78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ÁÁÁÁÁÁ de várom már ezt a gémet,elképesztő egy hangulata van,csak azon gondolkodom,az egyetem mellet hogy fogom megoldani:) -
Új képek -
evegtc #5844 Sziasztok! Indult egy új Diablo 2 magyar Battle.NET szerver. 1.12-es patch + Retro 2.50 MODal! +7 új skill, átalakított pályák, új eddig még nem látott itemek, sokkal intelligensebb ellenfelek, és még rengeteg újítás várja a Diablo funokat a DIATRO magyar Battle.NET szerveren. Belépés terméseztesen teljesen ingyenes! :) Részleteket olvashatsz a weboldalunkon: www.DIATRO.uw.hu -
wizardnak elég down-kóros feje van D: -
üt a baloldali démon akinek a szarvai közé beszorult egy körszakállas manus feje:) -
boss gyanús
wizard poszter
cthulhu
tristram katedrális? -
háttérképnek tökéletes
-
ja hogy topikdizájn, azt hittem globálisan az egész ezsgé -
Mert töröltem idéglenesen. -
új dizájn? vétéef nekem nem változott semmi :) -
Nyilván belehet állítani feketére is, mer láttam már olyat. De sajna én nem tudom:( -
Kicsit elüt a fehér a többi mély színtől, valamit kezdeni kellene vele,...így nem jó, szvsz -
sehogy, egyenlőre -
Érdekes a stílus. Amennyiben teljesen átültethető lenne SG-re még mellette is szavaznék, de így én is inkább kikapcsolnám... -
Ez engem is érdekelne.. -
hogy lehet kikapcsolni ezt a skint? -
nyugi mindenkinek letudom cserélni a logóját MUhahahahaaaa -
na legalább nem fog látszani a bantunégeres logóm:D -
tetszik az új stílus!
Na igen, feketében téleg jobb lenne, de ehhez is grat :) -
aki tudja hogy tudom feketére színezni a fehér részeket szóljon:) -
rossz kifogás lesz mert építem a bárkát -
A blizz arra lobbizik, hogy 2012-ben világvégelesz vááá így sose kell kiadni ... 

-
Semmi nem kezdődik itt. Ennek a jelenségnek csak az a neve, hogy vasziszdasz. -
vasziszdasz #5823 Pasziánsszal is sokan játszanak. -
Rundstedt17 #5822 mondjuk ebben sok igazság van -
viszont ha lowmed grafon szaggat az én szar gépemen akkor rosszabb lesz a játékélmény erre próbáltam rávilágítani -
r4pt0r #5820 Ez nem gép kérdése, full grafon nem változik semmi, ha egy játékban nincs tartalom akkor nem lesz akkor sem ha szebb. -
vagy kibaszott sok pénzük van számítógépre -
Akikek csak a graf érdekel azok divat playerek. -
Braveheart #5817 Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy egy bizonyos réteg miért csak a grafikával van elfoglalva... a dio 2 is elég csúnya volt már akkor is mikor kijött, és ma is mennyien játszanak még vele? ... -
Mikor kezdünk? -
r4pt0r #5815 Hehe, várjuk meg a többieket SC2 topicból aztán mehet a móka. :D -
most ez egy ilyen szidjuk a blizzjátékok grafikáját nap?:D -
Rundstedt17 #5813 Úgyis megfogják venni legyen bármekkora okádék a játék grafikája,amúgy 2012 a reális megjelenési dátum leghamarabb akkor. -
sirdond #5812 na, már itt is kezdődik
-
vasziszdasz #5811 Hát ha ez még 2011-ben se képes kijönni... 2012-ben már vagy 6-7 éves grafikai szintnek felel meg a dio3, kezdhetik újraírni a gfx motort, vagy shareware lesz belőle. -
jöjjön mááááár kii
:DD
basszameg mire kijön addigra meglesz a diplomám is, pedig nem állok túl jól ami a jegyeket illeti -.- -
időm mint a tenger:D -
Cat 02 #5808 Davidus logo készül ? :D -
Így a video-t nézve is, számomra még mindig kicsit érdekesen fest a Fallen Overseer azzal a tolómérővel :-)