78998
  • bélanéni #5766
    "2009 SC2
    2010 WoW és SC2 kieg
    2011 D3 és SC2 kieg

ha nem így lesz akkor 2011ben berakok egy nagy bantunéger faszt a logómba:D "

Mehet a fasz, mert SC2 ---> 2010
  • Hegi90
    egyedül kicsit monoton :(
  • ZÓÓÓcsi
    Nem menekülsz!!
  • brodix
    már késő a visszakozásra szerintem :D
  • Davidus
    ácsi:D ez a D3 topik! SC2t csak bónusznak írtam oda:P
  • Agamemnon69
    "2009 SC2
    2010 WoW és SC2 kieg
    2011 D3 és SC2 kieg

ha nem így lesz akkor 2011ben berakok egy nagy bantunéger faszt a logómba:D "

Attól tartok az SC2 miatt ígyis-úgyis logo csere lesz :P
  • Davidus
    szerintem nem kell őket sajnálni. minimális befektetéssel(open source engine és 15 fős csapat) készítették el a Torchlihtot és steamen benne vannak a top3ban szóval elég jól fogy
  • genory
    Köszi! Remélem nem kell logót cserélned és tudunk vele gamelni 2 év(!) múlva!:)
  • Hegi90
    kár érte.
    pedig sokra vihetné
  • Davidus
    2011 tél. remélem nem csúszik át 2012-re mert akkor logót kell cserélnem:D
  • genory
    Lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a game? Gondolom idén már biztos nem! Esetleg jővő év eleje? Vagy?:)
  • Davidus
    így van. és 2 év múlva jön ki. gondlom nem kell részleteznem hogy még melyik játék jön kb 2 év múlva és ennek a fényében kit fog érdekelni a torchlight mmo:D
  • gfreak
    nem egy MMORPG készül belőle? én úgy emlékszem nem muti add-on jön, hanem egy másik játék, és csak a viág lesz közös a mostanival...különben tényleg jópofa kis cucc, és egy CD :DDD
  • ProGabe #5753
    már hegesztik hozzá a multit. jövőre jön, tavaszra emlékszem
  • MR ME
    :(
  • Hegi90
    only single :/
    amúgy tényleg nem rossz
  • MR ME
    van benne co-op?
  • r4pt0r
    Nekem egy bajom van vele túl színes. Ez nem is zavar csak néha már nem látom hogy hol vagyok és mit csinálok. Egyébként nem rossz, bár nem egy Diablo. :D
  • balvin
    Ajánlom mindenkinek a Torchlight nevű Diablo-klónt
    Nekem nagyon bejön, gyorsan lehet benne fejlődni és jól is néz ki, és közben lehet rá gondolni hogy a Diablo3 mennyivel jobb lesz:P
  • Carlos
    np
  • bélanéni #5746
    Most megjött, talán le is tudjuk bonyolítani a dolgot.
    Köszi hogy szóltál a srácnak!!
  • RaSzTaH
    :D
  • Carlos
    Megy megint a mél.
  • Carlos
    Rászóltam.
  • bélanéni #5742
    SPAM mappát rendszeresen törlöm, most is üres, de előtte mindig átfutom a feladókat és a tárgyat, nem emlékszem hogy lett volna köztük kevésbé gyanús. Az lenne a legjobb, ha még1x írna a srác!
  • Carlos
    Megoldjuk.
    A SPAM folderben nézted? Lehet, hogy esetleg oda ment, elég érdekes mélcíme van. (saját domain-es)
  • bélanéni #5740
    Azét ilyen "hülyeségekkel" küldöm, mert néhány jóindulatú szofver szereti elcsípni a mail címeket, és onnantól jönnek a spam-ek ezerrel. Szerintem a KUKAC és PONT helyére be tud írni egy @-ot és egy .-ot . Ezen már csak nem múlik a vásárlás, ha tényleg érdekli
  • Carlos
    Nem én küldtem, hanem haversrác.
    Holnap beszélek vele. Esetleg a lámaság elkerüléséért küldd el please a mélcimemet úgy ahogy kell, ne ilyen hülyeségekkel... :D
    Én csak ctrl+c ctrl+v-ztem, nemtom hova küldte... :D
  • bélanéni #5738
    És gmail.com a vége és NEM gmail.hu .
  • bélanéni #5737
    Nem kaptam ilyen témában levelet! (Egész nap ülök a gép előtt melóhelyen, megy a GMAIL, ahogy kapok egy mailt, azonnal jelez a notifier, emiatt általában 15 percen belül válaszolok.) Légyszi küldd el még1x, és inkább olvasd el 3x a mail címemet, elég kacifántos.
  • Carlos
    Ment mél még tegnap. Válaszolsz majd?
  • bélanéni #5735
    Máris? Köszi
  • Carlos
    Szia!
    Nemsokára felkeres valaki akit érdekelne.
  • bélanéni #5733
    Srácok, remélem nincs belőle probléma, hogy itt hirdetek, de van egy eladó, bontatlan Echoes of War (Legendary Edition) Blizzard zenei kiadványom. Nagyon magas színvonalú mind zenei- mind hangminőség tekintetében. Kettőt rendeltem anno, de kiderült hogy a másodikra nincs szükség. Erről van szó: http://eminenceonline.com/site/shop.php?pID=2, és innen is lett rendelve. Az eredeti ára kb. 12.000 ft szállítással. Én 7.000-et kérek ami tartalmazza a PK-et is. kmonyesz (KUKAC) gmail (PONT) com -om lehet érdeklődni!
  • ToCsEk
    új képek
  • zee21
    nem laggos másik realm se főleg a mostani netekkel dio2 nempara
  • MrAndree
    Hát az lesz. Szerintem a hülye internet szolgáltatómhoz van köze, holnap rájuk telefonálok csak az a baj, hogy ők is valami kamudumával fognak elküldeni a francba.
  • TurboX
    elég fura számomra egy spontán IP ban, passzolom..
    nézzétek meg hogy játszható-e a többi rilmen, én még nem próbáltam

• MrAndree
    Persze, elküldtek egy semmilyen válaszzal a fenébe. "Az IP-d bannolva van, próbáld meg pár nap múlva bla bla bla." 3 napja ilyen és előtte hónapokig nem játszottam de ezt bele is írtam a nekik szóló üzenetbe. Amikor utoljára játszottam, júniusban lehetett, akkor még más volt az internet szolgáltatóm.
  • TurboX
    supportnak írtál?