hoz is kapcsolódik a kérdésem így remélem nem haragszotok
-
sztem meg visszajön a tehénember az d1-ből, és leigáz mindenkit
-
Dodo55 #5709 Monk trailerben ki az a dark wanderer, akivel a végén harcol? -
mephi666 #5708 deszkás cain lesz a mumus :) ő kavarja a sz@rt a háttérben... :) -
lore is fontos ám:D
de ja, tuti tyrael lesz ezúttal a mumus...
(esetleg fight közben egy phase 2-es diablo transform vagy valami... nyammmmm) -
lol -
csak ínyenc
-
A tökéletes passzív játékos
-
??? -
rp bullshit
follyon a vér és legyen sok boss leszarom a nevüket ^^ -
tuti, h ő szar a palacsintába. De remélem Diablo-t is visszahozzák, nélküle nem az igazi Diablo -
na ja, valami hasonlót képzelek el a végjátéknál:) -
ez azért szép, fallen tyrael
-
kell egy faq, amiben egy kérdés lesz, mégpedig a megjelenést illetően^^
vagy bannerba vele, hogy még min. 2 év! -
r4pt0r #5697 2011előtt nem jelenik meg. Ez a legkorábbi időpont, de lehet megkésőbb jelenik meg. -
Davidus -t kérdezd, ő tudja,...ha okvetlenkedik, emlegess fel egy bantu négert...azonnal köpi az időpontot percre. -
Biztos sokan kérdezték de kb mikor jelenik meg? 1 év? -
Sc2 idén biztos nem lesz szóval akár már be is rakhatja
-
ZÓÓÓcsi #5693 Akkor betesz egy nagy bránert a logojába!
-
Cat 02 #5692 És ha már az SC2 is csúszik 2010-re ? -
már bemutatott videók összevágva -
r4pt0r #5690 Mi akar lenni ez a fekete négyzet? :D -
-
ZÓÓÓcsi #5688 Nekem kifejezetten tetszik ez a színes felület! -
mephi666 #5687 az ilyeneknek felajánlanék egy hűvös kriptát, szögelnék egy 200-as szöget a plafonba, amire kötnék egy kötelet és beterelném őket, hogy ha dark-ot akarnak, ott megkapják... :( kötekedős kis kockap*csök... nekem bejön így a játék és a lentebb említett opciókkal állíthatja mindenki a színes-mylittlepony-s grafikától a fulldarkig...