78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
"2009 SC2
2010 WoW és SC2 kieg
2011 D3 és SC2 kieg
ha nem így lesz akkor 2011ben berakok egy nagy bantunéger faszt a logómba:D "
Mehet a fasz, mert SC2 ---> 2010
-
egyedül kicsit monoton :( -
ZÓÓÓcsi #5764 Nem menekülsz!!
-
már késő a visszakozásra szerintem :D -
ácsi:D ez a D3 topik! SC2t csak bónusznak írtam oda:P -
"2009 SC2
2010 WoW és SC2 kieg
2011 D3 és SC2 kieg
ha nem így lesz akkor 2011ben berakok egy nagy bantunéger faszt a logómba:D "
Attól tartok az SC2 miatt ígyis-úgyis logo csere lesz :P -
szerintem nem kell őket sajnálni. minimális befektetéssel(open source engine és 15 fős csapat) készítették el a Torchlihtot és steamen benne vannak a top3ban szóval elég jól fogy -
genory #5759 Köszi! Remélem nem kell logót cserélned és tudunk vele gamelni 2 év(!) múlva!:) -
kár érte.
pedig sokra vihetné -
2011 tél. remélem nem csúszik át 2012-re mert akkor logót kell cserélnem:D -
genory #5756 Lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a game? Gondolom idén már biztos nem! Esetleg jővő év eleje? Vagy?:) -
így van. és 2 év múlva jön ki. gondlom nem kell részleteznem hogy még melyik játék jön kb 2 év múlva és ennek a fényében kit fog érdekelni a torchlight mmo:D -
nem egy MMORPG készül belőle? én úgy emlékszem nem muti add-on jön, hanem egy másik játék, és csak a viág lesz közös a mostanival...különben tényleg jópofa kis cucc, és egy CD :DDD -
már hegesztik hozzá a multit. jövőre jön, tavaszra emlékszem -
:( -
only single :/
amúgy tényleg nem rossz -
van benne co-op? -
r4pt0r #5749 Nekem egy bajom van vele túl színes. Ez nem is zavar csak néha már nem látom hogy hol vagyok és mit csinálok. Egyébként nem rossz, bár nem egy Diablo. :D -
Ajánlom mindenkinek a Torchlight nevű Diablo-klónt 
Nekem nagyon bejön, gyorsan lehet benne fejlődni és jól is néz ki, és közben lehet rá gondolni hogy a Diablo3 mennyivel jobb lesz:P -
np -
Most megjött, talán le is tudjuk bonyolítani a dolgot.
Köszi hogy szóltál a srácnak!!
-
RaSzTaH #5745 :D -
Megy megint a mél. -
Rászóltam. -
SPAM mappát rendszeresen törlöm, most is üres, de előtte mindig átfutom a feladókat és a tárgyat, nem emlékszem hogy lett volna köztük kevésbé gyanús. Az lenne a legjobb, ha még1x írna a srác! -
Megoldjuk.
A SPAM folderben nézted? Lehet, hogy esetleg oda ment, elég érdekes mélcíme van. (saját domain-es) -
Azét ilyen "hülyeségekkel" küldöm, mert néhány jóindulatú szofver szereti elcsípni a mail címeket, és onnantól jönnek a spam-ek ezerrel. Szerintem a KUKAC és PONT helyére be tud írni egy @-ot és egy .-ot . Ezen már csak nem múlik a vásárlás, ha tényleg érdekli
-
Nem én küldtem, hanem haversrác.
Holnap beszélek vele. Esetleg a lámaság elkerüléséért küldd el please a mélcimemet úgy ahogy kell, ne ilyen hülyeségekkel... :D
Én csak ctrl+c ctrl+v-ztem, nemtom hova küldte... :D -
És gmail.com a vége és NEM gmail.hu . -
Nem kaptam ilyen témában levelet! (Egész nap ülök a gép előtt melóhelyen, megy a GMAIL, ahogy kapok egy mailt, azonnal jelez a notifier, emiatt általában 15 percen belül válaszolok.) Légyszi küldd el még1x, és inkább olvasd el 3x a mail címemet, elég kacifántos.
-
Ment mél még tegnap. Válaszolsz majd? -
Máris? Köszi
-
Szia!
Nemsokára felkeres valaki akit érdekelne. -
Srácok, remélem nincs belőle probléma, hogy itt hirdetek, de van egy eladó, bontatlan Echoes of War (Legendary Edition) Blizzard zenei kiadványom. Nagyon magas színvonalú mind zenei- mind hangminőség tekintetében. Kettőt rendeltem anno, de kiderült hogy a másodikra nincs szükség. Erről van szó: http://eminenceonline.com/site/shop.php?pID=2, és innen is lett rendelve. Az eredeti ára kb. 12.000 ft szállítással. Én 7.000-et kérek ami tartalmazza a PK-et is. kmonyesz (KUKAC) gmail (PONT) com -om lehet érdeklődni! -
új képek -
nem laggos másik realm se főleg a mostani netekkel dio2 nempara -
MrAndree #5730 Hát az lesz. Szerintem a hülye internet szolgáltatómhoz van köze, holnap rájuk telefonálok csak az a baj, hogy ők is valami kamudumával fognak elküldeni a francba. -
elég fura számomra egy spontán IP ban, passzolom..
nézzétek meg hogy játszható-e a többi rilmen, én még nem próbáltam
-
MrAndree #5728 Persze, elküldtek egy semmilyen válaszzal a fenébe. "Az IP-d bannolva van, próbáld meg pár nap múlva bla bla bla." 3 napja ilyen és előtte hónapokig nem játszottam de ezt bele is írtam a nekik szóló üzenetbe. Amikor utoljára játszottam, júniusban lehetett, akkor még más volt az internet szolgáltatóm. -
supportnak írtál?